Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:48:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#102541) Bogyó bá' válasza Ear001 (#102539) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Azokat a piros kínai MKP kondikat ne nézd le - nem szólnak rosszabbul, mint a drága (de egyébként tök alap) Mundorf M-cap. Potiból meg pontosan ugyanezt a kínai ALPS-ot használom mindenütt mostmár , és nem rosszak. Bírják a csöves cuccok hőjét is. Az Alps 22 állású fokozatkapcsolója viszont nem vált be, a melegtől elkezdtek sercegni, így mindet ilyen RK27-re cseréltem még a tavasszal. És ezek bírják a gyűrődést.

Amúgy azért próbálkozom ezzel az olcsó KIT-tel (amiben rengeteg alkatrész márkásra lesz cserélve, mert egy fióknyi van itthon belőlük), mert a 600 ohmos DT-990 fülessel nem nagyon vergődök zöldágra, nem szeretem hallgatni. Ezt a cuccost (mármint az eredetijét) viszont kimondottan a nagyohmos Beyerekhez tervezték anno, hátha nekem is beválik.

Van vagy 6-féle, elvileg jófajta OPA IC-m is, majd azokat is cserélgetni fogom benne.

Egyébként meg ha a poti árát, a NYÁK árát, a relét és a hűtőbordákat összeadod, akkor az összes többi ingyen van - 2 hetes, expressz szállítással együtt. És ez a dupla végtranyós, "feljavított" verzió, tehát később kisohmos füleshez is elég lehet.

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.