Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
gyerekek.. a remux-ok is összevissza vannak.. szinte lehetetlen kiigazodni
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
válasz callmeakos #19651 üzenetére
akkor már csak egy újabb link kéne hozzá, ami még működik is, mi nem maradtunk addig...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hoffman_
nagyúr
ma este végre tudok filmezni. valami újat kéne, de asszem a blöfföt fogom megnézni...
és rájöttem, hogy nagyon rég láttam eddie murphy filmet, pedig nagyon szeretem
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #19656 üzenetére
dr. dulitli-t is szerettem. meg van új filmje is, amikor jön az űrből, és picike, azt nem láttam. illetve van még egy, ami nem jut eszembe, amiben valami filmet forgat.
amúgy yutub eldobott a horrorra akadvához is, kurta jelenetekhez, annyira kretén, hogy már jó, sírok
mod:
meg ace ventura vidiket is nézek most, oltári ez a jim carrey
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
A nagy nap - Hollywood News Agency
- Házasságpropaganda, és szapulááááááás! Vicces lesz Hatalmaaaaaas és hadarós
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz HuMarc #19662 üzenetére
pont most akartam linkelni, az elején lévő komolyabb rész után (lényegében a kritikán) kurva nagyokat hahotáztam, nagyon jó lett
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Huma
addikt
válasz Integra #19636 üzenetére
Nekem is tetszett. Nem éreztem vontatottnak. Volt benne egy-két rész ami nem tetszett, de összességében jó kis film lett.
Elképesztő amit Peter Jackson összehozott. Kíváncsi lennék vajon mire lenne képes, ha minőségibb anyagból dolgozna. Unalmas, nyálas giccsből (könyvek) lenyűgöző filmeket alkotott. Rávethetné magát néhány tehetségesebb író művére is.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
hoffman_
nagyúr
válasz DiamondBack #19668 üzenetére
deviantart.com token icon pack, nem win ikonon, rainmeterrel vannak konfigurálva.
-
Huma
addikt
A nickneved alapján igencsak elfogult lehetsz a témában.
Az egy dolog, hogy rengeteg példány elkelt belőle, de ha ma adnák ki az első könyvét akkor a kutya sem venné meg. Régen más idők voltak, azóta sokat változott a világ.
Amúgy a Biblia még több példányszámban kelt el. Ezek szerint az még jobb könyv.Tolkient sosem tartottam kiemelkedő írónak. A mennyiségre ment rá, nem a minőségre. Ennek ellenére elismerést érdemel az életműve, látszik hogy szívét-lelkét beleadta. Azonban a tisztes iparosmunkán nem tudott túllépni. Hasonlítsd össze pl Jack Vance fantasy/sci-fi íróval. Nem egy ligában játszanak a műveik.
(#19671) HuMarc:
Pár ember:
Jack Vance, Timothy Zahn, Raoul Renier, Nemes István (John Caldwell, Jeffrey Stone, etc), stb[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
HuMarc
veterán
A Bibliát ne keverjük ide, az egy kicsit más
"A mennyiségre ment rá, nem a minőségre."
Rég röhögtem ilyen jót, de tényleg A Gyűrűk Ura nem csak egy történet, hanem egy egész világ, saját vallásokkal, nyelvekkel, mitológiákkal, fajokkal És ezek a dolgok olyan szinten ki vannak dolgozva, hogy az valami hihetetlen. A mennyiséget egyébként nem értem, mert Tolkien ezeket a könyveket önmagának és nem megrendelésre írta, így a mennyiségre felesleges volt rámennie, ugyanis pénz nem nagyon származhatott belőle. Ha olvasol egy összefoglalót a Gyűrűk Ura megírásáról, biztos, hogy benne lesz, hogy vannak dolgok, amiket több tíz alkalommal átírt bizonyos részeket, amiből látszik, hogy nem csak úgy odacsapott valamit
Az általad felsorolt írók közül egyedül Timothy Zahn-tól olvastam könyvet, de az semmiképpen sem szépirodalom, hanem inkább lektűr. És egy szórakoztató irodalmi könyvet ne hasonlítsunk egy szépirodalmi műhöz. Hasonlítsd akkor inkább Asimov-hoz.
[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
pont az elfogultságom miatt nem is bocsátkozom vitába ezen téren, vagyis próbálom elkerülni, de azért megkérdőjelezem, ha már ennyire nem értek egyet valamivel
az avatarod alapján egyből gondoltam, hogy sci-fi írót fogsz felhozni példának, ami nem gond, mert ez is mutatja, hogy neked az a műfaj tetszik jobban, viszont ez nem von le semmit Tolkien tehetségéből, csupán azt támasztja alá, hogy különbözőek az ízlések itt is
(tudom, hogy ezt te nem mondtad, de akkor) pl. egy Charles Dickens, aki szintén a világ egyik legjobbja, sem lenne olyan tehetséges, mint az általad említett író? (akit én nem ismerek, nem tudom mit írt, nem is hallottam róla) ez inkább csak ilyen költői kérdés akart lenni
One Ring to rule them all
-
Huma
addikt
válasz HuMarc #19673 üzenetére
"A Gyűrűk Ura nem csak egy történet, hanem egy egész világ, saját vallásokkal, nyelvekkel, mitológiákkal, fajokkal És ezek a dolgok olyan szinten ki vannak dolgozva, hogy az valami hihetetlen."
Ezt értettem mennyiség alatt. Ettől még nem lesz valaki jó író. Ez olyan mintha valakit kikiáltanának az évszázad építészének mert 60 év alatt egyedül fölépített 100db szimpla kockaházat.Tolkien szinte összes művét olvastam és mellette még több száz másik fantasy könyvet is, szóval van összehasonlítási alapom.
(#19674) LOTR:
"az avatarod alapján egyből gondoltam, hogy sci-fi írót fogsz felhozni példának"
Négy írót soroltam fel. Ebből három főleg fantasy-kat ír(t). Amúgy mindkét műfajt kedvelem."egy Charles Dickens, aki szintén a világ egyik legjobbja, sem lenne olyan tehetséges, mint az általad említett író?"
Valahogy úgy.No, de nem akartam senki lelkébe beletaposni. Csak elismerésemet fejeztem ki, hogy Tolkien műveiből milyen remek filmek készültek.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Devid_81
félisten
Parker
Szokasos agyatlan lovoldozes az olcso Bruce Willistol.
Tipikusan egynek jo volt, mint szinte a filmjei nagy szazalekban.
5.5/10The Last Stand (Erőnek erejével)
Az oreg egeszen jot alkotott ujra.
Kicsit jobban ragyurtak volna kozel ert volna az Expendables szintre.
6.5/10Jack Reacher
Tole is lattunk mar jobbat, unalom uzonek tokeletes.
5.5/10...
-
LOTR
addikt
kezdetben csak 1-et, utána szerkesztetted, bár mindegy is
és hogy "kicsit" onba tereljem a témát, egyik legnagyobb jelenet a family guyból, mert épp most volt:
4:45-től a lényeg Herbert & Franz's epic battle S09E12One Ring to rule them all
-
Integra
titán
röviden ennyi jut eszembe róla:
meg az, hogy ez egy colombo+max payne vagy minek a hibridje volt... kérem kapcsojja ki...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
kenny123
addikt
Hali!
Volt pár éve egy film, ami egy terroristarol szólt, lerakott valahova egy bombát, hagyta hogy elfogják egy bevásárlóközpontban, és kínozzák, de akkor sem mondta el hol a bomba.
Címet esetleg valaki?
yo
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jack Reacher
5/10
Hát ez uncsi volt.
Live-Die-Respawn
-
basaharc502
aktív tag
Pár film a közelmúltból:
A hét pszichopata és a si-cu:
Általában egyet szoktam érteni a kritikákkal, ezt is csak azért néztem meg, mert sok jót olvastam róla a neten. De ez valami borzalmas, 2 óra tömény unalom...1 élvezhető poén nem volt benne, halál unalmas sztori, szó szerint végigszenvedtem a filmet...Nem értem kinek mi tetszett benne...
10/0Köpök a sírodra
Ez a film tetszett, igaz meglehetősen kemény film az eleje és a vége miatt is. Ettől függetlenül lekötött, egyedül ott hibáztak a készítő, hogy nem adtak magyarázatot arra, hogy mi motiválta a férfiakat a tettük elkövetésére.
10/7Mártírok
Érdekes történet, ami szintén igen keményen van ábrázolva. Eleinte nem tudtam mi fog kisülni a filmből, aztán a vége számomra komoly meglepetéssel zárult.
10/6The Collector
Nem tudtam semmit a filmről, csak a plakátját láttam. Az első 20 perc után megnéztem, hogy biztos jó filmet nézek e, mert annyira nem lehetett tudni mi fog kisülni. Aztán persze beindult a történet. A macska-egér játék nekem bejött, bár szokás szerint jöttek az efféle horrorokra jellemző klisék, de lényegében tetszett. Be van tervezve mára a második része...
10/6Utolsó műszak
Mestermunka. Talán jobban élveztem volna, ha nem erőltetik a kézikamerás dolgokat, de így is nagyon jó volt. Kevés befejezés üt ekkorát.
10/9,5Kertvárosi kommandó
Mostanság minden vígjátékot lehúznak a kritikusok. Valahol megértem a dolgot, hiszen valahogy tényleg nem az igazi mostanság a műfaj. Ezt a filmet is sokan a nagyon gagyi jelzővel illeték. Ennek ellenére nekem tetszett, akkor szeretek egy vígjátékot ha tudok rajta nevetni...itt volt jó pár poén amin azért szakadtam...
10/6,5[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
"kezdetben csak 1-et, utána szerkesztetted, bár mindegy is"
Jah. Viszont az az egy sem kimondott sci-fi író volt. Amúgy ajánlom olvasásra néhány művét. Pl ezt a trilógiát. Némileg hasonlít Tolkien műveihez.Más:
Nemrég megnéztem a Looper című filmet. Vegyesek az érzelmeim. Akár jó film is lehetett volna. Hollywood igazán leszállhatna már az időutazós témáról mert láthatóan képtelen jó időutazós filmet készíteni. Az összes ilyen hollywoodi alkotás tele van logikai buktatókkal (gondolom a logika és a gondolkodás nem az amcsik erőssége).
Ha eltekintenék az időutazós vonatkozástól (ami nem igazán lehetséges mivel az egész film arra épül) és a halhatatlan-terminátor Bruce-tól akkor akár tényleg jó film lehetne. Így sajnos csak kb öt pontot ér nálam a tízből.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Maximum1
őstag
válasz basaharc502 #19689 üzenetére
A Collector-nak van folytatása, ki ne hagyd! mod: látom írtad...
Nekem a pszichopata tetszett, az utolsó műszak meg nem.[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Érdekes mód a Time Machine nekem is tetszett. Pedig imdb-n nem túl izmos a pontszáma.
A vissza a jövőbe még anno gyerekkoromban tetszett. Most már meg nem nézném a világ összes pénzéért sem. Na jó 5e Ft-ért már megnézném, de az alá tényleg nem adnám.
-
Huma
addikt
válasz Maximum1 #19699 üzenetére
Kösz a tippet. Le is kapom.
Nem sírni akarok de megint végigolvastam majdnem 400 hozzászólást és jó ha 10db filmötletet olvastam. Mondjuk én sem javítottam a statisztikán.
Most javítok:
A Robinson család titkát ne nézze meg senki. Talán két olyan jelenet van amit jónak találtam benne.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest