- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
-
devil-k
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
bAtt001
addikt
-
aizen92
addikt
Félreérthető voltam
Én arra gondoltam, hogy mindig egy felkapott témánál beírják 5-en, hogy "jahj de unalmas már, hogy mindig erről van szó" stb.De az arcba tolt spoilerrel egyetértek. Spammer scriptjét rios-ba pedig be kéne építeni.....
(#54457) devil-k: Jól teszitek! Szerintem nem lehet benne csalódni a spoilermentes kritikák alapján, amit olvastam eddig.
-
Dilikutya
félisten
-
LOTR
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
james001
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
-
brownus
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
Maga a szinkronszínész hangja természetesen nem lesz olyan, mint az eredeti, de a többi hangnak, ha hozzá értő hangmérnök ül ott, akkor semmiféle különbségnek nem kell lennie. Én ezt a kis jelenetet vizsgáltam anno és ugyanilyen hangminősége van az angol változatnak is
Más filmekhez természetesen nem tudok hozzászólni, de a lehetőség adott a jó szinkronhoz. -
lezso6
HÁZIGAZDA
Hm, nagyjából egyetértek pedig. De én valahogy úgy értelmeztem ezt az egész gagyiságot, mint pl egy roland emmerich-féle vérkomoly gagyizmus (Avangers, stb) után egy cápavihart (Galaxis őrzői). Amikor szkafander nélkül kimennek az űrbe, ott jött le ez az egész. Óvoda a film, de valahogy mégis tetszik, mert tökéletes sarkítása bármely tipikus képregény-adaptációnak, így lesznek az utolsókból elsők.

-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
rt06
veterán
-
somasz
addikt
Így van.
Imaxhez képest pár helyen azért kilógott a lóláb, sejtésem szerint azokon a közeli képeken, amiket nem Imax kamerával rögzítettek, még a földi jelenetekben. Néha tűnt csak fel, kicsit kizökkentett (mintha 720p-ről 480p-re vennéd vissza a youtube-ot), de összességében jó volt. Hangzás okosabb volt Imaxben, most kb. 4-5 mondatot nyomott el a zene/effekt.
A zene továbbra is lenyűgöző (már elérhető a boltokban). A színészek eredeti hangja pedig csak hozzátett az élményhez (pontosabban nem vett el, mint a szinkron).MOM 1-es teremben zörgött-nyikorgott az a nyamvadt légkondi, ez elég gáz.
És nem úsztam meg a gyökereket: a teljes kussban zörgő zacskó, csendes, drámai jelentnél 1-2-szer fel-felnevető csaj, néha pofázó ázsiaiak, egy telefoncsörgés és egy fb-messenger hang azért összejött.
-
maximilian4
addikt
Az irányban tanulságos, hogy a magyar emberek nem becsülik meg a magyar filmeket, nem nézik meg a mozikban, nem veszik meg dvd-n, inkább letöltik, ezáltal nem támogatva a hazai filmipart és a szellemi alkotói munkát. Legalább külföldön áldoznak ezekre az emberek.
Egyébként elég sok jó film van ezek között, hiába veszteséges.
Személyes kedvenceim:
-Sorstalanság
-Kontroll
-Szabadság, szerelem
-Fehér Isten
-Isteni műszak -
somasz
addikt
-
tPedro_
őstag
-
callmeakos
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
-
lorcsi
veterán
igen, valahogy így van...én is ezt láttam a szituban
én meg már oviban angolra fogom járatni..ne kínlódjon annyit mint én..semmi értelme ...ha hamarabb és sokkal könynebben is megtanulhatja
van a szomszédban egy család, az anyuka japán..a gyerekeken is látszok

ovisok lehetnek kb..
már kapásból tudnak 2 nyelvet
jöhet majd mellé az angol..és ennyi... -
Tibiajax
nagyúr
-
lorcsi
veterán
-
ígyvanferi
addikt
Hátha lassan elérkeztünk ahhoz a generációhoz, akik a gyereküket már igenis tudatosan, intenzíven idegennyelvre/nyelvekre fogják tanítani/taníttatni. Mostanában nő fel, fog felnőni az a generáció, akik egyrészt már csak hírből ismerik a szocializmust, másrészt akiknél már a mindennapi használatban ott az internet, ergó minden eszköz adott, hogy legalább egy idegennyelvet jól tudjanak. Egyedül saját maguk lehet a korlátozó tényező (meg egy darabig a pocsék iskolai idegennyelv-oktatás, de ez ellen meg ott szülő, és a rengeteg kiváló magántanár, nyelviskola, miegyéb).
Én mindenképp így szeretném a kiskölkömet tanítani idegennyelvre. Ahogy írod is, a kicsik agya irtó fogékony a nyelvekre, simán perfektek lehetne kettőből is, mire iskolába kerülnek. Egyelőre még csak ugatom az angolt meg a németet is (van még minimális olasz szókincsem), de mivel gyerek sincs a kanyarban sem, van pár évem fejlődni. Vagy külföldi csajt veszek el. -
Pearce
aktív tag
"lol, hát ez jó"
Jó is. Érdekes, hogy 4-5 hozzászólással feljebb még te írtad le, hogy egy múltinál levő munkához kell a nyelvtudás. Akkor hol van a tudás meg a technika, fejlődés?
"addig viszont marad a puffogás meg a lenéző írásnak való beállítás. végülis érthető."
Persze, hogy érthető. Ezt a hozzászólást: "az emberek buták, tudatlanok akarnak maradni, lusták és felületesek. az idegen nyelvek és a tudás csak egy szűk elit kiváltsága marad" is biztos csak én értelmezem félre, hisz a többség szerint nyilván csupa kedvességből meg barátilag írtad, ugye?
Semmi bunkóság meg felsőbbrendűséghez való tartozás nincs benne. /szűk elit kiváltsága, ja meg a fszom/ -
brownus
veterán
sose tudni mit hoz a jövő, kitör egy zombijárvány, egy takarítónő megnyomja a ruszkiknál a piros gombot és kitör a 3. vh, akármi... és pont egy angol csapattal kerülsz össze akkor mi lesz!??? nem lesz elég hangosan beszélni

van egy ilyen mondás is, hogy: Annyi ember vagy, ahány nyelvet beszélsz valami ilyesmi... szóval nekem két arcom van, de azért arctáncoltatónak még kevés vagyok

pl. ez sztem tök jó kezdésnek: https://hu.duolingo.com/ van android/macre is app!
vagy (szinex) angol szótanuló kártya
-
Pearce
aktív tag
"mert az én életem nem rontják (csak a saját magukét, "
Aztán az ő életüket miért rontja az, hogy nem tudnak ánglisül? Akik ma hazánkban nem tudnak angolul vagy egyéb más idegen nyelvül /lol/, azok azért nem tudnak, mert nincs rá szükségük, ennyi.
Nyilván neked szükséged van rá, hisz olyan munkát végzel, amihez elengedhetetlen. A legtöbb ember azért tanul meg nyelveket, mert használnia kell.
Egy gyári munkás, varrónő vagy akárki miért tanuljon angolul, ha nincs rá szüksége?
És nem, nem vettem magamra.(#53936) Integra
Nem, az a lenézős bejegyzés nem kerülte el a figyelmem.
-
devil-k
nagyúr
Arra nem gondoltál, hogy nincs két egyforma ember? Én pl.: nem vagyok reál beállítottságú, meghalok a matektól, kémiától, fizikától, termodinamikától. Viszont a humán tárgyakban jó vagyok. Az a nagy baj ebben az országban, hogy görcsösen ragaszkodnak valamihez, ami nem biztos, hogy gyakorlati, tényleges tudást tartalmaz. Úgy hívják, hogy nyelvvizsga. Napi szinten tapasztalom, hogy a legtöbb embernek akinek nyelvvizsgája van, annyit nem tud angolul, mint az udvaron a két kutyám. Viszont azt is tapasztalom, hogy akinek nincs meg, sokkal jobban tud angolul, sőt tudja alkalmazni is.
-
tomiii.
aktív tag
-
devil-k
nagyúr
Azért raktam, mert nem egyszerű ilyen szinten tudni az angolt, a különböző dialektusokat, "elharapásokat", akcentusokat megérteni. Még annak is nehéz, aki évek óta kint él. Hol olvastad azt, hogy a nyelvtanulás ellen vagyok? Én, aki feliratsznob vagyok.
Azt viszont vallom, hogy így ahogy most van Magyarországon, az egy nagy büdös nulla- idegennyelv szempontjából. -
tomiii.
aktív tag
én is csodálkozom, mikor mondom, hogy valami csak feliratos, akkor némely embernek első reakciója: jaa, akkor nem érdekel. Én, ha meglátom, hogy valamiből csak magyar szinkronos van, akkor tírz in máj ájz.
meg az is kikészít, hogy neteznek és a legegyszerűbb dolgokat is megkérdezik, ahelyett, hogy pl rákeresnének, nekem is a fele tudásom a google adta
és, ha valaki épp nem tudja a választ akkor inkább nem érdekli a dolog 
-
devil-k
nagyúr
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
aizen92
addikt
HáGé pont, hogy rá van izgulva a vikkancsjánosra
Elsők között fogja nézni.De amúgy igazad van, hogy nem szabad ezek alapján nem elmeni vagy elmenni egy filmre.
Esetleg ha találsz egy kritikust/honlapot/ismerőst stb. akinek a látásmódja/értékrendszere 100%ban egyezik a tieddel, akkor talán az alapján lehet dönteni, hogy elmész-e egy filmre, mert azért tudjuk, nem feltétlen garancia pár nagy név (színész/rendező) vagy trailer....
-
somasz
addikt
-
pohár
félisten
-
devil-k
nagyúr
Számomra is gagyi volt a képminősége itthon (Debrecen), sőt, Szombathelyen a mozigépész azt mondta, hogy olyan volt a minőség, mintha VHS-t nézne. Szóval nem gondolom, hogy minden moziban ugyanolyan kaka lenne a vetítő. Ráadásul, ahol most néztem, ott kb. 1 éve cserélhettek vetítőt.
Tudod, ez olyan, mint amikor Németországból ideküldik a kitiltott dobozos söröket.

-
devil-k
nagyúr
Szerintem csupán gagyi kópiát kaptunk. Úgy voltak vele, jó ez a parasztoknak.

Más:
7/10
-
Pearce
aktív tag
-
student
őstag
-
lorcsi
veterán
érdekes..nekem a szája volt felismerhető..drog..meg erőszakoskodás
-
devil-k
nagyúr
Ezzel is egyetértek maximálisan.
lorcsi
Sz*rházi Furlong... Visszaeső, erőszakos bűnöző
lezso6
Ez is jó út!
Ma viszont az új Majmok bolygóját fogom megnézni itthon, mindenféle spoilertől és befolyástól mentesen. -
Ijk
nagyúr
-
Rive
veterán
Oké, okoskatörp, kiszámolnád nekem, hogy:
- mekkora deltaV kell ahhoz, hogy az első bolygó felszínéről visszajusson az a kis sikló az űrhajóhoz? (A filmben megadott idődilatációból viszonylag egyszerűen számítható, az eredmény szimplán abszurd.)
- nagyjából milyen szilárdságú kéreggel kell rendelkeznie annak a bolygónak ahhoz, hogy a vázolt gravitációs viszonyok között egyben maradjon? (Hint: a gyémánt szilárdsága egy kicsit kevés a dologhoz...)
Szimplán és egyszerűen: fingod sincs, miről beszélsz. Arról sincs, én miről beszélek, mert ha lenne, eleve nem próbáltál volna belekötni abba, amit írtam. A kozmológiai rész jó, azzal nincs dolgom -amit a kozmológia bemutatása érdekében hozzáköltöttek, az ~ 90% süketelés, technoblabla.
eeaa: ez speciel teljesen rendben van. Az áltrel egyik alapvetése a gravitáció és a gyorsulás (gyorsuláson keresztül: a sebesség) efféle ekvivalenciája. Igen, erős gravitációs térben máshogyan, mondjuk: lassabban telik az idő.
-
hoffman_
nagyúr
lehet, hogy rosszul tudok valamit, de szereintem csak az anyagnak kell hfr-nek lennie, ha a gép tudja kezelni. az euroban pedig elég sépci 4k digitális sony gépek vannak, szerintem tudják. mindenesetre megkérdezem majd a mozivezt, jövőhéten úgyis beszélek vele. márpedig ha ez korrekt, és szerintem az, akkor ha a forgalmazótól ilyen anyagot kapunk - miért ne, hisz az előző is az volt szerintem ugye - akkor az Öt Sereg csatája is hfr 3d lesz. még azon lehet imádkozni, hogy 4k is legyen, és a kettes teremben adjuk, mert ott a legjobb a hang. na ez így egyben odab*szna
menne a franc imaxbe, euro kettes terem, 9. sor közép, premier után 3-4 héttel where the magic happens 
-
hoffman_
nagyúr
-
brownus
veterán
-
hoffman_
nagyúr
ebben lehet valami
nem találtam megoldást, hogy egyszerre legyen Desktop két azonos, eltérő felbontású megjelenítőn sajnos, egyelőre ez is kielégítene. a monitorom cserélni nem szeretném, mert pazar, csak nem mai. marad a beállításváltós móka, kezdek rájönni, csak ez így olyan kényelmes.amúgy néztem múltkor egy 4k anyagot úgy, hogy nem tudtam hogy az, és sem a tv-n, sem a monitoron fel sem tűnt a dolog - nem meglepően -, szóval ez is annyit ér a 4-600k-s tv vagy drágább proji nélkül, hogy semennyit. ez nem újdonság, csak elmeséltem, hogy mi történt velem a héten

-
hoffman_
nagyúr
ja, vágom a tényezőket, soroltad már. különbözőek vagyunk, nekem olyan mű hatás érzésem van. de ahogy írtad is, nem holnap lesz, hogy meg kell szokjam

nekem most az a legégetőbb problémám, hogy mivel desktop duplicate-t használok, ezért a tévére is 1680x1050 megy ki, és értelemszerűen ez így nem jó, főleg hogy néha becsíkoz középen

-
KisTücsök
addikt
-
devil-k
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
Ismered a nagy könyv-film igazságot: A könyv az (általában) mindig jobb, mint a film. Én azért olvastam el, mert érdekelt a téma és szerettem volna még inkább a színfalak mögé látni. Viszont amikor majd le fogok ülni és megnézem BD-n, akkor úgy fogom kitárni az elmém, hogy élvezzem a filmet, ne azon agyaljak, hogy miben volt másabb, mint a könyv. Mert biztos vagyok benne, hogy másabb, de Fincherben "megbízom".
-
KisTücsök
addikt
-
rt06
veterán
"momban van ov belőle"
valahol ugy olvastam, hogy tobb videki nagyvarosban, koztuk szegeden is lesz
nincs"én személy szerint direkt nem írok a filmről"
a te post-jaiddal nincs gond, messzirol latszik, hogy ha spoiler-t - vagy barmit, ami annak szamithat - irsz, de sajnos ez kozel sem mindenkirol mondhato el -
aizen92
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
eeXaa
addikt
-
Ijk
nagyúr
Zimmer zenéit általában nem ül le csak úgy hallgatni az ember, de a filmek alatt iszonyatosan ütnek. Imádom azt komor, rideg hangulatot mit kölcsönöz a filmeknek. Ennél a résznél is szinte beleborzongtam, kinek jut eszébe orgonát használni egy sci-fi-ben? Hát iszonyatosan eltalálta megint.
Malachi: Hát engem baromira megfogott az apa-lány szál és még sok más embert is. Neked ez a dolog nem hozott semmilyen érzelmi bombát, van akinél például a homokosok kapcsolatára indul be a könnyzsák engem például a Brokeback Mountain egyáltalán nem mozgatott meg.
-
Malachi
veterán
Az a baj, hogy ez a film csak szeretett volna gondolkodásra sarkallni, meg érzelmekkel operálni, de csúfos kudarcot vall mindkét esetben.
Ahogy írtam: vagy nem akar, vagy nem tud elmélyülni igazán sem a tudományos részben, sem az érzelmes részben. Odáig jut, hogy a szeretet fontos, az emberek önzők, és soha ne adjuk fel az új iránti vágyakozást, a felfedezést. Szép és jó, hogy te meg százan mások mit képzelnek még hozzá, itt most a filmről van szó. Nem tudom mióta előny az, hogy valami kidolgozatlan. Ékegyszerű az egész film, mégis úgy írsz róla, mintha valami rettentő mély és elgondolkodtató alkotás lenne. Most ebből én mire következtessek? Heh...
Arról meg leszokhatnál, hogy az ízlése alapján próbáld megítélni bárki intelligenciáját meg műveltségét és életkorát. Mint az én nyelvtudásomat csak azért mert azt írtam a jó szinkron nem árt a filmnek. Semmivel nem leszel több és a véleményed se ettől számít jobban, mint bárkié.
-
KisTücsök
addikt
-
somasz
addikt
Ok, ez volt a terv eddig is, közép, vagy inkább elé.
IMAX vetítésnél még nagyon zavart oldalt a két erősen világító exit tábla, remélem ilyennel többet nem találkozom.
hoffmann: én Top Geart meg Wheeler Dealerst szoktam nézni felirat nélkül (meg Conan, Jimmy Fallon és társait), minden egyéb sorozathoz berakom legalább az angolt, de már erről is le kéne szoknom. FF OV-től nem félnék ennyire, azt bevállalom megint a 7-nél.

-
hoffman_
nagyúr
ettől függetlenül ha megvan egy bizonyos szókincs, érdemes elhagynod néha egy-egy filmnél a feliratot, mert sokkal jobban dolgozik az agyad, jobban fejlődsz.
igen, jogos, ezt tudom én is. azonnal érzem, ha felirat nélkül nézek, meg rá is áll az agyam. csak az a baj, hogy általában hulla fáradtan tudok nekiállni mozizni, és nincs érkezésem még plusz energiát befektetni sajnos. lassan muszáj lesz, mert le kéne raknom az ielts-t, most meg jóformán a középfok nyelvtanát is elfelejtettem... de azért verem a mejjem, hogy csakazoriginalversion

-
somasz
addikt
-
BITBOYS
addikt
-
hoffman_
nagyúr
én jelenleg ott tartok, hogy a Friends az, amivel már boldogulok felirat nélkül, de kb minden más esetben bent van az angol sub. a V for Vendetta volt hosszú idő után az első, a múlt héten, ahol hunsubot raktam be... nem a kiejtéssel volt problémám, hanem a nyelvezet haladta meg a szintet, minden második szó után csak lestem, hogy ok, ezt se tudom. neki kéne most már állnom újra tanulni...
-
somasz
addikt
-
basaharc502
aktív tag
Vannak olyan filmek, amiknél nem érdemes trailereket nézni...azoknál a filmeknél, amelyeknél változatos, csavaros és fordulatos a történetvezetés kár ellőni a trailerekkel az egész élményt. Pl. a viharszigetnél esett az állam akkorát a történeten mint annak a rendje. Miért? Mert szándékosan nem akartam semmit sem megtudni a filmről. De ugyan ez volt legutóbbi mozi élménynél a gone girl-nél is...jó, itt nem volt akkora a csavar, de mégis meglepett...és mivel hasonlókat olvastam az interstellaról is, ezért nem is néztem bemutatót, olvastam kritikát...csak most belefutottam a topikba és kissé megzavart ez a sok egymásnak ellentmondó vélemény..
Egyébként nálam is az egyetlen Nolan film, ami nem tetszett az a memento volt.
-
brownus
veterán
-
aizen92
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
devil-k
nagyúr
-
kk831228
addikt
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
hoffman_
nagyúr
úgy gondolom, hogy aki elment moziba, megvette a teljes árú jegyet, annak ne akarják felajánlani, hogy megnézheti újra pénzért, hanem bocsássák rendelkezésére alanyi jogon, kifizette már.
ugyanezt kitaláltam én is már felvetettem többször, szerintem a topicban is. szimpatikus idea. de ne várd egyhamar

-
Tibiajax
nagyúr
jaja, a nehéz függönyök.. nálunk, alföldi kisvárosban is bizony ezek régi szép emlékeim részei már csak..
csodás kisvárosi mozi, bástya- majd korona-nevet viselte, letűnt korszakból maradt ránk, melyet utolsó éveiben - amikor én is virágkoromat éltem odahaza még - egy volt honi diszkós emberke próbálta vinni, kisebb nagyobb sikerrel. az utolsó film, amit ott nézhettem meg, a Hatodik érzék volt, nem sokkal később eljöttem hazulról, rá pár hónappal hallottam, lebontják a kis mozit..
a súlyos, zöld, régi bársony függönyök a terembejárati ajtóban, jegykezelő néni, a váróteremben '50-es, '60-as évekbeli magyar filmek színes, kis plakátjai - Kalotaszegi madonna, Kőszívő ember fiai.. bent zöld bársonnyal behúzott faszék-sorok, mögöttük négysoros fa-páholy és... még emeleti páholy is volt bizony.. ott ültem amikor elsős voltam és a Lutra-t néztük meg az osztállyal. a kis tibiajax ott csibészkedett már akkor is, a csajokat lőttem befőttesgumikkal a sötétben a gyufásdobozra erősített ruhacsipesz és ceruza-felállású rögtönzött pisztolyommal. fszt érdekelte akkor a film2004-ben bontották le és na mi van most a helyén? hát persze hogy egy déemmm
-
spiky03
veterán
-
Viszlát
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
Malachi
veterán
-
madgie
titán
-
somasz
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
Nekem is furcsa szó, de a helyesiras.mta.hu szerint (is) van ilyen szó. Esetleg a kontextus lehet a bibi.

-
ViiiiktorOC
senior tag
-
Pearce
aktív tag
-
ígyvanferi
addikt
-
brownus
veterán
-
hoffman_
nagyúr
-
callmeakos
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Proxmox VE
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gyúrósok ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- További aktív témák...
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Eufy Security 2C Kit
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Jupiter egyik holdja