Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz ígyvanferi #102532 üzenetére

    Nem véletlen. Közel voltál, de nem esett végül le.
    Moziba néztem a Rogue One-t, elolvastam az előzmény könyvet. Otthon egy héten négyszer néztem meg.
    A topik egyik legnagyobb DC fanja vagyok. Jelenleg is JLeague pólóba nyomom az irodában. Csípem WW-t. Láttam a filmet. Tetszett, de nem ájultam el tőle.
    stb stb.
    Ennek fényében minden viszonyítás kérdése. A Dunkirk-höz, The Room-hoz, Drive-hoz, Interstellar-hoz hasonló filmekhez viszonyítva, bármelyik, akár általam is szeretett CGI blockbuster egy kapal <síííp> se ér. Vannak filmek amik mély maradandó élményt hagynak maguk után. Vannak amik csak szórakoztatnak. És én is tudok szórakozni természetesen CGI blockbusteren. De közel sem ugyan azt az élményt nyújtja nekem a két "kategória".
    Nyugi, simán össze tudom magam vizelni szimplán csak egy fénykard hangját hallva is. :D

    Amit még idén nagyon várok az a Blade Runner 2049. Villeneuve jó rendező. Kíváncsi vagyok merre billen majd a mérleg annál a filmnél. Én jobban örülnék ha az első részhez hasonló mély filozófiai vonala miatt szeretném majd, nem csak azért mert baromi látványos volt és akció dús.

    szerk.: Ja amiket meg te felsoroltál Transformerst, F&F-et, SS-t. Azt szavakba nem is önteném inkább. Inkább így: [link]

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés