Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46578) Gépötty válasza mirci18 (#46575) üzenetére


Gépötty
senior tag

Pedig ez mind mérlegelés kérdése. Persze, mindenkinél máshol van a határ, amikor feladja a tartását, de akkor is megfigyelhető a tendencia, ahogy az életszínvonal romlásával egyre terjed a szürke- és feketekereskedelem.
Egyébként meg. Nem az említett eladókat védve, de a vevők sem tudom, milyen reklámszatyorban élik az életüket. Mondhatnám, hogy amíg lószar van, veréb is lesz. Mindenkinek adott a lehetőség, hogy megnézze kitől, milyen feltételekkel vásárol/köt szerződést/vesz fel hitelt, és még sorolhatnám. Sok éve épülnek cégek az átb@szásra, hogy csak a piramisjátékokat, ingyenhitelt, tévéshopokat, jósokat-kuruzslókat, fidesz-pártpropagandát, termékbemutatókat, forexeket említsem. Aki ezekre a figyelmeztetésekre immunis, ezek elől a hírek elől elbújik, az meg is érdemli a sorsát.
Azzal sem tudok maradéktalanul egyetérteni, miért nem baj, ha a NAV-ot basszuk át. Egy normális országban(!) ez kimerítené a 'saját magunkat basszuk át' kérdéskört. Nyilván itthon a befizetett adónk elég nagy hányada folyik szét kézen-közön, de azért mégsem elfogadható ez a szemlélet.

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.