Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
igen, a pk max 6 font. Ez ennyi is marad, de azért nem árt ezt megbeszélni emailben az eladóval előtte, hogy ne legyen bonyodalom, nem egy ember írja, hogy worldwide, és aztán ja, MO az nem a world-ön van
Elvileg nem jön rá semmilyen pénz, a lényeg, hogy a csomag státusza ''GIFT'' azaz ajándék legyen, különben rájön 25% áfa
Elviekben minden műxik a pay-pallal, de van saját topicja.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
matekas
tag
Igen , utánaolvasgattam egy kicsit , de pont az első lépésnél , a dombornyomott kártyánál el is akadtam. Konkrétan , ha mondjuk nyitok egy számlát és igénylek pl egy Visa Classic kártyát , akkor az nekem mibe kerülne ? illetve a fentartása ? Mivel nincs önálló keresetem , így max a zsebpénzem tudnám rárakni , és a kezelési meg éves kártyadíj stb. nem lenne nekem sok ??
-
-
tusi74
őstag
Tökéletesen egyetértek. Amit csak lehet, Angliából veszek. Olcsó a posta, 3 nap alatt itt van, nem variálnak. Igen, a német 5 €-t számol fel PayPal költségre, azt is rafkósan. Nem jeleníti meg a fizetési feltételek között a PayPal-t, csak a termékleírásba írja bele. ''Paypalzahlung auf Anfrage'' azaz kérésre van Paypal számla. Beállítja a szállítást az Ebay-en 15 €-ra, majd amikor rákérdezel, hogy akkor mi az e-mail cím, ahová a pénzt küldheted, akkor magán e-mailben átváltozik az összeg 20 €-ra. Én lesz@rom, azt az 1200 Ft-ot a 189 €-hoz képest, de röhögtem, hogy rafkós, rafkós.
Na ilyen az angoloknál nincs. Ott azonnal lehet fizetni a Pay Now gombbal, ott amennyi ki van írva, annyi lesz, és baromi gyorsak. Csak akkor vásárolok a németektől, ha az angoloké nem hazsnálható itthon (legutóbb HDD-s DVD felvevő). Nem mertem megvenni Angliából. Vagy Cherry billentyűzet egér, ami német specialitás. De ahol nincs ilyen, ott csakis Anglia, vagy néha Írország. Ott gyönyörű ékszereket lehet kifogni potom áron.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nikon D810 és természetfotós objektívek!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest