- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
na ez az.
ezért nem akarok ajándékozni. szinte biztosra veszem ha kapnak egy méretes 22 font nehéz csomagot, ajándék subject-tel, akkor ne bontanák fel...végignéztem a tnt, dhl, fedex, ups-t, felejtsük el, viccnek is rossz. vagy én vagyok csóró hozzá, így is nézhetjük

usps marad vagy direktben feladatom a sellerrel és teszek az egészre és fizetem a vámot és az áfát.
usps esetén ha újracsomagolják, akkor még nemtom mit lehetne tenni, milyen lehetőségek vannak. -
Integra
titán
vagy is akkor a kapott cuccot átcsomagoltad és ajándékként adtad fel?
mert azt meg tudom oldani, hogy nem direktbe adom fel, hanem elpostázom us címre, illetve ő veszi meg, és átcsomagolja és feladja usps-sel normál küldeményként.
és akkor azt mondod vagy felbontják vagy nem?
ha nem bontják fel, akkor sima ügy, de ha felbontják akkor mi van? és mennyire vágnak meg? -
kapcs-ford
őstag
Meg az ebay is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy pontosítsak, én szolgáltatást(javítás) nyújtok és egy olyan cuccot küldtek amit nem lehet javítani mert hiányzik a belseje és a vevő pattog hogy az nem lehet mert mielőtt elromlott volna, ő azt használta.
Pont az nap vette a szolgáltatást mikor életbe lépett az új szabály.
-
Akkor majd a vámbiztos bácsi a hasára üt, és ha este jó volt az asszonnyal, akkor olcsón megúszod, ha nem engedte hátulról (sem), akkor sokba fog kerülni a cucc

Viccet félretéve, kibontják a csomagot, megnézik mi van benne, ha nagy-nehéz-csillog, akkor megfogják a vámon, keresnek hozzá hasonlót, és az alapján lövik be az árat nagyjából.Amúgy USPS-nél a postahivatalban rányomják a bélyeget, hogy "X" $, és azt vámolják be a postaköltséghez. Én sem értem, hogy mi alapján, szerintem simán jogsértő, de legalábbis aggályos, noha ez a bevett módszer Magyarisztánban.
Futárszolgálatoknál pedig rajta van a számlán, és ők alapból küldik VPOP-nek, legalábbis nekem ez az eddigi tapasztalatom, FedEx-el ugyanúgy, mint UPS-el, vagy EMS-el.
-
kistehén1
csendes tag
http://www.wsdeal.com
Paypalon keresztül fizettem. Gyanítottam, hogy hamisak de az oldal nagyon korrektnek tűnt.
Például egy Senheiser füleshez oda van írva, hogy not original, amit én rendeltem ahoz nincs.
Szerk: Tudom, hogy ez így nem teljesen eBay, de onnan irányítottak át ide és itt van a legtöbb esély arra, hogy segíteni tudtok. -
lúzer
veterán
erre gondolsz?
Step 2: Enter your email address
közben lesni kellett volna az emailemet?De ugye nem gond ha kártyaszámmal reggeltem, gondolom olyan szintű a védelem mint a paypalon.
sok pénz nincs a számlán, olyan 20k dehát csak nem adtam ki a kártyaszámom nem biztonságos helyen, erről nyugtass meg. -
lúzer
veterán
ezt valaki meg tudja mondani, hogy ez miért visz kártyaszám megadásához?
regisztráció
és ahova dob:
kártyaszámkérő oldal -
lúzer
veterán
most mit csináljak?
ugyanúgy néz ki a két regisztrációs ablak, én meg nem mondom a különbséget
amire mentem
amit ajánlottál
de köszi! -
-
Scotch
csendes tag
képzeld Bash!
Most vettem észre, hogy van egy kedves eladó akitól pozitív értékelést kaptam cca.: 1 hónapja, majd az elmúlt napokban is értékelt pozítívan, de nekem nem növekedett meg a feeback-em.
Időközben más értékelést (sem pozitívot, sem negatívat) nem kaptam.
Szerinted ez mitől lehet? -
Rommel6600
őstag
Nem értem miért kell másokhoz, vagy magatokhoz hasonlítani. Ha egyszer nekem szükségem van, akkor szükségem van telefonszámra, pláne azért mert mint említettem személyes átvétellel történik a fizetés és az áru megszerzése. Az ebayen keresztül pedig nem tudok mondjuk a német autópálya közepéről üzenni az eladónak, hogy fél óra múlva ott tudok lenni, jó-e neki az időpont, vagy várni fél napot míg elolvassa az emailjeit. Azt hittem ez logikus, de ezek szerint nem.
Emailt pedig lehet többféleképpen írni (például telefonról is, de sms-t is telefonra lehet küldeni amihez nem árt ha tudod az eladó mobilszámát), míg az ebay fantasztikus üzenetküldő rendszerével max 1000 karaktert írhatok és azt is csak a webes felületről. Nekem is lenne egy költői kérdésem, de inkább nem teszem fel.
Ilyen gomb nálam tényleg nincs az Action oszlopban. Nem tudom mi lehet ennek az oka, mindenesetre köszi a segítséget!
-
Rommel6600
őstag
Mert szükségem van rájuk. Telefonszám például szinte mindig kell, de a cím is hasznos ha személyes átvétellel szeretném hogy hozzám kerüljön az áru. Példul most épp egy ilyen vásárlás az aktuális. Meg akkor már az email címét tudnám az eladónak és egyből arra tudnék neki írni, nem lenne semmi plussz meló kideríteni azt ill nem az ebayen keresztül kéne vele felvenni a kapcsolatot. Az, hogy esetleg más címet ad, mint ami ott meg van adva az egy dolog, de a lényeg a kapcsolatfelvétel.
My ebay-ben pedig se az angol se a us ebay-en nem találok Order Details-t.
Vagy nekem nincs ilyen, vagy légyszi írd le részletesen, hogy merre kéne lennie.
Köszi. -
balesz^
tag
Köszi!
Mindenképp arra járok azért is nyomtam rá, megpróbálok írni neki, hogy személyesen átvehessem és kifizetem az esetleges árkülönbséget amit a postázáson nyert volna, vagy ha ragaszkodik a paypalhoz akkor elküldök neki valamivel több pénzt úgy, csak személyesen adja oda

balesz^
-
stop
aktív tag
[OFF]Szia!
Nekem már többször próbált meg ennél egyszerűbb(nek tűnő) dolgkat elmagyarázni az öcsém, én bevallom hülye vagyok ezekhez (egy szint után), Ő meg ezzel foglakozik én hiszek neki (már csak elfogultságból is
) a többit - meg mint írtam - MITTOMÉN! 
Amúgy meg ha az eladó csak sorszámoszott százasokat fogad el azt is megteheti - ha akarja.
[/OFF] -
cocka
veterán
És mit hoznak fel indokként, ami miatt x helyen nem fogadnak el debitet, y helyen meg creditet?
Meg akkor továbbra is nyitott a kérdés: Miért nem mindegy az eladónak, hogy a tőled leszipkázott pénz kié.

Vagy ez csupán presztizs kérdés? Végül is debit kártyán is lehet sok pénzed.
-
Scotch
csendes tag
Hát erről kezdtem írni amire a 4688-as hozzászólásban írtad :
"Elvileg arra szolgálna, hogy esetleges sérülés, eltűnés esetén a feltűntetett értékhatárig fedezze az áru értékét. Gyakorlatilag vevőként felesleges pénzkidobásnak tartom, mivel az eladó kizárólagos felelőssége az árut a leírásban meghatározott állapotban a vevő rendelkezésére bocsátani."
4703:
"Ilyen nincs, hogy az eladó nem vállal felelősséget, elég csak elolvasni az eBay User Agreement-et és a PayPal Buyer Protection-t. Akárki akármit ír a leírásba ezekkel ellentétesen nem cselekedhet."És ez szép és jó is lenne így, de épp azért feszegetem ezt ennyire, mert feleslegesen még kevés pénzt sem szeretnék kidobni, de ha nem felesleges akkor természetesen tudomásul veszem.
Remélem nem megyek az agyadra a szőrszál hasogatásommal, csak ez nekem nem egészen világos.

-
Scotch
csendes tag
Újabb gyöngyszem:
Postal insurance is required for covering any postal loss and damage. A claim could only be proceeded after the proof of documents (for confirming the postal loss or damage) received from the post office.Mindez egy olyan eladónál, aki úgy hírdeti magát:
Shipping and Handling: FREE -
Scotch
csendes tag
Attól tartok, ha megvizsgálja az eBay/PayPal az aukciót,
akkor esetleg az kerekedne ki a dologból, hogy ha a vevő tisztában volt azzal a mondattal, miszerint nem vállal felelőséget az eladó a küldemény eltünéséért vagy káráért, amennyiben nem fizet külön biztosítást a Vevő , akkor vessen magára.
Szerinted ez nem fordulhat elő?
Eddig egy rossz tapasztalatom volt, de ott elpuskáztam a claim-et
-
cocka
veterán
Közvetlen linket esetleg tudsz adni ehhez?
Mert hogy ha a globálison oldalon már országra kattintasz, akkor az már az adott országhoz tartozó ebay honlap és nem a globálishoz tartozó.
A globálison alig van opció. Ezt egyébként én is hiányoltam.
Ugye ehhez az oldalhoz írtad a 18-féle opciót? [link]
-
Woolfy
csendes tag
Sajnos semmit sem ért, amit csináltam. Négy napig leveleztem a Customer Service-szel eredmény nélkül.
A legutóbbi üzenetükben közölték:
Mivel a tranzakció által szerződéses viszonyba léptem az eladóval, így ők már semmit sem tehetnek!
(Ha jól tudom a szerződésekről általában elmondható, hogy érvénytelenek, ha az egyik fél megtévesztésével jöttek létre!)
Amit tehetnek azt meg nem tudhatom meg, mert titok! Mindenesetre annyit elmondhatnak, hogy jól megjegyezték maguknak ezt a csúnya eladót!
Ugyanakkor megnyugtattak, hogy ne aggódjak, mert ami velem történt, az egyáltalán nem gyakori az Ebay-en!Szóval a kedves Customer Service magamra hagyott egy olyan eladóval, aki nem hajlandó válaszolni a levelemre és ráadásul majdnem a dupláját követeli a feltüntetett postaköltségnek!
Van arra lehetőség hogy lemondjak a termékről, - feedback és minden nélkül - és az eladó újralistázza, vagy eladja másnak?
-
Woolfy
csendes tag
Kedves Bash! A múltkor szerencsét hoztál nekem. A hozzászólásodat követő napon egyszerre megjött az összes csomag, alig bírta a postás!
Köszönöm!Most a következő esettel állok szemben:
Kinéztem egy terméket, licitáltam rá - miután a leírását gondosan elolvastam - és meg is nyertem 13 fontért.
A termékleírásban egyértelműen fel van tüntetve, hogy 17 font a szállítási költség Európába , a világ bármely más részére pedig 24 font! (külön figyelmeztet, hogy csak az licitáljon, aki elfogadja ezeket az árakat, ill. feltételeket)Tegnap számlát küldött nekem az illető 32 fontos postaköltségről ! ! !

Sőt még egy cinikus, fenyegető levelet is kaptam a számla mellé, hogyha nem tetszik a postaköltség, akkor eladja másnak! Kicsit meglepődtem, mert ekkora aljasságot nem vártam volna egy Power Sellertől, akinek több mint 4600 pontja van.
Úgy gondolom, hogy ez a vásárlók igen súlyos megtévesztése! Ráadásul eléggé szándékosnak tűnik a félrevezetés, mert amikor elkészítette a termékleírást, akkor már nagyon jól tudnia kellett, hogy a 17 fontos postaköltség neki nem lesz elég...
(csak mellékesen jegyzem meg, hogy kaptam már ilyen súlyú (2,5 kilós) és méretű csomagot Angliából, aminek 16.50 font volt a postája)Tegnap írtam az eladónak, de egyelőre nem hajlandó válaszolni!
Nem szeretném, ha addig húzná az időt, míg kifutok a fizetési határidőből, vagy esetleg negatív feedback-et adna egy ilyen hülyeség miatt, amiről egyáltalán nem is tehetek...A kérdésem az lenne, hogy mit lehet ilyenkor tenni? "Seller non performance"-ról van szó? Tud valamit csinálni az Ebay? És ha igen, akkor miket tehet?
-
Szumi
tag
Köszönöm szépen a válaszod!
Akkor a Szumi-t szeretném meghagyni
Amugy ha jól emlékszem úgy lett kettő hogy egyszer ezzel nem tudtam sehogy sem felépni és csináltam egy másikat, de utána nem is nagyon használtam. Úgy hogy jó is ha törlöd a Szumikát mert egy is elég belölem
, csak elöször ki másolom amit irtam (2 perc).
Mégegyszer köszi válaszod!
-
cocka
veterán
Hát ez elképzelhető, de akkor viszont úgy kéne működnie, hogy ha közben túllicitáltak, hogy átkerüljön a cucc az Outbid listába és akkor egyértelműen értesülök a tényről, hogy túllicitáltak. Így viszont semmiről nem értesültem. Már órákkal a vége előtt (amikor a legmagasabb nyerő tétet megtették) értesíthetett volna a progi. Bár az tény, hogy csak az utolsó 10 percben kapcsolom be, lehet, hogy ez is gond. Lehet, ha előtte újra importálnék mindet már látszana, hogy túllicitáltak.
Eddig nem én állítottam be neki a másodpercet, hanem ő magának automatikusan meghatározza, mert erre volt beállítva. És tapasztalataim szerint ez 2 másodpercet jelent.
Akkor ha jól értem tényleg hatásos lehet ha én állítom be a másodpercet a végén, meg mondjuk beimportálom a vége előtt pár perccel újra a liciteket, hátha közben túllicitáltak. Csak hát miután nemrég kezdtem használni a progit ilyenekre nem jöttem még rá. De az is lehet, hogy alapból szar a progi. Hát mondjuk 24 dollárért elvárható lenne, hogy ne legyen szar.
-
cocka
veterán
Talán nem fogalmaztam elég érthetően a problémát. Lehet, hogy hülye vagyok és nem értem a proxy bidding lényegét, de a kérdés nem arra vonatkozott, hogy megértettem-e az automatikus licit lényegét, hanem arra, hogy a sniper progi miért nem licitál a tőle elvárható módon minden egyes termékre? A 3-ból 1-es arányt én nem nevezném jónak. Azaz 3 biddingből 2 endeddel végződött és nem wonnal vagy didn't winnel!
Azt még elfelejtettem, hogy amikor endeddel végződtek a licitek, akkor az aukció lezárultát követően nem látszik a bid listában a nevem. Magyarul: mintha nem is licitáltam volna, pedig be volt állítva a progi. Szóval a kérdés az, hogy miért nem licitált a progi?
-
Woolfy
csendes tag
Első esetben az eladó belátta, hogy tényleg nem korrekt dolog ellentmondásos információkat feltüntetni a termék adatlapján, úgyhogy utánanézett a postai áraknak és mai nappal el is küldte a csomagot.
A másik illetőnek írt levelemre is hamar jött a válasz, hogy nagyon sajnálja, de elnézte a postaköltséget! Mondhatom szép kis elnézés, 5.60 helyett 15 font!

Viszont ami továbbra is aggaszt, az az a három angliai csomag, amikről december 22-e óta semmi hír. Most nem tudom, hogy először írjak-e valamit az eladóknak, (És ha igen akkor mit???) vagy rögtön Dispute-tal indítsak?
-
Woolfy
csendes tag
Minden o.k., az eladók türelmesen kivárták a pénzüket és mindenki meg is kapta.
Egyetlen kivétellel: A kedves eladó felháborodottan közölte, hogy ő márpedig nem küld sehová Anglián kívül, mert a leírás legalján ezt bizony kikötötte (bolhabetűkkel). A baj csak ott van, hogy a "Post to" után az áll: "Worldwide". Mivel én ezt néztem, licitáltam és meg is nyertem. Szerintetek ez tisztességes? És ha le is nyelem ezt a békát, nem tudom, hogy hogyan lehet törölni az egész tranzakciót...
-
Woolfy
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket! A héten megjött az egyik decemberi csomag, de további három még várat magára. Tanulság: Ünnepekkor, ha nem muszáj ne rendeljünk. Node mit tegyünk, ha akkor jár le az aukció!?

Lenne egy olyan kérdésem, hogy: Ha mondjuk most vasárnap veszek 5 különböző holmit, és csak hétfőn tudom fizetni őket, akkor nem fognak ezért törölni az Ebay-ről?

-
Scotch
csendes tag
Köszönöm válaszod, sajnálom, hogy teret engednek a bosszúból történő értékelés lehetőségének.
Bár én inkább vásárolok az eBay-en, így a napnál is világosabb miért kaptam negatívot, az értékelőm rájött, hogy rossz megoldást választott. Most igér fűt-fát, csak töröljem az értékelést. 90 napig semmit nem tett. Csupán csak ezért bosszant, mert ilyen embertől kaptam negatívot. -
Oliverda
félisten
Értem. Tehát nagyon tömören 12 hónap alatt minimum $12000 forgalmat kell generálni, és havonta legalább 2 item-el el kell adni. Majd ezt követően az utolsó 3 hónapban minimum $1000/hó forgalom, szintén min. 2 item eladása. Legalább 100 feedback, 98%os pozitív aránnyal, illetve ne legyen tartozás a seller account-on. Illetve nem szabad megsérteni az eBay szabályait.
Nagy vonalakban ennyit ha jól értem.
-
juliabrilke
veterán
Szuper!
Köszi, hogy írtál, még a Te válaszodat is vártam Bash!
(tusi74? Véleményed?Akkor írok neki egy válaszlevelet (így korrekt) max. küldök neki pár képet, hogy ténylegesen hibátlanul működött, ill. utalok arra, hogy már letelt a 45. nap.
(az mondjuk furcsa, hogy másik gépben a procikat nem akarja kipróbálni...
)Válaszokat köszi mindenkinek még 1x!
-
tankmacska
csendes tag
Szia Bash! Látom, te ott vagy a témában. Kis segítség kellene. A lényeg a következő:
Vásároltam az ebay-en egy illetőtől pár napon belül több terméket, melyeket ahogy megnyertem, paypalon keresztül ki is fizettem.Eltelt kb három hét, és még semmi. Azt látom, hogy sorban kapja a negatív értékeléseket ember, mert nem tudja teljesíteni a szállítást. Ma is ránéztem az ember értékeléseire, ma már "not registered user". A kérdésem az lenne, hogy van e lehetőségem a pénzem visszakövetelésére paypalon keresztül, és ennek mi a menete. Sok helyen olvastam ezt a "paypal dispute"-t, de nem tudom, hol kell ezt elindítani, hiába loggolok be a paypal.com-ra, nem látok ilyen menüpontot. Megköszönöm, ha válaszolsz. -
-
tusi74
őstag
Mostmár olyan bonyolult jelszavam van, hogy csak papírról tudom, átlag 1-2 próbálkozásra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
juliabrilke-kal privátban még diskutáltunk erről, és szinte biztos, hogy neki van igaza, hogy a gépemre telepített, Bid-O-Matic volt a bűnös.
Több szempontból gyanús. Előző nap lett a gépre telepítve, maga a program német, és a
hamis belépés is a német oldalon történt, holott én a létező legkevesebbet kattintok a német oldalra. -
adam1
aktív tag
Köszönöm a választ 700usd utalgatok neki ö meg vissza nekem,angol a cimem és az uncorfirmed mert a bank kártya meg magyar ezen nem tudok változtatni csak egy másik kártyával már körbejártam a témát miután elég sok mindent megpróbáltam beirattam a bankban az angol cimet is,de az sem segitett csak egy új reg vagy új kártya jöhet szóba idáig jutottam közben majd egy hónap eltelt háromszor fizettem ö meg háromszor vissza utalt és most fizetnék neki akkor az elöbb felsorolt modon,ez egy amerikai üzlet ha jól vettem ki az egyik mailjából.Tehát mint irod ez lenne a megoldás /Cashier's check-et/vagy a /money order /akkor a bankomban tudnak segiteni és létezik nálunk is ez a lehetőség Akkor lenne itt még egy kérdésem a reg és az angol cim a fiamé aki kinnt dolgozik csak én intézem ezeket az ebayos ügyeket és nem nagyon tudok angolul ö meg kevésbé ér rá ezzel foglalkozni .Melyik az egyszerübb és jobb megoldás angliában ö bemegy a postára és kitölt egy postai money ordert vagy én itthon a bankunknál megoldom valahogy .

-
Oliverda
félisten
Ja, tényleg, már átkeresztelték egy ideje.
Igen, láttam én is hogy mikor adta fel, csak az volt a furcsa hogy a First Class Mail milyen hamar ideért, ellenben ez az EMI csomag most a lassabbik fajtából való lesz. Na sebaj.Scotch: Egyszerű, ha rendelsz bármit is akkor vagy kérsz Registered Mail opciót a First Class Mail-re, vagy a Priority Mail-lel küldesd. Persze ezek drágábbak, de jóval biztonságosabbak. Mondjuk én úgy vagyok vele hogy 3-5000 forintig megfelel a sima First Class is, ha odalesz akkor ott egye meg a fene.
-
Oliverda
félisten
A Global Express Mail küldemény.
A First Class Mail küldemény.
-
Scotch
csendes tag
Értem én. Csak azt nem tudtam, hogy a Priority Mail International a siker kulcsa.
Azért izgulok, mi lesz ezzel a claim-el hétfőn. Ugyan ebben az esetben nem tud Joe azonosító számot adni, de ha tegyük fel lenne, és valaki odahamisítja a nevem. Akkor ezt is tisztázzák írásszakértővel?
Mennyire megy bele a részletekbe egy claim? Hogy zajlik? Gondolom az kezdeményez akinek valami gondja van. -
Scotch
csendes tag
Ez jó hír.
Azt gondolom, hogy a kölcsönös elégedettség vezet a jó üzletekhez. Ez a nyitja az egésznek.
Azzal tényleg nincs semmi baj, ha nyílt lapokkal játszva elfogadtatod az álláspontodat, jelen esetben az egyéb költségeket. Szerintem te még nem okoztál csalódást a vevőidnek.
Viszont ha az eladó vagy a vevő utólag méri fel, hogy nem is olyan jó üzlet amibe saját akaratából ment bele, azaz benézte, akkor nem tiszteséges azt a másikkal megfizettetni.
Mivel a net pedig arctalan egy bizonyos mértékben, sokan megengedik maguknak az arcátlanságot is. -
juliabrilke
veterán
Igen, ez teljesen korrekt. De azért pár ember teljesen el tud szállni az árakkal. Az ilyeneket szűrni kellene valahogyan. Remélem az ebay tesz ez ellen valamit. Sok esteben nevetséges látni a 80-100$-os postaköltségeket 2-3kg, o stermékekre. (arról nem is beszélve, hogy a vámoltatásnál se jó dolog, ha beleszámolnak ekkora összeget)
-
Scotch
csendes tag
Értem amit mondasz.
A dolog szerencsételesége abban mutatkozik meg inkább, hogy a felhasználó nevem mellett van egy 22-es szám, az értékeléseim száma pedig 42. Ugye ez arra is utal, hogy egy eladótól szívesen vásárolok többször is, sőt a járt utat jobban is szeretem.
Szerintem Linda soha többet nem fog szóba állni velem.
Azt is tudom, hogy széles ez a nagy világ... lehet mással üzletelni, meg minden
De ennyi hiba mostanában! és csak itt néhányunkkal
Tényleg örülök, hogy neked ilyen flottul megy a dolog.
Milyen módon szoktál postázni pl. Mo.-ra, ami ennyire megbízható? (Tudom itt számít az érték , a kiterjedés és súly is.)Az Egyesült Királyságban még tudják követni, majd utána már nem? Ott még lehet nyoma?
-
Scotch
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat.
Nincsenek valami jó kilátásaim.
Hétfőn megkérdezem a Postát, ezt a számot vajon itt ismerhetik, mint azonosítási lehetőséget?
Amúgy meg nem is értem az eladókat ilyen tekintetben, megküldik nagy lelkesen azt a számot amivel számukra egészen nyilvánvalóan Ők sem tudnak mit kezdeni.
Ha következetesek lennének, és a leírt tapasztalatokkal a hátuk mögött alapból Registered feláras opciót ajánlanának,
Minden alkalommal megérdeklődöm, hogy Budapestre küld-e és mennyi a posta & csomagolási költség. Ha már van neki rossz tapasztalata szólhatna.
Most akkor aggódhatok a folyamatban levő dolgaim után is.
Ebben az esetben fordulhatok kártérítésért valahova? -
Oliverda
félisten
Értem, köszi. Most van fent egy cuccom, amit már több mint 300an néztek meg és 38an figyelik. Akkor ez ezek alapján jónak nevezhető.
Más... Ez a kép beillesztés nekem továbbra sem nagyon akar összejönni. Feltöltöttem a képet a galery-be, de nem megy a copy-paste, és még belehúzni sem tudom. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) a többit - meg mint írtam - MITTOMÉN! 

Köszönöm!
)
V/