Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7107) gar8


gar8
tag

Sziasztok!
Ha valaki tud kérlek segítsetek nekem.
Windows 7-et használok és TP-Link routert használok, no meg persze digi netet.
Amikor bekötötték elöször nem volt semmi baj. Aztán egyszer lefagyott a router és felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mi lehet a gond. Akkor a srác elkezdte velem beiratni a felhasználó nevet és a jelszót a gépre,majd kitaláltuk,hogy a routert kelll csak újraindítani és működni is fog, mert ha lekapcsoltam a gépet a routert is kihúztam. Ez be is vált.
Azóta a router állandóan üzemel,de gondok is vanak vele. Folyamatosan lefagy és újra kell indítani, illetve a képernyőn mindíg fel dobott két ablakot, hogy csatlakozni kell és csatlakozás megkezdése,de közben volt net.
A mai nap már hiába indítottam újra a routert nem volt akkor sem net. Átdugtam közvetlenül a gépbe a kábelt és, akkor sem volt nem. Majd kiderült, hogy a kapcsolat nélküli munka be volt pipálva. Na akkor azt kiszedtem és akkor lett net. Megpróbáltam vissza dugni a routert,de megint semmi. Megnéztem a kapcsolat nélküli munka megint bepipálva, no akkor megint kiszedtem,de úgysem volt net.
Segítsetek, hogy hogyan kellene pontosan beállítani mindent, hogy működjön rendesen routeren keresztül? Ja és a routeren nem vesztek el a beállítások egyszer sem.

Köszönök minden segítséget! :R

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.