Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-05-05 09:36:50

LOGOUT.hu

Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35723) zarayg válasza antivirtuoz (#35721) üzenetére


zarayg
aktív tag

Hello

Hát tudni kéne, hogy milyen tápod van (gondolom nem Vargáné és Társa), és hogy mi van a gépedbe. Másodrészről, hogy az előző ventivel volt fagyás? Valószínűsíthető amúgy, hogy a venti zárlatos, vagy az alaplapi 3 pin ment tönkre, vagy tette tönkre, ha a régivel is fagy most. Esetleg még annyit csinálj, hogy húzz le mindent (ODD-re gondolok), csak a rendszervinyó maradjon, minden más fajta ventit is húzz le, csak azt az 1-et próbáld rajta hagyni. Csinálj egy AIDA rendszerstabilitás tesztet, és ha azzal is lefagy, akkor az a ludas. Ha nem, akkor más, lehet túlterhelt a tápod, de mondom, jó lenne tudni, hogy milyen :)

EDIT: Nézem az adatlapod, igen jó tápod van. Így az, hogy túlterhelt lenne, kilőve. Még egy apró kérdés, hogy 3pin vagy molex? vagy esetleg ventiszabályzón van a venti?

EDIT 2: Nem nagy valószínűséggel, de cseréld ki a modu kábelt, egy másik molexra, amin leadja a megfelelő áramot a hangkártyának. Vagy esetleg lehet ez szoftveres probléma is..

[ Szerkesztve ]

Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.