Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
fess
őstag
Sziasztok
Mostanában a winamp bekapcsolás után 4-5 perccel hajlandó csak elindulni,az ablak megjelenik,de nem lehet semmit nyomni,várni kell.
Felraktam a JetAudio-t is,hátha csak a winamppal nem stimmel valami,az is behal indulásnál,de a winamppal együtt hirtelen ő is elkezd működni. Mi lehet a gond? -
prime_adam
aktív tag
Helló!
Az Aida64-es stabilitásteszt alatt esetleg előkerülő "hardware failure" üzeneteket mennyire érdemes komolyan venni?
-
spista222
addikt
válasz prime_adam #20406 üzenetére
Annyira hogy nagy gond van.
Volt egy gépem ami X-aktás dolgokat produkált de se a memtest se a prime95 nem talált hibát(3-4 óra alatt) a 3dm néha lefagyott néha nem és csak az AIDA fogadott ilyennel amiből egyértelmű lett hogy valami tényleg nagyon rossz.Hőfokok rendben?
Más alatt nem találkoztál hibával?[ Szerkesztve ]
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm gépe:
Alaplap ASUS P8H77-V LE
Processzor INTEL Core i5-2550K 3.40GHz 1155 BOX
Memória KINGSTON 4096MB DDR3 1333MHz CL9 KIT KVR1333D3N9K2/4G
Videókártya SAPPHIRE 11201-00-20G HD7770 1GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE
Merevlemez WD 1000GB Caviar Black 7200rpm 64MB SATA3 WD1002FAEX
SSD CORSAIR 120GB SATA3 2,5" Force GT CSSD-F120GBGT-BK
Optikai egység PIONEER DVR-219LBK Fekete
Billentyűzet LOGITECH Deluxe 250 PS/2 Magyar Fekete
Ház GIGABYTE Luxo X142
Táp CHIEFTEC CTG-600-80P 600W BOX
Monitor BENQ GL2450Ehhez milyen ház hűtő javasolt?
-
madmaxxx
senior tag
válasz Kezdő vagyok #20409 üzenetére
[ Szerkesztve ]
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
madmaxxx
senior tag
válasz Kezdő vagyok #20411 üzenetére
Ezt a kérdést nem igazán értem, de ha a csatlakozásra gondolsz ott a 3 pólusú dugó illetve fel lehet fogatni csavarokkal, vagy a gumikkal. Ha rövid a kábele a ventinek létezik hosszabbító is hozzá.
[ Szerkesztve ]
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
prime_adam
aktív tag
válasz spista222 #20407 üzenetére
Rengeteg problémám volt(néhány van), nekem is x-aktákba illettek. Nem rég elkezdtem nézni memtest-tel a memóriákat, meg aida-val és akárhogy cserélgettem a modulokat, a memtest soha nem talált semmit, aida meg mindig és a többi hiba sem tűnt el. Aztán pár napja kiszereltem a tápot, bevittem szervizbe és 2 perc után mondták, hogy hibás. Igaz még nincs új tápom, de a kernel power fagyások a póttápnál nem is jöttek elő, szóval az a rész megoldva.
Viszont másik táppal és vga-val továbbra is előjön a többi hiba, sercegés az alaplap felől, aida hardware failure cache és memória stressztesztre, továbbá nem bírja a bios állítgatásokat a gép.
Egyéb futás közbeni hibákkal viszont még nem találkoztam, ezért kérdeztem mennyire vegyem ezt komolyan. De ha tényleg baj van nekem az alaplap a gyanús, talán pont a táp nyírta ki. (egyébként hőmérsékletek, frissítések mind rendben)
-
Szükségem lenne telefonhoz, egy kicsi csomagra. Megnéztem az árakat, és elég kartel gyanús...
Mobil Online 500 MB --->2099 Ft (Telenor)
Go!Net L --->2000 Ft (T-Mobile)
ZsebNet 500 --->1990 Ft (Vodafone)Van más prepaid/hűség nélküli csomag?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
adam_
senior tag
Korábban az volt a problémám, hogy torrentezés közben, ha elkezdek tölteni, egy idő után megfagy az ASUS K50IN notebookom. Ekkoriban arra gyanakodtam, hogy a torrentezésnél fagy csak le. Mostanában azt tapasztalom, amikor pl. HD filmet akarok nézni, akár online, akár a gépemről, előfordul, hogy szintén megfagy az egész gép, és csak a kikapcsolás, majd újbóli bekacsolással üzemképes újra a notebookom. Történt már olyan is, hogy egyszerűen csak neteztem, és megakartam nyitni egy honlapot, és akkor is lefagyott.
A merevlemezem töredezettségi pár %-os csak, volt töredezettségmentesítés is. A Windowsos particíón van 3GB szabad tárhely, és a HDD hőmérsékelte 41fokos, a CPU 56 fok körül van, GPU 61 fok. Memóriteszteltem is, a Windows gyári beépített memóriatesztelőjével, ami nem jelzett hibát, registry cleanert is folyamatosan futottam. A víruskeresőm sem talált semmit.
Mit gondoltok, túlmelegedés, vagy mi okozza a problémát? Esetleg tápegység gondok? Hogyan orvosolhatnám, hogyan deríthetném ki a galiba okát?
Előre is köszönöm a válaszokat, információkat.
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
Gondoltam felrakom a Prototype játékot és elszórakozók vele.
Csak valamiért Win 7 alatt olyan a hang mint ha fel lenne gyorsulva,meg sztem kicsit torz is
Eddig amikor játszottam vele kicsit régebben akkor jó volt minden.
Csak ennél a játéknál van ilyen hang probléma.
Valakinek 5let hogy miért lehet ez?™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Az a 3GB nemtúl sok. Winyó smart adatai rendben (hdsentinel.hu)
Memtestre inkább a memtest-et használd, de jó hosszan, akár 24 órán át. 1 menet nem menet (memtest.org)
Eseménynaplókban nincs semmi gyanús bejegyzés?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Noti BIOS-ban nem sokat lehet piszkálni ThermalThrotling inkább asztali BIOS-okra jellemző. Ugyanakkor még a 70 fok sem olyan magas hogy indokolná a lefagyást.
Nem piszkáltál el a BIOS-ban, vagy segédprogramban órajelet, időzítést, feszültséget?
Nem köthető vmi HW/SW cseréhez/módosításhoz a hiba feltünése?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Kicsit h*lye kérdésre szeretnék választ kapni: Egy tápegységnek(adott esetben 500W-os Asus) milyen alkatrészét kell, hogy hűtse a ventilátor? Elég hangosnak tűnik terhelés alatt, emiatt arra gondoltam, ha már vízhűtésem van, át lehet alakítani, hogy vízhűtéses legyen? A blokkokat megcsináltatnám, ha egy-két hűtendő felületről van szó, de ha a tápegységen belől minden alklatrésznek kell a hűtés(gondolok itt a kondikra meg a többi nyavajára), akkor marad a hangos léghűtés...
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy tv-t, amin nincs d-sub bemenet, csak scart.
A laptopomon csak d-sub kimenet van, ha rá akarom kötni a tv-t egy d-sub/scart kábellel működni fog? Lehet egyértelmű kérdés, de azért nem szeretnék felesleges köröket futni.
Ja még egy kérdés, a tv-n lesz lan bemenet, mivel nem smart-os tv, ezért nem értem milyen jel megy be lan-on, talán video jel? Tehát lan-on keresztül is összeköthetem a laptop-pa?Előre is köszi segítséget!
-
freelanced
addikt
Hali! Úgy tudom vannak olyanok PH-n akik külföldön élnek/tartózkodnak..
Meg szeretném venni a Skyrim Dawnguardot de nem elérhető a régiónkban.....
Van olyan esetleg aki külföldi és tudna segiteni megvenni?Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Socket A
aktív tag
Hali!
Ha 1 fájlt másolok pendrivera teljesen belassul a gépem
az opera is lefagy nem tudok netezni stb és többször is megáll másolás közben
mi lehet a gond?"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
Lompos48
nagyúr
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Az mitől van,hogy az utorrent kliensben régebben a "megosztás"szó szerepelt seedelés közben,most hogy újratelepítettem a programot,"seedelést"ír ki? -
Melack
veterán
válasz Kezdő vagyok #20443 üzenetére
Lehet változott a fordítás benne.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
veterán
válasz Satyricon #20439 üzenetére
Vegyél olyan tápot, amin nincs ventilátor, esetleg aminek halkabb a ventilátora. Vagy kicseréled magad egy halkabb ventire.
A tápos, ill. a ventilátoros topicban biztosan tudnak ajánlani olyan ventilátort, ami dB-ben mérve halkabb a mostaninál.
Esetleg nekiállsz átnézni a neten fellelhető adatokból a ventik hangerejét.
Egy részüknél nem dB-t adnak meg, hanem son-t.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
kukinyo
addikt
válasz Kezdő vagyok #20443 üzenetére
Talán egy régebbi vagy frissebb verziót telepítettél.
-
Paulo81
aktív tag
de jó, hogy mindenkinek válaszolnak csak nekem nem! Rendszeresen így járok
Valami rossz kisugárzásom van? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest