Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz hackeeeee #20604 üzenetére
A 2 piros az RAID, szerintem, azért nem ismeri fel.
Aha, van valami kulso ITE RAID vezerlo a lapjan, annak a driveret hianyoljak a Winek.
Kek IDE csatin mennie kene mindennek, mivel az Intel chipsetekben levo IDE/SATA vezerloket ismeri a 7.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Stalker-2572
veterán
Olyan programot keresek, ami emlékeztetőként működik és a háttérben fut.
Illetve egy olyat, amivel napi teendőket tudok felírni egy virutális cetlire és kitenni a desktopra.
Thx!
All Black...
-
nyunyu
félisten
válasz Stalker-2572 #20607 üzenetére
Elsore: Outlook naptara?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
crysis 2011
aktív tag
PLAYSTATION 3 kérdéseket hol tudom feltenni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Stalker-2572 #20607 üzenetére
Xp, Win7?
Ha Win7, akkor szerintem ez a legegyszerűbb erre a célra.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
madmaxxx
senior tag
válasz crysis 2011 #20609 üzenetére
Talán itt
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
veterán
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Stalker-2572 #20616 üzenetére
Én Rainlendart használtam ilyen célra.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Stalker-2572 #20616 üzenetére
Hát akkor ott a sticky notes a kellékekben.
Véleményem szubjektív...
-
megint én
őstag
Sziasztok!
PLS HELP!
Újraraktam az egész gépet, de nem javult meg a problémám, ami a következő:
Megy bármilyen youtube vidi, és 11 másodperc után leáll. Ami minden esetben 11 sec. Akkor is, ha bele tekerek!!!
Ráadásul nem volt hangja a youtube-nak. Most újraraktam a win-t, és most hiába raktam föl a gyártó honlapjáról a realtech-es drivert, azt írja, hogy a windows nem tud hangot lejátszani, mert nincs ezköz!!!
Egyszerüen nem tudom mi lehet a probléma oka, most próbálok BIOS-t frissíteni, de 99%, h nem fog segíteni. És hibajavításra is nyomtam, de az sem tudta megoldani. -
megint én
őstag
válasz madmaxxx #20620 üzenetére
Val szín nem!
És semmit sem tudok csinálni vele, az a baj. Minden normálisnak tűnik, és ott van a realtech. De ez amúgy sem magyarázná meg a 11mp-s vidileállásokat. És azt, mogy totális winreinstallal sem jött helyre! És a Logitech G35 fülesem, aminek saját hangkarija van, az sem tud lejátszani hangot. Szóval valami para van. -
megint én
őstag
Próbáltam már letiltani a többit, de nem müxik, próbáltam leszedni a giga honlapjáról a legfrissebbet, de szintén semmi. És a vidi is megáll, és valamiért kivétel nélkül 11sec. Ez nagyon fura, miért 11secig bírja? Megtelik valami a RAMban? (amúgy gtx560, p55a ud3, és muskin1600 4GB kit)
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Puszta kíváncsiság: Az adatlapomon található konfig tegyük fel, hogy napi 6 órát pörög maxon, vmi húzós játék alatt. Ez kb hány ft-tal terheli a villanyszámlát 1 hét vagy 1 hónap alatt? ( mind1 melyiket mondjátok, az utána levő bonyolult matematikai műveleteket már le tudom vezetni )Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Silentfrog
veterán
Ilyesmit mert már valaki csinálni?
Nem mertem,meg nem tudom milyen ásványi olaj lene a jó a célra.
-
veterán
Monitorral együtt 350-et megeszik szerintem, bár ezt kikellene mérni, de sztem kb annyi lehet. mondhatni hogy 3 óra alatt eszik meg 50ft-nyi áramot. Nemtudom pontosan nálatok mennyi az áram.
De kb napi 100 ft úgygondolom
Gyufaaa kollega is látom ugyanezt gondolja
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
spista222
addikt
-
Winchester95
őstag
Most feltettem egy LAN Drivert az Asus honlapjáról azon belül az én lapomnak valót.
Letöltöttem 2db 700mb os filmet gond nélkül leszedte.Nincs semmi baja.
Létezik hogy akkor ez volt a "hiba"?
Majd még tesztelgetem és írok.
Jó hogy akkor nem kell hozzá venni semmit. -
molnarpeter
nagyúr
válasz Silentfrog #20629 üzenetére
Igen. A Házi barkács topikban volt már róla szó pl többször.
mp
-
Gyufaaa
veterán
válasz Winchester95 #20633 üzenetére
Minden megeshet. Létezhet, persze.
-
Silentfrog
veterán
válasz molnarpeter #20634 üzenetére
Nem is tudtam,hogy van olyan nevű topik.
Majd megkeresem!
-
Lmh
őstag
gyufa, józsi, pista köszönöm szépen! Ez így tényleg rendkívül meggyőző
Talán hazudtam is, mert lassan készülök leválni a szülőkről és érdekelnek lassan a rezsi gondjai
Akkor még egy apróság ( bár ez kétlem, hogy a komoly dolgozó életben is előfordulna, nem úgy, mint most. Szóval ez már tényleg kíváncsiság) : Hogyan változna ez, ha a napi 6 órás feszített tempóhoz hozzáveszünk még mondjuk 8 óra alapjáratot. Sőt, pontosabban az érdekelne - ne köntörfalazzunk -,hogy mennyire vagyok szemét energiafaló, amikor úgy alszom el, hogy a gépen zenét vagy rádiót hallgatok vagy filmet nézek és lusta vagyok kikapcsolni a gépet vagy mondjuk töltök valamit alvás közben. Tehát tök alapon megy a gép, monitorokat kikapcsolom. Ilyenkor mennyire vesznek vissza a hardvereim, hogy megfeleljenek az eu-s elvárásoknak XD
Számoljunk erre tehát kb 8 órát, annál többet nem fogok aludni szerintem.
Köszönöm előre, utólag nem spammelek ;-)[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
addikt
Üdv az uraknak!
Az lenne a problémám, hogy van egy netbook, hátulján OEM matrica, hogy Windows 7 Starter SNPC OA - és a probléma az, hogy az MSDN-es W7 Starter SP1 nem eszi meg a kulcsot. Mi a teendő? Ez valami speciális kulcs?Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Silentfrog
veterán
A te géped idle modban 1 merevlemezzel kb 80 wattot fogyaszt.
Tehát 8 ora alatt kb 30 forintot fogyaszt kikapcsolt monitorral.Egyébként érdemes játszani a feszültségekkel és az orajelelekkel ,mert az én x 4 925 phenomom 15-18 wattal megy kevesebb árammal 0.875 volton 1300 mhz orajellel idke modban/éjszaka/ A normális 2800 mhz és 1.3 volt.
[ Szerkesztve ]
-
tajati
aktív tag
estét!
Nos a kérdésem az lenne hogy, kinéztem egy ilyet ugye ez sattop box egyben és rá lehet kötni a műhold vevőt (láttam hogy van rajta coax) csak az a para
hogy nekem thome sat tv-m van és ahhoz van egy kártya ami a müsör infot tartalmazza, a thome os sattop boxot nagyon utálom, na ugye az előbb említettem ez asus cucc sattop box is egyben. Nem létezik valami dokkoló/átalakitó stb. amivel a thome os kártyát rá kössem és az szolgáljon úgy mint a thome os sat top boxRemélem sikerült le írnom a lényeget.
üdv t.
-
haromegesz14
aktív tag
Mennyire végeztetek most felesleges munkát a mosogatógéppel, ha csak mosogató tablettát raktam bele, de semmi más mosogatószert nem?
Sose használtam még eddig, mindig csak ki-be pakolgattam belőle, de most hogy sokat vagyok egyedül itthon, a lassan már néhol penészedő kajamaradékok helyzetét látva a tányérokon rá vettem magam, hogy elmosatom őket a géppel, viszont a kézikönyvben csak a funkcióit néztem meg, mire meg elindítottam egy tablettával, megtaláltam hozzá a mosogatószert is Persze így hajnali órákban nem akarom felcsörgetni a családtagokat, hogy miként kell használni eme rettenetes gépet.
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
madmaxxx
senior tag
válasz haromegesz14 #20643 üzenetére
Lehetséges, hogy elég, bár azért legközelebb ne felejts el semmit sem bepakolni a mosogatógépbe.
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
Pekkk
aktív tag
Sziasztok!
Milyen lehet a baj, ha a tápegység bekapcsolásakor, rögtön pörög a processzor ventilátora?
Semmi nem történik, hiába nyomkodom a reset vagy power gombot.Előre is köszi!
-
Goldmen75
őstag
válasz haromegesz14 #20643 üzenetére
Nekünk pl van rajta olyan funkció, hogy tablettás, ergo más nem kell bele csak a spéci tabletta. Gondolom só azé van az alján?!
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Régebben volt egy olyan kérdésem, h miért indulhatott el a gépem magától. Mindent, amit ott írtatok (Wake up on LAN és hasonló felébresztési dolgokat) kikapcsoltam. Éjszakára áramtalanítottam a gépet, azonban ma olyat produkált, miután kapott áramot a gép, magától bekapcsolt és egy ideig ment és legtöbbször Windows elindítása előtt leállt, majd ismét bekapcs és ment ez a folyamat párszor. Most ugyan itt vagyok, de nekem alaplap gyanús v vmi kontakt hiba gyanús a történet.
Szerintetek? Mit nézhetnék még, mit tehetnék a probléma kiderítésére, mielőtt a csere lenne aktuális?
Köszönöm a hozzászólásokat!YOLOska
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Funthomi #20649 üzenetére
Nincs beragadva a bekapcsoló gomb? Esetleg próbáld meg lehúzni a gombhoz tartozó kábelt, és óvatosan egy pici csavarhúzóval rövidre zárni a bekapcs gomb villáit.
szerk:
(#20651) Funthomi Nincs bekapcsolva, hogy az automatikus frissítés felébresztheti a gépet?[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest