Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
épp ez az, hogy nem cseréltem benne semmit.
régóta csinálja, de szerencsére nem olyan gyakran. nem minden indításnál fordul elő. csak most jutottam el arra a pontra, hogy újratelepítsem és áttegyem a rendszert egy másik vinyóra. de a probléma nem oldódott meg.Realradical: konkrétan nem látom, hogy benne lennének, de van felsorolva 512-es A-Data és 1G-s Geil modul is. [link] gondolom akkor csak támogatja, nem? és nincs húzva, de azért futtatok egy memóriatesztet.
DJ WOKKY: a rendszer újratelepítés már megvolt.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Finwe
őstag
Igen, kinyomtatva is (mondjuk ezt írtam). Adobe reader-t használok, a legfrissebb. De feltettem egy másikat (nitro), azzal jó a kép és a nyomtatás is. Újratelepítettem az adobe-t de még mindig szar, szal az a rossz Egyszerűen hihetetlen....
Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
rup1u5
nagyúr
Köszi! Próbáltam, nem lehet letölteni onnan semmit mert fizetős átverés az egész.
CoolMan81:
Ezt is próbáltam már köszi! Nem működik ez sem.
Tök jó hogy úgy néz ki vehetek egy harmadik webkamerát csak azért mert lehetetlen hozzájuk drivert találni.Ajánljatok egyet ami olcsó és XP-win7 alatt is jó!
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
jimmy399
senior tag
Ajh xD Nem érted. Adva van kettő USB hosszabító kábel. Az egyik sima apa-apa végű, és az USB-s HDD-hez megy. Van egy másik USB hosszabító kábel ami apa-anya. Namost, ha a külső hdd-ből kihúzom az apa végű hosszabítót és bedugom a másik hosszabító üresen álló anya végébe, akkor két usb-s ajzatot így összekötnék így.
[ Szerkesztve ]
--- N/A ---
-
jimmy399
senior tag
-
jimmy399
senior tag
Tényleg, és még egy kérdés.
Az miért fordulhatott elő, hogy a külső házban kicseréltem a hdd-t, (ATA-s hdd-t fogad a ház.) majd mikor bekapcsolom a külső házat, akkor kikapcsolta az egész számítógépet. A windows közben futott... Nem kicsit lepődtem meg, elhiheted... :S
--- N/A ---
-
Tauren45
aktív tag
A Total Commander Pluginja működik csak az a baj, hogy a hozzá férés megtagadva. Pedig semmi jelszót stb nem raktam rá.
A legelső amit linkeltél nem fut win 7en.AZ EXT2 Explore sikeresnek tűnik. Köszi szépen.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
jimmy399
senior tag
Én most vettem 4,5k-ért egy 160-as sata vinyót. Samsung. Régen Raid 0-ba votl kötve, s a tulaj említette,hogy 100 Mb/s-sel is másolt/írt rá... Nekem már most a 40-45 Mb/s körüli tempó is egy csoda, mert eddig IDE vinyóim voltak meg vannak és azokra max 20-30 Mb-tal mentek az adatok, de inkább csak 15-20-szal max... Megváltás szinte Nomeg a dvd írás is elvolt magának 20-30 percig is 4x-es tempóban, pedig ezen 15 perc a max, amit elszöszöl az író...
--- N/A ---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest