Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
sziasztok
ma nézegettem az eszközkezelőmet és ezt találtam? Mi ez? Videókártya csak a 6850-en van,illetve alaplapi integrált,de az tiltva van. -
fess
őstag
sziasztok
ma vettem egy tp link 841nd routert,a cd-vel meg is csináltam az alap dolgokat,működik is,de böngészőből nem tudom elérni,a 192.168.0.1 nem válaszol,a 192.168.1.1 pedig azt írja ki,hogy rossz a jelszó,pedig nem is enged semmit beírni. Vezérlőpultból is mikor az eszköz honlapját akarom elérni,ismét a rossz jelszó oldal fogad. mi lehet a gond? -
fess
őstag
válasz Gyufaaa #11523 üzenetére
nem adtam meg másik jelszót,de bírni sem tudom,mert alapból ezt hozza be
-
fess
őstag
sziasztok
Valaki szedett már szét teafőzőt? Van benne 1 visszafolyásgátló,nem néztem meg melyik oldalra volt beszerelve,a bemenő ágra (amin a vizet szívja) vagy a kimenő ágra (amin a gőzt fújja)? Nincs valakinek vmi ötlete? -
fess
őstag
válasz DJ WOKKY #11859 üzenetére
Ugyanolyan kis szilikon cső mindkettő,csak az egyikben van ez a kis szelep.
Azóta már kiderült,hogy a bemenő ágra kell,ha megnő a nyomás,a gáz elzárja,így az már csak egy irányba tud menni,majd ha távozott,akkor kezdődik minden elölről. Philips készülék,de elképesztő mennyire közel raknak olvadó dolgokat a fűtőhöz. Pl.ezek a szilikon kis csövecskék közvetlenül rá vannak dugva... Nah mind1,most megint jó lesz 1 darabig. -
fess
őstag
Chorme alatt miért nem akar működni a silver player? Bejön a kis kék kör,betölt,de a film már nem indul. Firefox-al semmi baj nincs vele.
-
fess
őstag
válasz napoleon2323 #11989 üzenetére
próbáld ki ezt:
1)futtatás
2) "msconfig"
3)rendszerindítás
4)speciális...
5)itt nézd meg a memóriát,ha kell állítsd be a maxra
6)indítsd újra -
fess
őstag
válasz napoleon2323 #12026 üzenetére
Akkor beállítottad a négyezer valamennyi mb-ot,leokéztad,újraindítottad és nem volt jó?
-
fess
őstag
válasz napoleon2323 #12029 üzenetére
memory remap vagy vmi hasonló a biosban?
-
fess
őstag
-
fess
őstag
válasz napoleon2323 #12032 üzenetére
Szerintem ma már ezekkel a progikkal csak akkor lehet elrontani a biost,ha véletlenül engedne rossz biost felrakni,vagy ha pont áramszünet van frissítés közben.
-
fess
őstag
Sziasztok
Elszörnyedve vettem ma észre,hogy a Windows mappa (Win 7 Ultimate 64 bit) 23 Gb-ra hízott. Lehet innen valamit törölni valami felesleges dolgot? -
fess
őstag
Sziasztok
Mostanában a winamp bekapcsolás után 4-5 perccel hajlandó csak elindulni,az ablak megjelenik,de nem lehet semmit nyomni,várni kell.
Felraktam a JetAudio-t is,hátha csak a winamppal nem stimmel valami,az is behal indulásnál,de a winamppal együtt hirtelen ő is elkezd működni. Mi lehet a gond? -
fess
őstag
sziasztok
Vettem egy xbox controllert,vezetékest.Mikor bedugom és fülessel játszok,hallani egy halk sípolást. Mikor a játékban van hang olyankor nem hallom,de gondolom csak elnyomja. Mitől lehet? Az előlapi usb-re és hangkimenetre vannak bedugva a cuccok. -
fess
őstag
Üdv.
Ubishopban hol lehet visszanézni a korábbi vásárlást,ha esetleg a serialos/letöltőlinkes email elveszne? -
fess
őstag
Sziasztok
Miután töröltem a HD Sentinelt ilyenek lettek a meghajtók jelei. Vissza lehet állítani valahogy? -
fess
őstag
üdv
Chrome-nál ma jelentkezett az,hogy a belinkelt youtube-os videók nem töltődnek be az adott oldalon,csak akkor ha továbbmegyek és youtube-on nézem meg. Adblock és Adblock plus-t használok,eddig nem volt ilyen gondom.
Tiltottam őket,de akkor sem jöttek be. Mi lehet a gond? -
fess
őstag
sziasztok
ha a win xp telepítő nem ismeri fel a sata winyót és a gépben nincs floppy meghajtó,fel lehet rá varázsolni cd-ről az xp-t? -
fess
őstag
válasz RootRulez #35606 üzenetére
Olyan van az IDE-n belül,hogy "onboard sata controller" ez enable,alatta,hogy "sata operation mode" "ide vagy raid" ha raidre álllítom,akkor eltűnik a winyó,mert alul kiírja,hogy IDE Master Atapi CDRom SataII 3-Hard Disk.
A lemezről már telepíttem SATA winyóra.[ Szerkesztve ]
-
fess
őstag
válasz Perillustris #35880 üzenetére
igen
-
fess
őstag
válasz Intel fan11 #35885 üzenetére
Régi ramokkal beindult? Itt lehet itt hozzáértőbbek válaszolnak
-
fess
őstag
válasz reflxx #35897 üzenetére
Akkor csinálj azt. Pd-pendrive? Ha igen akkor ajánlom ezt a progit,bedugod a pendrive-ot,betallózod az iso és már kész a rendszertelepítő.
-
fess
őstag
válasz enginev3.0 #36101 üzenetére
vagy mentés másként,és ott kiválasztod a "powerpoint 97-2003"-at.
-
fess
őstag
sziasztok
erre vki? -
fess
őstag
válasz csabyka666 #36548 üzenetére
Tegnap írta valaki,hogy azt a szolgáltatást leállították,hogy az se terhelje az oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen program, ami...?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest