Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Üdv!
Print screen billentyűt mivel lehet kiváltani?
Van rá billentyűzetkombináció?Egy noti előtt vagyok, ahol csak fn + insert kombóval menne, de nem akar működni (a többi fn-es gomb az megy), szóval más alternatíva?
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
válasz Realradical #2361 üzenetére
Ezer köszönet, nem is ismertem ezt a képmetszőt, de köszi a tippet!
-
veterán
Üdv!
Nem tudom ezt hol kérdezzem meg?
Letöltöttem pár filmet (avi).
Általában külön mappában voltak a feliratok.
Ahol srt van, azzal nincs is semmi bajom.
De vannak filmek, amikhez sub van, és mellette egy idx fájl is.Úgy emlékszem, régen nem volt a sub mellett ilyen.
Rákerestem, de nem nagyon értem mi is ez.
Ha kitörlöm az baj?
Úgy értem, nem fog elcsúszni a sub felirat ha nincs meg hozzá az idx fájl?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Üdv!
A Távszámlára ha regisztrálok, utána mennyi idő mire "elbírálja" a T-Home a számlát, és befizethetem a "csekket"?
Azt gondoltam pár kattintással kész is lesz, de most már lassan egy hete várom, h "elbírálódjon" a számlám.
Még a végén kifutok a csekkfeladási időből, és kénytelen leszek a hagyományos módon (átutalással) kiegyenlíteni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz KaiotEch #12326 üzenetére
De legalább pontosítottad volna a linket.
hardverapro.hu/hardver/processzorok/socket_775/keres.php?stext=q6600Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Üdv!
Mi ez a hibaüzenet?
Google keresés, majd rákattintottam a "tárolt változat"-ra.
Ma már több gépen is felugrott ez (itthon), ha tárolt változatra kattintottam.Még nem találkoztam ilyennel.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Stalker-2572 #19645 üzenetére
Azt hiszem, ha még nem láttad, már lemaradtál róla.
Tegnap este volt.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
válasz Zoli54213 #19650 üzenetére
Ha jól értem, amint beledugsz valamit, ami nem bill./egér, a gép egyből újraindul?
Hogy kapcsol ki?
kékhalállal,
vagy mintha az újraindítást választanád, szépen kilép minden futó alkalmazásból,
vagy mintha resetelnéd, fekete képernyő, és POST képernyővel újraindul?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
válasz Killerlaca #19698 üzenetére
Mutass egy képernyőmentést a lapozófájl beállításáról.
Hátha eltér valami, amit nem vettünk észre eddig.
-
veterán
válasz Killerlaca #19700 üzenetére
Automatikus kezelés alapból a C-re teszi, és állítja be a méretet.
(Ha jól emlékszem.)Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz #10726912 #19709 üzenetére
Pgergo.hu 25 Mbites vonalra fizet elő, ami ~3,1MB.
Ehhez képest tegnap 11.5MB-al töltött le, amit ~92Mbites vonal nyújtana.Csak dicsekvésből írta, a szolgáltató bizonyára elszúrt valamit, és ekkora sávszélt biztosítottak számára (egy kevés ideig).
Érdekesség még, h a T-Home-nál csak max. 80Mbites csomag van.
Pgergo.hu, feltöltési sebességet nem mérted le?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz bradam #19725 üzenetére
Talán egy másik topicban, ahol jobban vágják a hálózati meghajtókat, kéne megkérdezni: http://itcafe.hu/temak/halozat_szolgaltato/listaz.php
Mondjuk én azt tenném, h kiszedném a hálózati meghajtót abból, amiben van, átraknám az egyik gépbe, leformázom, beállítom a megosztást rajt, majd visszaraknám a helyére, és lehet egyből működne.
Nem találkoztam még ilyen gonddal, itthon a 4 gépen be tudtam állítgatni a megosztott meghajtókat, de így konkrétan külső hálózati meghajtóm nincs.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz macilaci78 #19726 üzenetére
De csak óvatosan, én már jártam úgy (igaz, csak egyszer, de Win7 alatt), h emiatt eltűnt pár adatom (program files mappából vagy 20 telepített game).
Ha tudsz, készíts mentést arról, ami esetleg fontos.Parancsikonok megmaradtak, de a játékok nem indultak egy vagy több hiányzó fájl miatt. És nem csináltam semmit sem rosszul, ennek nem lett volna szabad megtörténnie. Azóta óvatosabban particionálgatok --> inkább csak telepítéskor.
-
veterán
válasz Katana28 #19731 üzenetére
Milyen laptopról van szó?
Bár nem valószínű, h az oprendszer a hibás, de azért megkérdezem még, h a géphez járt is az OEM Win7 Home Premium, vagy csak rátettek egyet, h tudd használni a gépet?
Ha járt hozzá előtelepített oprendszer, akkor lehet valami extra feature, ami a driverekkel/segédprogramokkal együtt települt.
Némelyik noti gyártó hihetetlen milyen h×lyeségeket képes extraként rátenni a gépekre.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
válasz Satyricon #19745 üzenetére
Ezt nem értem, alapból a böngészők az aktuális fülön nyitják meg a hivatkozásokat, az Opera is. (Használom én is.)
Az egérgörgőt lenyomva szoktam egy új fülön megnyitni a kívánt hivatkozást.Átnéztem a beállításokat, de nem találtam azt mi neked kellene, talán az Opera topicban tudnak segíteni:
http://itcafe.hu/tema/opera_bongeszo/friss.html[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Katana28 #19739 üzenetére
Nem tudok mit mondani, ha fizettél külön azért is, h rátegyék, akkor vidd oda vissza, és kérd meg őket, h állítsák be/tegyenek rá olyan oprendszert, ami nem tud ilyen extrákat.
Ha nem fizettél érte, akkor első körben újraraknám a rendszert, alapból ilyen extra nincs a Windowsban.
Szerintem ez valami olyan win, ami ugyan normálisnak tűnik, de beállították rajt ezen featureokat.
Viszont nem tudom, hol kellene kikapcsolni.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz sznyunyi #19753 üzenetére
A kézikönv szerint a DEL billentyűvel lehet a BIOS-ba belépni.
Ha defaultra állítod a BIOS-t, akkor is írja az F1-es hibát?
(Természetesen a default nem pont a legmegfelelőbb beállítás mindenre, de kiindulási alapnak most megfelelne.)Egyébként az alaplapnak van saját topicja, ha ott kérdezed mindezt, tuti jobban tudnak majd segíteni:
http://itcafe.hu/tema/asus_p8z68-v_lx_le_pro_gen3_alaplapok.html[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Krissz5435 #19755 üzenetére
Így van, van amit külön fülön nyit meg, de van amit nem.
És mivel ezt nem minden esetben lehet előre tudni, én alapból az egérgörgőt használom.Persze ha kényelmetlen az egérgörgő használata, mert mondjuk nem megfelelő (pl. túl érzékeny) az egér görgője, vagy nem áll kézre, akkor más a helyzet.
Több ötletem nincs, csak az Opera topic.
-
veterán
válasz #48613632 #19762 üzenetére
Jól van, ő arra utalt, h ha az optikai meghajtón a hagyományos SATA csati van, akkor az kompatibilis az asztali gépekkel.
A te esetedben más a helyzet.
Az egy mSata csati, nekem pl. ilyen csatolós SSD-k vannak a konyhában, ill. a nappaliban levő gépeinkben.
Egyébként a kérdés azért volt furcsa, mert a notikban általában ez a fajta csatoló van az optikai meghajtókon:Amit linkeltél is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz spidersoft #19766 üzenetére
Milyen ramDISK-et használsz, ha szabad megkérdezni?
-
veterán
válasz Killerlaca #19771 üzenetére
Erre is kattintani kell mindig.
Bár szerintem ezt te is megcsinálod.
Akkor viszont részemről passz..madmaxxx:
Teljesen igazad van, csak ami linkeltél, ott egy Codegen a második.
Aki meg nem ért hozzá, kapásból megveszi, mert ezt az egy nevet ismeri a többi közül..[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz spidersoft #19774 üzenetére
Igen, nekem is ez van, de nekem mentésre van beállítva kikapcsoláskor is. Soká is kapcsol ki, az tény. Bár inkább csak az alvó módot használom.
Érdekes/elgondolkodtató/logikus amit a böngésző chaceről írtál, egyébként csak ezek (Opera, ill. FF chace) vannak ráirányítva.
Tulajdonképpen igazad van, bár nálam sok-sok fül van rendszeresen megnyitva, de még így is. Ha kikapcsoláskor nem kell mentenie a ramDISK képet, máris nagyságrendekkel elégedettebb lennék a géppel.
Asszem megfontolom.Más:
Nekem is 8GB ram van a gépekben, így a lapozófájlt lekapcsoltam.
Egyelőre még nem kiabált érte semmilyen program.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz madmaxxx #19776 üzenetére
Erről mindig ez jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=HKC USP5550 táptesztJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz spidersoft #19778 üzenetére
Igen, a Chrome az eszi a ramot, képes megenni 8GB-ot is. :/
Megoldás: nem a Chrome-al kell böngészni, és nincs több gond.Épp hasonló cipőben jártam, mostanság derült ki számomra is, h mennyire shit böngésző is az valójában. Lesz×rom, h picurkát gyorsabb, ha ennyi hátránya van.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ZeroCaptan #19824 üzenetére
Inkább az X-BOX topicban kérdezd meg:
http://itcafe.hu/tema/xbox_360/friss.htmlJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz A_ScHuLcZ #19850 üzenetére
A 775 Celeron D nem minden esetben jobb a Nortwoodnál, sőt......
Northwood:
2.4-3.4GHz 512KB L2 800FSBNorthwood Celeron:
2.1-2,8GHz 128KB L2 533FSBPrescott:
2.4-3.4GHz 1MB L2 800FSB (s478)
2.8-3.8GHz 1-2MB L2 800FSB (LGA775)Celeron D (3százas sorozat, Prescott alapúak)
2.1-3.2GHz 256KB L2 533FSB (s478)
2.4-3.3GHz 256KB L2 533FSB (LGA775)Celeron (4százas sorozat, Core alapúak):
1.6-2.2GHz 512KB L2 800FSBJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz hamham #19949 üzenetére
Ez memóriahiba.
Vedd ki a ramokat, takarítsd ki a síneket ecsettel, pakold vissza őket, és Memtesttel teszteld őket.Egyik modulod hibázik.
Esetleg töltsd ki az adatlapod, ahogy másoknak is van, akkor látjuk, h miből áll a géped.
madmaxxx:
A Blue Sreen Wiewer is csak annyit írna ki, h 0x0000001a.
Ez meg semmi konkrét hibaüzenet, csak általános memóriahiba.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz madmaxxx #19957 üzenetére
Ez igaz.
draco31:
Itt olyat ne várj, h bárki kifejezetten ajánlani fogja, h hagyd csak bekapcsolva.
Nekem is olyan a nyomtatóm, h előre be lehet állítani, h mennyi idő múlva kapcsoljon le, én használom is ezt a funkcióját, de gondolom a nagy többség lekapcsolgatja, mert "az a biztos". Ráadásul nekem színes lézer van, nem óccsó tintasugaras.Ez kábé olyan, mint a TV-nél a stand by. Pontosabban majd pár év(tized) múlva általános lesz, de addig még az óvatosabbja inkább lekapcsolgatja.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az ilyen főbérlőt otthagynám a p×csába, oszt keressen magának másik albérlőt. Idióta. :/ Gondolom amúgy is valami 1-2 megás sz×r netje van, amire rendkívül büszke. Bezzeg a kábel TV az be van vezetve, mi? Mert az aztán kell..
Melegvíz azért van egyébként?
Buta paraszt.
Ugyan mi az oka, h nem akarja megosztani?
Nem fogja fel, h lehet, h így egyáltalán nem is lesz netetek az ostobasága miatt?
Egy wi-fis routerrel még falat se kell fúrni, és QoS-el a sávszél is biztosított mindenkinek.
25/5-ös csomag T-Homenál kábel TV-vel 7ezerpárszáz. Kétfelé osztva kinek ne érné meg ilyen felállás?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Ezeket pár perc alatt el lehet magyarázni, és az arra érdemesebb emberek meg is szokták érteni. Laptoppal be is szoktam mutatni az éppen fogható környékbeli wi-fiket, ill. h nem lehet hozzájuk csatlakozni, mert jelszavasok.
Az ilyeneknek, meg, akik komolyan azt hiszik, h a másik majd azt nézi, milyen weboldalakat nézegetnek, nem adnék netelőfizetést sem. Nem érdekel, h jogilag ilyen nincs, ezeket az életképtelen egyedeket tilcsákbe, vagy költöztessék a pusztába.Általában a dolog anyagi része (feleződik az előfizetési költség a megosztás miatt) elég hatékony meggyőző érv szokott lenni.
Olyan ez, mint azok a nagymagyarok, akik addig támogatják csak a hazai paprika/paradicsom vételét, amíg a boltban a magyar termék mellett nincs kint egy olcsóbb, de külföldi eredetű.
-
veterán
válasz #48613632 #20319 üzenetére
Minek kínlódsz ilyen n+1-edik reparáló/eltávolító alkalmazásokkal?
Használd a bevált programokat.Ja, közben elolvastam.
Haver meg töltötte volna fel képfájlként, vagy követelmény volt a word/adobe?
Akkor meg írja meg azzal, ne ilyen konvertálhatatlan formátumokkal.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Satyricon #20439 üzenetére
Vegyél olyan tápot, amin nincs ventilátor, esetleg aminek halkabb a ventilátora. Vagy kicseréled magad egy halkabb ventire.
A tápos, ill. a ventilátoros topicban biztosan tudnak ajánlani olyan ventilátort, ami dB-ben mérve halkabb a mostaninál.
Esetleg nekiállsz átnézni a neten fellelhető adatokból a ventik hangerejét.
Egy részüknél nem dB-t adnak meg, hanem son-t.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Üdv!
Nem tudom, melyik topicban kérdezzem meg?
Ezek egy Youtube video elérhető letölthető verziói.
» Download 3GP « - 144p - 16.3 MB
» Download 3GP « - 240p - 40.4 MB
» Download FLV « - 240p - 53.3 MB
» Download FLV « - 360p - 128.8 MB
» Download FLV « - 480p - 166.0 MB
» Download MP4 « - (Max 480p) - 102.8 MB
» Download WebM « - 360p - 87.3 MB
» Download WebM « - 480p - 101.2 MBMelyiket érdemes letölteni?
Sajnos csak 480-as a legjobb, de ezek közül melyik a legjobb tömörítés?
FLV, vagy MP4, vagy esetleg a WMV?Egy film h.264-es MKV verziója is van, h kisebb méretű, mint ugyanabból a divX-es AVI, mégis az MKV a jobb. Csak ezért gondoltam, h mielőtt nekiállok a 480-as FLV-nek, (mert annak a legnagyobb a mérete), inkább megkérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Fagyottkutya #30115 üzenetére
Jelöld be, a Feladatkezelőn belül a "Folyamatok" fülön legalul "Az összes felhasználó folyamatainak megjelenítése".
Rakd sorba CPU használat szerint, és meglesz mi eszi a gépet.Már csak rá kell keresni Googlen.
Vírus, ill. egyéb ártalmas alkalmazás esetleg nem lehet?
-
veterán
válasz @matthew@ #30117 üzenetére
Ha lemezmásolásra kattintasz, akkor ugyanazt másolja át, ami a lemezen volt.
De kipróbálhatod ezt is:
logout.hu/bejegyzes/windows_telepites_pendrive-rol_a_legjobb_modszer.html
Én már csak pendriveokról telepítek, van pár itthon, mindegyiken másik telepítő van (XP, Win7 32bit, Win7 64bit, Win8 64bit) manapság már nagyon olcsó a pendrive.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz GrandeP #30089 üzenetére
Ugyan már, mióta kell ahhoz szakértő informatikus, h egy Office verziót kiválasszanak?
Tisztában vagy vele, h egy vállalkozásnak úgy általában milyen költségei vannak?
Ha szükséges, én is informatikust hívok (amikor hálózatot meg szervert kellett összerakatnom), de máskülönben ha választhatok, h magam rakom fel a gépekre a programokat, akkor mérlegelem, h mi a fontosabb: 13. havi fizetés a beosztottaknak, vagy informatikus hívása olyan egyszerű dolgokhoz, mint amit Varoz is kérdez.Lompos48 nem arra válaszolt, amit Varoz kérdezett.
Varoz ezt jelezte, úgy ahogy, de ettől függetlenül egy "szakértő" rangú egyéntől elvárható, h arra válaszoljon, amit kérdeztek tőle.
Ha nem tudja a választ, akkor vagy linkelje a megfelelő topicot, (ahol Varoz választ kap a kérdésére), vagy ne szóljon a témához hozzá.Én is gyakran tapasztalom a notebookos topicban, h olyan emberek válaszolgatnak, akiknek nagyon nem kéne, mert többet árt, mint használ a "segítségük".
-
veterán
válasz DonThomasino #30121 üzenetére
Nekem is volt ilyen, h be volt lassulva ha írtam volna, de ez nem csak a privis hsz-oknál volt, hanem az egész PH-n, és akkor volt ilyenem, amikor rengeteg tab volt megnyitva a Firefoxban, valamint kevés RAM volt a gépben egy lassú Celeron mellett.
Igen, ez egy gyengécske gép volt, amit átmenetileg használtam.
Asszem főleg akkor jelentkezett, amikor Facebook is meg volt nyitva, és egy egész napnyi fal le volt görgetve <-- ez megette az összes erőforrást.
-
veterán
Üdv!
Mi okozhatja ezt?
5 példányba beállítottam, és csak az elsőt (bal oldali) nyomtatta rendes betűformátumba, a maradék (jobb oldali) 4et ilyen zagyvába....
WTF?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
válasz adibubu #30317 üzenetére
Milyen opreációs rendszer?
Esetleg egy újratelepítést még nem csináltál?
Mindenféle kiterjesztéssel fagyást produkál? (wmv, avi, mpeg, mkv)
Milyen médialejászó fagy? Mindegyik? (MPC, WMP, VLC, esetleg más)Ha a tesztprogramok nem mutatnak hibát a hardver(ok)ban, akkor nagyon valószínű, h ez valami szoftveres gond lesz.
-
veterán
Üdv!
Ügyfelemnek kellene egy ilyen codec:
Fraunhofer IISCDex programot használja CD-mp3 konvertálásra, illetve a Nero8-as verziójában van konvertáló (az 1GB-os telepítőjű Nero 8-ban).
Namost újraraktam neki az XP-helyett a Win7-et, és kesereg, h eltűnt a Fraunhofer IIS kodek.
Eddig valahogy úgy volt fent, h beleépült a CDexbe, ill. a Neroba is.
Azt mondta még, h az Audiograbber programban volt benne.Rákerestem az Audiograbberre, a weboldalukról letöltöttük, de nincs benne ilyen, h Fraunhofer IIS.
Keresgetem a neten, de én ehhez nem értek, honnét lehet leszedni így külön kodeket, meg egyáltalán hogy kell azt telepíteni, vagy mit kell vele csinálni, h beleépüljön neki a CDexbe, vagy a Neroba?
Régen fent volt neki a K-Lite codec pack, (most nem raktam fel, csak önállóan a MPC-HC-t, meg a VLC-t), szóval azt gondoltam talán abban volt benne, és az kapcsolódott össze, de átnéztem a K-Lite oldalán mit tartalmaz a kodek packjuk, abban sincs benn ez a Fraunhofer IIS.
Van itt a PH-n codec topic?
Vagy ért ehhez valaki?Mondjuk én nem tudom, a CDex is, meg az Audiograbber is ősrégi programok, használatosak ezek még egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv!
Adott egy régi Fu-Si M3438G notebook XP-vel.
Eddig jól működött a Speed Step, de egy ideje lassú a gép, és nézem Everesttel kiíratva a processzor órajelét (meg a hőfokokat), állandóan 0.8GHz-en megy. (Ugrálni szokott a terhelés függvényében.) És a CPU hőmérséklete se megy feljebb 50-60°C-nál, régen azért szokott 80°C fölé is menni.
Mondom talán Everest nem jól mutatja, ezért nyitottam egy CPU-Z-t, az is csak azt mutatja, h folyamatosan a 6-os szorzóval megy a gép, ezért a 800MHz-es sebesség. Akármit nyitok meg, hiába terhelem, nem ugrál a szorzó.Ezért tűnik olyan lassúnak a gép is.
XP alatt hol lehet ezt állítani? Mármint valami teljesítményt, energiagazdálkodást?
Mert csak a képernyő ki/bekapcsolási idejét, merevlemezek ki/bekapcsolását, ill. hibernációt találtam a beállításoknál, Win7-nél ezen a ponton még előjön egy menüpont, ahol lehet százalékosan is a processzor órajelét állítgatni, legalább ezzel le tudnám ellenőrizni, h nincs-e ott minimumra véve, és ezért nem engedi feljebb az órajelet.Lehet valamit elállítottunk, vagy létezhet olyan hiba, h haldoklik a gép, és csak a minimum szorzóval megy?
Igen, egy rendszerújrarakással kideríthetném, h a Win szórakozik-e, vagy valóban maga a gép haldoklik, de inkább nem ezzel kezdeném.Van egy program, a Notebook Hardver Control.
Ezzel lehet menedzselni az egyes szorzókhoz jutó feszültségeket, minimumra venni pl., és ebben van ilyen minimum~, maximum performance, ill. teljesítménytől függően is állíthatjuk a proci sebességét. Na ezt msot felraktam, és maxra állítottam, de így se csinált semmit, maradt 800MHz-en. (Régen ez a program működött a gépen, onnét ismertem.)Szóval nem értem, vagyis nem tudom, XP alatt hol lehet ezt állítani?
Már ha lehet egyáltalán?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Parfüm topik
- E-roller topik
- Automata kávégépek
- Robotporszívók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Dell Latitude 5420 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD / December 31-így gyári garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB Black Gyárilag független 2027.02.26-ig garanciális Csere/beszámítás is!
- Eladó egyben gamer perifériák egér,billentyűzet,rgb egérpad!!
- I7 4770 ASRock z87 extreme 4 alaplap 20gb ddr3 ram
- Lenovo Sierra EM7455 4G modem (FRU: 01AX748)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest