Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-05-05 09:36:50

LOGOUT.hu

Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#126663) Krystal_s válasza Doky586 (#126647) üzenetére


Krystal_s
addikt

SSD mellett szeretnék gépre kötni egy külső HDD-t, amit naponta csak párszor használnék, ezért nem akarom, hogy folyamatosan menjen. Kapcsoljon ki és amikor szükségem van, akkor induljon csak el.
Nem akarom naponta többször leválasztani, kábelt kihúzni, majd vissza... Ezért Win Eszközkezelőben tiltanám le, DE mivel nem Gyors eltávolításra van állítva, ezért ha csak hirtelen letiltom sérülhetnek az adatok. :F Úgy értelmezem, hogy a menet közbeni letiltás olyan, mintha simán kihúznám.
Szükséges a Szabályos leválasztás. Így viszont nem működik a Tiltás, engedélyezés, mert nem csatolja vissza a lemezt.
Amennyiben Gyors eltávolításra lenne állítva nem kellene tartani az adatvesztéstől. Sebesség nem számít, mert nem sokat másolnék rá...

Van egy másik házam is (igazából ezt akartam használni), annál Gyors eltávolítás az alap, DE az meg nem képes leállni akkor sem, ha Eszközkezelőben tiltom.

Egyszerűen nem tudom mi a megoldás ilyenkor. Mindenre nem vehetek új eszközt és nem akarom elhinni, hogy nem lehet ezt beállítani valahogy.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.