Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#187657) Fred23 válasza n0rbert0 (#187605) üzenetére


Fred23
nagyúr

Egészen érdekesen indult, aztán mégis csalódás lett. Legalább odáig el kellett volna jutni, hogy hozzák az oxigénpalackot. :D
Hasonlóra számítottam persze, mint ami lett, ugyanakkor reménykedtem mégis abban, hogy tán nem ekkora köztük a difi erőben, és így láthatok egy végig nagyon izgalmas mérkőzést. Sajna nem ez történt.

Túledzés témához meg annyit, hogy bár tényleg az intenzitás és/vagy a volumen túltolása okozza, a gyakorlatban valóban sokaknak problémás osztott edzésterv mellett egy olyan keretben maradni, ami számukra még nem jelent túledzést. Mert ha valaki hajlamos "odabaszósan" edzeni, bontott edzésterven sokkal nehezebben tartja magát kordában. Mivel nem feltétlenül azonnal üt be a túledzés, ha kevés a napi feladat a bontás miatt, egy kezdő, vagy akár egy szimplán lelkes, magát odatenni akaró ember, akiben nincs még elég előrelátás, bizony csak rátesz +1 sorozatot, +1-2 ismétlést, és ezzel a saját fejlődését nehezíti / gátolja.

Dorian: Én a legtöbb gyakorlatnál nem is végzek bemelegítést, ennek ellenére felhúzásnál anno nekem is bemelegítésnél jött a baj. Nem vettem komolyan, nem figyeltem tán. Mikor egyből munkasorozattal kezdtem, nem történt soha semmi sérülés.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.