Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz FireLord #76399 üzenetére
Szia! Gratulálok, maradj a vezetékesnél.
"Illetve az érdekelne még, ha 2 kontrollerrel játszunk split screenben valami játékot, és mindkét kontrollerbe dugok egy fülest, akkor mindkettőben fog hallatszani a játék hangja?"
Ez tényleg jó kérdés, azt gondolom igen.
írj árat mennyit szánsz rá. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Ubisoft+ jön Xbox-ra [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
dunc
nagyúr
válasz FireLord #76403 üzenetére
Ez pöpecűl bevált!
Emag ez is egy 10 es.
Az hiszem a fekete 10K körül van.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pulyka jocó
senior tag
-
törölt tag
További jó játékot mindenkinek.
-
Sinu
senior tag
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #76405 üzenetére
Na vegre.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
hombre[EU]
veterán
-
vonSux
őstag
válasz hombre[EU] #76423 üzenetére
Annyit sem ér
-
Wesder
félisten
válasz vonSux #76425 üzenetére
+1
Ubinak se nagyon maradt olyan jàtéka, ami miatt szivesen előfizetnék, de ha GamePass-ban "ingyen" hozzàmvàgnàk lehet kipróbàlnàm. Az EAP sem ér kb egy forintot sem, kivéve mikor olyan gyöngyszemek esnek be, mint az It Takes Two, Lost in Random, vagy akàr most a ME:LE.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Zoleee83 #76428 üzenetére
FC-ból elég volt a 3 meg az 5 hogy többet ne is jàtszak a szériàval, kivéve ha valami értelmes vàltozàst hoznak bele, mint anno az AC-be.
WD sosem érdekelt, a Valhalla meg vikinges, úgyhogy skip. Egyedül az Odyssey-vel jàtszottam 200+ óràt a szériàból, és azt is a görög helyszín miatt. Van még màs az Ubi-nak? Ja Division. A Fenyx Rising volt az egyetlen új IP az előző generàcióban az Ubitól, amire azt mondom hogy nem bàntam meg, még úgy sem hogy a DLC-ket màr nem mentem vissza végigjàtszani.
Persze ez nyílvàn én vagyok. Az én preferenciàim nem biztos hogy egyeznek màsokéval, és ez így van rendben. Esetleg ha a PoP SoT utàn jönne egy WW és TT normàlis Remaster, na az még érdekelne is.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
őstag
A Far Cry 6-ot mennyire éri meg megvenni most akciósan?
Abból melyik változatot? (A kamu/rókabőr/mellék tartalmak nem érdekelnek, csak a fő szál.)Pár hete van csak Series S konzolom.
A játékot a képek/videók alapján a GTA IV-hez tudnám hasonlítani, amivel kb. 20 éve játszogattam még PC-n. Akkor azt kedveltem.
Mennyire helytálló ez az összehasonlítás? -
minilego
senior tag
Tehát, ha megveszem ezt a 3200 ftos pakkot akkor már a turbozott skyrimot kapom?
-
minilego
senior tag
Megvettem, de a könyvtárban csak egy sima Fallout 4 és Special Skyrim került be...
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #76431 üzenetére
Én pl pont azt szeretem az FC szériában is, hogy ugyanazokkal a mechanikákkal dolgozik részről-részre, de ennek ellenére mindig visz valami újat a játékmenetbe. Szeretem ha valaminek ugyanaz a "minősége". De pont ezért szoktak leigénytelenezni', hogy hogyan lehet ezekkel játszani..
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
vonSux
őstag
Látod, van aki szerint jól el lehet lenni vele, meg nem is olyan rossz. Én azok táborát erősítem, akik szerint lélektelen iparosmunka, brutális mennyiségű alibi tartalommal. Szerintem bőven sikerül alulmúlni az eddigi részeket is. A játék max harmadánál sematikus, teljesen érdektelen a fősztori. Én eddig jutottam, egy percet sem áldozok többet rá (pedig még az ötödik részben is találtam érdemleges dolgot, végig is játszottam).
Számomra az utolsó említésre méltó ubi cím az AC Odyssey ill. az Immortals F.R. volt (utóbbi azért sok hibával, de mégis szerethető). Az Ubinál nagyon elkelne már egy új vezető/vezetőség. -
Moby
addikt
válasz Wesder #76443 üzenetére
De erre most miért van mindenki ráizgulva? Mindkettő gamepassban van, oké csiribiri zabszalma nélkül, de azért itt kérdés, hogy azok tényleg kellenek-e. És valszeg már sosem kerünek ki onnan. Namost aki el tudott ezek elől ugrani eddig (főleg egy skyrim elől), annak szerintem már semmit nem jelent, hogy melyik kiadást veszi, vagy tölti le.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Zoleee83 #76428 üzenetére
szerintem olcsobban kijossz, ha megveszed lemezen(ha van meghajto a gepben) epp ami erdekel, majd, ha vegigtoltad eladod.
azert ha itt is havi 15 dollar lesz az elofizetes akkor… meh..[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
AssAssynn
őstag
Kíváncsi leszek erre az Ubisoft+ -ra.
Na, nem mintha a játékaikra lennék kíváncsi.
Ha már nem GPU-ba lesz, akkor fő kérdés, hogy mennyibe fog kerülni. Mármint elég olcsónak kell lennie, hogy megérje. GPU rendes áron 4e körül van. Ha az Ubi mondjuk 3e, akkor az már havi 7e Ft játék-előfizetésre. Hát ez elég tré lenne. Nem gondolom, hogy sokan ki akarnának ennyit adni erre.
Ami viszont aggaszt, hogy akkor ezután ezer százalék, hogy nem jön Ubi játék gamepass-ba. Nem tudom most vannak-e, de ezután biztos kikerül az összes."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest