Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
jó háát... először vok.
combat rugó, mage, pap, warri meg én vagyunk a csapatban btw
[Szerkesztve] -
whitezo88
nagyúr
na most meg úgy megy mint az álom, első boss pihi. csak így tovább
-
Wolverine
félisten
Hosszú hétvégén nem voltam jelen, sorry gyerekek
TommyGun, mount+trinket addon: ClosetGnome+ClosetGnome_Mount wowace.com/files-on kell keresni.
steveetm: nálam ilyenkor az ImprovedWorldDefense egyik frame-je szokott baromkodni és takarja a fél FuBart... Ha az nincs fent, akkor passz. (!!!StandaloneLibraries van használatban, vagy minden addon a saját libjeit használja? mert ha utóbbi, akkor valaminél rgi lib van és az bekavart...)"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
whitezo88
nagyúr
mi meg buktuk 25%nál volt wipe a 2. bossnál, -100% healing debuff nem esett jól a tanknak.
pedig faszányos volt. na majd holnap. -
szepi79
őstag
válasz whitezo88 #906 üzenetére
tippem a következő, amig be nem gyakoroljátok a harcot:
legyen 1 ember, aki csak az addokat szedi. erre legjobb az olyan kaszt, aki nem függ annyira a manától, tehát rugó, DPS wari, enh sámli. az első nagybossnál mindenki a bosst verje, medivhet meg had zargassák az addok. amint vége a bossnak, rakjátok le az első beacont medivhnél, a sárki elintézi az addokat. ezt ismételjétek meg a második nagybossnál is. ha minden okés, akkor még 3 beaconnak kell lenni nálatok. fel lehet használni a 16. és a 17. egyet egyet, hogy kipihenten érkezzetek a főbossra, és itt rakjátok le az utolsó beacont.''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
-
Darth_Revan
veterán
Lady Vashj down by Public Enemy
-
whitezo88
nagyúr
válasz Darth_Revan #911 üzenetére
épp ideje volt
grats! -
anulu
félisten
szerencsére nem dobta a fejesem, úgyhogy nem evett meg az ideg amiatt, h nem voltam bent killen az aláírásodat meg rakd rendbe
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
GZ a PE-s skacoknak (lassan a fél PH-s wow community ott tolja)
Nekem is szép hétvégém volt. Vittem t4 nacit, kesztyű, eye of gruult. Viszont tegnap sikerül noob módon egész estés gruult tolnunk. 8 új ember volt a raidben, vittünk oomkint és hasonlókat. Már a fejem vertem a falba, amikor 6. wipe után is randomhalálokat toltak az emberek a ground slam után. Mindegy, a loot miatt megérte. Még egy maulgar killre benézek, és szerintem sosem megyek többet gruul barlangjának közelébe.less qq more pewpew!
-
-
anulu
félisten
válasz Polacheck #914 üzenetére
hehe, ja
tegnap vittem Crystalforge vállast, úgyhogy már a vállam csillog szépen a gond ezzel az, h a 2/3+ DKP-m ráment, és így nemtom, h miből lesz nadrágom ha szerdán kiesne... az a gearem leggyengébb darabja jelenleg.
nálunk T4-ből csak a chestnek van értelmes helye, legközelebb ha esik vállas és senkinek nem kell, akkor lehet, h farmcuccba elviszem, és akkor 2/5 T4-ben fogok farmolgatni. tudom, száradna rám az egész
T4 nadrágot nem fogom elhozni, mert örülök, h 1 epic cérnára összekapartam az alapanyagot, és azt T5-re akarom rakni
ha nincs pöcsölés, akkor 35 perc alatt ki lehet pucolni Gruul's Lair-t, és még különösebb felkészülés sem kell hozzá.
tegnap vicces volt Voidon a dolog. megy a fight, lemegy, végén nézem, h vmi nem stimmel a healing done-ommal és még 1 mana poti is kellett... aztán rájöttem, h az 1hitelős csomagom (Adept's + Mageblood) elfelejtettem meginni úgyhogy simán raidbuffokkal toltam"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
Hardtech
tag
Sziasztok valaki megmondaná hogy melyik addon az amivel egy olyan fekete hátteret tudok adni a chatnek meg a spelleknek mint ezen a képen [link] és melyik ez amivel a chatet le tom vinni a sarokba ugy értem hogy legalúra elöre is kösz
-
anulu
félisten
válasz Polacheck #917 üzenetére
hajrá-hajrá Magtheridonos pajzs jó, csak a modellje miatt kb csak female karikat nem röhögnek körbe miatta
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz Hardtech #918 üzenetére
h mivel tudod úgy levinni az passz, a fekete hátteret a Skinner adja.
-
anulu
félisten
válasz Polacheck #921 üzenetére
de az a healer pajzs nem lila, hanem rózsaszín
én nem hajthatok rá, mert nincs még meg a 300-as mount skill"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
(Kolombusz)
veterán
Megér a fentebb általam linkelt Iworia nevű tau druid 20k-t mindenével?
Én alkudni akarok, mert ahogy irtátok ninja a srác. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz (Kolombusz) #925 üzenetére
Tauren? Egy forintot nem adnék érte, hogy egy tehenet bámuljak minden alkalommal, amikor belépek a wow-ba
less qq more pewpew!
-
ciao
senior tag
válasz (Kolombusz) #925 üzenetére
most lehet engem moderálnak ki, [és megtörtént... Ezt a hangnemet azért ne. Higgadtan is el lehet mondani ugyanezt. Az acc átadásról való beszélgetés meg itt nem tiltott. - Polacheck]
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
-
(Kolombusz)
veterán
Nem tudom, hogy mit irtál, de gondolom szidtad azt, aki accountot vesz.
Hát figy, kipörgettem egy papot 60-ra, jó, nem volt túl fasza gearben (4/8 T0, meg más kék cuccok, egykét pvp item), de sok idő volt igy is.
Nyárra szeretnék szórakozásnak venni egy karit, hogy mikor itthon vagyok játsszak vele, nem azt akarom, hogy állandóan genkeljenek és akadályozzanak a fejlődésben. Ok, tudom pve szerver a nekem való, de inkább mégis vennék egy karaktert, megtanulnám használni, aztán kisebb instákkal kezdeném.
Polacheck: oks, most a horda vs. alli harctól függetlenül... Szivesebben bámulok egy tehenet, mint egy rothadó húsdarabot, vagy egy zöld hústornyot, vagy egy bohócképű trollt.
Szivem szerint allis lennék, fel is ajánlottak nekem a bs-en egy full epic healer, full epic shadow, epic paci, normál flying mountos NE papot, mindenhol exalteddel, de 40k-t nem akarok beleölni. Főleg, hogy azzal már a HLI-n kivól mást nem tudnék csinálni, az meg nem nekem való. Bár annyival előnyösebb, hogy a papot legalább tudom használni, míg a druidát tanulni kell kőkeményen, ha esetleg az lesz. -
-conrad-
addikt
válasz (Kolombusz) #931 üzenetére
Nem nagy szám játszani vele, nem lesz gondod ha pappal ment a heal..
-
(Kolombusz)
veterán
válasz -conrad- #932 üzenetére
17k-ért megveszem, minden hétvégén jön a srác Miskolcra, úgyhogy itt lesz hamar.
Mondjuk az biztos, hogy míg vége nincs a sulinak nem kezdek el játszani, kell a magyar, meg töri ötös, pontot kapok érte az érettségin jövőre. Nehogy már azért maradjak le az orvosiról, mert magyarból nem vagyok képes ötöst szerezni...
A heal amúgy tuti menne, csak az van, hogy ő volt a klánban a main tank. Na mármost én életemben nem tankoltam még, szóval lesz mit tanulnom. -
MaddeNNNN
őstag
Nihilum lenyomta Kael'thas-t. World first ''természetesen''.
[link] ha meg szeretnétek nézni.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Jarlaxle
senior tag
Úgy bizony down, és T5 fejest én vittem! Nagyon szexi vagyok benne, troll male pap rulz! Frostshockon már megint megy a szokásos fikázás, nemtom megérteni a a sok irigy embert akinek nincs jobb dolga mint lenézni a másik eredményeit.
-
D4v3
őstag
Ma vettem 512ramot a gépbe és a wow már másodjára száll el crit errorral.. Gondolom a memória lehet az oka. Mi a teendő ilyenkor?
-
anulu
félisten
mások az időzítései az új RAM-odnak, mint a réginek? ha igen, akkor a lassabb értékeket kell beállítani. javaslom, h futtass le egy memtest86-ot, az kijelzi, ha hibás
-
anulu
félisten
most néztem bosskillers-t. tegnap este guildtárs elküldte nekik screenshotot, stb és még nem vagyunk rávésve, úgyhogy csak world 53. hely emiatt. gg!
-
LucifeI2
őstag
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz Jarlaxle #938 üzenetére
Miért megy a fikázás? Mert irigyek az emberek. Én is az vagyok, hiszen öröm leölni új bossokat, és sajnálom, hogy még hozzátok képest sehol sem tartunk (szemét hydrossal küzdünk, remélem a héten lemegy lurkerrel együtt, akit a patch előtt már begyakoroltunk), de örülök neki, hogy magyarok is vannak az élbolyban.
less qq more pewpew!
-
whitezo88
nagyúr
újabb példa, miért nem játszok külföldiekkel, akiknek az anyanyelvük se az angol se. (volt már bvelük pár rossza tapasztalatom)
black morass, kell a Kara key. elkezdjük írtani az állatokat, egyik mondja húzzunk 10et 1x-re. lövöm az aoet, minden. erre meghaltam, hiszen agroztak páran a 2k dmg / mob-os seed of corr miatt. lófax healt nem kaptam. mondom ''thx 4 heal''
erre kilép, mondom ''asshole...'' aztán kilép egy másik - közben ők is hullottak amúgy.
megyüónk vissza 3an egyik beírja hogy ''STFU'' meg ''KICK THE LOCK''
erre kibasz a másik, GG.
mi rosszat mondtam? aki ennyitől elmegy az nem seggfej? kaptam már nagyob lebaszásokat de ennyiért nem mentem el soha.
aztán még whispbe beszóltam az ugató kollégának de válasz nem jött...
//
LOL LFM-ben egyik csoport: 69 drid 45 pala
[Szerkesztve] -
D4v3
őstag
válasz (Kolombusz) #948 üzenetére
Köszi, megnézem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest