Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
-
powernap
tag
mert anno amikor teljesen külön gear kellett egy healernek és egy dpsnek az aztán tényleg egyszerűbb volt nem?
simán meg lehet csinálni a 810 et HC hoz, én is healer vagyok.. world questeket néha érdemes figyelni, az előbb beadott egy olyat hogy az egyik instába kellett megölni az utolsó bosst (normalon is elfogadja) és egy 840 es epic chestet adott.. -
k.kristof
őstag
-
Wolverine
félisten
Szintezni jó az unholy (AoE buildként) vagy a blood (egyedül bedarálok mindent buildként). Valsz. a frosttal is építhatő jó szintezőtalent, de azzal kevesebb a tapasztalatom

Anélkül, hogy fényezném a saját szintező talentjeimet, nézd meg a két fejlődő DK-mat Armoryn: Yerlia@Ragnaros és Quoshia@Twisting Nether. -
FefeeX
veterán
ez pontosan mit jelent? én még a vaillant kazánnál tartok, de csak thunder-t tudtam választani (nagy tehén vagyok ^^) - olyankor másoknál is nő a repud? (exaltedet el tudod érni a low level questek nélkül?) - és ha igen, ugye azért minimum napi 1000 reput ad... (netherwingnél az elején még annyit sem, elég kínszenvedés az egész)
Rootrulez:
a másik módja, hogy fogod a wowheadet, szűrsz az itemek közt itemlevel szerint, plate, kard, rare, meg a stat ami kell, és az a pár ami megmarad megmondja, merre érdemes menned... (egyébként én rampiba tuti mennék, főbossból esik a kétkezes kalapács, meg az elsőből a 3 gemes mellvért - ami az int ellenére a DK-mon volt 67es szintig, a 3db 24 stamis gemmel
) -
Viktor77
titán
"The two trash pulls in front of XT-002 Deconstructor are linked.
UPDATE: We've disabled the XT-002 Deconstructor Trash, but the hotfix will not despawn currently spawned trash. A soft instance reset should hopefully find the trash no longer present, but it's also possible the fix might require a full server restart.
" -
Ribi
nagyúr
Legtöbb gond abbol szokott adódni, hogy amint leesik 1 bubi, azonnal átszaladnak az emberek. Ami hulyeség. Meg kell vérni mig a masodik is leesik és a közelebbibe futni.
Sok időt és halált lehet megspórolni.
Ha kevés a mana akkor vigyetek 3 healert. Nálunk sok a pala és ugye instant cast nemsok van. Vagy vigyetek 6 lockot, wortexbol kiportalnak
Mégtöbb dps 
-
Junkie
aktív tag
2:45-3:15 között szzokott nekünk maradni a 3 fázisra, az első kb 3-4 vortex után fejeződik be. Sokat segít amikor nem vortexre hanem már a 2-ik fázisra száll föl van kb 10-15 sec amíg még lőhető. Itt elég sokat bele lehet még tolni ha minden ranged atomnuke-ot tol neki
Nálunk olyan 42%-ig megy le mire kezd a 2-ik fázis. Bubit oda rak ahova akar azt nem tudod befolyásolni de ha van fenn bigwigs pl akkor látod mennyi idő van még a deep breath-ig és el lehet dönteni érdemes e futni vagy inkább sok jó kari kis helyen is elfért játszani
-
-
Viktor77
titán
Álljatok minél közelebb egymáshoz a + és - oldalakon (gyakorlatilag egymásra), nyugodtan lehet közeledni a melee felé is, őket is buffoljátok. 11 stackkel már jó, de lehet több is,attól függően hányan vagytok egy oldalon.
Végefelé elő lehet kapni az elementálokat is sámán részről. -
Igazából a Glyphekkel nincsen gond - mivel nem többféle virágból lehet szedni ugyanazt a matit, így egyszerűbb előállítani, bár van 1-2 elég nyomorék szint, amihez sokáig tart - . Na a gond ott kezdődik, amikor a virágokból randomra eső cuccok kellenek a cucchoz. Nekem átlag kettő 20as packból lesz 1-2 darab. Ha azt veszük, hogy átlag 30 virágot kell kiszednem, hogy 1 Weapon Vellum IIest tudjak gyártani, és ez mennyi ideig tart (odarepülsz, bejárod az egész térképet+ kell szerencse is, hogy essen), akkor igenis rohadt kevés az a 8g egy darabért. Nem milliomos akarok lenni, de fizessék meg az ember munkáját.
-
-
FefeeX
veterán
Nekem mondjuk van egy lvl2-es banker karakterem, és örülök neki hogy legalább a bankeremet nem kell 20ig húzni, hogy bankolhasson. Szóval nekem amit írtál az betenne

Ptech: nem szeretem ami letiltja a whispert, mert volt pár ismerősöm anno, akik bankerrel írtak nekem mert tudták hogy nagy tételben veszek ezt-azt, az addonom meg letiltotta őket, mint ahogy ha valaki hirdet valamit traden, meg akarom venni és letiltja a bankerem mert lvl2-es... Ez azért gáz...

-
LucifeI2
őstag
Tiéd ez a blog?
A Végső cél jelenleg a 450es resi amit természetesen S3as cuccokban érhetsz majd csak el.
s2-be volt 500 resiliencem papként.
Resilience – Ahogy a kezdő szekcióban is írtam, itt a feladatod, h elér a cap-et, a 450es resiliencet.
492.5 a cap.
Hit Points – Ideally, 10.5-11k unbuffed is where you want to be. At this point, you should be aiming for 10k buffed Hit points. 10.5-11K unbuffed HP az amire hajtanod kell. Ezen a ponton már 10K körül kell lennie a hp-dnak, tehát ideális esetben nem sokat kell már buffolnod rajta.
Ez csak simán lol
Nem lett kitörölve az eredeti szöveg.Talentek
A few options. See the below links.Itt meg elmaradt a fordítás.

Meg is van az eredeti ^^ Jó pár dolog félre lett fordítva. Gondolom, mert nem sok pvp tapasztalata van annak, aki fordította.
-
-conrad-
addikt
Nálunk a teleportálós épületben (lol) tegnap valami 80% körül volt, tehát a héten elvileg megjelenik a badge vendor.
"ön a 3. épület aminek a földszintjén lesz a badge vendor, akinél indul 1 újabb számáló és azt is fel kell nyomni 100-ra" - ez azt jelenti, hogy kell megint egy szint, hogy vásárolhass nála, vagy csak arra gondoltál, hogy a következő szinthez kell az a 100%.
Az epic köves vendor nem igazán érdekel, nekem prio. egy most a healer MH meg a leahter naci. -
-conrad-
addikt
Na most komolyan, 3. épület meg minden, már meg vagyok keveredve.
Most van 2 épület.
Mégis, ez az első fázis nem? Azaz most meglesz a 100%, és mégegyszer kell majd 0-ról 100-ra menni nem?
Ne fázisokat írjatok, hanem igen vagy nem. Aztán ha megvan, akkor jön a kovácsos gyűjtögetős. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Sírok komolyan mondom, a Blizzard annyira elcseszte a gazdaságot a szervereken. Azzal, hogy minden jöttment badgeokból vett epic gemekből meg vortexeből akar meggazdagodni, egy csomó item elértéktelenedik.
Egy átlagos raider (heti 3 raiddel mondjuk + karazhan + mondjuk 3 heroix) összeszed 30+23+15=68 badget, azaz csaknem 4 epix gemet tud betolni az AH-ba. Ezzel leesik az áruk a béka segge alá, akkor elkezdik majd a nethert meg a vortexet tolni, aminek szintén lemegy az ára, és ezek miatt leesik még rengeteg dolognak. Viszont sokkal több lesz az átlag gold/karakter. Fingom nincs, hogy ez hová fog vezetni, de gyanítom, hogy kell 1-2 hónap, hogy beálljanak a dolgok a helyükre.
Szerintem a normál primaloknak és az enchant-alapanyagoknak durván fel fog menni az ára, ugyanis senki nem akar majd farmolni és a könnyű pénzre hajt majd. -
whitezo88
nagyúr
még én is írtam h kb 2 hónapja nyúlták le az egyik officer accját, és vitte a gbankot is. szerencsére kb másfél-két hétre rá visszakapott mindent és a GB nagyrésze is visszakerült.
HoD csak 60-70% került vissza de nem volt gond mert ros killre 1 napra már motherre is meglett a kellő hod mennyiség. -
sasa311
veterán
Hát figyelj a másik véglet nálunk CSAK és kizárólag melee és healer cucc esik.
Kaszter random loot az egyszerűen nem is létezik a lúttáblán, kb 3 hónapja nem láttam csak 2 cloth random bracert meg 1 db Arcsi kardot esni.. ennyi.
Conqueror token nincs is a játékban. Legalábbis 3 hónap alatt 4 db esett összesen.
Közben meg a DPS warriorok 4/5 T6ban vannak, lassan már a búmkigírt is kiváltják a druidák...Persze illidan förszön meg ledzsendary esett...
-
-conrad-
addikt
Nekem is csak BM-ben tűnt fel, hogy ki-kicsap és nagyokat sebez, jöttek a nagy sárga számok.
de, hogy mire azt nem tudom.
A hordásokon teszteltem élesben, rájuk tényleg csak 80-100 körül húzott ki, de ott több targetet is sebzett, egy kupacban álltak a meeting stone-nál.Mondjuk nem hinném, hogy playerre is menne az a 600-1000dmg, elég imba lenne azért. Pvp-ben egy rugó vagy warri meele-be kerülve szétveri a népet meg még ezreket aoe-zik? Biztos nem így működik, de nem tudom, hogy hogyan.
Ha meg spelldamage alapú, akkor is lehetne egy méterről moonfire spammelni vagy ilyesmi, szóval nem hinném, hogy így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Eredeti játékok OFF topik
- Borderlands 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)