Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
-
whitezo88
nagyúr
nekem a patch óta alt tabnál visszalépve ritkán kritikus hiba, vagy sima ingame gépfagyás spontán, vagy nagrandban csúnya grafikai hibák (meg még pár helyen)
előtte nem volt gondom.
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
-
anulu
félisten
válasz Wolverine #803 üzenetére
hát ez marha igényes :S tegnap csak a fél raid ment el ezzel a szopással. Vashjnak minél hamarabb halni kéne, én meg nem tudok ott lenni
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Wolverine
félisten
[link]
Ez gyorsan ment..."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
anulu
félisten
válasz Wolverine #806 üzenetére
ne is idegesíts vele... kicsit lehangoló az, ami most megy. nem whine, de leírom. nem a PE ''hivatalos'' véleménye, hanem az enyém:
április 5-én megalakult a guild, 14-e környékén csatlakoztam. volt egy irtózatos lemaradásunk, amit Al'arral be is hoztunk. mindemellett azonban ahogy látom Vashj elég rendesen gearcheck fight. nem volt annyi időnk, hogy rendesen mindenki felgear-elődjön. Riqu (Affenjungs) FS!-en azt mondta, hogy azért is nagy teljesítmény az Al'ar killünk, mert kanyarban nem vagyunk gear-ben a ''top''-hoz képest. amit odafigyeléssel és kemény melóval meg lehet csinálni, azt eddig összehoztuk. lószar bugos bossokat vágtunk le, nem kicsit, hanem nagyon. valamint azok, akik eddig leverték Vashj-t nem keveset gyakoroltak rajta. volt idejük. mi megöltük Al'ar-t, jött a patch, és akik be tudták gyakorolni P1 és P2-t a ''kiskurván'', azok röhögve 5-6 try alatt belőtték p3-at és levágták a francba.
csütörtök kora délután óra szerény véleményem szerint a gear miatt szopunk Vashj-on. jó esetben van 1db T5-e a tanknak. minimum 3 kéne úgy, hogy egyéb helyekről is megvannak a dolgok. sajnos ezzel nem tudunk mit kezdeni.
Kael pedig méginkább gear fight a flask/poti nerf után. főleg phase2.
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Wolverine
félisten
Ennyit tesz az, hogy nálatok a jelek szerint megvan a skill - és tempós gearelődés jön most, ha yóóól sejtem
Nem tartok attól, hogy nem lesz world top10 killetek; a kérdés csak az, hogy ki lesz az első."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
sasa311
veterán
hába vagytok jók, a progresst nem lehet a végtelenségig gyorsítani.
Egészséges mértékben szabad, sőt kell is hajtani a bandát, de vigyázzatok, mert ha olyat akartok, amit egyenlőre nem tudtok pl. gear miatt, akkor egy idő után pár embernek fasza tele lesz a leaderek makacsságával és hagyják a fenébe.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
anulu
félisten
válasz Wolverine #810 üzenetére
ja, kell a gear, nekem úgy tűnik, hogy azon csúszunk el
én is remélem, h lesz top10 killünk."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
amikor raid van akkor egy dolog számít: a progress, az, h haladjunk. ha arról van szó, daráljuk hajnal 2-3-ig. volt már, h bebóbiskoltam fight közben (ennek ellenére levágtuk a boss-t és heal done-t a végén vezettem ). néha fárasztó, de az, ami Al'ar kill után volt üvöltés, azért éri meg csinálni HC-ben.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
sasa311
veterán
Basszuskulcs itt valami nagyon nem kóser, Nihilum úgy darálja a bossokat..
De mi volt a logika abba, hogy Hyjal első bossa adja a BT kulcot?! Miért nem valahol a közepe felé, esetleg az utolsóEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
bobace
addikt
Hát ezzel a 2.1-el érdekes dolgok kezdődtek a játékban számomra:
1. Naponta többször kifagy a játék, fatal error. pfff
2. Lag-rol, DC-röl nem beszélek mert az ''természetes'', ezt nagy nehezen kibirom, és tegnap már nem volt vele bajom.
3. Ez a két kép megér egy misét : ''Epic'' cat form:[link] ''Epic'' travel form:[link] Ugy érzem magam, mint egy bazári majom, még szerencse hogy nem minden shapeshiftnél lesz ilyen.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
anulu
félisten
annyi a dolog, h volt idejük PTR-en gyakorolni a dolgokat. ha az emberek kezében benne van a harc, akkor no para a dolog
patch óta csak akkor tudsz targetelni, ha rálátsz az illetőre (LoS)"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
ha 132-es errorod van, akkor arra lehet, h tudok megoldást adni. (alt-tab után jön elő ált)
-
LucifeI2
őstag
Frequent ''Error #132'' once in game or after doing a ''Alt-tab''
Solution: For most users, removing the line SET Basemip ”1” from Config.wtf in WTF folder fix this issue.
-Navigate to your WTF folder located in your World of Warcraft folder. The default location should be C:\Program Files\World of Warcraft\WTF
-Double left click on the Config.wtf file.
-Select Select the program from list and hit OK.
-Select WordPad (uncheck the box next to ''Always use the selected program to open this kind of file'') and hit OK.
-Look for the line SET Basemip ''1'' and replace it with SET Basemip ''0'', if not there, then add the SET Basemip ''0'' line.
-Close the file and click ''Yes'' when it asks you to save the changes -
anulu
félisten
Pola! wzúton is gz Magtheridonhoz!
nagyon tetszik wow.hu-s aláírásod!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
S_E_R_I
aktív tag
Esetleg vki nem tudja h mi a következő videónak a 3 percétől kezdődő számának a címe: [link]
-
LucifeI2
őstag
Érdemes a hozzászólásokat oldalt elolvasni.
Song list:
10 Years - The Autumn Effect (2nd half)
Finger Eleven - First Time
Hell is for Heroes - You, Me, and a Whole Lotta Funk 45's
36 Crazyfists - Aurora
Seether - Because of Me
Breaking Benjamin - Evil Angel
Trivium - Dying in Your Arms -
whitezo88
nagyúr
a rohadt fene egye meg
ma 3adszorra fagyok ki wow közben, ráadásul old hillsbradban, a TM-i templom csata közben! szerencsére bírták 4en amíg Thrall beszél a csajjal úgyhogy nins gond, de hogy szakadna rá az ég -
steveetm
őstag
Vki segítsen plz addonügyben(konkrétan wolverine-ra gondoltam mondjuk, de ha másnak van 5lete jöhet az is^^)
Szal havernak fent volt pár addon, bartender3, agunitframes, prat, meg még pár sima ace2-s, és új patchel ugye elkezdtek hülyülni.
Ma voltam nála, wowaceupdaterrel updateltem(mint magamnál is csináltam), és a hibajelenség az, hogy semmien addonon nem lehet jobbklikkelni(mármint lehet, csak nem történik semmi). Jobbgomb ofc funkcionál pl bartender által kirakott gombokon, de pl fubaron nem tudok új addont hozzáadni, bartendert nem lehet konfigolni, mert minimapos ikonján se történik semmi. Balgomb a ki/bekapcsolása a locknak meg megy simán.
Cache-t töröltem, account alól töröltem a nevét, addonokat is töröltem, és továbbra is ez a hiba.
5let javaslat?
Üdv.: steveetm -
whitezo88
nagyúr
nah, ding 70!
-
-
MaddeNNNN
őstag
Tegnap első guild kara run, Attumen lement szépen, Moroest kihagytuk, mert csak 2 tankunk(ennyire még nem vagyunk imbák ), Maiden elsőre 95% wipe, pala meg tank nem értették meg egymást, másodszorra 44% wipe, SP túl közel állt és a lézer elért hozzánk, harmadszorra feküdt a csaj . Utánna mentünk volna operába, de ahhoz kell Moroes. Jó egye fene próbáljuk meg. Megpróbáltuk ötször...
Na majd ma 3 tankkal
Ja és lenne egy olyan jellegű addon problémám, hogy nem ismeri fel az sct-t. Beírom, hogy /sct menu és kiírja h nincs ilyen parancs type /help for blablabla. Utánna hekkeltem vmit, akkor már elfogadta a parancsot, de az sct ablakában nem lehetett kipipálni semmit sem, csak a helyek voltak meg, se szöveg se semmi meg kiírt vmi hibát.
Bárkinek van bármi ötlete?To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
anulu
félisten
válasz MaddeNNNN #835 üzenetére
gz a bossokhoz Moroesre max 2 tank fér be, különben nem lesz elég DPS. addot lehet shackle-zni, pala td fear-elni, stb
nem ''/sct menu'', hanem ''/sctmenu'' rakd fel az 5.6-ost, az a legfrisebb SCTD-ből meg asszem a 2.32.1"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Terrorista
senior tag
A warpoló mobokról nem is beszélve. Mindenhol levegőben cikazó, vagy földben mászkáló mobokat látni. Patch előtt ilyen nem volt. Viszont végre megoldódott a HS használat utáni egyhelyben maradás/disconnect bug..
A random resetekből már nekem is elegem van, bár patch előtt is volt, de már egyre többször jelentkezik. Először géptuningra gyanakodtam, de full alapon is ezt csinálja. :S
VGA 80 fokokon van, de e miatt nem kellene még rebootolni. Lehet, hogy a mostanában előforduló meleg idő miatt lehet. :S
Mindegy jövőhéten vga cooler csere+1-2 házventi befigyel és teszek egy uj renszert is, más driverekkel...
UI: Vistat használ valaki közületek? WoW-ot mennyire szereti, fut olyan jól mint XP-n?? -
whitezo88
nagyúr
válasz Terrorista #837 üzenetére
nekem tegnap 5x fagyott szét a gépem...
kicsit se voltam ideges. -
anulu
félisten
válasz MaddeNNNN #838 üzenetére
erre annyit tudok mondani: ahogy érzitek
-
TommyGun
őstag
Nem tud valaki (Wolverine ? ) egy olyan addont ami a mountos trinketet felrakja automatikusan ha felülök rá és visszarakja a rendeset ha leszállok róla ? Titán ezt csinálta csak már nem titánt használok hanem FUbart...elöre is danke
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
szepi79
őstag
válasz TommyGun #842 üzenetére
erre nem kell addon, egyszerű (?) makróval meg lehet csinálni.
#showtooltip Snowy Gryphon;
/equip [mounted] Xi'ri's Gift;
/dismount [mounted];
/equip [nomounted] Riding Crop;
/use [flyable, nomounted]Snowy Gryphon;[nomounted]Palomino Bridle
természetesen a xiri's giftet és a snowy gryphont cseréld ki a saját cuccodra.''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
(Kolombusz)
veterán
Mekkora a különbség egy 60-as és egy 70-es kari között jelenleg?
Akkora, mint 50 és 60 között volt, vagy annál kisebb, nagyobb? -
steveetm
őstag
válasz (Kolombusz) #844 üzenetére
hát ha szintbeli különbségre gondolsz akkor igen, egyébként sztem ez a kérdés tök értelmetlen.
Üdv.: steveetm -
(Kolombusz)
veterán
válasz steveetm #845 üzenetére
Az erőviszonyokra gondolok.
Mondjuk egy 50-nesnek esélye nem volt anno elfutni, ha egy 60-as megtámadta.
Alacsonyabb szinteken azért meg lehetett lógni ugyanilyen szintkülönbség mellett.
Az érdekel, hogy most mi a helyzet egy 60-assal, ha nekedjön egy 70-es.
És mennyire sok a 70-es? Jóval több van már, mint 60-as?
Csak mert fontolgatom az újrakezdést és nem tom, hogy milyen accountot vegyek. -
sasa311
veterán
válasz (Kolombusz) #846 üzenetére
egy 70es és 60as kari között jóval nagyobb különbség van, mint egy 50-60 között.
Kb olyan, mint az 50es zöld Q-revardokból öltözött és a 60as Full T1-2-3 emberkék között.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
TommyGun
őstag
de ehhez gombot kell nyomni nem ? na a titannal nem kelett gombot nyomni hanem automatikusan csinálta...lehet elkényelmesedtem de akkor ha gombot kell nyomni akkor inkább itemracckel csinálom
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
szepi79
őstag
válasz TommyGun #849 üzenetére
miért, a mountra hogyan szállsz fel? erősen rákoncentrálsz a titánra? igy is-úgy is meg kell nyomni a mount ikonját, nem tökmindegy, hogy makró vagy addon csinálja?
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs