Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz Darth_Revan #301 üzenetére
kár hogy bc után kezdtem el wowozni, így lemaradok a sok mc, aq, bwl, naxx stb instáról
-
jossy
csendes tag
IGEN IGEN!!!
Meghalt SHADE
Prince try : 41%
Helyezkedés még nem az igazi :S:S -
MCGaiwer
addikt
kb 10x öltem már princet, és mind tiszta kill volt. nem nehéz az, 2 grpnek kell mozognia, ranged egykupacban maxx range a tankl, meleem eg ugye rohangál. 2grpt pozicionálni nem nagyon nehéz
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
jossy
csendes tag
Hát beszéltem a raid leaderrel és mondta hogy nem hasznaljuk az exploitot
A guild már rég letolta princet meg nightbanet is, csak a mi ''red '' groupunk tart most itt -
sasa311
veterán
a folyosóban állás nem exploit
A világon semmi sem tiltja, nem mászkálsz hozzá falon, nem bugozol be semmit.
Köv peccstől persze becsukódik az ajtó, dehát ezt inkább úgy kell nézni, hogy túl könnyű volt így, és ezzel buffolja blizz a bosst.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
anulu
félisten
válasz Polacheck #310 üzenetére
részemről amíg patch notesban nem olvastam, fel sem merült, hogy lehet máshogy is, mint a kirohangálós taktikával
amúgy meg remélem, h 2.1-től Karazhant sűrgősen elfelejtjük, tekintve, h pl dupla T4/T5 itemek fognak esni a bossokból. még nem vagyok exalted Violet Eye-al (reverek 4/5-e kb), de már most nagyon csúnyán hülyét kapot Kara-tól. szerencsére 3 pala van a guildben, és a legutóbb csatlakozottnak még rendesen kell gear onnan, úgyhogy ő megy"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
whitezo88
nagyúr
ezek a tier tokenek mire valók? be lehet váltani igazi gearre?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz whitezo88 #314 üzenetére
T3-tól felfelé már nem maga az item esik a bossokból, hanem egy-egy token, amit az NPC-knél be lehet váltani a setitemekre. Erre azért is van szükség, mert T4-5 ből már nem csak egy fajta létezik kasztonkéntt, hanem van például paladinoknak három és te döntöd el, hogy melyiket választod.
less qq more pewpew!
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy a hunterek hogyan tudják azt megcsinálni, hogy futás közben ugranak-megfordulnak-lőnek és futnak tovább? Egyik barátom nem tudja, hogy milyen módon lehet ezt kivitelezni, mert látta már több helyen de nem tudja megcsinálni, csak ha megáll aztán megfordul, lő és utána megint megfordul. -
szepi79
őstag
válasz -conrad- #316 üzenetére
vannak instant lövések, pl. stingek, arcan shot, stb. ezeket el lehet lőni ugrás/futás közben. amúgy meg gyakorolni kell, bele lehet jönni. (én lockkal már nagyon profin lövök death coilt )
pola: T3-tól felfelé már nem maga az item esik a bossokból, hanem egy-egy token, amit az NPC-knél be lehet váltani a setitemekre. Erre azért is van szükség, mert T4-5 ből már nem csak egy fajta létezik kasztonkéntt, hanem van például paladinoknak három és te döntöd el, hogy melyiket választod.
inkább az volt a kiváltó oka a tokeneknek (még ZGben indult), hogy ne az legyen, hogy már 40-edszer esik ki a druida vállas, mikor csak 2 druid van a csapatban, nekik megvan rég, viszont a mage-ek meg ''éheznek''. így megcsinálták a tokeneket, amiket 3-4 kaszt is be tud váltani, tehát sokkal több esélye lesz annak, hogy olyan cucc esik, ami kell valakinek, és nem marad benne a bossban=> könnyebb felcuccolás a raidnek.
[Szerkesztve]''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
-conrad-
addikt
Én is csináltam egy huntit, és van már olyan lövésem vele ami instant, de nem tudom én sem megcsinálni vele a dolgot, pedig láttam másoktól. Háttal van az ellenfélnek, és ugrik-lő-fut tovább előre. Ezt a lövést ugrás alatt nyomja el, és arra nincs idő, hogy egérrel is akár 180°-ot forduljak oda-vissza. Én valami addonra gondoltam, vagy makróra..
Rugóként még anno így kaptam agyvérzést, egy huntit aki 8 szinttel kisebb volt nálam ezért nem értem utol swiftness potival meg sprinttel sem..
[Szerkesztve] -
-
anulu
félisten
válasz -conrad- #318 üzenetére
gond nélkül meg lehet csinálni amiről te beszélsz (fut, közben lő, fut tovább, megint lő), azt hivják kiteolás-nak. BWL 1. bossánál keményen szükség volt olyan hunterekre akik ezt jól tudják csinálni, Naxxramasban pár trashmobhoz is kellett.
egy felugrás alatt akár 2x is meg lehet fordulni a tengely körül, mindössze egy jól beállított egérre van szükség Logitech G7-en pl egy gombnyomással 3x kurzortempót tudok előhozni, utána mégegy és beállt az eredeti"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz Viktor77 #312 üzenetére
Jarlaxle jól mondta, 25 fősekre gondoltam
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-conrad-
addikt
Hát, nemtom... Nekem az egeremre bármit lehet programozni, de akkor sem hiszem, hogy menne.
W-előre, ezt nyomva tartom.
Az egér bal gombját is folyamatosan nyomva tartom, hogy lássak magam mögé.
Ekkor space, egér jobbgomb katt, hogy azonnal 180°ot forduljon, vagy egérgomb vagy gyorsbill lövés, azonnal egérrel elfordítani a képet 180°-ot, hogy kattinthassak megint az azonnali fordulás miatt és megint W, ez nekem nem fér bele. Valamit rosszul csinálok?
Anulu: tudom mi az a kiteolás, csak én nem tudom megcsinálni. Pedg nekem is g5-öm van, ami ugyanaz mint a g7 csak vezetékes (és jobb ).
Nekem - he kiteolni akarok egy mobot - (csak kiskarival próbáltam aspect nélkül de távolról) akkor ez annyi időt igénybe vesz, hogy beérnek a mobok. Jó, nem volt aspect de lövés range-ről indultam.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz -conrad- #322 üzenetére
Valamit rosszul csinálok?
igen. először is, f@sznak nézel hátrafelé. úgyis jön utánad a mob. máris spóroltál egy bal klikket. másodszor is, ezek szerint lassú vagy, mert elvileg így működnie kell.
anulu: nem feltétlen ezt hívják kite-olásnak, hanem amikor futsz az ellen előtt, gondoskodsz róla, hogy az ne érjen be téged. pl. lockkal úgy kite-olok, hogy nem kell hátrafordulva-ugrándozva trükköznöm, a CoEx meg a többi instant dot nem várja el, hogy a mob felé nézzek. (persze a fenti példa is kite-olás, csak itt a ''minden bogár rovar'' stb. elv érvényesül )''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
-conrad-
addikt
igen. először is, f@sznak nézel hátrafelé. úgyis jön utánad a mob. máris spóroltál egy bal klikket. másodszor is, ezek szerint lassú vagy, mert elvileg így működnie kell.
Így is úgy is hátra kell fordítanom a képet, hogy abba az irányba tudjam fordítani a karit..
Egy olyan makró kellene aminek megnyomásával 180fokot fordít a karin.
Majd gyakorlom én is, bár jelenleg pappal nem vagyok annyira rászorulva. Én - ha kell húznom - szintén bubi dotolok aztán futás van.
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Próbáld meg így:
Két egérgomb nyomva tart ezzel fut. Ugrás gomb lenyom, ezzel egyidőben az egér elránt az egyik oldalra, majd amikor hátrafelé nézel a levegőben, mehet az instant cast/lövés, majd továbbfordul, és pont egyenesen esik vissza. Nekem holyshockkal működik.less qq more pewpew!
-
MCGaiwer
addikt
válasz -conrad- #324 üzenetére
futsz előre, jobb gombot nyomvatartva (arra fordul a karid amerre az egeret fordítod). ugrasz, elhuzod nyomvatartott jobb gomb mellet az egeret kb 10cmt balra, 1/2/3/4stb gomb megnyom, egér jobb gomb mellet 10cmt jobbra huzva meg is van a fordulás
(nekem elég 3cmt huzni az egéren, sebességtől függ...) kb fél sec kivitelezni, sőt ha gyors vagy még 180at se kell fordulni.Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
anulu
félisten
válasz Polacheck #326 üzenetére
a 29-es huntimmal WASD + ugrás-al kite-olok, nem koptatom feleslegesen az egér gombjait
én is használom holy shockra"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
vezetékes egér? yáyy!
amúgy akkor annyi, h mondjuk van az alap érzékenység, fordulás előtt 1-el felkattintod (így gyorsabb lesz a kurzor (legalábbis driver és progi nélkül nálam ez van )), elrántod, lősz, továbbfordulsz a megkezdett 360°-on (nem feltétlen 180°-ot kell fordulni, csak láaad), visszavesz előző érzékenységre és futsz tovább."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
szepi79
őstag
nekem is G5 van, szal le lehet zizzenni a témáról!
pola, vagy más okos alkémiás: a primal might transmute az hogy műxik? erre is van valami szakosodás, amitől többet proccolhat? konkrétan arra vagyok kiváncsi, hogy szerintetek az életképes megoldás-e, hogy olyat spammelek trade chatin, hogy wtb primal might transmute; én adom a hozzávalókat, és nekem csak egy darab kell, ha proccol mondjuk 3-at, akkor a maradék kettő a transmutálóé (és akkor pénzt nem is fizetek neki)?''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
-conrad-
addikt
Szepi: Jah, nekünk nem kell elemet cserélni raid alatt.
Ismeri valaki? [link] most találtam. Most ezzel szórakozom amíg nem érek wow-közelbe.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz -conrad- #331 üzenetére
vááá, ne is mondd... Leotheras 1st killnél mikor lement a 3 add és jött a boss, akkor merült le. 2nd killnél pedig mikor meghalt a boss. na ezek után szoktam rá arra, hogy raid előtt csere
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Jarlaxle
senior tag
-
sasa311
veterán
válasz -conrad- #324 üzenetére
Pedig nagyon laza xD
Én így szoktam:
''W''-vel futok előre, job egérgomb folyamatosan nyomvatartva, jump megnyom, egérrel fordul (ahogy megfordultál W helyett ''S''-et nyomom, hogy hátra menjen) lő, egérrel vissza és visszavált W-re. Még le se értem a földre de már megint előre nézek
Kis gyakorlással belejössz
ui.: belogoltam hunscalpra a magemmel abban a reményben, hogy tolok egy BF-et a helyi guildal. Mentünk is egy ilyen partyval:
70 HOLY pap
61 warr tank
67 hunter
én (60 mage)
63 Boomkin
De már sírtam a 2. bossnál, mert a tank addig (és most nem viccelek!) egyetlen egy darab mobot sem ütött meg! Haverom itt volt, könnyeztünk a röhögéstől, a warr billentyűkkel forgott, de azt is olyan lassan csinálta, hogy megőrültem tőle El is húztam a 2. bossnál, mert lefordultam a székről majdnem a röhögéstől...
Ja és a holy pap kb lvl 70en minden pakk után 10% manán volt, a 2. bossnál már a boss előtt OOM volt úgy, hogy kapott egy innert a druidától
Azt hiszem megint hanyagolom BS-t egy darabigEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
MCGaiwer
addikt
van egy gyerek a serveremen, folyamatosan nyomorék istákba hivogat. baszik megnézni hogy éppen maght lair, vagy cr van a nevem mellé irva, ő folyamatosan hivogat. (tegnapig mert egy ártatlan kérdés után ami a kicsitt rosz idegi állapotot előidéző heroic alcatraz végefelé érkezett egy jó kis heroic bmre invitálva, válaszul egy jó kis ignort kapott. na sztem fogom magam, leszedem, és elmegyek tankolni de elötte kérek tanásot a lvl61es mestertől, nehogy vmit rosszul csináljak
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
-conrad-
addikt
válasz MCGaiwer #337 üzenetére
Én is néha elég lehetetlen időpontokban írtam rád
Van egy 70es magyar pala a Xaviuson, aki accokat lop, vigyázz vele, hátha bepróbál.
Nálunk egy 64es pap vette be az átverést, belogolt a paladinnal körbenézni (cserélni akart, az volt a szöveg) amíg az átverő is ''körbenéz'' a pappal, aztán kidobta a wow, mikor a sajátját nézte, az meg full le volt kopasztva, egy trinket maradt, nála. Mondjuk megérdemelte, de ez hosszú történet. -
szepi79
őstag
válasz -conrad- #338 üzenetére
Nálunk egy 64es pap vette be az átverést, belogolt a paladinnal körbenézni (cserélni akart, az volt a szöveg)
jézusom, ki az a hülye aki ilyesminek bedől? nekem összesen 3-4 barátom tudja az accomat, de ezek mind olyan emberek, hogyha ezt megtennék velem, nem az acc ellopása fájna... ismeretlennel meg cserélni... n00bság netovábbja... (egyszer én is csináltam ilyet, egy magyar guildtársammal cseréltem picit, de akkor még csak 1db 20as karim volt, gondoltam nem szakad össze a világ, ha esetleg azzal történik valami, persze nem is történt.)
amúgy még a papod örüljön, hogy ennyivel megúszta, ha én lopnék accot, az első dolog az lenne, hogy jelszót változtatok, és aztán szépen ráérősen fullra kopasztom az accountot, aztán minden karaktert törlök. (persze ilyesmivel nem foglalkozok)''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
ciao
senior tag
Netherspitera kérem írjon valaki taktikát, Illhoof első este 4. próbára lement igaz csak 1szer áldozott akkor cloth healert,
Nightbane még nagyon nem megy, a felszállásig minden rendben van de a csont eső bedarálja a raidetMindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
MCGaiwer
addikt
válasz -conrad- #338 üzenetére
mit vigyázzak a palával? ne adjam meg neki az accom vagy mi?
ha vkit érdekel nézze meg armory a karimat, Gaiwer -t keressétek. sztem jobb cuccokkal nem sok ember rendelkezik (megvan a cipő is sakkból tegnap este, csak még nicns frissitve vagy nemtom még 2 cucc kell össz, 1 sun eater (kb 34313123x öltem le a nyomorékot, de még nem esett, kezdem unni ) meg a trinket bwlből azt jólvan.
szal accot cserélni nem nagyon akarok
amugy ki az a hülye, aki belogol hogy megnézzen vmit? ott az armory, használják, minden lényeges látszik rajtaAmazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
-
sasa311
veterán
-
Wolverine
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest