Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
válasz warcat #55923 üzenetére
nem erre való a beta/ptr?
Nem nagyon tetszik, hogy össze vissza változtatnak.
Mondjuk annak örülök, hogy már nincsenek azok a bazi nagy számok...
Disc priest viszont egyelőre nem tetszik, kb most úgy tudok nagy HPS-t kitolni, ha beállok a melee közé, és spammelem a holy nova-t... nem azt akarták, hogy gondolkodni is keljen, mikor mit csinálok?
MZ/X
-
Zedz
addikt
válasz warcat #56222 üzenetére
Utoljára nem is tudom mikor tojták tele a szabadidőmet. Ha guildben lévő társnak ugranak neki, akkor pillanatok alatt vagyunk még 3an és gyorsan elvesszük a kedvét az ilyentől, szóval ez ennyire egyszerű.
Szerk.: (#56224) Vistaboy:
Igazából már nincs mire felgearelni a fejlődésben lévő karikat, majd WoDban kell menni a többiekkel és majd ott fogtok raidelni rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz warcat #56236 üzenetére
496-al menjen csak SoO-ba, geart ott erdemes szerezni, Headless event meg UBRS, na azzal mar lehet "kezdo geart osszekalapalni" WoD-ra, ott meg majd kukazod par szin utan az egeszet.
A Heirloom fegyverre pakolok egy Dancing Steelt es majd lvl 100-on allok neki kemenyebben instazni,
Stormscalen szetnezek majd jo guildek kozott es csoki.Amugy meg ha 5k goldot nehez osszekalapalni akkor gondold at a dolgokat, az elejen en is szivtam, aztan tegnap miutan az 5k run utan maradt 186 goldom, ugy dontottem h adok a melonak, szereztem egy "puskat" es egy ora mulva ott volt 2k gold. Kell 18k-s javito modul, bejaratott instak (Grim Batol remek peldaul potionnal) es adni neki par orat.
Vannak jo "farm" helyek csak hat rajtad elsz e a lehetoseggel vagy nem lesz zseton az alapveto dolgokra sem.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
nonsen5e
addikt
válasz warcat #56382 üzenetére
Mint már mondtam, a legfőbb problémám nem az, hogy szarul megy a wow hibájából, hanem, hogy naponta kap a battle.net fórum legalább 10 topciot arról, hogy 2000 dolláros gépekkel agyonszaggatja magát a játék és a Blizz nem elég tökös ahhoz, hogy kimondja, "ELK*RTUK" hanem mindenkinek csak tolják a sablon szöveget, hogy frissíts drivert és társai.
Amúgy ha a processzor kihasználtsággal van a baj... Nem is olyan rég olvastam arról egy cikket, hogy az egyik AAA kategóriás játékhoz (megpróbálom majd megkeresni) a teljes mantle kódot 1 ember írta meg 3 hónap alatt. Lehet persze itt az azért tényező, hogy 47548484 éves a motor, de egy ilyen volumenű cégnek lenne rá bőven kapacitása. Bár ha 9 10 poligonból álló modell újrarajzolása ennyi évbe tellett nekik akkor nem.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
laposonly11
senior tag
válasz warcat #56382 üzenetére
"Az eredeti motort már alaposan átalakították; és tudtommal nem volt sosem megerősítve, hogy a War3 motorja szolgálna a WoW alatt"
- Ránézésre war3 motor, működését elnézve(hibák, gyengék) war3 motor, nem volt a Blizz által megerősítve hogy nem war3 akkor árulja el a Blizz hogy micsoda, ha nem az ?!
Nem toldozgatni foldozgatni kellet volna, és milliókat kiadni a Hollywoodi minőséget megszégyenítő néhány perces animációkra, hanem egy rendes enginbe fekteteni, tudtommal az akkori unreal is tökéletes lett volna alá de mindegy, az meg már pláne cumi hogy a nála egy évvel fiatalabb pl. FFXI már akkor 10x jobban nézett ki mint a WOW és playstation 2 (300mhz proci 32mb vram+sima ram stb.) alatt futott hehe! [link]
Az is gáz hogy most a 6.0 patchel jelentették be a 7 évvel ezelőtt sem számító újdonságnak: a karakterek normális polygonszámának növelését és normális folyékony animációkat... amikor updételt a battlenet launcherem, kiírt olyat hogy high textures install...nem sokat láttam még belőlük kivéve a karaktereken!
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
Wolverine
félisten
-
ígyvanferi
addikt
válasz warcat #57106 üzenetére
Ezt most egyébként kinek címezted? Illetve kik itt a fanyalgók? Én nem olvastam mostanában ilyen kommentet. Viszont elég ügyesen álcáztad a saját flame-keltésedet, mintha csak ártatlanul lehordanád az ilyen szándékkal posztolókat (akik ugye nem is léteznek jelenleg). Well played!
-
ígyvanferi
addikt
válasz warcat #58281 üzenetére
Csak én nem értem, mit akarsz ezzel mondani, illetve kinek, kiknek a kommentjére reagálsz ezzel?
Volt rá egy év, hogy pénzt gyűjtsön az ember. Oké, de mi van, ha csak simán játszott valaki, és egy gyufaszálat nem tett keresztbe a plusz bevételért, mint pl. én? A második bekezdést tényleg nem értem. Mi van a gyengébb trinkettel, meg "kazsuál józsival"? És ezek hogy jönnek a garasoskodáshoz? -
ígyvanferi
addikt
válasz warcat #58285 üzenetére
Most már legalább értem, mit szerettél volna mondani. Ahogy egy tanult öreg mondta annak idején: "Hogy akarjam magának kifejezni?"
Ez oké, de nem ez lenne a lényege az LFR-nek? Hogy csak a casual réteg járjon oda? Aki meg rendesen akar raidelni, az végigmegy rajta mondjuk kétszer és onnantól fogva be sem kell tennie a lábát többé? Igen, valószínűleg borzalmas lesz ezeknek a meneteknek a minősége, de ezt már megszokhatta mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz warcat #58285 üzenetére
pár dolog: aki balfasz, az csúcsgearben is az marad. aki viszont tud járni az gyenge gearben is tudja a dolgát. van aki farm nélkül akar pénzt keresni, pl gyártással, AHzással. vank aki 4-10 ilevelért ad 30-50-60 k aranyat, rajtuk lehet meggazdagodni.ilyen kis értéknél a skill sokkal többet ér. attól se félek hogy az idő elteltével nem lesz ember LFRre mert lesz, ahogy SoOban is volt, gyakran x. altokkal akik tudták a dolgukat. elején nem így lesz, szervezett guildek mennek flexelni/normalozni. én is utálok farmolni a legnagyobb "farm" amit ki tudja mióta csináltam az 2 napja az a pár óra amíg az Arcane kristrályt kiszedtem a Sulfurashoz.... azt ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz warcat #58391 üzenetére
Hát mind1 így jártam, még mindig jobb mint 13 eurós havi 2x. de majd kiderül lesz-e még kártya véve, mindenesetre köszi a tippet.
amúgy g2a-n 6800 ért hirdetik, erre rájön a "biztosítás" erre rájön a mindenféle nyomi illeték és bumm máris 7.5k.most dobozos WoD ot nézegetek mert ahogy nézem a key elég drága mindenhol a dobozost meg megkapom 9.9k ért itthon, esetleg jó tipp merre keressem?
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
whitezo88
nagyúr
válasz warcat #58592 üzenetére
én ezt csináltam. elején inscrivel lapokat gyártottam és eladtam, ezzel ingyen jól kerestem. aztán már nagyon leestek az árak így egyben vettem a trinketet meg 22ért (aztán 1 órára rá 15ért árulták...), és marad War Paint upgradere. Lehet elsőt eladásra gyártom, hogy sokat érjen.
-
-
-
nonsen5e
addikt
válasz warcat #59195 üzenetére
Lehetőleg azt is Draenoros áron árulják (ugye eddigi legkisebb / legrövidebb kieg - már ha igaz amit mondtak - de egyben a legdrágább is.)
Más: A followerek képességei mennyire randomok? 7 epic és 9 kék közül van összesen 1 darab Timed Battle counteresem. Aztán nem egy küldit kaptam már amihez 2 is kéne, bizonyos abilitykből meg szinte kötelezően van mindegyiken.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
ígyvanferi
addikt
válasz warcat #59357 üzenetére
De, pontosan ilyen van, legalább 3 esetben fordultam ilyen gonddal supporthoz, mindig sikerült megoldani. Persze csak akkor, ha elég régóta nem lépett be, és kis szintű, ebben az esetben jó eséllyel felszabadítják neked a nevét. (Nyilván nem törlik a karaktert, csak átnevezik.)
Talán az sem lényeges, hogy kis szintű legyen, de írj ticketet mindenképp, Telda.
[ Szerkesztve ]
-
norton2
csendes tag
válasz warcat #59357 üzenetére
Valójában van olyan, hogy elkéred valaki nevét. Ha hosszabb ideje inaktív gond nélkül felszabadítják a nevét neked. Többen is megszerezték már így a kívánt nevet.
-
-
ldave
félisten
válasz warcat #61523 üzenetére
Nekem nem célom, csak annyit írtam, hogy aki 2-3 karival ráfekszik a témára, az gond nélkül összehoz 30 nap alatt 30k aranyat. Nekem ez a rendszer arra lesz jó, hogy évente pár alkalommal nem eurért, hanem gold-ért fizetek majd elő. WoW terén világ életemben csóró voltam, sose feküdtem rá gold felhalmozására, most pedig a WoD kezdete óta a 2 db 100-as karakteremen együtt van vagy 90k arany. És ennek 80% simán csak garrison és followerek. Aki komolyan tolja a játék ezen részét, annak simán lehet dupla vagy tripla ennyi ugyanennyi idő alatt.
A Slime draws near! Command?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz warcat #61554 üzenetére
US realmekhez tartozik Óceáni is. Ami legalább annyira csóró, mint Kelet-Európa, ha nem csóróbb. Szerintem nálunk is hasonlóan fog indulni, bár nem fog ennyire leesni. Aztán idővel US meg EU-ban is felmegy 40k környékére. De persze ez csak az én spekulációm
[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
TommyGun
őstag
válasz warcat #61578 üzenetére
Komolyan érdekelne kitől veszel 6kért gamecardot, tényleg minden rosszindulat nélkül de énis szoktam nézni a haza hirdetőket de 7k alatt nem nagyon láttam még, 6ért énis vennék szívesen.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest