- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz
Lézerparaszt #95480 üzenetére
Van róla logod? Abból talán több kiderülne.
-
DjDanee87
addikt
20-60ig csökkent az XP követelménye a szinteknek. Ráadásul jópár instás dropot/quest itemet erősítettek. Ezekkel meg a behozott JC által gyártott gyűrűkkel sokkal erősebb mindenki szintezés közben.
Pl: Classic quest reward vs BCC quest reward -
DjDanee87
addikt
Classic most nem menő, és bizonyára world last helyen is végeztünk csak, de én örülök ennek is: [link]
-
DjDanee87
addikt
Én az Ajourra álltam át. Még manuálisan nem néztem utána, hogy ennyire nem érkezik frissítés a classic addonjaimhoz, vagy szimplán a program nem jó. Mikor feltettem pár napja volt 3 frissíteni való és azóta semmi, hiába sok az out of date továbbra is. Persze lehet az addonok készítői a lusták.
-
DjDanee87
addikt
Valóban nem túl acélos. Egynél többet nem igazán éri meg vinni ha az optimalizálás a cél, és nem az hogy mindenki bekerüljön a raidbe. Heal szempontjából erősebbek a többiek az én tapasztalataim alapján. Hiába van egy szinte fullra gearelt resto druidank (lokamir, brutál heal upos leather és cloth cuccok, rejuv gem), sosem tudja megközelíteni a többi classt.
-
DjDanee87
addikt
Fontos, de kicsit kevésbé ha healer vagy. Viscidusra annyira kell, hogy eddig 2 allis guild ölte a realmünkön (legalábbis akik töltenek fel logot). Itt van az egyik: [link]
Ha legörgetsz alulra megnézheted milyen gearben voltak az emberek a killnél. Sok-sok nature res cucc -
DjDanee87
addikt
válasz
whitezo88 #90882 üzenetére
Mi is 32en voltunk BWLben múlt héten. Nyaralnak az emberek. Még júniusban csinált a leader egy felmérést a raiderek körében és 10-12 ember is jelezte hogy július végén augusztus elején mennek nyaralni szóval emiatt érthető a dolog. Reméltük nem ekkorra hozzák AQt, de sajna ilyen szempontból pont a legrosszabbkor jött. Kíváncsi vagyok leszünk-e 40en progressre (valszeg nem), persze függ a nyitástól.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Tigerclaw #90865 üzenetére
Casual szinten ezek nem kötelező dolgok. Ezek akkor kötelezőek ha hardcore raidelni akarsz, és akkor durva. Casualként pont jó, hogy rengeteg teendő van a játékban.
Én nem szeretem félgőzzel tolni a dolgokat, így inkább marad a classic továbbra is. Itt lehet közel legmagasabb szinten tolni heti kevés befektetett időből is, ami képtelenség volna shadowlandsen.
-
DjDanee87
addikt
-
DjDanee87
addikt
Minden raidnek van értelme, csak ZGből a legegyszerűbb geart szerezni. A legjobb cuccok BWLből esnek, de oda meg kb úgysem invelnek ha zöldben vagy.
A raidek pedig olyan könnyűek, hogy egyesek a log parse és a raididőkre mennek, pont azért mert kihívás úgysincs. BWL is olyan volt a guildben ahol játszom, hogy első alkalommal mikor kijött megbeszéltük, hogy nézzük meg melyik breath képessége van Chromaggusnak, nyomjunk 1 tryt rajta, és lazán lement mikor csak felkészülni akartunk rá, Nefa ugyanígy. És nem is über hc guild vagyunk. Majd meglátjuk mit hoz AQ, lehet ott már lesznek nehéz fightok.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Razzul #90821 üzenetére
Phase 4 van jelenleg ( ZG), de jön phase 5 jövő héten (AQ).
Jelenleg melee erősebb raideken, meglátjuk változik-e AQban.
Dispel az PvP szerver sajátosság. Szeretik az emberek a legtöbbet kihozni a karakterükből, így raidek előtt mindenféle world buffot begyűjteni. Onyxia head leadás pl ad 200 attackpowert meleenek ha jól rémlik, de mivel magic kategóriába tartozó buff, ellenséges pap dispelezni tudja rólad ezzel megszivatva. Gyakorlatilag elveszi az esélyét hogy jó logot csinálj a fightokon a dispelezett buff miatt.
PvP szerverről nincs infóm, én PVE n játszom.
Ha megvan a 60 járj minél sűrűbben ZGbe és valszeg AQ20ba ha kinyitják a servereden. ZG nagyon könnyű, dobál jó kezdő geart és ha komolyan gondolod a raidelést érdemes tolni exalted repuig a vállas enchat miatt. A 3 napos reset miatt viszonylag jól lehet onnan öltözni, kivéve a ritkább epic itemeket. -
DjDanee87
addikt
válasz
whitezo88 #89878 üzenetére
Nekünk is hasonló volt a szitu. Csütörtökön elmentünk Firemawig, de nem ment le - tankoknak kellett egy kis idő, mire összehozták a dolgot. Aztán vasárnap visszatértünk és minden lement elsőre. Egyedül trashen sikerült wipeolni
Pedig Chromát is úgy húztuk be, hogy ok nézzük meg milyen képességei vannak a héten. A Firemaw szenvedés után nem gondoltuk, hogy a vége meg ilyen könnyen megy majd az instának.
[https://i.imgur.com/qlsBaaY.jpg] -
-
DjDanee87
addikt
Nekem tavaly karácsonykor próbálták használni a kártyámat, és az volt a szerencsém hogy nem volt annyi pénz a számlán éppen. Banktól jött az SMS Dec 25-én, hogy sikertelen kártyás zárolás 5490 SEK (ami 170e Ft) MediaMarkt SE. Zároltattam és új kártya amihez már szerencsére van SMSes azonosítás online vásárlás esetén.
Az érdekesség, hogy Microsoft storeban használtam előtte 24én. Hogy a gépemen volt-e keylogger vagy mi történt azt nemtudom.
-
DjDanee87
addikt
válasz
ViharVadász #89199 üzenetére
Free BlizzCon 2019 Live Streams
This year, everyone’s invited to watch the BlizzCon opening ceremony, all of the BlizzCon esports tournaments, and select developer panels—including the first four panels on the Mythic Stage immediately following the opening ceremony—completely free on BlizzCon.com and in the BlizzCon Mobile App. -
DjDanee87
addikt
válasz
Lacee1986 #88993 üzenetére
Az amúgy gáz?
Puggal voltam Startholme living részén. Ott esik a BiS chest tailoring receptje papnak. Igazából csak amiatt szoktam Strat groupot szervezni. Legutóbb ki is esett és needeltem. A DPSek greedelték és passzoltak (nem volt más pap), de a warri tank írta hogy boe a recept és ráneedelt ő is.
Én szemszögemből ő volt a szemét, mert én csak amiatt járok oda és annyira nem gyakori a cucc. Végülis én voltam akkor a k***ög a need miatt?
(Szerencsére én nyertem.) -
DjDanee87
addikt
válasz
whitezo88 #88741 üzenetére
Akkor te többet AFKoltál, mint én
Nekem 8nap 4óra alatt jött össze és még professionöket is felhúztam.
Az első raid is elég jól sikerült, 99-es roll, kicsit meglepődtem rajta. -
DjDanee87
addikt
Az elgondolás jó, hogy csak törsz, és igen: 50ig megy azzal.
Én személy szerint nem javaslom az enchantingot. Én is az vagyok valahol 280as szint környékén, és egy vasam sincs. Rengeteg goldot bukik vele az ember, hogy a quest rewardokat és droppokat szétszedi majd elenchantolja szinthúzásra. Gondold meg tényleg ezt akarod-e
-
DjDanee87
addikt
-
DjDanee87
addikt
válasz
Tigerclaw #88645 üzenetére
MC ugyanaz, csak a játék nem 1.1.0, hanem későbbi patchel fut. Ehhez még hozzájön, hogy aki most 60as (elég HC player kell legyen) minden bizonnyal látta már a fightokat, lehet progresselt is rajtuk vanillában így semmi újdonságot nem jelentett. Akkoriban meg új volt az embereknek a raidelés és a 40 főből sok volt a töltelék, akik nem sokat tettek hozzá adott fighthoz. Na az ilyen playerek nem 60asok még, és nem "húzzák le" a raid teljesítményét.
-
-
DjDanee87
addikt
Imádom mikor 1 perces sétát spóolni kívánok levitate használatával és ez történik: [link]
-
DjDanee87
addikt
válasz
Razzul #88597 üzenetére
Azt nem gondolom hogy feltétlenül exploittal, de vannak akik jó gyorsan képesek voltak sok goldot szerezni. Én még csak haladok a lvl60 felé, de tegnap láttam egy már 60as maget aki azután, hogy leölte az elit Devilsaurt UnGoroban, felpattant az epic mountjára és elviharzott. Én még szenvedek a gold skillekre és mana piára való összefarmolásával.
Lehet csak szerencséje volt valami ritka recept droppal és megszedte magát. Mindenesetre várom már a 60at, hogy ne nullázzam le magam minden masodik szinten.
-
DjDanee87
addikt
Ez a hátránya sajna a megnövelt kapacitasnak. Nem nyúltak a respawn timehoz, illetve egy kicsit elvileg igen, de jóval nagyobb egy shardon lévő játékos szám, mint volt anno egy szerveren.
Én is csak azt tudom javasolni, hogy keress más zónát ha szar a tömeg, vagy ha végképp nem, akkor instance. -
DjDanee87
addikt
-
DjDanee87
addikt
Meglett tegnap a Classic lvl40. Van 60 goldom úgy, hogy sok skillt nem tanultam meg korábban sem, de 36tól semmit. Kíváncsi vagyok hanyas szintű leszek mire meglesz a mount. Tailor/enchanting miatt állok szarul, mert így a clothokból és minden quest rewardból shard lett, amikből más esetben lehetne jó pénzt csinálni.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Tigerclaw #88189 üzenetére
Akkor össze kell vonni a guildeket és recruitolni.
Én jelenleg nem vagyok guildben, de feltételezem BFA és classic együtt sok lenne a többség számára. Tehát már emiatt sem lehet egy az egyben ugyanazon guildeket létrehozni classicon, mert nem volna meg a létszám - ahogy mondod. De miért is kéne ugyanazon guildeket létrehozni? Ha egy 25-30 fős bfa guildbol játszik 10-15 ember classicban akkor emiatt fölös guildet létrehozni. Illetve nem feltétlen, de akkor recruitolni kell.
Mirage szerveren ahol játszom is van több Magyar guild
Nincs infom a letszamokrol, de tuti nem lesz mind raidkepes önállóan. Annyi aktív 60as karakterrel rendelkező játékos nem lesz, mint amennyi guildet letrehoztak most a launchnál, majd faragni kell rajtuk. -
DjDanee87
addikt
válasz
BoneDragon #88170 üzenetére
Ezért kell guild és akkor nem számít mi a keresett class. Remélem majd találok raidelő guildet ha eljön annak az ideje - de biztos.
-
DjDanee87
addikt
A kettőt nem érdemes összehasonlítani. Akkoriban a 40fős raid alacsony FPSel járt együtt sokaknál. Azóta mindenkinek legalább 4 magos procija van és a leggyengébb VGA is elég annyit fejlődtek. Ehhez hozzá jön a 10-15 évnyi játék tapasztalat. Már mindenki tudja pl a barlangok kinézetét, a küldetések nagy részét, a zónák és városok neveit. Akkoriban ez mind újdonság volt és nem úgy ültek neki a dolognak az emberek, hogy questie addon miatt olvasni se kelljen semmit. Az addonok is sokat fejlődtek ennyi idő alatt, szintén könnyítve a játékot. Én nem néztem utána, hogy pontosan mit is változtat az a classic alatt futó patch az eredeti 1.1hez képest (vagyis amivel indult annak idején a játék), de gyanítom ott is volt 1-2 könnyítés/balance dolog már. Wowhead szintén hatalmas segítség, a thottbot/alakazam elég hiányos volt sok esetben.
Nehéznek még akkor sem mondtam volna a vanillat, esetleg a solo fejlődést. Az sokkal nehezebb, mint bármelyik későbbi kiegben. Emiatt volt is egy kis sírás féle hun chaten tegnap, mert páran nehéznek találják a küldizést most a classicban. Ők ugye Legion, BFA fejlődéshez vannak szokva ahol bármikor magára húzhat egy teljes falut bármelyik class és megoldja. De az első raideket biztosan nem mondanám nehéznek. Szervert és frakciót váltottunk vanillaban. A friss 60as szarul gearelt csapattal eljutottunk az első raid alkalmával egészen Ragnarosig (ő nem halt csak a második raiden), úgy hogy nem is voltunk meg még 40en. Akkor nagyon elégedettek voltunk azzal a teljesítménnyel, pedig nem mi voltunk a királyok, hanem MC már akkor is könnyű volt.
Szerintem fölösleges a kettőt hasonlitgatni. Játékélmény már nem olyan, mint elsőre, de ez teljesen normális. Nem egy teljesen ismeretlen világot fedezünk fel első alkalommal. Ennek ellenére én nagyon várom ZGt és AQ20at. A kisebb létszámú raideket imádtam.
-
DjDanee87
addikt
Az utolsó pontodhoz: nem lehet általánosítani. 35ös vagyok most és eddigi instáim alatt egyetlen olyan Need-et láttam, ami gáz volt. DMben a leather chestet retri pala needelte mikor a rugónak is kellett, mert hogy neki is jó az agi (crit). Még el is kezdett írogatni utána partyra, hogy learn to play noobs, stb.
Ez az egy negatívum volt lootal kapcsolatban. Gnomereganban pl esett egy BoE kék strength stamina mail gatya és az egyetlen mail használónk, a tank pala nem needelt rá. Rá is kérdeztem utána, hogy miért nem. Azt mondta minimális upgrade lett volna csak, és greedelt mert ő is inkább eladná.
Nyilván ilyen játékosból van kevesebb, de nekem nincsenek rossz tapasztalataim egyelőre se instaban, se outdoor kuldizős partyban.A többi része a dolognak meg nem érint engem. High level repu még messze. Insta raidben farmolásához is kicsi vagyok. A layeringet meg biztos van aki segítségként használja, de a többség szerintem olyan mezei játékos, mint én, aki elvan magában vagy a partyjával és tudomást sem vesz róla. Úgyis ki lesz kapcsolva a közeljövőben. Az én játékélményemen nem ront, ha valaki a layeringnek köszönhetően hamarabb lesz exalted a furbolgokkal.
-
DjDanee87
addikt
válasz
echterion #87990 üzenetére
Én úgy saccolom olyan 1500 játékossal megdohatták a Mirage Raceway létszámát. Annyival volt kevesebb a sor ma, mint korábbi napokon. Ha ennyivel emelték mindet akkor nyilván a fullosabbakon ez nem sokat segít.
De ha úgy nézed hogy van mondjuk 30 szerver (sőt vaszeg több) az összes régióban és mindegyikre felfér még 1500 ember az eddigiekhez képest, az elég szép létszám növelés.
Most eléggé örülök, hogy a kisebbséghez tartozok, azzal hogy rühellem a PvPt
PvE server nem gáz sorbanállás szempontjából.
-
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
Mr.White #87922 üzenetére
Csak az előfizetés kell, játék nem. Játék csak az aktuális kiegészítő tartalmához kellene (BFA jelenleg). Aktív előfizetés viszont classichoz is kell, tehát ha lejárt a sub oda sem fogsz tudni belépni. Előfizetés nélkül csak az aktuális játék játszható 20as szint korláttal.
-
DjDanee87
addikt
Semmi blue post sajnos, de van ez a subredditen levő post : [link]
Arról szól, hogy beáll a sorba és azért streamelni twitchen, hogy telefonról lássa hol van a sorban. Eközben ő akár gyúrhat is.Amiért írom: top comment teamvierrol szól, és sokan írják hogy használják ilyen célból, és senki sem említi hogy emiatt ban járna. Persze továbbra sem találtam semmit.
Dr.Burn: hosszú távra terveznek. A kihalt szerver nem menő. Ahogy az sem ha elveszted a karaktered nevét szerver összevonás miatt. Így most van sorban állás, ami azért mérséklődik hamarosan. És remélhetőleg nem lesz kihalt szerver később sem.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Ereshkigal #87784 üzenetére
Akkor voltunk egy rövid ideig egy guildben.
Ezek a képeim maradtak csak meg abból az időből. (A negyediken tényleg ott vagy a chaten) Sajnos valamelyik időközben történt windows reinstallnál nem csináltam mentést a dokumentumok mappáról és elveszett a vanilla képeim nagy része. Csak pár, amiket máshol elmentettem maradtak meg, ez abból 4 BS hordáról. Nem sokkal ezután váltottam szervert és oldalt, törpe papra.
Hajnalban érkezem. Remélem addigra mindenki elhúz aludni
Munka előtt 1-2 óra belefér nekem, remélem nem 1-2 óra sorbanállás lesz.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Ereshkigal #87764 üzenetére
Nekem a te neved rémlik a játékból. Valamelyik "magyar" szerveren volt lockod ilyen névvel, rendes raidelő guildben, igaz? Mintha T2ben láttalak volna.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Viktor77 #87723 üzenetére
Akkor lehet más hasonló addonról láttam screenshotot, de volt egy ilyen LFG addon classichoz aminél a screenshoton látszódtak az ilevelei a jelentkezett embereknek. Az classicban elég hülyeség, legalábbis az elején mindenképpen. A cuccok nincsenek balanceolva és sokaknál az alacsonyabb ilevelű cucc erősebb tud lenni jó statok miatt, mint a magasabb. Az alapján invelni butaság volna.
Én örülök, hogy kiveszik majd a patchel. Mivel az instás küldetésekhez általában úgyis az insta területén kell küldizni előbb, az adott zónák general chatje tökéletes lehet party toborzásra. Főleg úgy, hogy lock úgysem lesz és mindenkinek sétálnia kell. Ha saját zónán belül találsz embert nem kell rá fél órát várni mire mindenki odaér a bejárathoz.
-
-
DjDanee87
addikt
Olvastam egy jó tippet arra az esetre, ha órás vagy hosszabb sorok lesznek az első hetekben. Teamviewer a telefonra és a gépre, majd munkaidő vége felé belépni WoWba a telefonról. Utananézek hogyan is megy ez. Jó ötletnek tűnik azok számára akik csak pár órát érnek rá hétköznap este.
-
DjDanee87
addikt
válasz
func93 #87654 üzenetére
Ó én a többségtől le fogok maradni bőven idő hiányában, de nem zavar. BFAval nem játszom már jó ideje, de mikor még játszottam és bejelentették a Classicot valahogy hidegen hagyott. Inaktív játékosként viszont annyira megcsapott a nosztalgia, hogy egy tokent csak azért felhasználtam, hogy aktívvá tegyem az accountot és lefoglaljak két nevet. Korábban nem értettem miért jó classicot indítani, most meg alig várom már, hogy elinduljon. Nem a main (warrior) karakteremmel fogok játszani, hanem a második felhúzott és későbbi main törpe pappal.
Remélem nem lesz órás várakozás a belépésre este, mert akkor tényleg nehéz lesz szintezni. -
DjDanee87
addikt
válasz
khmmmm #86374 üzenetére
Nekem a legrégebbi kép amit találok most a gépemen az ez: [link]
Nyilván csináltam több screent, ez előtt is, de sajna nem találom a mappát sehol. Lehet már nincs is meg, csak az a pár kép, amit átnevezve máshol is elmentettem. Raidekből AQ40 első 3 bossán voltam, Nefát is öltünk - mondjuk itt éppen nem. Első karakterem egy rugó volt német szerveren, mert a játék felhívta rá a figyelmünket, hogy helyileg közelebb lévő szervert válasszunk a lag elkerülése érdekében
Na aztán hetekkel vagy hónapokkal később megtudtam, hogy a Bloodscalpra kell menni magyarként, és ott csináltam meg a warriorom, amivel már raidelni is eljutottam. Visszagondolva jó szarul játszottam akkoriban, bénán elrendezett átláthatatlan UI-val. Azért fun volt.Most sajna nincs WoW-ra időm, és a classicra sem lesz, pedig szívesen visszatérnék kicsit nosztalgiázni.
-
DjDanee87
addikt
Elfogadhatóan tankolni könnyebb, mint mondjuk DPSelni. Magas szinten már mindkettő bonyolodik kicsit, és valószínű egy szinten van a kettő nehézségben. De átlag játékosnak a tankolás nem kellene, hogy nehezebb legyen - sőt még talán könnyebb is, mert a DPS cooldownok nem optimális használata nem lassítja a haladást úgy, mintha ugyanezt a hibát egy DPS karival csinálod. Túlélő CDk használatának időzítése is kb mind1 casual contentben, helyes vagy helytelen rota közt meg alig lesz DPS különbség tank esetében - az aggrot megtartod helytelen rotával is, ha használod a képességeidet és nem autoattackolsz csak.
Szerintem fölöslegesen félnek sokan a tankolástól. Persze van 1-2 mechanika, amit a tanknak a feladata kezelni, de ugyanígy vannak a DPSnek is feladatai (mondjuk motherload első bossánál a bombák berugdosása), tehát ilyen szempontból nincs különbség. -
DjDanee87
addikt
-
DjDanee87
addikt
Én is ezt mondom. Jelenleg (és még 2 napig) allisoknak piros Darkshore mert a horda küldizik ott. Ugyan az mint Arathi Highlands. Alapból Arathi hordás terület, de ha most odamész allisként akkor zöld, mert épp mi tudunk ott WQzni és a hordának van warfront bejelentkezés rá.
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
Csokishurka #84846 üzenetére
Nincs ilyen hogy max 20 ilevel+ a titanforge. Egészen 395ig tud felproccolni bármi, még akár a 325 hc instás cucc is. Csak ennek az esélye nagyon kicsi.
Mikor esik egy item dob egyet a rendszer, hogy kapsz-e +5 ilevelt vagy nem. Ha nem akkor nesze, ott a 325 hc loot, mehet a vendornak. Ha igent dob és 330 lenne, akkor jön a következő roll az újabb 5 ilevelért és így tovább. Tehát az alapból kisebb item kevesebb eséllyel lehet 395, de az esély arra is megvan. Nekem pl Uldir hcban volt szerencsém egy gatyával ami megkapta a maxos 395öt.
-
DjDanee87
addikt
válasz
vvega30 #84714 üzenetére
(#84713) Lacee1986 - a Blizz nagyon pontosan fogalmazott itt, tehát nem félreérthető, csak valakik rosszul fordították le és a rossz infót kezdték terjeszteni.
Ami a többséget érinti a változásból az a Champion of Azeroth. Ez sem lesz account-wide (ahogy egyik repu sem), viszont a reveredig járó szintenkénti +15 levelt a nyakláncra megkapják az altok is, miután egy karakterrel feloldja valaki. Ez az egy dolog ami segít az altozásban valamelyest. Sokat nem, mert amúgy elég 1 CoA emissary az alttal a friendlyhez, onnantól még csak 30 ilevel amit nyersz a nyakláncra friss karakter esetén - olyan sokat nem számít.
Másik változás, ami szerintem kevesebbeket érint és nincs is más jelentősége, csak az achi szerzést könnyíti meg. A meta achi, hogy érj el 60; 70..100 exaltedet könnyebbé válik. Jelenleg csak úgy megszerezhető, ha 1 karakteren volt meg az összes exalted. Patch után az összes karaktert nézni fogja ez az achi. Ha pl Legion repuk más karakterrel voltak még, mint a mostaniak, egy mainváltás miatt mondjuk, akkor mindkét karakter bedobja a saját exaltedeit a közösbe (az achi számlálójába) így az évek során többszöri mainváltás sem lesz akadálya ennek a 100as acsinak.
Az, hogy a tabardok és repus itemek kinézete sem lesz karakternként repuhoz kötve (elég eggyel megvenni és mogolhatja az alt) nem befolyásolja a játékot. Csak tmog - kit érdekel.
Érdekes, hogy mennyien félreértették a Blizz írását. Guilden belül is volt, aki azt hitte account wide lesz ezentúl a repuzás (de sajnos nem).
-
DjDanee87
addikt
válasz
lakisoft #84635 üzenetére
Sztem nem éri meg arra költeni. Repu összejön emissaryból úgyis, ráadásul nincs még bent a Legionben megjelent paragon repuzás, sem a BOA repu tokenek missionökből. Szinte biztos, hogy ezek később bejönnek majd, akkor lesz értelme esetleg ilyen missiont csinálni. Sőt lehet hogy hoznak be növelt gold rewardos mission-t is, ki tudja. Én a helyedben inkább csak raktároznám a resource-ot, és emissaryból húznám csak a reput.
-
DjDanee87
addikt
válasz
MasterMark #84451 üzenetére
Sajnos előfordult már nálunk raiden több embernél is, hogy gyűrű felproccolt magasabb ilevelre (titanforged); és hiába nem kellett az illetőnek, nem tudta átadni. Csak akkora ilevel tudsz átadni amit már volt előtte. Legtöbb lootnál nem gáz, de gyűrűknél kevésbé számít az ilevel.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Cathfaern #84440 üzenetére
Igen mainnel is nehezebb a m+, természetesen, de mainnel akit érdekel a játék úgyis tolja rendesen és magas szinten meg totál érthető ha nehéz (+15 pl). De Legionben én szerettem kis m+t menni szarabb alttal is. Mivel nehéz affix csak 10nél jött lehetett menni anélkül, hogy mások idegeire mennél a kisebb ilevel miatt. Most ha alttal könnyebb contentet akarsz akkor kb sima mythic dungeonre vagy korlátozva.
A legion gold lehet a legion negatívuma, de gondolj bele milyen szar most pl azoknak akik BFAra visszatértek, de Legionnel nem játszottak. Goldot alig lehet szerezni, míg akik játszottak eddig milliókon ülnek. Engem nem zavar, mert az utóbbi kategóriába tartozom, de el tudom képzelni milyen lehet vkinek most 0ról indulnia.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Viktor77 #84432 üzenetére
Legionhöz képest ami jelentős, hogy nincs már masterloot, még full guildes mythic raiden sem, csak personal loot.
Nem túl jó rendszer. Pl kiesik valakinek egy crit+versa gyűrű mikor a stat prioja haste mastery akkor ott porosodik majd a táskájában, ahelyett hogy kapná a Monk akinek crit versa kell pont.Másik kellemetlen dolog, ami legionben az artifact fegyver miatt kevésbé volt probléma az a 1kezes vs 2kezes fegyverhasználat. Teszem azt nekem van egy 385 1h mace + offhand kombinációm. Esik egy 370 staff a raidből akkor hiába nem kell, nem tudom átadni másnak (legalábbis addig nem amíg nem esett már akkora 2h azelőtt), csak a második 2h 370és staffot lehet átadni. Masterlootnál ilyen gond nem volt.
A legion legendary rendszer még olyan szempontból szar volt, hogy random legendaryt kaptál és hetekig kellett érte farmolnod, de legalább értelmet adott az emissarynak, m+ farmolásnak. AP farmra szintén jó volt a m+, most Island expedition lenne rá, mert m+ alig ad APt, de Island meg nagyon unalmas/semmi kihívás nincs benne.
Ezeken felül az altozás is háttérbe került, mert semmi értékelhetőt nem ad azon kívül, hogy más class, más skilleket használsz.
Legionben ehhez képest volt minden classnak külön orderhall, class küldetések, mage tower (nem a launchnál). Ráadásul a follower missionökkel rengeteg pénzt is lehetett szerezni, abból lett még nekem is a dínó. Most BFA ban meg 0 értelme van missionöknek.
Alttal m+ is nehezítve lett, mert Legionben kis kulcsokon nem volt affix (csak +4től), most meg a +2 már tyrannical/fortified amitől jóval lassabb egy +2 mint egy sima mythic dungeon, jutalom meg csak épphogy nagyobb 340 vs 345. Így az alttal m+ is nehezebb. -
DjDanee87
addikt
Ezek szerint nem csak nálunk nehézkes a progress. Mi is 3/8ban vagyunk már egy ideje, de sajnos ritka az a 3 raidnapból, hogy rendes setuppal tudjunk menni. Valahogy a DPSek eltűntek, általában healereknek kell offspecen dpselniük.
Recruitment is érdekes. Nem egy új tag lett kidobva az elmúlt hetekben. Én fel nem fogom, hogyha valakit felveszünk mire számít. Volt olyan aki az inviteot követően 2 hétig nem is logolt be a karakterére, nyilván ki lett téve. Meg olyan aki jelentkezéskor azt írja vállalja a 3 raidnapot és két hét alatt 1 raiden van ott a 6ból. Így nem egyszerű a progress
-
DjDanee87
addikt
Na ezt majd este megnézem én is. Nálam is viselkedik néha érdekesen a naga hex egér. Jobb gombot nyomvatartva ha forgok néha 1-2 másodpercre mintha elállítaná a DPI-t. Megmozdítom annyit az egeret amennyi mondjuk egy 90 fokos bal fordulóhoz kellene erre körbefordul a kamera 360at a kis mozdulattal. Ha mozgalom újra utána akkor már jól működik, csak néha vannak ilyen pillanatai amit nem értek.
Nemtudom összefügg-e a dolog, de jóval pontatlanabb is vagyok ezzel az egérrel, mint mondjuk a logitech mx518al voltam. Ha nem használnám az oldalsó gombokat már rég visszaváltottam volna.
-
DjDanee87
addikt
Az a baj, hogy szerintem nincs más igazi lehetőséged. Horda oldalon ott van a magyarok többsége, máshol csak kevesen. Ha találsz megfelelő guildet, vagy baráti társaságot máshol akkor nyilván az is lehet egy opció, de más serveren nem garantált az "utánpótlás".
Ez a probléma a kisebb populációjú Arathor allival is. Kevesen vagyunk (ragna hordához képest), ráadásul szétszórtan 6-7 guildben és nehéz új embereket találni néha azok helyett, akik abbahagyják.
-
DjDanee87
addikt
-
DjDanee87
addikt
válasz
MasterMark #82820 üzenetére
Ha eddig retri voltál és a fegyód + trinketek strengthesek akkor nem annyira meglepő. Holynak int a main statja és annak hiányában jóval gyengébb.
De ha jó a geared sem fogod egyedül megölni a másfél milla hpjú rareket - azokhoz már group kell.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Redcaster #82808 üzenetére
Szerintem a pala a legegyszerűbb most. A DK sem nehéz, de azzal két resource-ra kell figyelni (rúnák és runic power) és gazdálkodni velük + a különböző cooldownok. Palának meg minden cooldown függő, még a manája sem tényező. Flash heal az egyedüli spell ami zabálja de azt tankolás közben nem castolod.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Háztartási gépek
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- Fotók, videók mobillal
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Épített PC - i7-8700K, 32GB DDR4, 500GB SSD (új)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!