- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
echterion #103906 üzenetére
Isle of dorm tök jó.
Aranyos wq-kat lehet találni.
A sziklamászós a kedvencem.
Csak ritkán van.
Hallowfall is elviselhető.
Ringing deep már pocsék,a pókostól meg a szőr feláll a hátamon.
Az új undermine meg szerintem kicseszett hülyeség.
Szerintem ezek az idióták túl sok mariokartot játszottak content gyártás helyett.
Mázli hogy tizenötödik anniversary event van STO-ban.
A jövőhetet várom nagyon,remélem jön a 15-ödik anniversary bundle,azt már türelmetlenül várom. Remélem a kerek évfordulóra megint kidobnak egy 300 dolcsis legendary bundle-t. -
Healbacsi
őstag
-
TBT
addikt
válasz
echterion #103876 üzenetére
Nem, ott a Disney emelte az SW licenc díjakat, ami a könyvek árára is hatással lett volna. Épp akkortájt voltak gyártási nehézségek is a hazai könyvgyártásban + az alapanyag is drágult, a fordítás is és infláció volt már tavaly is, plusz, ha hozzávesszük a Disney pénzéhségét (ugye nem igazán van mostanában olyan SW cucc, ami sok pénzt hozna a konyhára, videojátékok is bedőlnek, mozifilm sincs, sorozatok meg a csökkenő előfizetőjű Disney+ -ra készülnek csak) akkor olyan 10k körül jött volna ki egy SW könyv minőségtől függően... gondolom egyértelmű, hogy ennyi pénzért a magyar réteg... nem igazán fog könyvet venni, legyen az akármennyire is jó és igényes kiadás. Inkább bevárnak egy komolyabb leárazást, de azzal sokkal előrébb a kiadó nem lesz. Szóval inkább, kivezették szépen a dolgot.
A Microsoft töketlenségét én tettem hozzá. Mert a Szukits már tavaly óta keresi őket a szerződések meghosszabbításáról. Első körben kaptak egy olyan választ, hogy várjanak türelemmel, aztán eltelt FÉL ÉV, és megint keresték őket, majd megint, de itt már válaszra sem méltatták őket. Itt nem volt áremelés, csak a Microsoft nem igazán rugalmas.
De az XBox részlegük is hasonlóan defektes. Wukong fejlesztői is mondták (van róla interjú!), hogy azért nem tudták a játékot kihozni XBox gépekre, mert a Microsoft nem biztosította nekik a technikai hátteret hozzá, a fejlesztői kiteket illetve nem igazán válaszolnak a megkeresésekre sem, így... persze, hogy a Sony PS jött ki jól a dologból. Nem igazán értem a Mikrót sem. Pénz akarnak keresni, mert szemmel láthatóan remegnek érte, de... eközben meg semmi olyat nem tesznek, ami az ő malmukra hajtaná a vizet... -
csabicsepp
aktív tag
válasz
echterion #103861 üzenetére
Igen, itt március 10-et ír:
[link]Bár most van egy hónap előfizum (jól elvagyok a 20-as és a 60-as karimmal, sok régi zónát csinálok újra mióta van magyarítás...szép komótosan persze, sokszor low item set-el), de még valahogy mindig nem érzek késztetést az új kiegre. Asszem bennem van a huba
-
DrGonzo22
őstag
válasz
echterion #103850 üzenetére
Most játszol először, vagy már megvannak az első Plunderstormból a cuccok? Ha az utóbbi, akkor ~4 óra játékkal össze lehet szedni annyi plundert, hogy minden új dolgot meg tudjál venni. Az aranyat amúgy is fel kell venni, mert xp-t ad.
Amúgy nagyon egyszerű maga a játék: kell egy közeli sebző (fire whirl/slicing winds/aura of zealotry/valamelyik stun), kell egy ranged (arrow/mana sphere/archon/cel barr..) meg jó utility-k (mozgás és valami extra egyben: fade to shadow/fae form (stun alól is kihoz!)/leap és egy counter: repel (offenzívan is használható, főleg fade-ből, közelről, mert silencel)/bulwark). A counter utility-val meg kell várni az ellenfél fő sebzőjét, és a játék elején kb. nyertél is, később/jó ellenféllel szemben ezt több körben valamivel jobban kivitelezni, mint az ellenfeled, amivel szép lassan HP előnybe kerülsz. Gyógyulni akkor kell, amikor kiment a range az ellenfeledtől, és fordítva valamit meg kell hagyni a gyógyulás megszakításához (arrow a legjobb rá, mert az ellen nem lehet mit tenni).
Fontos, hogy érdemes rosszabb spellre váltani, ha a jobb jóval alacsonyabb rarity-n van. A nehezebben használható spellek jobban sebeznek, cserébe jó játékosok repel/bulwark nélkül is elmozoghatnak előle, ezért pl. az arrow messze a legjobb ranged (de minimum legyen a játék végére kék/epic szinten, különben használhatatlan. A windstorm nagyon jó, de rengetegen ki tudnak már térni előle. Star bomb, void tear és talán még a snowdrift az, amit mindenképpen érdemes az első adandó alkalommal cserélni, az első kettőt akár epicről commonra is...
-
DrGonzo22
őstag
válasz
echterion #103846 üzenetére
Van egy achievement is, ha megnyered
Szinte nem is játszom már wow-ot, de a Plunderstorm most teljesen beszippantott, kár, hogy pár nap és vége
Jóval egyszerűbb, mint a wow pvp, mert abban nagyon béna vagyok, itt viszont szinte mindig top 5-10-ben végzek 5-10 killel, és sokszor meg is nyertem már. Az utóbbi 2 hétben már szinte senkit nem látok, aki a plunderért játszana, ezért jobbak is a meccsek, viszont aki most kezdni, annak gyorsan ki kell tanulnia, mert sokkal jobb lett mindenki. De szerintem egy rém egyszerű és fun pvp mód.
-
Plata
félisten
válasz
echterion #103846 üzenetére
Teljesen kihagytam,a cuccok amiket meg lehet szerezni csak újra szinezett cuccok,már megvannak más színben.
Vagy béna.
Ilyen újra skinezett vacakért nem szenvedek ebben az idegesítő módban.
Semmi szórakoztató nincs benne,néztem asszem twitchen hogy más játszik vele,de az is unalmas volt.
Ha még értelmes és új jutalmat lehetne szerezni akkor ok elmennék.
De minek szerezzek még egy madarat más színben. -
Plata
félisten
válasz
echterion #103391 üzenetére
Hááát én nem bánom hogy milyen lesz,csak ne legyen olyan durva mint Sw ToR-ban.
Ott úgy kb két óráig birom egy ház berendezését,utána vagy abbahagyom,vagy begőzölök és mindent szétdobálok.
Főleg ha egy hatalmas palota.
Az Alderaani Jedi akadémiám berendezése totál kikészített és a végerendény durva lett.
[kép] [kép]
Belül még durvább.
Túl sok szoba van. -
-
ChPessimist
tag
válasz
echterion #102799 üzenetére
Mert ha játszanál, akkor nem írnál hülyeséget, de miért kell ezt ennyiszer elmondani?
Lehet véleményed igen, ezt már megbeszéltük. De attól még nem lesz tény.
Vannak ritka mountok és nehezen megszerezhetők (nem csak RNG miatt) --> Ezt is megbeszéltük.
De téged az nem érdekel, nem foglalkozol vele.Viszont ettől még az áll, hogy ha jön szembe valaki a játékban és compy.zni szeretnéd, ami nála van, rettentő könnyen meg tudod tenni, régen ez bőven nem így volt.
Rettentő könnyen... ja, hát persze. Ez az egész már átment valami provokálásba szerintem a részedről. Semmi konkrétumot nem mondtál még amióta beszélgetünk, csak próbálsz általánosítani.
RéGeN miNdEn joBb VóT'
-
parandroid
félisten
válasz
echterion #102783 üzenetére
No meg régen volt talán 100 különböző hátas, abból olyan 10-20 darabért igencsak oda kellett tenni magad, ha villantani akartál vele. Rég nem játszottam, de szerintem most 10x annyi biztosan van már, nyilván maradt pár ritka, vagy nehezen megszerezhető, de a nagy forgatagban alig valaki ismeri fel, vagy tudja, hogy honnét van.
Nyilván nekem kuss van, mert jó rég nem játszottam, csak úgy a kontextus miatt...
p
-
ChPessimist
tag
válasz
echterion #102794 üzenetére
Egyszerűen csak idegesít amikor olyan emberek mondanak véleményt egy játékról akik rohadtul nem is játszanak.
Lehet véleményed, mint ahogy nekem is lehetne a FIFA-ról, de mivel egy percet sem játszottam vele, beírkálnék a topikjába, hogy mennyire szar lett mostanában a játék, mert XY... előfordulhat, hogy hasonló helyzet alakulna ki ott is.
-
ChPessimist
tag
válasz
echterion #102792 üzenetére
Mert kijelentetted hogy nincs egyediség a játékban.
És nem úgy tűnik, hogy elfogadnád más véleményét.
Csak éppenséggel nem játszol annyit hogy tudj róla.Elintézed annyival, hogy nincs már időd meg nem érdekel. De akkor miért írkálsz ilyeneket? Mert egy Anniversary eventkor ingyen adnak egy mountot... Nemár...
-
Healbacsi
őstag
válasz
echterion #102788 üzenetére
Ez meg a tied. Most jon az elitista hozzaallas: nem jatszol annyit, hogy relevans lenne a velemenyed, de hat az mindenkinek van, ugye.
Meggyozni nem akarlak, de marhasagokat azert ne terjessz ha kerhetlek. Plata (elnezest, hogy ot emlitem) es tarsai talan el is hiszik, de vagyunk itt paran, akik folyamatosan jatszunk, es tobbet latunk/lattunk a jatekbol mint te (ebben biztos vagyok).
-
ChPessimist
tag
válasz
echterion #102788 üzenetére
nem az a fajta kihívás, hogy HC klánban majd soora kerülök valamikor
Ezt és hasonlókat annyiszor hallottam már ebben a topikban, de valaki mondja már el nekem hogy ez hogyan lehet probléma? Mármint ha benne vagy egy klánban de nem tdusz velük raidelni, akkor vagy a te hibád; nem tudsz játszani a karaktereddel, nem ismered a fightot, stb...
...vagy a klánban nem működik valami túl jól.De hogy itt mindenkinek az a baja, hogy be se jut HC raidbe, az nekem elég érdekes.
Vagy ennyire más egy magyar klánban lenni? D:
-
BMS
őstag
válasz
echterion #102780 üzenetére
Jogos valamilyen szinten. Mondjuk az ilyen mountoktól ahol csak "ott kell lenni" nem lesz annyira egyedi. A skillbased már más. Bár akkor minden raid mount ami anno mythic vagy az akkori legmagasabb szintből eső is ilyen mert most csak odamész oneshot azt van 1%
Nálam ott veszik el az egyediség,hogy minden unique model-ből már van 35 recolor. -
ChPessimist
tag
válasz
echterion #102783 üzenetére
De persze, hogy van...
Csak amikor arról van szó, hogy meg is kellene szerezni, akkor jön a válasz hogy nincs kedvem, nincs időm raidelni, nem PvP-zek, stb...Rengeteg olyan mount van ami ritka és "nem jön szembe mindig ugyanaz".
De ezek szerint neked az összes megvan és ezért érezheted így.Örülj neki.
-
Healbacsi
őstag
válasz
echterion #102530 üzenetére
De meg mindig ott tartunk, hogy level 79-en mifele kihivas veszett el????
meglepi a 80-as szintet es ugyanaz a mobtipus ugy szajba fogja verni, hogy csak pislog. Adott szinten teljesen maskent skalazodnak a mobok, legyen az questeles, vagy barmi mas tevekenyseg a jatekban.
Ertem amit mondani akartok, csak epp santit (nem kicsit). Minden ami nem max level (jelenleg 80) szintezesi lepcsonek szamit. Ilyen teren mindegy, hogy level 1, vagy level 79-es vagy, egy-egy class/spell lehet nagyob OP is. Ahogy meglepi valaki a max szintet, onnantol a 80 szinthez skalazodnak a mobok. Mivel 80-as szinthez eleg magas ilvl is elerheto, igy a 80+-os mobok ehhez merten vannak belove. Ugyanaz a mob sokkal lassabban fog lemenni, es sokkal nagyobbat fog utni.
-
Healbacsi
őstag
válasz
echterion #102526 üzenetére
Nem felejtem el, csak attol, hogy valalaki elnyom egy darab spellt, ami neha 1 millat sebez, meg semmire sem megy. Vegyunk peldanak egy destro lockot.
Chaos bolt (nemi proccal karoltve) siman ut 1 milla folott.. magaban ez semmit nem jelent, a dps ettol meg nem lesz magas. -
ldave
félisten
válasz
echterion #102455 üzenetére
Amúgy asszem redditen olvastam egyszer olyat arra, hogy aki régi területeken szeretne küldizni, az nézze meg a Warboardot, ahol mindig van 3 zóna, ha nincs amelyiket szeretné, akkor is fel kell venni, majd ledobni a küldit és hátha utána beadja azt a zónát, amelyiket keresed. Nem tudom ez tényleg így működik-e, nem próbáltam.
-
TBT
addikt
válasz
echterion #102419 üzenetére
Igen, ott levadásztam néhány hazai boltot, de mindenhonnét ugyanaz a válasz érkezett.
De nem gond, szerencsére a The War Within ettől függetlenül jól sikerült. Legalábbis nekem jó érzéseim vannak vele kapcsolatban. Ahogy haladok a sztorival, nagyon olyan érzésem van ismét, mintha egy WarCraft játékkal játszanék. Az utóbbi néhány kiegészítőben ez többnyire nem volt így (sztori + lore részt érintve). -
ldave
félisten
válasz
echterion #102269 üzenetére
A followeres dungeon miatt ez működhet, mert legalább nem ragadnak be azok a küldetések, mint korábban ilyen helyzetben, mert amint eléred a max szintet, már nem tudsz régebbi dungeonba LF-ezni. Legalábbis nekem még a BfA-t játszva a Shadowlands alatt ez volt egyik gondom, nem tudom azóta változott-e.
-
sztivo
őstag
-
BMS
őstag
válasz
echterion #102246 üzenetére
A Radiant eventből random gear jön,de ott a legegyszerűbb gearelődni. Ha ott esik valami az warboundos lesz tehát odaadhatod egy másik karidnak. Valdrakkenben van egy heti küldi az is dob elég jó geart,a tuskarr leveses event is dobhat meg pl a dragonbane event is. World bossokra is érdemes ránézni.
-
-conrad-
addikt
válasz
echterion #102218 üzenetére
Bastion of Twilight-re szoktak invelni 8-10 embert (1 tank, 2-3 heal, többi dps) a loot az group looton marad, és a bejáratnál leverik a trash-t amiből best in slot cuccok esnek mik bind on equip-esek ergo eladhatóak (ranged, staff, shoulder, stb) ezek 3k-20k között mennek el az AH-ban. Viszonylag jól esik, nekem volt, hogy egy este 4 item is kijött belőle. Folyamatosan lehet tolni, bemész trash, kimész reset, repeat.
-
-conrad-
addikt
-
ldave
félisten
válasz
echterion #101970 üzenetére
Amennyire érdektelennek gondoltam a DF (és SL) sztorit korábban, ahhoz képest meglepően jól elszórakozok most a Dragon Isle területeken. MoP Remixxel felhúztam 3 új 70-es karaktert (tanként szinte azonnal behív mindenre a finder).
Ahogy olvasom ez az event is egész jól adja az xp-t, szóval régi karaktereket is gyorsan lehet szintre hozni. -
Healbacsi
őstag
-
BMS
őstag
válasz
echterion #101263 üzenetére
"Rare drops like the Son of Galeon or the Astral Cloud Serpent will drop in Remix and can be purchased by Remix characters with the Bronze currency."
Ezt Kaivax válaszolta meg.
Én is kipróbálom. 30+ mountElőtte gyors összekaparom majd a 2k rio-t az instás mountért aztán már max a normal fated raid lesz a cél kieg végéig.
[link] új TP-os mount
[link] szintén,ezek nagyon jól néznek ki btw -
KTony
tag
-
Healbacsi
őstag
válasz
echterion #99872 üzenetére
Ebben a jatekelemben nincs szukseg grindre, normal jatekmenet mellett is elkeszul a progress csak nem az elso napon, hanem 2 het mulva.
A Trading Post nem igenyel semmifele extra idobefektetest.
Ha valaki nagyon kocka es allandoan jatszik, akkor az majd vesz tokent, beforgatja balance-ra, majd abbol megveszi a tendert, es megveszi azokat a tmogokat amik kellenek neki. Szoval a vegeredmeny mindenki altal elerheto.
Szerintem most ez a divat.. mindenert sirni kell, es nem csak a Blizzard haza tajan. Alapvetoen az emberek unatkoznak, fingjuk sincs mire haragudjanak (haragudni viszont muszaj).
-
-
Plata
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest