- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
válasz
Mister_X #85641 üzenetére
Most olvasom, hogy 23.1% a best try mar methodnal, lehet, hogy limit meg beljebb van mar, ezt nem tudjuk, de a tobbiek szerintem a kanyarban sincsenek meg hozzajuk képest. 30% alatt jon a harmadik fazis es azt irtak, hogy feltehetoleg (nem lattam meg) ott is van mythic only meglepetes ami kemenyen betesz a guildeknek egyelore. Mindenesetre jo a verseny. Az a resze tetszik, hogy jobban bele láthatok mekkora effort kell egy ilyen progresshez, de az valo igaz annyira mar nem tetszik, hogy (szerintem) mestersegesen fel van fokozva a hype, a stramerek kajajaba is bele lehet enni kepletesen szolva, de belatom, hogy vsz en vagyok mar regebbi generacios aki nem tud/akar lepest tartani ezzel a felfokozott sebesseggel.
-
KraX
őstag
válasz
Mister_X #85639 üzenetére
A setup lemasolasa valoban nagy elony lehet (pl tegnap elottrol tegnapra az egyik (vagy mindket?) monk healer samanra cserelte magat mert phase 2 valami irdatlan raid heal igenyes ahogy igy a streamrol meg tudtam itelni fel szemmel es nagyon jol jon a chain heal (nem ertek hozza, csak mint laikus ezt tippelem). Szoval a setupot esetleg tudjak masolni, de azon gondolkodtam, hogy azert is merik megcsinalni ezt, hogy eloben streamelik a progresst (method) mert annyira felgyorsult a verseny a regi idokhoz képest, hogy egy par ora try elony is rengeteget szamithat, vsz tobbet mint ha nezed a streamet es probalod masolni az o setupjukat, taktikajukat (majd ha oda jutsz stb). Nyilvan elsok akarnak lenni es eddig ez bejott es gyanitom, hogy mar az elozo progresseket is streameltek. Most az a kulonbseg, hogy nagyon megakadtak az utolso boss masodik fazisanal ezert tudott a top 20 rajuk zarkozni, de attol nekik meg oriasi elonyuk, hogy mar 3x korul jartak tegnap. A tobbi guildnek ugyanugy gyakorolnia kell (meg ha kevesebb tryt is kell tolnia mert mar lattak a harcot stb), mert nincs meg a "kezukben" a harc dinamikaja, ez jopar 10-20-30 -xx wipe.
A regi idokben mi volt? A world first altalaban bevarta a 2ikat es a harmadikat es csak utana raktak ki a video megosztokra a bosskilljuket, ma mar erre nincs ido, eloben toljak orrverzesig es akik sok oraval/nappal kesobb keverednek oda ugyanugy oriasi hatranyban lesznek azokkal szemben akik mar 1 napja gyakorolnak a bosson es vegletekig finomitjak a taktikat es metronom szeruen begyakaroljak a harcot, de lehet hogy most rajta vesztenek (method), meglatjuk. Mindenesetre elkepesztoen kemenynek tunik kulso szemlelokent is az utolso harc. Kivancsi leszek a vegen hol all meg a wipe counter a vegen de tobb 100 lesz ez mar most biztos. -
KraX
őstag
válasz
Mister_X #85637 üzenetére
Par oran keresztul oda oda figyelgettem a Method twitch streamjere es mar 3x %-nal tarottak tegnap delelott. Ez akkora elony amit nem fognak tudni behozni a tobbiek egy ket guildet kiveve akik ugyancsak tobb mint egy napja tryoljak a bosst, legalabbis szerintem. A masodik fazisa a bossnak uktra kemenyre van tuneolva ahogy en lattam es az lesz egy nagy blokk mindenkinek aki talalkozik vele ezen a nehezsegi szinten es szerintem oriasi elonye van azoknak a guildeknek akik mar nagyon hosszu orak ota tryoljak a bosst. Szerintem Method megint behuzza nagy eséllyel, de meglatjuk. Mindenesetre elkepesztoen ugyesek a sracok, le a kalappal.
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X #85618 üzenetére
Igazából este unatkoztam,először úgy volt elmegyek kiskarizni,csak megnéztem mage karinak mennyi repu kell még.
Aztán ha már ott voltam eszembe jutott hogy már van az új raid,gondoltam megnézem.
Talán nem olyan vészes,vettem transmogosnál olyan vackot jelentkeztem,de mivel nem esett semmi loot így gondoltam,megyek még egyet,elővettem a sámlit vele is elmentem,mivel sámlival még jó móka is volt így gondoltam druiddal is megyek,de azzal már untam.És neki sem lett loot csak valami recept.
Asszem ma este is megpróbálom talán huntival.Nem tudom miért de semmi kedvem instába menni mostanában melee karival,csak ranged dps az amivel szórakozni tudok.Warri dh rugó paladin nem tud lekötni most,még unholy dk valamennyire.Sámán meg mage most egész jó móka,légióban a warlock volt a kedvencem,de most az sem az igazi,démon meg affli van 120-as,de most nem olyan jó mint volt.Sőt szerintem az affli egy rakás szár lett.Destro lockot most húzom,kis instában még egész érdekes.
Légióban mindent a warlockommal csináltam,azzal húztam ki az egész sztorit meg az új fajokat repukat,de most BfA-ban nem tetszik. -
Plata
félisten
válasz
Mister_X #85616 üzenetére
Nézd én boldog vagyok 370-es wq gearben is,nem vágyom rendes raidre már.
Sok örömöm úgysem lenne benne,csak a fölösleges görcsölés.
Más részt nem is tudnák mindig x időben elmenni raidre.
Mert nem biztos hogy ráérek,általában 10 óra után van az hogy most már nyugi van és tudok játszani békésen,de addig bármi közbe jöhet.
Mythicre se nagyon vágyom,légióban jó móka volt,mert lehetett sokat zsebelni,de BfA-ban már azt sem.
Bár heccből mythic héten szoktam menni.
Ahhoz meg hogy draenoron küldizgessek meg repuzgassak szerintem nem nagyon kell jó gear,BfA content mivel kb nulla,nem is érdekel.
Főleg csak kis karizok meg draenoron szórakozom.Ma is szereztem pár öcsit draenoron meg új játékokat.
M+ hangyányit sem mozgat meg,sem a rendes raid.
Mondjuk motherlode-os engi receptet lehet meg kéne szerezni.
De ez az egyetlen dolog ami érdekel mythicben.
Valszeg M+ vacakolástól meg a sok raidtű el is menne a játéktól a kedvem megint.
De így hogy csak a mókát keresem egyenlőre veszettül jól megvagyok. -
laceszgamer
addikt
válasz
Mister_X #85461 üzenetére
A fő gond nem azzal lenne, ha simán csak hébe hóba összefut az ember a másik frakciókból valókkal, hanem főleg amióta behozták ezt a 30%-ra buffolást, azóta például az assault nem másból áll minthogy az emberek szerverhoppolgatva keresik azt a szervert ahol épp nem campelik le a wq-t. Tortollan wq-k is megszokott camp raid célpontok stb.
Na meg ezzel a jelenlegi wm rendszerrel tényleg ott a probléma, hogy úgymond pve jutalmat ad pvp-ért. Azért az a 10% repu, ap, gold - nem beszélve az allys 30"-ról - hosszú távon elég erős ahhoz, hogy azokat is a bekapcsolásra késztesse akiknek amúgy semmi kedve az egész pvp mókához. Ezért lenne jobb az a rendszer, hogy oké pvp bekapcsolva, akkor valami pvp jutalmat ad a wq az alap dolgokon kívül, és akkor valszeg csak azok kapcsolnák be akiket tényleg érdekel is a pvp része.
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X #85286 üzenetére
Ma kipróbáltam,csináltam nagyon sok tailoringes zöld recit,a legolcsóbbat,egyetlen expulsom sem jött.
Elmentem lw-s karival wq-zni ha már 120-as lett legyen valami gírje,wq-zás közben jött neki annyi csont hogy gyártottam 8 lw-s cuccot,átpostáztam tailoringes karinak és 8-ból lett 1 expulsom végre.
Úgylátszik lw-s cuccok jobban adják. -
Plata
félisten
válasz
Mister_X #85301 üzenetére
Nekem van 11 hydrocore,de hogy honnan nem emlékszem.
Viszont mostanában egyre több magyarral futok össze bronzebeard-en.
Épp az előbb futottam össze egy magyarul beszélő Misshungary nevű játékossal.
Valamelyik nap egy Szamóca-val.Régebben jó ha félévente láttam egy magyart.
Vol'Dun-ben a tortollian seekers WQ-s NPC halott,ott áll körülötte sok allis meg hordás.
De hogy dobhatta fel a talpát? -
-FreaK-
veterán
válasz
Mister_X #85292 üzenetére
Értem. Akkor az nekem tényleg gáz
nem fogok ilyet kraftolni ezek szerint. Amúgy is már 370-es vagyok, de azért még azt hiszem a két 385-ös upgrade lenne.
Igen tudom, hogy hogy működik, és pont azt írtam le, hogy a mi a bajom a jelenlegi rendszerrel. Így nem is fogom használni. Ehhez olyan guild kéne ahol napi szinten mennek le folyamatosan minden hova.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Mister_X #85286 üzenetére
Az egyik videóban én is a LW-t láttam mint ajánlott, az egyik itemet scrapelve kb 1:6 arányban kapsz expulsom-ot.
Viszont ha ezt megoldod, az még kevés. Nálam a BS-nél már a jó sok hydrocore is kellene a 355 vagy 385-ös receptek legyártáshoz, ami viszont csak M+ runok alatt szerezhető, ha jól tudom. Vagy erre valami ötlet valakinek?
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X #85260 üzenetére
Druida tényleg az egyik leg funabb kari,főleg hogy neki mount sem kell,hiszen akár madárrá is változhat és szabadon repkedhet.
Ma kezdődött a darkmoon faire event,ha akar heirloomot szerezni most lehet.
Lehet persze heirloom nélkül is fejlődni,de szerintem sokkal egyszerűbb,nem csak az xp bónusz miatt,hanem azért is hogy nem kell felszerelést szerezni állandóan a karidnak,mert a heirloom gear a karival együtt fejlődik.
Én a kis mage karimat instázással húzom,így is sokszor 10 szintekkel le van maradva egyik másik cucca.
Kivéve most mert timewalking event is van.ott bevásároltam neki.
Darkmoon faire NPC minden fővárosban van,szerintem megéri oda elmenni akárhányas kis karival.
Ha bronzebeard szerveren játszana adnék is neki küldis itemet,de kétlem hogy ott kezdene.
Nincs magyar.Bár igaz most is láttam egyet,kb félévente látok magyart,azt hiszem az volt,mert a neve Szamóca volt. -
Plata
félisten
válasz
Mister_X #85165 üzenetére
Eddig csak random toltam island-ot,ma is mentem egyet.
Most is jó volt,120-as és azt hiszem 114-es társat kaptam.
Egyiket sem ismertem és gyorsan le toltuk gond nélkül és még itemet is kaptam.
[kép]
Azt hiszem olyan 150 ezer xp jött összesen,bár lehet kicsit több.De nem emlékszem pontosan mennyi volt előtte. -
lukitheone
csendes tag
válasz
Mister_X #85155 üzenetére
Gyorsabban? Küldizéssel gyorsabban haladsz, mint ezekkel
Az egy jó irány, ha ezekkel gyorsítani szeretnék a fejlődést, csak a kivitelezés sikerült félre megint. Ha már +10 szinttel többet kell elérni a maxhoz, még jó, hogy az előtte lévő szinteket gyorsítják (persze ezt is csak a sok 'rinyálás' miatt lépték meg).
-
Plata
félisten
-
-
Joezyka
senior tag
válasz
Mister_X #85075 üzenetére
én most arathoron vagyok allis(ide jöttek a haverok, de fogalmam nincs miért) de anno (classic+BC) ragnán nevelkedtem, tudom mit érzel (MOX klán neve ismerős a ragnásoknak tuti). Igaz anno még nem volt ez a PVP mode, ott ami piros volt és mozgott és nem mob, az instant attack
(oda-vissza).
Ez nagyon furcsa volt most, amikor húztam fel a karit, hogy minden félelem nélkül csinálhatom a kis q-jaimat, és nem akarja senki magának a kis hátsómat.amúgy múltkor pont zulandarba (vagy hol) csináltam ezt az új wq-t, amikor valahogy kb 30 hordás jött szembe és kempeltek rajtam, meg akik ott voltak még. nem voltam boldog... de a 25 kill megvan, pvp mode off
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X #85075 üzenetére
Sosem próbáltam még warmode-ot.
Tegnap viszont fura dolog történt,darkshore-nak ahogy vége lett és kirakott pvp on-ban voltam és az allis területet ellenséges területnek írta,mintha hordás lennék olyan volt az allis területen.Pirossal írta ki hogy alliance territory vagy mi a rák.Relog megoldotta de érdekes volt.
Voltatok már islandon?
Mintha jobban esne cucc. -
Plata
félisten
válasz
Mister_X #85061 üzenetére
Elfelejted hogy heirloom csak talán 7.2 óta van,előtte nem volt.
Mindig invázión húztam a karikat 110-re.
Assaultra többet nem megyek kis karival mert nem éri meg.
Viszont jó pont hogy 90 aranyért lehet venni cuccot ami megadja az összes griffest.(#85063) Mister_X
Ne bénázz.
Egyébként azt hiszem 7.3.5 után kevesebb xp-t ad az invázió. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X #85040 üzenetére
Ez nettó marhaság.
Jaina aranyos,Sylvanas egy r. r.
Jaina hibás volt hogy nem nyírta ki a hordát már rég.
Sylvanas egy h. p. aki nem való warchiefnek.
A fejét kérem a garrisonomba dísznek,többi része mehet a kutyámnak.
Bár lehet szegény kutya nagyot rókázna az ilyen romlott csonttól. -
Plata
félisten
válasz
Mister_X #85015 üzenetére
Ebben szerintem nincs igazad.
Nem tudom hogy orgrimmarban változott-e valami az utolsó kiegekkel,végül is úgysem lehetne észrevenni mert mindig is egy kodo ürülékből összekapart szarkafészek volt.
Hordásként inkább dalaranba vagy thunder bluff-be járok.
Mai napig eltévedek orgrimarban.
De Stromwindhoz hozzányúltak légióban is meg BfA-ban is.Nem hinném hogy Cata vagy Bc-s terület lenne. -
Padlás
senior tag
válasz
Mister_X #85017 üzenetére
Engedd el, úgy tűnik enyhe üldözési mániában szenved.
Semmi gond nem volt azzal, hogy javítottad a kommentjét. Valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy a régi kiegek területei (sajnos) alapvetően a múltban ragadtak. Ugye pont ez volt a célja a Cataclysm idején a 2 kontinens rewampjének, hogy felzárkózzanak látványban.
-
lakisoft
veterán
válasz
Mister_X #85015 üzenetére
Éreztem hogy lesz erre is egy frappáns de nem túl értékelhető válaszod.
Amit mondasz az nem úgy van kérlek olvass egy kis szakirodalmat a wowwal kapcsolatban is. Mielőtt hülyeségeket osztasz meg kellően magabiztosan. UI: Édesanyám kiváló egészségnek örvend.
Eljött az ideje a prémium előfizetésnek
. Köszönöm Uram!
Már is imádom
.
-
Skyhunter
őstag
válasz
Mister_X #84958 üzenetére
Van 7th legion/honorbound service medal is, mint új currency. Warfronton levő questek adnak 1-et, heti bossok 15-öt.
Lehet belőle altoknak szintezéshez "+10 stat +10% exp" potit is venni.
Ha mindent ki akarsz szedni (pet, toy, új heirloom, mountok), kb 2000 ilyen currency kell....Blood Elf heritage armor quest csak lvl120-on érhető el? (holy shit)
-
szaszab
aktív tag
válasz
Mister_X #84960 üzenetére
Milyen konfiggal tolod?
Nekem Ryzen 2600, 16 GB RAM és RX 460 vga-val azért be-beröccen. Linux alatt. Épp most csináltam 130 GB szabad partíciót a winyón (Pure win10 + wow duónak csak elég lesz. Ha nem, akkor shrinkelek még mellé
), teszek fel win10-et. Hátha ott jobb egy fokkal a helyzet.
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X #84940 üzenetére
Nem tudom most milyen WQ-k vannak,nem volt időm játszani csak a törpével reggel garrisonban elindítani a hajós küldit.
De azt mondják megnövelik a WQ és follower küldik jutalmát.
Kíváncsi vagyok vajon a teknősök 2000 goldos küldijét is megnövelik?
Tudom hogy a wq jutalom lótúró ilyen 80-90 gold,de talán most megnövelik rendesen.
Báár,ki tudja szerintem annál sóherebbek.
Tegnap majdnem éjjel kettőig toltam,felhúztam 120-ra hordás karit is,meg húztam törpe sámlit is.
Vicces a demon warlock,de akkor is rühellem zuldazart,hordás oldal tök szívás,dazaralor egy elcseszett hely.
Boralus ezerszer normálisabb és jobb nála,ahhoz az elcseszett piramishoz kéne egy GPS vagy térkép addon.
Drustvar-i war campaign viszont hordás karival vicces. -
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X #84921 üzenetére
Szerdán jön a Blod elf és törpe heritage armor is ugye?
Még melóznom kell a repun.
Ciki de blood elfeknek nincs silvermoon repu,törpének meg nincs ironforge repu.
Dark iron törpének van,de az nem jó.
Nem tudom hogy hagytam ki.
Vagy a 120-as törpével húzok reput,vagy a 112-es törpét húzom 120-ra,mert neki van. -
DopeBob
addikt
válasz
Mister_X #84917 üzenetére
nem tud sajnos. Papom olyan 360 körül van, normál raiden nem jártam. Többször próbálkoztam, de aztán feladtam, egyszerűen nem visznek le, hiába a "nagy" ilvl, meg megígérem, hogy tudom a mechanikát, még egyetlen egyszer sem inveltek. LFR meg egy vicc. Hunterrel most próbáltam, kb úgy néz ki a dolog, hogy 20-40 perc várakozás után betesz minden szakasz utolsó bossához... aztán lehet(ne) sorba állni újra. Egyszer érdemes menni, ha valaki máshogy nem tudja megnézni a raideket, de egyébként felejtős.
Szóval marad a guild keresés.
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X #84823 üzenetére
Ma 8 karival le toltam a Vol'Dun-ban dekkoló heti world boss-t,minden karival vettem egy tokent.
Nyolc kariból két karakter kapott alapból itemet,három karakter kapott itemet a tokenes bónusz rollból.
A két mázlista pont a bónusz mázlisták közt volt,így két kari kapott két itemet egy kari egy itemet a többi semmit.
350-375 itemek estek.
De legalább a token ára visszajött,mert a boss pont annyi war resources-t dobott mint amibe a token került. -
Lacee1986
senior tag
válasz
Mister_X #84832 üzenetére
Semmi köze ennek a class balance-hoz, egyszerűen csak így húzzák el a contentet, hogy tovább fizessenek elő az emberek, pont. Aki nem szeret várni, annak elég befizetni majd januárban mikor kijön az új raid, ha nem érdekli az új warfront meg expeditions (amit megértek).
Az én tempómpnak például tökéletes ez a fajta tartalom adagolás és gondololom másoknak is akik csak napi 2 órát játszanak.
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
Mister_X #84830 üzenetére
Akkor ehhez hozzá jön a következő kérdés amire csak a blizzárd tudja a választ ha minden benne van a patchben akkor miért nem adnak mindent oda vele mért kell januárig vagy kitudja meddig várni rá? Nekem pont ma jár le az elő fizum és nagyon gondolkodok rajta hogy egyáltalán elő fizessek-e rá vagy nem sajnos eléggé rossz lett ez a kieg eddig pedig erre nem emlékszem a wowos pályafutásom alatt hogy lett volna erre példa hogy ha be van fizetve mégsem játszanék. (SZVSZ)
-
Arnold2
őstag
válasz
Mister_X #84800 üzenetére
Összefolynak már a kiegek, de ha szigorúan a classicot nézzük, akkor nagy volt a választási lehetőség pet szinten? Vagy mindenki ugyan azzal a leopárddal, tigrissel, macival ment? Voltak rare petek annó?
Mert a (macskabuzi) barátom anno mindig ugyan azzal a leopárddal / tigrissel (és kék fehér darnás tigris mounttal ment) így esélyem sem volt más hunter petet látni a közelemben
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X #84733 üzenetére
Én élveztem timewalking instázást,azt nem is nagyon néztem mennyi ideig tart,talán alcatraz volt húzós,de például black morass marhára nem volt hosszú,arcatrazban néha elhúzódott a dolog olyan háromnegyed órásra is,másik hosszú shattered halls.
(#84735) cl.aci
Islandon elég random a jutalom.
De a lényeg hogy minél több rare-t és neves boss-t öljetek,azt hiszem.
Tegnap nekem esett item is meg küldi tárgy és reput adó itemek is.
[kép]
[kép]
Nem tudtam túl sokra elmenni mert valami mindig közbejött. -
szaszab
aktív tag
válasz
Mister_X #84730 üzenetére
Fú, én ezidáig unlock-oltam 2 allied race-t, már csak a Nightborne van hátra. (Meg a Zandalari troll, amiből majd papot szeretnék). Ma kezdtem neki a Suramar storyline-nak. Wowhead szerint 6.5%-nál járok.
Szóval a Mag'har orc rogue-om már 40-es, a Highmountain tauren warrim 30-as. A Nightborne-ból pedig szerintem mágus lesz. Mondjuk, kövezzetek meg, de én heirloom nélkül húzom a karaktereimet.
Tört szerveren utáltam fejlődni, de itt valahogy imádok. Majd az egyik karakterrel szeretném megcsinálni a loremaster acsit is.
Majd alli oldalon is unlock-olni fogom a Dark Iron dwarf-ot, és faragok egy csaj huntert. De ott egyetlen karakterem van, az is még csak 95-ös, szóval ez nagyon a jövő zenéje.
Mindenesetre december 12-e előtt nem foglalkozom az aprólékokkal, megvárom azt a fránya xp nerf-et.
Illetve az egyik guild társsal megbeszéltük, hogy jó lenne együtt fejlődni. Rég fejlődtem nem egyedül... Remélem, meglesz vele a szinkron...
Amúgy tök jó olvasni, hogy ki mivel húzza a karaktereit. Lehet ötleteket a meríteni. Sz'al köszi! Mondjuk nekem eddig a quest darálás jött be leginkább. Mert kis szinten azért tudnak szenvedni a dungeon-ökben az emberek. De a dungeon quest-ek miatt megéri mindegyiket legalább egyszer végigcsapkodni. Illetve 110-től kipróbálom az island expedition-t. Hátha lesz akkora mákom, mint Platának.
Amúgy jól érzékeltem, hogy visszavették a Pet battle win után járó xp mennyiséget? 3 hete, a DK-om egy win után egy quest-nyi xp-t kapott. Most meg annak kb az ötödét. -
Lacee1986
senior tag
válasz
Mister_X #84730 üzenetére
Én is most húztam fel egy maghar ork warriort nemrég. Akármennyire is utálom a timewalkingot, baromi sok XP jött onnan, talán 4x annyi mint egy random instából. Nekem a leggyorsabbnak a BG/Timewalking kombó jött be, főleg a heirloom pvp trinkettel.
Warrior amúgy nagyon beteg még mindig low level bg-n.
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X #84728 üzenetére
Ha jársz kis karival instába akkor lesz neki felszerelése úgyis.
De jövőhéten megint timewalking hét lesz.
Már 113 a huntim,sikerült pár instát letolni,sajna fegyver nem esett neki.
De jól jön xp islandon és instán.
Voltam olyan islandon amit elbuktunk,a vége felé az egyik tag folyton kinyírta magát,de a végén még is kaptam egy sapkát,nem rendes sapi csak cosmetic item,vagy mi a rosseb,kapitányi sapka.
Nekem most ez az MM hunti nagyon bejön instázni,freeholdon elég vicces hangokat adott ki.Folyton röhögött ha lelőtt valakit.
De már alig várom hogy húzhassak kul tiran druidát.
De miért bg-n húzol karit?
Ott alig jön xp nem? -
Plata
félisten
válasz
Mister_X #84724 üzenetére
Az MM hunter nekem most nagyon bejön,jó vele instázni.
Egész más mint a BM.
Bár asszem a Bm hunti marad akkor is az örök kedvenc.
Az biztos hogy Legion instákban rengeteg hunti volt,ma végre már BfA instába fogok menni.
Reggel 110 lettem invázión.Karim már boraluson várja hogy ráérjek és vigyem instázni.
Szerencsére volt sok unsuilled mail cuccom,így mehet is egyből bfa instába,csak gyűrű meg trinket van neki elmaradva,a többi jó.De majd ha 111 lesz gyártok neki.
Visszamentem huntimmal garrisonba az építkezés miatt,fura hogy 110-es kari Legiós területen 110-es mobokat általában 1 aimed shottal leszedte,de draenoron kimentem kicsit fát vágni szórakozásból és 100-as mobot nem tudtam lelőni csak 3-5 lövésből. -
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Mister_X #84672 üzenetére
""Küldizni nem éri meg,csak béna küldik vannak." - persze, hogyne, a lvl30-as Heart of Azerothom is csak viccnek van és a Battle-Scarred Augmented Crystal is totál felesleges"
Casualként (abból a típusból ahogy Plata vagy én játszok) tényleg azokNa jó, battle-scarred augmented crystal goldnak jó, de igazából nekünk nem nagyon van kiadásunk se, szóval annyira nagy jelentősége a goldnak sincs.
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X #84531 üzenetére
Nem toltam végig,de blood elf warlockal neki álltam és troll druiddal.
Vol'dun és zuldazar-t is próbáltam,de nem ment,egyszerűen elment a kedvem inkább a játéktól.
Timewalkinggal felhúzom őket,inkább tolom le 20 karival TFO-t mint még egyszer hordás karival küldizés.
Alliban sem szeretem drustvar-t és itt ott tiragarde sound is marha fárasztó. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Mister_X #84456 üzenetére
Plusz tudtommal azt nézi, hogy adott slotban equipelt-e már a karakter valaha nagyobb vagy egyenlő ilvl-t. Ez gyűrű meg trinketnél pont probléma lehet, mert ha az egyik gyűrű slotba van mondjuk 340-es ilvl, a másikban 310-es, akkor egy 340-est nem enged trade-elni, mert azt látja, hogy van olyan gyűrű slot ahol 310 volt a valaha elért legnagyobb. De ha az ember behúzza mindkét gyűrű slotba a 340-est, utána már engedi. Na ez tényleg hülyén van leprogramozva, de kb. ez a legnagyobb probléma a personal lootal.
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X #84400 üzenetére
Nincs.
Nekem monelite hiány van,engihez az kéne.
Jah és az új paladinomnak is adtam bs skillt így most azt is húzom.
Monelite hiánycikk.Platinum és storm silver ore az persze van,mert se engihez se bs-hez nem kell még.
Warlock karival annyi cloth jött abból hogy a warfront és wq itemeket scrappeltem hogy vele is elkezdtem húzni tailoringet.Valami 60 valahányas skillig lett neki cloth scrapból.
De clothból már igen sok van.Valamit kezdenem kellett vele. -
Plata
félisten
válasz
Mister_X #84386 üzenetére
Tegnap voltam warfronton is,a paladinom az mázlista volt,tegnap is kapott olyat ami még nem volt neki.
Nagyrészt warfrontos gearben van.De a warlockal hiába toltam le párat,neki eddig 3 warfront item jött,vagy gatyát kapok vele vagy kesztyűt.
Viszont már gyűlik az expulsom vele.Mert bedarálom a fölös cuccokat.(#84390) szaszab
A rugóm már 116-os szintű.
Légióban szerettem nagyon,de most sem assa sem outlaw specen nem nagyon jön be.
Alig van képessége.Másik meg hogy már nincs a Légiós lopkodás sem.
Légióban jó volt lopkodni mert pénzt kereshettél vele vagy class hallban vendornál vehettél itemeket a zsebeléssel szerzett tokenből.Én ilyet még BfA-ban nem láttam,zsebeléssel csak kevés pénz jön meg szemét.
Bár ahogy látom a gír ami esik neki elég vicces,olyan kalózos stílusú. -
Plata
félisten
válasz
Mister_X #84388 üzenetére
Persze hogy 120-as szint kell a cuccnak.
Azt nem mondtam hogy tudja használni csak kapott.
Mivel a karakter aki kapta a cuccot 120-as volt,így az itemeken ott virít a 120-as szint felirat.
Én meg azt mondtam jó lenne ha tudnák kis karival 340-es gírt szerezni hogy azzal islandoljak.
Úgy könnyebb lenne mint a légiós gírben.
Tudom hogy nem lehet,ez csak egy poén volt.
Rugóval nem megy olyan jól az island.Nincs túl sok képessége,warrival és druidával meg jó. -
Plata
félisten
válasz
Mister_X #84386 üzenetére
De megint nem figyeltél.
Nem 120-as karinak kell 340-es gír hanem mondjuk a 114-esnek.
Bár nem 340-es de 310 és 315-ös item van neki.
Tegnap kis karival voltam két island közt egy instában ahol 120-as karik voltak,nekem adta az egyik a leather cuccokat mert ő neki 340 meg 375-ös cuccai voltak.
Mondjuk nem is értem minek ment random normál instára.
De csupa 120-as volt random BfA instában.
Gyors is volt meg laza is,sok xp jött meg gír is pár perc alatt.
Tegnap megint esett transmog item és toy na meg három karival léptem szintet. -
Plata
félisten
válasz
Mister_X #84380 üzenetére
Nem szoktam 340-ben Islandot tolni,sőt 320-ban sem,ha elolvastad volna amit írtam akkor tudnád hogy csak kis karival járok expedícióra,vagyis 120-as szintig,120-as szint alatt nehéz lenne karakternek 340-es felszerelést szerezni.
Most 115-ös rugóval 113-as druidával és talán 112-es warrival toltam.
Legionos gírben vagyis jó ha 220 körüli van nekik.
De ha megmondod hogy szerezzek nekik 340-es gírt akkor megcsinálom és úgy biztos könnyebb lenne island is.
Farmolni szeretek,eladni sosem adom el.
Minden karakteremnek van reagent bank vagy mi a szösz,a két új karin kívül mindnek csurig tele van légiós meg bfa-s cuccokkal.
Egy két karimnak van rendesen craft skillje a többinek mining és herba a fejlődés miatt.
Lusta voltam ah-ban eladni a cuccokat inkább eltettem,vagy elhasználtam saját célra.
Általában ha wq-zok közben felszedem ami elém esik,herba vagy érc aztán bevágom a bankba,ha fér.
Ha nem fér akkor kivágok valami régit és fér.
Sosem voltam Ah-zós tipus,más MMO-ban sem.
Ha látnád hogy másik MMO-ban amivel már sok éve játszom mennyi materialom van,el sem hinnéd,ott nem változik kiegről kiegre a szükséges material.
Lusta vagyok eladni,egyszer volt egy exploit amikor több milliárd értékben csináltam alapanyagot magamnak,azt hiszed kerestem rajta?
Nem,lusta voltam hozzá,csináltam belőle rengeteg ritka craftolt cuccot és bepakoltam a flotta bankba,vigye akinek kell.
Manapság a sok év miatt olyan mértékben gyűlt fel kraft alap hogy ha néha napján valami nagyon drága cuccot szeretnék venni és kell gyorsan pénz,eladok pár ezer kék vagy lila craft alapot és lesz pénzem.
De így is rengeteg van.Van olyan karakterem akinél az idők alatt 50-60 ezer craft alapanyag összegyűlt,Ott külön van az inventory és a craft inventory,1 stack 999 darab és nagyon nagy az inventory.Körülbelül 40 karakterem van,pontos számot nem tudok,rég számoltam meg.
Sw ToR-ban ugyan ez volt,ott van 26 karim,mindegyiknek van 3 craft skill.Strongholdokban van account bank vagy mi a szösz,még hozzá bővített,Ott rohad a rengeteg alapanyag,általában csak a legmagasabbat tartottam meg,többit eladtam a legközelebbi vendornak.De így is eszméletlen sok van.
A kereskedés sosem érdekelt.Szinte egyik játékban sem,kivétel az EVE.
Az untat.
Bezzeg a farmolás,főleg ha valami lökött módon az érdekel.
Jó hecc carrier hajóval tolvaj hangárokkal és lopós traittel rendelkező tisztekkel harcolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest