Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.

- 

LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

J o e
tag
 - 

PeL
addikt
válasz

Plata

üzenetére
						Ismerős mondta aki HC vanillában játszott mielőtt meginvitált a játékba, hogy el van képedve mennyire más a MoP Classic pl. mint az ahol játszik hardcore-t. Elmondása szerint ég és föld a két játékban a mentalitás és ahogy viselkednek az emberek. A saját tapasztalatom is azt mutatja, hogy MoP-ban bemész egy random dungeonbe, 99% hogy nem hogy egy köszönés, de senki meg se szólal egész végig egy szót se, csak megy mindenki mint a robotok, végig rohanás van, húznak mindent útközben és úgy dps-elik le a mobokat hogy közben mindenki lohol a tank után. Komolyan, mintha valami versenyzés lenne, sokszor még a küldiket sem tudom megcsinálni a dungeonbe mert ha a tanknak nem kell, akkor ő megy arra a bossra ami kell hogy kész legyen az RDF és ott tuti nem lesz küldizés. Emlékszem, hogy a legelső dungeon runomon itt MoP-ban mage-el voltam és Gnomereganba mint kiderült leugrik ugye 10-ből 9,5x a tank az elején a mélybe, hát követtük, viszont nem tudtam hogy a petet el kellene rakni mert az meg körberohant az útvonalon és húzott magával mindent. Ők meg persze nem szóltak hogy rakjam el. Nem nagyon játszottam petes classal ezelőtt, így fingom nem volt róla hogy mi van. Lent persze annyi mob ránk jött hogy behaltunk, erre szó nélkül kirúgtak
 Emiatt meg kaptam fél óra cooldownt is deserter miatt... Aztán meg volt egy olyan is, hogy ugyanezt a maget mikor épphogy felhúztam 90-ig, el akartam menni embersilk clothot farmolni, mert tailoringot húztam. Néztem videót hol lenne érdemes, láttam ajánlották Deepholme-ban a trogg pilléreket, ahol gyorsan spawnolnak. El is mentem oda, körül se néztem, láttam vannak mobok, elkezdtem ölni őket. Erre egyszer csak előkerült egy "Casts" nevű night elf mage aki mint kiderült éppen ott farmolt, odajön direkt mellém és rám ír hogy "vak vagy? nem látod hogy foglalt ez a hely?" Majd hozzátette szintén angolul kb azt hogy takarodjak el onnan büdös a p*csába 
 Az még hagyján hogy miként közölte a dolgot, de nem mintha amúgy lenne bármi joga kisajátítani egy helyet a játékban, amit bárki bármikor megközelíthet... Nem is értettem, azért egy reportot nyomtam neki az indokolatlan hangnemű kommunikációért 
 Gondolom nem kapott érte semmit.Na mindegy, ezt csak megosztottam mint két nagyobb negatív tapasztalatot rögtön a játék legelején. Szóval visszatérve, az ismerősöm is elmondta hogy vanilla HC-n sokkal segítőkészebbek az emberek, kommunikálnak, magyarán van közösségi élet. Itt meg kb semmi. A guildemben is van jó pár tag de kb kettőt nem szól senki, mindenki csinálgatja a maga kis dolgát és ennyi. Még köszönésre se nagyon reagálnak. Ez a WoW már tényleg nagyon más...
 - 

ripla
addikt
válasz

Plata

üzenetére
						Az első 3 év nekem is felejthetetlen élmény. Pl. az hogy szerver elsők voltunk Molten Core-ban, lépésben mentünk végig a mountokkal Ironforge-ban, akkor még ott zajlott az élet, és a fél szerver ott ámuldozott, hogy "aztaaaa, lila színű cuccaik vannak!!!".

Amúgy angol nyelvű szerver volt, haverokkal voltunk kb. hatan, heten, és bevettünk külföldieket, akiknek előtte instákban kellett bizonyítani. Rendes papírfüzetet vezettünk mindenről, kinek hány pontja van, ki kaphat lootot, ésatöbbi. Nagyon más világ volt még az.
Ja, és a tankomnak, aki a legelső karakterem, a mai napig megvan a Quel Serrar kardja, az eredeti, nem az utólag berakott másolat.
Az eredetit már nem lehet megszerezni, mert mindent kiszedtek a játékból ami kellett hozzá, kezdve a küldetéslánccal, ami a Dire Maul instában indult és egy küldetés sorozat után az Onyxia raiddel fejeződött be.
De hasonló volt a Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker, ami egy legendás kardot adott a küldetések végén.
Pl. ezeket is borzasztóan hiányolom a mostani kontentből IS, hogy elindulsz egy küldetéssel, csinálod napokig, hetekig, és a végén kapsz egy class orientált felszerelést. Pontosan ezért imádtam a Class House-okat, valahogy kiváltságnak éreztem, hogy csak egy adott kaszt léphetett be az adott helyre és kaszt specifikus küldetéseket kapott. - 

ripla
addikt
válasz

Plata

üzenetére
						Elfogytak az ötletek, teljesen egyértelmű. 20 év után mondjuk nem csodálom.
#104742BMS
Ja meg az is, de ha nagyon hasonlítani akarom, akkor az egész mostani kontent a szintén Burning Crusade-es Netherstorm továbbgondolása.Szóval ja, mondhatni a saját ház lesz az egyetlen újdonság. Pedig már reménykedtem hogy a sárkányos kieg után megtalálták végre az utat, de úgy látszik tévedtem.
 - 

BMS
őstag
válasz

Plata

üzenetére
						Ja a wow fórumon is megy a sírás miatta rendesen

Szegény elitistának meg kell majd tanulnia a stratot

Engem kick-eltek már ki +12es kulcs elején amikor megkérdeztem a tanktól,hogy mikor szeretné a BL-t(Mage mainem van) és a chatbe belinkelt MDT rout-ra azt írtam vissza,hogy bocsi de nem használom ezt az addont
 Ment a remove egyből. 
Lassan 4 éve játszok már nagyjából tudom,hogy mennek a dolgok meg milyen a community hozzáállása a dolgokhoz.
A raidelés meg amúgy sem vonzott sosem. Még normalig elvagyok vele,talán menne a HC is de nincs kedvem hozzá egyszerűen. 0-ra levett grafika mellett is élvezhetetlen. - 

Szelep
senior tag
válasz

Plata

üzenetére
						Azért várjunk még ezzel. Megy most mindenhol a mártírkodás. Miközben alpha tesztnél jár a kiegészítő. Közben minden spec egyszerűsödik, hogy ne kelljen 20 weakarua és addon ahhoz, hogy legalább átlag alatti dps/hps-t hozzanak a játékosok. Arról sem tudni semmit, hogy boss dizájn terén milyen lehetőségek szabadulnak fel úgy, hogy nem fognak addonok minden triviálissá tenni.
Azért azt nem árt nem elfelejteni, hogy az addonoknak köszönhető, hogy ott tart a játék class/spec és boss dizájn téren, ahol. Eddig minden egyre bonyolultabb kellett, hogy legyen, mert egyre több mindent lehetett addonokkal megoldani.
Elég megnézni a mostani raidben Fractillus-t. Egy target dummy a boss, mégis mindenki weakaurát használ hozzá.
 - 

ripla
addikt
válasz

Plata

üzenetére
						"Nyugodj meg,szerintem össze jött"

Akkor érted már, hogy miről beszéltem feljebb? Tragikusan gyenge a kontent. Ráadásul ez a sivatag is, annyi a változatosság benne, hogy néhol tükröződő kék kristályok is vannak. Hatalmas innováció... úgy látszik már nem csak a sztorimesélés égett ki, de a környezet kinézete is huszadrangú lett.
Új fajnak meg, HA lesz, szerintem valami void vagy ethereal féle karaktert fognak behozni. - 

BMS
őstag
válasz

Plata

üzenetére
						Csak nem. Azért ennyi év alatt csak rá kellett volna jönniük,hogy a játékosok nem szeretik az agyontimegate-elt régi kiegből visszahozott dolgokat.
Nem akarok Midnight-ba is revisited revisited horrific visiont meg BFA-ból kukázott Island expedíciós mapot új zónaként behozva... - 

ldave
félisten
 - 

- 

BMS
őstag
válasz

Plata

üzenetére
						Steamwheedle Supplier.
Nekem a mostani raid-es mountokon kívül megvan minden ami instából vagy raid-ből esik. Elértem a 3k rio-s célt,kb max gearem van,heti egy instát azért megyek hátha lesz stat upgrade meg a kartelekkel szívok aztán kb ennyi is a wow.
Season 3 annyira nem vonz,gagyi a zóna meg ez a phase diving....na mind1.
 - 

BMS
őstag
válasz

Plata

üzenetére
						"Mit lenne érdemes még ki farmolni?"
Ezt Neked kell tudni
 Ami tetszik,mount,tmog,pet stb...
Nekem a héten végre összejött kb a 13. paragon ládából a Steamwheedle zöld rakéta hála a 100%-os repu boostnak.
És még mindig van egy kartel.... rohadjon meg az aki visszatette a paragont ládákat de komolyan. - 

- 

BMS
őstag
 - 

birozoli7800
senior tag
 - 

Healbacsi
őstag
válasz

Plata

üzenetére
						Nincs ott semmi bug.
Ujabb karakter eseten "el kell inditani" a Legion kiegeszito bevezeto questjet. SW/Org hirdetotablajan megtalalod.Masik: Legionban meg nem voltak kozosek a questek, minden karakternek egyeni progresse van. Mindegy mennyi/milyen ocsid van kesz, ha masik karakterrel probalkozol (meg ha ugyanaz a class is), akkor is mindent elolrol kell csinalni.
Dragonflight ota ez mar maskent mukodik, de ekkor meg a "hagyomanyos" jatekmenet mukodott.
 - 

Healbacsi
őstag
válasz

Plata

üzenetére
						Igen, ez a nagy fanfarral beharangozott XP event egy kalap szamocat sem er. Oke plus XP, amit eddig kaptunk neha-neha, meg talan kapsz nehany flaskat, amelyek 1 oraig vannak fent es nem esnek le, de itemet kb 1-2 szintlepesenkent egyet. Ennyi lootot akkor is kapok, ha folyamatosan instakat spammelek.
Eddig meg sosem volt ennyire szar koztes patch mint most.
Ebben a patchben eddig kb semmi sem mukodik (ugy biztosan nem ahogy beharangoztak), a nagy addon nelkulozo CD managerhez addonok kellenek hogy legyen barmi ertelme -> gratulalok, szep munka.. a tobbi event majd lesz vmikor, talan igaz sem lesz. - 

ripla
addikt
válasz

Plata

üzenetére
						Jó lenne, mert az eddigi legunalmasabb kieg a mostani. 4 hónapra fizettem be induláskor, de 2 is bőven elég lett volna. A föld alatti goblinváros sem tud annyira érdekelni hogy fizessek érte. De sajnos ez még nem a vége, roadmap alapján majd valamikor nyár vége, ősz elején érkezik a folytatás. Mondjuk nem baj, legalább erre sem kell addig költenem.

- 

echterion
nagyúr
válasz

Plata

üzenetére
						Nekem eddig mind kapott, az első legvégén.
Most volt nálam is egy olyan, mint amit fentebb írtál, az egyik instában valami bugot használhatott, mert elment egy sarokba az insta elején (a sörfőzde volt), majd eltűnt, aztán nemsokára kinyírta a végén a bosst. Mi meg ott álltunk a bejáratnál, mint a sülthalak.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Autós topik
 - Milyen asztali médialejátszót?
 - Eredeti játékok OFF topik
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Vallás
 - Könyvajánló
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
 - Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
 - Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
 - Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
 - Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Emiatt meg kaptam fél óra cooldownt is deserter miatt... Aztán meg volt egy olyan is, hogy ugyanezt a maget mikor épphogy felhúztam 90-ig, el akartam menni embersilk clothot farmolni, mert tailoringot húztam. Néztem videót hol lenne érdemes, láttam ajánlották Deepholme-ban a trogg pilléreket, ahol gyorsan spawnolnak. El is mentem oda, körül se néztem, láttam vannak mobok, elkezdtem ölni őket. Erre egyszer csak előkerült egy "Casts" nevű night elf mage aki mint kiderült éppen ott farmolt, odajön direkt mellém és rám ír hogy "vak vagy? nem látod hogy foglalt ez a hely?" Majd hozzátette szintén angolul kb azt hogy takarodjak el onnan büdös a p*csába 
 Az még hagyján hogy miként közölte a dolgot, de nem mintha amúgy lenne bármi joga kisajátítani egy helyet a játékban, amit bárki bármikor megközelíthet... Nem is értettem, azért egy reportot nyomtam neki az indokolatlan hangnemű kommunikációért