Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9127) Fire/SOUL/CD válasza rizso (#9124) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Akkor a gyári recovery-t kell futtatni, ha szerencséd van, akkor lesz javítótelepítés, ha nem akkor csak gyári állapot visszaállítása (default factory settings, de ez mindent letakarít, van olyan gyártó, amelynek ez a metódusa a partíciókat is újra létrehozza, azaz minden adat elveszik)

Ha erre kerülne a sor esetleg, akkor először adatmentés pl ezzel.
(Vagy ha nem garis a lapos már és meg tudod oldani, akkor kiszedheted a laposbó a HDD-t, és egy asztalira kötve lemented az adatokat)

TomyGun javaslata, hogy takaríts le mindent és telepíts újra, az logikusnak tűnhet, csak sajnos benne van a pakliban, hogy a gép alján lévő matricán szereplő kódot nem fogja az OEM telepítő elfogadni. Tényleg 50% az esély rá, itt a topikban írtak olyan userek, akiknek elfogadta, de sajnos olyanok is, akiknél nem, ezzel bukták az eredeti OS-t.
(Én is sokszor futok bele ilyen problémába ügyfeleknél)

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.