Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71049) MasterDeeJay válasza King Unique (#71048) üzenetére

Csak egy partició van, ami gpt. UEFI only bootra állítva is bejön a win10 választómenüje aztán az nyilván nem vezet sehova mert törölve lett a source mappa. Magyarán magának az uefi bootnak nem lételeme az hogy külön partíció legyen (bár lehet alaplapfüggő), az sem hogy efi típusú fat32 annyi a követelménye hogy GPT legyen az ssd de tökmindegy hogy azon belül az az egy partició az ntfs vagy fat vagy akármi. Hozzáteszem lehet alaplapfüggő az egész és ez pont kezeli így is. A nagy gépemen meg a kínai lapokon emlékeim szerint fat32-t lát csak a bios és ott kézzel válaszható az efi file.
Tehát most ha biosban azt mondom hogy uefi only akkor is bootol a win10 setup bootválasztójába (amiben a 32bit és 64bit setup van) egy particióval is bár ez nyilván nem egy normális jelenség de ugyan ez a bootválasztó még nem gpt particióval előjött csak ott elsőnek windows7 is szerepelt.
De megcsinálom amint lesz időm az extra partíciókat és a bcd-t is.

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.