Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36751) rootkiller válasza micafighter (#36750) üzenetére


rootkiller
őstag

Van egy Fn-es kombináció és a bekapcsoló gomb mellett egy másik diszkrét gomb is, de nem csinálnak semmit.

Artengo TR 990 Pro

(#36752) micafighter válasza rootkiller (#36751) üzenetére


micafighter
nagyúr

Nálam speciel úgy van, hogy a sima billentyű lenyomásra kapcsolja a vezeték nélküli hálózatokat, az Fn gombal egyszerre lenyomva ugyanaz a billentyü pedig az F2.

(#36753) Doma88


Doma88
tag

Miért van az, hogyha újratelepítem a Windows-t akkor 2-3 hétig megy rendesen/akadás nélkül de utána egyre lassabban bootol be a gép, alapvető dolgok lassabbak, úgy mint egy sima netböngészés vagy egy videó elindítása. A winchester amelyiken a Windows van, 194 GB szabad hely van, a másikon 610 GB szabad hely van. Szabad hely van elég, 4GB RAM-om van, Intel E7300-am és egy HD4850-em. Vírusirtó meg pár alap program van csak feltéve úgyhogy nem értem mitől lehet ez az egész. :W Valami ötlet? :F

(#36754) coulthard

Sziasztok!

Tud valaki megoldást arra, hogyan lehet kikapcsolni a Windows automatikus hibernálás kezdeményezését akkumulátoros (notebook) használat esetén?
Az energiagazdálkodási beállításoknál mindent úgy állítottam, hogy ne álljon soha készenlétbe.
Van egy 3 órás akku a gépben, de mégis, a Windows szerint cserére szorul, erre figyelmeztet is.
Néha gond nélkül lemegy a 3 óra, de néha percenként hibernálja a gépet. (ekkor fel kell ébreszteni, majd megy tovább, de kb 1 perc után megint hibernálódik és így megy a végtelenségig, nem merül le, a %-os töltöttség jelző sem indokolja a hibernálást, szinte maximumon van.

16 éve a Hardveraprón.

(#36755) sid87


sid87
senior tag

Hello!

Már egy ideje folyamatosan azt veszem észre, hogy egy idő után durván belassul a gép.. Nem értem miért. Semmi extrát nem csinálok, csak fut a chrome, 10 tabbal, esetleg tv program, meg még 3-4 dolog a háttérben. Nem akarom elhinni hogy annyira le kell terhelnie a gépet, hogy néha percekig tölt, szaggat a film. Ki kell lépjek a chromeból hogy újra összerakja magát a rendszer... :S

Valami tipp?

iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu

(#36756) PAtr0n


PAtr0n
addikt

Sziasztok!

Több problémám is van. Win7 Enterprise 64bit.
1. Miért van az, hogy nem indul el csökkentett módban a gép? A Classpnp.dll betöltésénél áll meg, és újraindul. Olvastam már egy csomó mindent, de eddig semmi nem használt. Írták, hogy vírusok is blokkolhatják, meg hogy Win7 javítólemezzel meg lehet javítani. Más működő módszer nincs?
2. Az egész abból indult ki, hogy a Metro 2033 benchmark kidobál mindig ugyanott MSVCR80.dll-el hibával. Ez valami Microsoft Visual C++ 2010-es fájl lehet úgy olvastam neten, de hiába rakom fel a legfrissebbet belőle, nem oldódik meg. Ezért letöltöttem egy másik ilyen dll-t,(más méretű, és újabb mint ami nekem van), a helye is megvan a Windows --> winsxs könyvtárban, igen ám, de ott nem tudok felülírni semmit, hiába vagyok rendszergazda.
3. Ezért akartam csökkentett módban indítani a gépet, hogy hozzáférjek a windows system fájlokhoz, és felülírjam ezt a dll-t (mármint amit a metro hiányol, MSVCR80.dll-t).

Bárminemű ötlet, a fentebb leírt problémákra? Tehát a lényeg a csökkentett mód, vagy legalábbis az, hogy bele tudjak nyúlni a Windows könyvtárba.

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#36757) quailstorm válasza PAtr0n (#36756) üzenetére


quailstorm
nagyúr

ha a vcredist telepitese helyett takolsz, ne csodalkozz ilyeneken... leginkabb a jatek melle csomagoltat kellett volna telepiteni
Szerintem frankon virusos a geped. Taskmanager megy meg (feladatkezelo).

(#36758) bigdady válasza bigdady (#36748) üzenetére


bigdady
nagyúr

Valaki?

(#36759) micafighter válasza sid87 (#36755) üzenetére


micafighter
nagyúr

Mondjuk feladat kezelőben és Process Explorerrel megnézni, mi használja a CPUt és a RAMot. Rendezd sorba a folyamatokat ezek szerint, és mutass róla képet nekünk.

[ Szerkesztve ]

(#36760) Pokesz007


Pokesz007
senior tag

Hello!

Tudom,hogy sokan nem szeretik a buherált Windows7 oprendszereket. Sok helyen tilos is feltölteni. Régen használtam ezt a oprendszer nekem sokáig stabil volt. Szeretném kérdezni,hátha tudja valaki,hogy erre lehet tenni Sp1 frissítést?

Ime a pontos neve: Windows 7 Ultimate GAMER (x64) REBEL EDITION RTM 7600 .16385 Build 16385 ENG 2012

️️Hardverapró Mindörökké️️

(#36761) PAtr0n válasza quailstorm (#36757) üzenetére


PAtr0n
addikt

Köszi a választ, de hidd el a hivatalos úttal kezdek mindig mindent. Most is így jártam el, első körben a játékhoz mellékelt cuccokat pakoltam fel, Vcredist, Directx-ek, és Physx. Mivel ez a probléma jött, ezért kezdtem el mókolni. Odáig eljutottam már, hogy saját jogú szerkesztéssel kicseréltem az említett hibát okozó fájlt, de nem lett jobb a dolog. Olvastam külföldi fórumokat, páran panaszkodtak még erre a hibára, de valódi solution nincs sehol, ezt a hibát 64bit-es Visual C-k hozzák.
A vírusosság szempontjából meg nem kizárt, hogy igazad van, ezt olvastam máshol is, hogy a sérült csökkentett mód is erre utal. Megy a feladatkezelő igen. Miért?

[ Szerkesztve ]

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#36762) rgeorge


rgeorge
addikt

Nem tudom, hogy ez Windows 7 specifikus-e, de ha távoli asztalon kapcsolódok egy géphez (rendszerint Windows Server 2003, de talán mindegy), akkor a saját gépem billentyűzetén az AltGr + kombinációk időnként nem működnek. A távoli asztal kapcsolatok mind úgy vannak beállítva, hogy a Windows billentyűkombinációk csak teljes képernyős üzemmódban működjenek, viszont a távoli asztalok mind normál ablakban mennek. Találkozott már valaki ezzel illetve sikerült megoldani?

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#36763) Arlekim


Arlekim
aktív tag

Amit kérdezek, ahhoz nem nagyon értek, szóval ha butaság lesz a kérdés, bocsánat.
Rég óta szenvedek a 64bites win7 azon "fícsörével" hogy csak aláírt illesztőprogramokkal akar dolgozni. Most vagy a hw gyártók ostobák, és nem adnak ki rendesen aláírt illesztőt, vagy anomália van.
És nem csak ez, hanem a következő gondom is van ezzel:
Olykor "elfelejti" az eszközt, ilyenkor újra telepítené az illesztőt, de ismét belefutok a nem aláírt illesztő tájékoztatóba, reset, majd kikapcsolni F8 menüben az aláírás megkövetelését.
Nyomtatónál pl minden kihúzás-bedugás után új hardver, majd sorszámozza azokat, így az alapértelmezett nyomtatót csatlakoztatva nem online-ba megy át az alapértelmezett, hanem létrejön egy okipage 14ex másolat6 így ki kell választani nyomtatás előtt.

Szeretném fixálni az usb eszközöket, ez megoldható valahogy?
Ki lehet véglegesen kapcsolni az aláírás megkövetelését?

Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.

(#36764) Doma88 válasza Doma88 (#36753) üzenetére


Doma88
tag

Erre valaki?

(#36765) quailstorm válasza PAtr0n (#36761) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Mert nekem már volt olyan vírusom ami letiltotta, azért. Bár azt a NOD32 lelőtte, Malwarebytes pro se talált semmit, de registryből kellett újraengedélyezni.
Metro 2033 megvan nekem is, nálam hibátlanul megy.

Sajnos az én tudományom viszont itt elfogyott, a játéknak out of the box menni kéne, ahogy haveroknál is, még a kókány SP1 mentes warez 7-esen is ment nekik. Én leginkább Win8-on vittem.
Egyéb VC++2010 appot ki tudsz próbálni? Vagy rakd fel az MS visual studio SDK-t(értelemszerűen a 2010-et), azzal is mennie kéne.

(#36766) RockHaRD


RockHaRD
addikt

Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet azt megoldani, hogy egy adott ssd-re windows mellé ha másik partícióra XP-t rakok, akkor induláskor ki lehessen választani, hogy melyik wint akarom indítani?

(#36767) vlevi válasza RockHaRD (#36766) üzenetére


vlevi
nagyúr

Fordított sorrendben meg lehet. Előbb az XP, utána a Win7. Ezzel a módszerrel garantáltan menni fog, nem tudom, hogy a win7-hez van-e utólagos bootsector javító progi, amivel boot menüt lehet rendberakni.
Illetve, akkor, ha a géped UEFI bootos, akkor a Win7 fog bootolni, de szerintem az XP az nem.

Mihez kell az XP? Nem megoldás az, hogy Win7 alatt virtuálisgépben használod az XP-t amiatt a pár progi miatt, ami Win7-en egyáltalán nem akar működni?

(#36768) quailstorm válasza vlevi (#36767) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Elvileg a telepítőn lévő helyreállító tud ilyet csinálni, bár én kivonatolt helyreállító lemezt használtam. Az indítást gátló franctudjami javítása gomb az.

(#36769) #54715584 válasza vlevi (#36767) üzenetére


#54715584
törölt tag

Ha több rendszer kerül egymás mellé, olyankor a legutolsó telepített megkreálja a a menüt, ahol lehet választani a rendszerek közül. Legalábbis XP és Win7-nél nálam ez így működött anno :)

(#36770) PAtr0n válasza quailstorm (#36765) üzenetére


PAtr0n
addikt

Az a "baj", hogy most már jó, csak nem tudom mitől javult meg, mert már annyi mindent csináltam azóta, a vírusírtáson át, a különböző vc redistek, directx-ek, physx-ek telepítésén keresztül, a játék újrarakásáig. Mondjuk ez a Metro 2033 már...khmm...másik verzió, ha érted. Ez már nem áll le az említett hibával, 5x futtattam a bench-et, hiba nélkül.

Viszont a safe mode win indítás még mindig halott, pedig ráengedtem a win telepítőt, ami arra jutott 5-6 perc tekerés után, hogy nem tudja kijavítani a hibát.

Minden esetre köszi a tippeket!

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#36771) RockHaRD válasza vlevi (#36767) üzenetére


RockHaRD
addikt

azt tudom, hogy xp utána a win7-nél megy, de nekem kifejezetten fordítva kell. Yamicsoft windows managerbe van olyan, hogy boot manager, és elvileg ott létre lehet hozni a menüt, csak nem vagyok benne teljesen biztos. Felrakom az xp-t, aztán möglássuk.

(#36772) quailstorm válasza RockHaRD (#36771) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Szerintem felrakod XP-t, akkor lesz csak XP-d, csinálsz egy Win7 boot repairt és EasyBCD-vel beraksz egy XP menüpontot+ntldr-t, és menni fog.

(#36770) PAtr0n: nem tudok rá mit mondani sajnos, amit eredetileg próbáltál az is pirát volt?

Tudod volt ingyenes is, nekem onnan van, CeleronE3200 mellé nem vettem volna meg, így pozitív csalódás hogy legalább 30FPS körül volt az elején.

[ Szerkesztve ]

(#36773) allein


allein
addikt

Jó estét. Adott egy eredeti win 7 dvd lemez. MIlyen módon tudom ISO formátumban megszerezni, microsoft oldalon bejelentkezve le lehet tölteni valahogy ISO-ban? OS X mellé akarom felrakni, van egy wintoflash progim, felraktam pendrive-ra a windows. De ez még nem ISO :U

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=allein

(#36774) #54715584 válasza allein (#36773) üzenetére


#54715584
törölt tag

Sztem van sok ingyenes progi, ami ISO filet kezel és lehet létrehozni is vele fileokat. UltraISO pl?

(#36775) allein válasza #54715584 (#36774) üzenetére


allein
addikt

Köszönöm szépen :C :R

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=allein

(#36776) sid87 válasza micafighter (#36759) üzenetére


sid87
senior tag

Oké, itt vannak a képek:

kép 1
kép 2
kép 3

iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu

(#36777) vlevi válasza #54715584 (#36769) üzenetére


vlevi
nagyúr

"Ha több rendszer kerül egymás mellé"
Igen, de ez csak akkor igaz, ha az újabbat telepíted később.

(#36778) szasanyi


szasanyi
félisten

Segítségetkérnék az alábbi problémában: adott egy Lenovo Z575 noti, friss (és legális) Win7 x64 Home Pro.
Pár napig kifogástalanul működött, mától használhatatlanul lassú, még az egér is akad. Nem tudom pontosan mi okozza, víruskereső (AVG 2014) nem mutat semmi, az erőforrásfigyelő ígynéz ki:

Mi a fene lehet ez, mit lehet csinálni? Előre köszönöm a helpet! :R

(#36779) bigdady válasza bigdady (#36758) üzenetére


bigdady
nagyúr

Please! :R

(#36780) LonGleY válasza szasanyi (#36778) üzenetére


LonGleY
veterán

Ha esetleg CPU-idő (külön bekapcsolandó oszlop) alapján sorrendberakva látnánk a listát, még érne is valamit a screenshot. Meg ez nem tudom, milyen eszköz, a beépített feladatkezelő tökéletes lenne (ctrl+shift+esc).

[ Szerkesztve ]

(#36781) szasanyi válasza LonGleY (#36780) üzenetére


szasanyi
félisten

Sajnos a noti nem nálam van, így időbe telik - talán megpróbálhatjuk az én közvetítésem nélkül is. Egyelőre köszi, majd jövünk a továbbiakkal a továbbiakért.

(#36782) Kleroo


Kleroo
veterán

Telepítési bibi.
Mitől lehet, hogy a telepítés partícionálási szakaszén mindig lefagy a telepítő(végtelen gondolkozás). És ha valahogy továbbjutok, akkor a másolásnál örökké 0%-on áll.

Illetve ennél is sikerült már továbbjutnom párszor, de ekkor az újraindítás helyettt fagyott meg, majd maunális restart után a completing résznél ragadt végtelen gondolkodásban(manuál restart után nem elindítható a win...)

Egy laptopra menne fel, és minden diagnosztikán átment.(memestest pl) A korábbi vinyóval működik. Frissen vásárolt vinyóra menne fel az oprendszer

Ötlet?...

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#36783) LonGleY válasza Kleroo (#36782) üzenetére


LonGleY
veterán

USB-ről telepítesz? Ha igen, csináld újra a pendrive-ot más programmal, de a legjobb, ha DVD-t használsz.

A winyó reseteléséhez (új ms table) jól jöhet a Parted Magic, linkeltem már párszor itt.

Az sem árt, ha a telepítő eredeti, vagy még inkább MSDN-es iso-ból készült frissített verzió. Ezek alapján tovább kellene jutnod..

[ Szerkesztve ]

(#36784) Kleroo válasza LonGleY (#36783) üzenetére


Kleroo
veterán

Mindent megpróbáltam, amit írtál, kb 20x zongoráztam végig.
Elég rutinos vagyok már, de ez megfogott.
Végső keseremben utánanéztem,és nagy nehezen rátaláltam a megoldásra. Kb mindenkinek ez a baja ezzel a laptoppal. A BIOS frissítése oldja csak meg. A friss biossal viszont rosszul skálázódik az órajel, így mókolgatni kell..... ez meg kilőve. Tehát a problem: A fujitsu csodálatos biosa fosch. (Annyira nem öreg pedig a laptop, vista ready matrica díszeleg rajta.)
Köszönöm a segítséget azért, marad az Xp....csak 10 órám ment a levesbe...

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#36785) LonGleY válasza Kleroo (#36784) üzenetére


LonGleY
veterán

Legalább, hogy ne visszalépés legyen, netes gépnek Ubuntuntu dukálna, nem? Egy ilyen korhadt fatörzs XP-nek már csak offline, spciális programokat meghajtani kénytelen környezetben van értelme. A legközelebbi újratelepítés kikerülése végett sem árt rámenni a Linuxokra - már ha ott nem akadsz BIOS gondokból származó hibákba.

[ Szerkesztve ]

(#36786) gekkoXT


gekkoXT
senior tag

Próbálkozom újra.

Valamiért nem aktiválódik nálam a képernyő pihentető és más energiagazdálkodási beállítás.

Hogyan lehetne kideríteni, hogy mi nem engedi futni a képernyő pihentetőt?

(#36787) alienpapa


alienpapa
senior tag

Sziasztok!

Win 7 telepítés közben elmentem egy kicsit a géptől és amikor visszaértem a "hiányzó bootmgr" fogadott.
Utánaolvastam kicsit és a telepítőben a gép javítását választva a parancssorba beírtam, hogy Bootrec /RebuildBcd.
Semmit nem oldott meg ez a parancs, viszont most már a telepítő sem hajlandó elindulni. Hogyan tudnám megoldani ezt?

''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

(#36788) Doky586 válasza gekkoXT (#36786) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Nálam is volt ilyen. Állítsd 1percre az energiagazdálkodást és kisérletezd ki melyik program futása közben tapasztalod..

(#36789) allein


allein
addikt

Amennyiben egy eredeti windows már fel van telepítve egy gépre és aktíválva is van, akkor azt már nem lehet egy másik gépen aktiválni, jól gondolom? Ilyenkor mi a teendő, új kulcs vásárlása?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=allein

(#36790) LonGleY válasza allein (#36789) üzenetére


LonGleY
veterán

Ha OEM verziód van, akkor így van, ahogy mondod.
Ha dobozosad, akkor 2 (?) másik gépre is felrakhatod.

[ Szerkesztve ]

(#36791) allein válasza LonGleY (#36790) üzenetére


allein
addikt

OEM verzíóm van, mennyibe fáj egy kulcs megvásárlása, tudod esetleg? Körülbelül, 10-20.000 ft?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=allein

(#36792) LonGleY válasza allein (#36791) üzenetére


LonGleY
veterán

30-40... [link]

[ Szerkesztve ]

(#36793) allein válasza LonGleY (#36792) üzenetére


allein
addikt

Köszönöm a válaszod. Mi van ha nem aktíválom, virtuálisan használom a maceln lévő op mellett.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=allein

(#36794) LonGleY válasza allein (#36793) üzenetére


LonGleY
veterán

Ez kérdés volt? Mi lenne? Lejár 30 nap alatt, kikapcsolja az Aerót, és rinyál, hogy aktiváld.

(#36795) kizcar


kizcar
tag

Sziasztok!

Ezek a hibák mire utalhatnak??? Érdekesnek tartom, hogy az Exception Code mindegyiknél megegyezik.

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: gta_sa.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4270f18a
Fault Module Name: HsSrv.dll
Fault Module Version: 1.0.12.106
Fault Module Timestamp: 4f064d85
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00010bce
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Locale ID: 1038
Additional Information 1: d68b
Additional Information 2: d68bd3b8282f5e72182bbd7e42e4d6c7
Additional Information 3: ebab
Additional Information 4: ebab08cb910a741327a2a0bb4ae55cfb

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: gta_sa.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4270f18a
Fault Module Name: HsSrv.dll
Fault Module Version: 1.0.12.106
Fault Module Timestamp: 4f064d85
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00010b4a
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Locale ID: 1038
Additional Information 1: d68b
Additional Information 2: d68bd3b8282f5e72182bbd7e42e4d6c7
Additional Information 3: ebab
Additional Information 4: ebab08cb910a741327a2a0bb4ae55cfb

Problem signature:
Problem Event Name: BEX
Application Name: gta_sa.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4270f18a
Fault Module Name: gta_sa.exe
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 4270f18a
Exception Offset: 004e2f2f
Exception Code: c0000005
Exception Data: 00000008
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Locale ID: 1038
Additional Information 1: d68b
Additional Information 2: d68bd3b8282f5e72182bbd7e42e4d6c7
Additional Information 3: ebab
Additional Information 4: ebab08cb910a741327a2a0bb4ae55cfb

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: opera.exe
Application Version: 12.16.1860.0
Application Timestamp: 51d184e3
Fault Module Name: KERNELBASE.dll
Fault Module Version: 6.1.7601.18229
Fault Module Timestamp: 51fb1677
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0000000000001f2c
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Locale ID: 1038
Additional Information 1: 98e8
Additional Information 2: 98e8b2e0cfca7288f68c344740438d71
Additional Information 3: 0bb0
Additional Information 4: 0bb059422f5bdeb95f297bf13aa0b16e

Problem signature:
Problem Event Name: BEX
Application Name: ePSXe.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 483816fa
Fault Module Name: StackHash_0a9e
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Offset: 08b90500
Exception Code: c0000005
Exception Data: 00000008
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Locale ID: 1038
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: opera.exe
Application Version: 12.16.1860.0
Application Timestamp: 51d184e3
Fault Module Name: KERNELBASE.dll
Fault Module Version: 6.1.7601.18229
Fault Module Timestamp: 51fb1677
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0000000000001f2c
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Locale ID: 1038
Additional Information 1: 0d71
Additional Information 2: 0d71d7500ded9f6be4c20af6fdd081a7
Additional Information 3: f7dc
Additional Information 4: f7dc8749f76bbb55a82ac0f7317193b0

Problem signature:
Problem Event Name: BEX64
Application Name: opera_plugin_wrapper.exe
Application Version: 12.16.1860.0
Application Timestamp: 51d19394
Fault Module Name: NPSWF64_12_0_0_70.dll_unloaded
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 53015e11
Exception Offset: 000000006c4514e7
Exception Code: c0000005
Exception Data: 0000000000000008
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Locale ID: 1038

(#36796) bigdady válasza bigdady (#36779) üzenetére


bigdady
nagyúr

Valaki?

(#36797) Tsumaas válasza LonGleY (#36780) üzenetére


Tsumaas
senior tag

Üdv!
Nálam van az említett notebook. A hiba (képi és hangi akadás) érdekessége az, hogy csak internet kapcsolat esetén áll fent.
Internetkapcsolattal a CPU-használat akár 99% is lehet, szinte terheletlen állapotban (chrome fut a háttérben).
Internetkapcsolatot bontva a CPU-használat max. 17% de alapvetően 0% körüli.
Délelőtt teljesen hibátlanul működött, fél6 körül a probléma visszajött, csakúgy, mint a tegnapi nap során.
A külön bekapcsolandó oszlopot nem találtam, de ha pontosan elmagyarázod mit kérsz, természetesen megcsinálom. A feladatkezelőből mire vagy pontosan kiváncsi?

Szerk.: A Rendszermegszakítások 40 körül van már lassan.

[ Szerkesztve ]

Hard work beats talent.

(#36798) LonGleY válasza Tsumaas (#36797) üzenetére


LonGleY
veterán

Akkor valami szar vírus.
Rossz hardver...
Ki tudja.

Ctrl+Shift+Esc > View > Select Columns > CPU Time
Utána a megjelenő oszlop címére kattintasz, kész.

[ Szerkesztve ]

(#36799) Tsumaas válasza LonGleY (#36798) üzenetére


Tsumaas
senior tag

Nem tudom mennyiben segít.
Hardver kétlem, mivel notebook és eddig jól működött. Meg csak délutánonként romlana el....
A rendszer friss, bár ettől még vírus lehet.

Hard work beats talent.

(#36800) Jarod1 válasza Tsumaas (#36799) üzenetére


Jarod1
addikt

milyen víruskeresőd van? ja látom avg..

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.