Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36101) qqcqqc


qqcqqc
őstag

szép estét!
Haveromnál felmerült egy kérdés:
Van egy jól belakott, rendesen működő x64 HP hun rendszere.Most hozzá költözik élete párja és ketten használnák a gépet, két felhasználói profillal. A probléma az, hogy a kedves hölgy nem tud magyarul, és két nyelven használnák a wint. Az office alkalmazásra már találtunk megoldást, a gépen jelenleg openoffice van, erre épülő oxigen oficce kezel több nyelvet, de az operációs rendszer probléma. Van a hölgynek egy szabad ultimate licensze, de a cimbi nem szeretné újrarakni a programjait.
Van lehetőség arra, hogy a HP-t upragelje az ultimate-re újratelepítés nélkül?

(#36102) Sub-ZeRo válasza qqcqqc (#36101) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Nincs. Csak tiszta telepítéssel megy ez sajnos.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#36103) qqcqqc válasza Sub-ZeRo (#36102) üzenetére


qqcqqc
őstag

úgy se, ha frissítésként indítja a telepítést és nem új telepítésként?
szóval verziót (vista-win7, win7-win8) tudok programok újratelepítése nélkül frissíteni, de verzión belül nem tudok váltani?
A Windows Anytime Upgrade sem működik?

[ Szerkesztve ]

(#36104) chizuru


chizuru
csendes tag

Sziasztok!

Újra itt vagyok, a múltkori videókártyás kékhalál után (megszűnt), a mai napon négy kékhalállal, ha jól értelmeztem a kódot, hálózati driver miatt. Minden egyes alkalommal újratelepítettem a drivereket, és mindig ugyanazt az egy Atheros drivert adja ki hibának. A gép most jött vissza szervízből, takarítva, újratelepítve volt. Mi legyen, vigyem vissza, vagy próbálkozzak tovább?

so long ヒカリノムコウヘ so long ナモナキジユウへ so long フアンヲノミコメ so long ダレヨリモタカクトべ

(#36105) Tomi120


Tomi120
csendes tag

Hello!

A következő problémám lenne, korábban volt egy win 7-em és még mellé egy Debian 7-esem. Először a win 7-et tettem fel után a Deban 7-et. Na mármost a régi win 7-emmel problémák voltak, ezért már muszáj volt újratenni. Miután újratettem a win 7-et, már nem tudom, használni a Debian-omat. Ugyanúgy fenn van, de még csak véletlenül se ajánlja fel a win 7-t, hogy azt is használhatom. A kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan tudom "megmacerázni" a windows boot-olóját, hogy felismerje nekem a (szerinte nem létező) Debianomat? Előre is köszi.

(#36106) quailstorm válasza Tomi120 (#36105) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Neosmart EasyBCD (ingyenes), add entry, GRUB2.

(#36107) micafighter válasza chizuru (#36104) üzenetére


micafighter
nagyúr

Én visszavinném a szervízbe.

Kékhalál hibákat egyébként ezzel érdemes beazonosítani: BlueScreenView

(#36108) Sub-ZeRo válasza qqcqqc (#36103) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Úgy sem lesz jó. Csak tiszta telepítéssel megy a dolog.

Szerintem az upgrade sem fog menni. [link]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#36109) chizuru válasza micafighter (#36107) üzenetére


chizuru
csendes tag

Igen, köszi, ezzel néztem. Hát akkor megy vissza. Hurrá : (

so long ヒカリノムコウヘ so long ナモナキジユウへ so long フアンヲノミコメ so long ダレヨリモタカクトべ

(#36110) adamssss


adamssss
veterán

Sziasztok!

Lenne egy problémám amire kéne valami jó kis megoldás.

Egy cégnél dolgozom, ahol igen sok OEP-es dokumentációt kell leadni és ezekben baromi sok engedély van amiket csatolni kell. Ezeknek az engedélyeknek pedig ugye van határidejük, amíg érvényesek.

Na már most, a céges hálózaton van egy public mappa ahova ezeket kell feltölteni, hogy mindenki tudja őket használni. A lényeg az, hogy valami olyan program, vagy beállítás kéne, ami jelez, ha egy doksi mondjuk egy hónap múlva lejár. nem tudom, hogy a win-nek van-e ilyen funkciója. (Pl be lehessen állítani, hogy adott doksi törlődjön, vagy jelezzen stb.)

Rendszer: win 7 enterprise.

Köszi előre is a segítséget.

[ Szerkesztve ]

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#36111) micafighter válasza adamssss (#36110) üzenetére


micafighter
nagyúr

Az ilyen fajta fájlra jobb gomb, tulajdonságok, részletek fülnél milyen mezők vannak? A legyegyszerübb az lenne, ha van olyan mező, amihez tudsz írni bármit, mondjuk "címke", akkor oda írjátok a fájl lejárati dátumát. A mappában ahol ezek vannak, ott pedig beállítjátok, hogy mutassa a fájlok címkéjét is, és akár lejárat alapján is sorba tudjátok rendezni a dokumentumokat.

(#36112) adamssss válasza micafighter (#36111) üzenetére


adamssss
veterán

Hmm szuper ötlet kipróbálom. Ezek amúgy 99%-ban pdf, illetve word doksik.
Köszi :R

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#36113) micafighter válasza adamssss (#36112) üzenetére


micafighter
nagyúr

Wordnél menni fog, PDFnél viszont az OP rendszer még mindig nem tudja natív a címkézést, viszont 3rd party shell extension-al elő lehet varázsolni a funkciót. [link]

Egy másik megoldás, ha a fájlnevek elejére írjátok mondjuk a lejárati dátumot. Ezt bármilyen formátumú fájlnál meg lehet csinálni. Ha hagytok szóközt akkor nem lesz zavaró sem. Mondjuk Doksi.pdf -ből lesz 2014.04.01. - Doksi.pdf. Én PDFnél így rendezek, mert nem akartam shell extensiont feltenni.

(#36114) gebro


gebro
aktív tag

Sziasztok!

A párom gépén lecseréltem az xp-t win7-re. Azóta alvó állapotban a power led villog. Ez xp alatt nem volt meg. A gépben semmilyen hardver változás, kábelezés nem történt.

Van erre valami magyarázat, illetve szoftveresen kikapcsolható ha a win7 okozza ezt?

(#36115) DS39 válasza gebro (#36114) üzenetére


DS39
nagyúr

az a helyes működés hogy villog. nálam két gépen is így van ez alvó állapotban.
szerintem jó megoldás, mert meg tudod különböztetni a teljesen kikapcsolt állapottól.

[ Szerkesztve ]

(#36116) micafighter válasza gebro (#36114) üzenetére


micafighter
nagyúr

Alvó állapotban villog a led, ez normális.

(#36117) gebro válasza DS39 (#36115) üzenetére


gebro
aktív tag

Köszi a választ. Ha nálad is villog, akkor rendben van, nem egyedi eset.

Viszont nemrég szereltem össze magamnak egy új gépet, és azon is win7 van, csak 64 bites. Na az enyémen nem villog a power led alvó állapotban és nem is ég, csak ha aktív a gép. Ezért volt fura számomra. Akkor lehet hogy ház függő? Mert a vezetékek tutira jól vannak bekötve.

micafighter: Köszi a megerősítő választ neked is.

[ Szerkesztve ]

(#36118) Impressa


Impressa
őstag

Üdv. Urak!

Továbbra sem oldódott meg a problémám!
Adott egy Asus Eee PC 1015PN netbook. Új rendszert telepítettem rá (win7 HP 32 bit MSDN, gyári kulccsal)
És ha bármilyen drivert szeretnék telepíteni, nem engedi, és mindegyiknél ez a hibaüzenet fogad:

Win 7 Starternél is ugyanez volt a gond, ezért váltottam HP 32 bitre. A feladatütemezőben nem találtam olyan futó és aktív folyamatot, ami miatt nem engedné a telepítést.

előzmény:[link] [link]

A segítséget előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#36119) Piftuka válasza Impressa (#36118) üzenetére


Piftuka
veterán

Szia!

Nekem egyetlen tippem van: talán ezek a netbook-ok csak a saját telepítőlemezükkel hajlandóak (együtt)működni. A nővéremnek is ilyen Eee PC számítógépe van, a hozzá adott jogtiszta 32 bites Windows XP-vel.

Csakhogy ez egy "speciális" XP telepítő. Ugyanis integráltan tartalmaz minden beépített alkalmazást is. (Nagyjából olyan, mintha egy "képfájlt" készítettél volna a feltelepített, használatra kész, bekonfigurált XP operációs rendszeredről.)

Van egy olyan tippem, hogy bármi más (tehát "hagyományos") OS telepítő lemezekkel - legalábbi Windows rendszerek használata esetén - a telepítés nem megoldható, mert nagy valószínűséggel keresi azt az azonosító fájlt, amely hozzá tartozik (és amely a gép mellé adott WinXP telepítő lemezről történő install esetén lesz csak felmásolva a számítógépre).

Remélem, hogy hasznos az információ! Ha már úgyis rászánad az időt, próbáld ki az eredeti telepítőlemezével (szükséged lesz egy külső CD olvasóra), és ha azzal gond nélkül tudod használni a számítógépet, akkor ez a megoldás.

És írd meg, kérlek, hogy mire jutottál, hogy mások is okulhassanak belőle!

Üdv: Piftuka

"Aquila non captat muscas."

(#36120) qqcqqc válasza Impressa (#36118) üzenetére


qqcqqc
őstag

Én egy tiszta telepítés után megpróbálnám aidával megnézni a hiányzó eszközöket, amiket a win nem rak fel magától és nem az asus oldalán található drivereket raknám fel, hanem a gyártóit: pl. nvidia, intel, realtek, stb.

[ Szerkesztve ]

(#36121) Impressa válasza Piftuka (#36119) üzenetére


Impressa
őstag

Szia!

Telepítőlemezt nem adtak hozzá, mert az új „trend” szerint már reconvery partíción volt az előtelepített OS (Win 7 Starter). Az eredeti HDD teljesen tönkrement, nem tudtam megmenteni róla semmilyen adatot. A családban mindegyik gép előre telepített OS-szel rendelkezik. A másik érdekes dolog, hogy erre a gépre már telepítettem korábban MSDN-es Win 7 Startert, és akkor nem volt probléma. Most is azzal az OS-szel próbálkoztam első körben, de ugyanez volt a probléma.

(#36120) qqcqqc Tudod az az érdekes, hogy az eszközkezelőben minden driverillesztő fent van, ezt a win csinálta, bocs kivéve. Egyébként a gyártók oldalairól is próbáltam feltenni frissebb drivert, de azokat sem engedi telepíteni. Most úgy néz ki a dolog, hogy: pl. a wifi-driver fent van, de nem működik, mert nem tudom bekapcsolni, mivel az ATK segédprogram nincs fent, amivel be lehetne kapcsolni. Ebben a masinában 2 db VGA van, de megint csak nem tudok váltani, mert a Graphics Switch programot sem engedi telepíteni, és csak a dedikáltat látja, az iGPU-t nem.

Köszönöm mindkettőtöknek az ötletet és a segítséget! :R Sajnos nincs változás. Elég sokszor telepítettem már wint, eddig ilyen problémával nem találkoztam, de most kifogott rajtam. Ha van még ötletetek szívesen fogadom. Ez már 3. újratelepítésem + a frissítések, és már nem szeretném újrahúzni a gépet, hogy őszinte legyek. :(

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#36122) ro_bert17 válasza ro_bert17 (#36083) üzenetére


ro_bert17
őstag

Valaki esetleg?

(#36123) lukaszokni


lukaszokni
aktív tag

Sziasztok!

Win7 Starteren jól látom, hogy nem működik a mappanézetben a képelőnézet?
Milyen programmal lehet ezt kiváltani?

mAtx4ever!

(#36124) Fire/SOUL/CD válasza ro_bert17 (#36122) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Leegyszerűsítve a kérdésed: beállítható, hogy ne a célmeghajtó gyökerébe mentse a backup fájlt?
Legjobb tudomásom szerint nem. (A beépített backup arra sem jó, ha megzsibbad a HDD és az új HDD-re kellene visszaállítani a korábbi bcckupból, mert nem engedi. Szóval külső backup/restore alkalmazásokat célszerű alkalmazni.)

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#36125) ro_bert17 válasza Fire/SOUL/CD (#36124) üzenetére


ro_bert17
őstag

Bonyolultan kérdeztem? :B Bocsi! :)
Egyébként ez érdekelt, igen. Köszi! :R
Szóval az van amit eddig is tapasztaltam, csak azt hittem csak én nem tudok beállítani még valamit ehhez. De számomra annyira nem logikus, hogy nem lehet megcélozni egy konkrét és adott mappát.
Ezt a visszaállítós dolgot szerencsére nem kellett kipróbálnom eddig, de ezek szerint sajna elfelejtem akkor a beépítettet. Kár, mert kényelmes volt, és nagyon-nagyon tetszett hogy VHD-t készít. De akkor van 3th szoftverem hozzá.
Köszi mégegyszer!

[ Szerkesztve ]

(#36126) ro_bert17 válasza ro_bert17 (#36125) üzenetére


ro_bert17
őstag

De ha már itt vagyok, akkor azért kérdeznék még.
Notebookot használok, ssd-vel és hdd caddy-vel. Egy-két hónappal ezelőtt észre vettem, hogy nincs a kis hardver eltávolítós gombom. Van arra esély, hogy ennek utána tudok járni valahogy?

(#36127) Fire/SOUL/CD válasza ro_bert17 (#36126) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

A SATA AHCI üzemmód egyik szolgáltatása a Hotplug/Hotswap. Ha a hardver biztonságos eltávolítása nem jelenik meg, annak alapvetően 3 oka szokott lenni
1. Nem az OS alap AHCI drivere van használatban, hanem telepítve lett az adott chipset-nek megfelelő AHCI driver. (Ez amúgy rejt egyéb "veszélyt" is magában, ugyanis nem minden 3rd part AHCI driver támogatja a TRIM-t, ami SSD-nél szempont. Javasolt az SSDOK-al ellenőrizni. ;) )

2. BIOS-ban tiltható(laposoknál ez kizárható)

3. Ha az SSD rendszermeghajtó, akkor az nem eltávolítható (bár vannak olyan esetek, amikor simán) :DDD

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#36128) tibbike01


tibbike01
őstag

Sziasztok.
Gyors leszek:
Ha bedugok egy pendrive-ot, megjelenik alul az óra mellett a hardver biztonságos eltávolítása ikon, de ha ráklikkelek nem történik semmi, nem jelenit meg semmilyen ablakot, vagy listát.
Többféle pendrive-al, és telefont rádugva is próbáltam, de sosem jelenít meg semmit.

Tudja valaki a megoldást?

(#36129) LonGleY válasza tibbike01 (#36128) üzenetére


LonGleY
veterán

Egyéb buboréküzeneteid vannak? Pl. mikor új hardvert ismer fel, vagy ilyesmi.

Itt egy reg fájl, futtasd, resetelj, és próbáld ki megint! Ezzel tudod őket engedélyezni.

[ Szerkesztve ]

(#36130) ro_bert17 válasza Fire/SOUL/CD (#36127) üzenetére


ro_bert17
őstag

1.: Olvasgattam a bejegyzéseidet ssd témakörben, de számomra nem tisztult ki, milyen és melyik drivert kellene használnom. Ilyen az ssdok a gépen: [link]
A hotplug/hotswap meg így jól van nem? [link]
2.: Kb. üzleti gép így nem tartanám kizártnak, hogy van funkció a BIOS-ban. Igaz nem néztem meg, de nem szoktam a BIOS-t piszkálgatni.
3.: A caddy-ben lévő hdd-re értettem. Nem akarom az os ssd-t kirángatni menetközben. Amúgy is intel320, még a áram kimaradásoktól is tartok. :)

[ Szerkesztve ]

(#36131) ro_bert17 válasza ro_bert17 (#36130) üzenetére


ro_bert17
őstag

Na bele is futottam a 2. pontban linkeléskor a 3. pont incidensébe. :D
Természetesen a keretben lévő hdd is így van beállítva a hotswap ügyében. (feltéve, ha ez a jó így).

(#36132) dodopek


dodopek
addikt

Sziasztok!
Dell inspiron mini 10 +1gb rammal megbírkózik a 7 starterrel? Ha igen, a starterben van wifi? A tulajnak az a legfontosabb, hogy a wifi gond nélkül működjön...

Köszönöm!

(#36133) samgar


samgar
őstag

Adott egy vadonatúj 64 GB 3.0 pendrive és sehogy semmilyen particionálás után nem tudok rá tenni bitlocker titkosítást, mert azt írja ki nem megfelelő paraméterek. Megbolondulok, segítsetek!

Oppo Find X5 PRO

(#36134) Impressa válasza dodopek (#36132) üzenetére


Impressa
őstag

Szia!
Megbirkózik vele, és van a gépben wifi, a win tudja kezelni gond nélkül. Simán menni fog vele. ;)

[ Szerkesztve ]

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#36135) dodopek válasza Impressa (#36134) üzenetére


dodopek
addikt

Köszönöm. Sajnos közben kiderült, hogy nem az xp miatt lassult be a cucc, és ezen már semmilyen rendszer nem segít. A HD Sentinel 10 napot jósol a 9% kondival rendelkező merevlemeznek...

(#36136) Impressa válasza dodopek (#36135) üzenetére


Impressa
őstag

Akkor marad az új vinyó, és az újratelepítés. Én most raktam fel a netbookomra a HP 32 bitet, eddig ezzel is megy „rendesen”.

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#36137) Zola007


Zola007
veterán

Adott egy Win7 x64, amd a6-5400k integrált 7540
legfrissebb driver van fent, a többi win7 által felrakott
egy ideje képeknél és videóknál bizonyos területeken piros csíkok jelennek meg.
Szerintem nem hardveres hiba, mert sehol máshol nincs ilyen gond, kizárólag a kép- és videómegjelenítés területén pl google vagy irfanview agy bármilyen weboldalba beágyazott kép. Böngészőtől is független, weboldaltól is (itt a ph-s képeken is van ilyen csíkozás)

Ha valakinek lenne tippje, kérem írja meg. :R
[link][link]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#36138) szabonagyur válasza Zola007 (#36137) üzenetére


szabonagyur
félisten

Simán lehet hardveres hiba, sőt szerintem legnagyobb esélye annak van. Meg kéne hajtani a kártyát pl. Furmark vagy társaival. De ez már nem win7 topik, azonnali kártyásban tudnak segíteni jobban :)

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#36139) HellGreg


HellGreg
őstag

Sziasztok, nem tudom, jó helyre írok-e, a probléma a következő. Az ismerősöm laptopján egy win7 van. A bet-365 kliensbe nem tud belépni, mert nem lehet beírni a felhasználónevet és jelszót. Tehát megjelenik a beléptetőablak, de nem lehet beleírni. Újratelepítés nem segített.
Esetleg van valakinek valami tippje, mi lehet a gond?

Köszi előre is

(#36140) qqcqqc válasza Zola007 (#36137) üzenetére


qqcqqc
őstag

több böngészővel próbáltad?
ha letöltöd a képet, akkor is csinálja?
Hűtő rendesen rajta van a procin (apu-d van)?
Ramok nem hibásak, vagy nincsenek túlhúzva?

(#36141) qqcqqc válasza Impressa (#36121) üzenetére


qqcqqc
őstag

Ha a recovery-ből telepíted, abban benne kéne lenni az összes segédprogramnak. Az nem telepít, hanem felhúz egy image filét. Ha ott sem mennek a dolgok, akkor nem win hiba.

(#36142) Zola007 válasza qqcqqc (#36140) üzenetére


Zola007
veterán

(#36138) szabonagyur: APU-m van, nem tudom hogy megnézem majd , először próbálok szerezni egy másik kábelt.
Ha a közelébe viszem a kurzort, akkor van amelyik eltűnik.

(#36140) qqcqqc : igen, próbáltam, mindegyikben ugyanúgy néz ki. Mintha bizonyos színekhez/árnyalathoz kötődne, PS-ben néztem színskálával tologatva.
Rendesen rajta van a hűtő, idle 38-40, Aida terheléssel is max 48 fok, AC Alpine 1200-as fordulaton
ramok nem hibásak, memtestet majd még nézek ha lesz üres pendrive-om

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#36143) Impressa válasza qqcqqc (#36141) üzenetére


Impressa
őstag

Bocs, lehet, nem fogalmaztam elég érthetően.
1. HDD - ez volt az eredeti, ezen volt a reconvery partíció, ezt nem sikerült megmentenem.
2. HDD - erre sikerült feltelepítenem minden drivert ( Win 7Starter ment fel MSDN)
3. HDD - ugyanazt a Startert raktam fel, mint korábban, de nem teljes értékű a gép.

Viszont a második HDD-t sikerült felélesztenem, és azzal megy a VGA és a wifi is. :F
Ez teljesen kész, hallod. :D

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#36144) micafighter válasza Zola007 (#36142) üzenetére


micafighter
nagyúr

Nekem pixelhibának tűnik a monitor kijelzőjében. Ha van a monitorra gar, akkor élni kéne vele.

[ Szerkesztve ]

(#36145) hoffman_


hoffman_
nagyúr

sziasztok!

win 7-es telepítő pendriveot szeretnék csinálni, de valami nem oké. bosszant, mert az elmúlt 3-4 alkalommal gond nélkül ment. egy 8 gigás corsair flashvoyager, 7,4 giga formázva, próbáltam előlapin, alaplapin, usb 2.0-án, 3.0-án, semmi. ezt a hibát dobja, soha nem csinált még ilyet. az iso is ugyanaz, mint eddig...

valami ötlet?

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#36146) szabonagyur válasza hoffman_ (#36145) üzenetére


szabonagyur
félisten

Szia

Esetleg megpróbálni ezzel a progival: [link]
Ez is képes bootolható telepítőt készíteni :)

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#36147) aram01


aram01
nagyúr

srácok egy kérdés hátha tudtok segíteni:
játéknál gondol egyet a rendszer és kidob kis ablakba, van amikor csak egyszer van hogy 20mp időközönként, kezd már idegesítő lennél így nem lehet multit nyomni( a játék és az op is eredeti) van valakinek ötlete?

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#36148) 2ning


2ning
tag

Minden első indításra leáll a win 7, bekapcsoló gombbal kikapcsolom, indítás, minden OK. Bejelentkezés lefut, kijönnek az ikonok, egér OK, még a startmenübe is beletudok kattintani de, onnan már nem tudok elindítani semmit. Win 7 Ultimate HP Compaq 8510p. Végre sikerült egy ablakot dobnia ma:

(#36149) micafighter válasza hoffman_ (#36145) üzenetére


micafighter
nagyúr

Minden felesleges háttérprogramot kapcsolj ki amíg a telepítő készül. Én az antivírust is ki szoktam kapcsolni, mert az is okozhat gondot. Ha félsz akkor a netet is kapcsold ki közbe. Sok gondot okozhatnak, pl antivírus vizsgálja a pendriveot, és nem enged addig hozzáférni semmit, vagy az iso-t vizsgálja ugyanígy, vagy a win7usbdownload toolt, esetleg sandboxol a vírusírtó, vagy valamely háttéralkalmazás piszkálja a pendriveot vagy az ISO-t, stb. Sok a hibalehetőség, amit lehet, kapcsolj ki.

Ennél a hibánál pedig azt is ellenőrizni kéne, hogy írás/olvasás-i jogok megvannak-e a célhelnyél és a forráshelynél.

[ Szerkesztve ]

(#36150) hoffman_ válasza micafighter (#36149) üzenetére


hoffman_
nagyúr

azt kapásból tiltom én is mindig. másik gépen se ment a windows tool. rufust felraktam oda, most elvileg készül, majd kiderül. vicc ez, hogy minden ok nélkül behal valami, sose fogom ezeket megérteni.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.