Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10170) dudasj válasza geprombolo (#10165) üzenetére


dudasj
tag

A procik tényleg nem, de a játékra használt videokártyák anál inkább. Videokari tesztekben sűrűn látom hogy amelyik szgép terhelés nélkül 80w-ot eszik az egy játék alatt simán felmegy 300-ra. A veszteség miatt pedig ha nincs rajta tartalék nagyobb lesz a villanyszámlád is, plusz hamarabb romlik. Pl itt.
És még egy dolog ami miatt én óva intenék mindenkit a gagyi tápoktól: Tavalyelőtt történt hogy egy ismerősöm ismerősének :) elromlott a tápja és nem cserélte hanem szervizbe (sztech boltba) vitte vissza. Megforrasztották, működött 1 hónapig aztán amikor elszállt akkor ment vele az alaplap, proci, memóriák, hdd-k, dvd író... A boltban kicserélték a rosz tápját, mondván ők azt javították, a többi nem az ő dolguk... Szóval ezen nem nagyon érdemes spórolni. Az a gond ezzel hogy nem feltétlen szakadással romlik el, és olyankor magával viszi a halálba az egész gépet sajnos. Persze ha megbízol a szakiban aki javította mert ismered is akkor oké, de a plusz költég amit rá kell költeni az nagyon kicsi, a kockázat viszont nagy. De ez nem watt hanem márka függő inkább. Attól persze a tied még lehet stabil de gagyi márkáknál nagy a gyártási szórás, nem tudhatja senki mit vesz.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.