Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25751) dchard válasza pr0bi (#25750) üzenetére


dchard
veterán

Erre mondtam, hogy látni kéne a pireeli beállításait, mert simán lehet, hogy nem kapsz külön áramkört és simán csak a csomagütemező próbálja megoldani több kevesebb sikerrel. Ez lenne a jobbik eset, mert akkor le lehetne cserélni ezt a szutyok pirellit normális cuccra.

Én már többször elmondtam, hogy ha kapnék valakitől kölcsön egy ilyet akkor ránéznék a beállításaira, de enélkül nem tudok többet mondani.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#25752) bul07 válasza bul07 (#25696) üzenetére


bul07
nagyúr

Most a Telekom SMS-re ébredtem
A Magyar Telekom aktiválta a kért szolgáltatást: sebesség módosítás

Gyorsan ki is pattantam az ágyból hogy megnézzem, de speedtest szerint még nem változott a sebesség (eszköz újraindítás megvolt)
Viszont belépve az eszközbe láttok változást
Régi:[link]
Új:[link]

Na akkor várni kell türelemmel, remélem nem sokat, bár ahogy néztem az adatokat a feltöltés meglesz de a letöltés az nem , de majd kiderül

Mikkor hívjam őket a nem lenne változás . Délután?

Hozzáértőktől kérdezném a Interleave Depth és a INP mit takar mert azok is változottak

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#25753) pr0bi válasza dchard (#25751) üzenetére


pr0bi
senior tag

Igen, ha már ennyit tudnék boldogabb lennék. Ezek után hogyan váltson az ember iptv-re? Próbálták már nem kétszer rámsózni a szolgáltatást de ilyen áron inkább nem kell.

A digitális kábeltévén ugyan úgy lehet fogni az analóg részét is? Ehhez kell külön STB? Jelenleg 4 tv van a lakásban.

(#25754) pr0bi válasza bul07 (#25752) üzenetére


pr0bi
senior tag

Ezek szerint SMS-t küldenek? :)

(#25755) SlayR válasza pr0bi (#25754) üzenetére


SlayR
senior tag

Nettel kapcsolatos változtatásoknál minden platformon úgytudom.

(#25756) joecontra válasza deminos (#25742) üzenetére


joecontra
addikt

Igaz ez sok helyre jellemző lehet.

Üdv,
J

(#25757) pakriksz válasza dchard (#25749) üzenetére


pakriksz
őstag

nem kevertem össze. a feljebb lévő rétegeknek tcp-n sem volt 30 éve, mert az custom cucc, mindenki olyan protokollt csinál tcp-re udp-re rá amilyet akar, max 10 év a lemaradás ami a tcp-s bittorrent protokoll és az udp-s között eltelt.
Elvileg azért akarták a tcp-t lecserélni udp-re, mert a tcp ellenőrzi az adatot, figyeli hogy rendben megérkezett-e, míg ugyanezt a a torrent alkalmazásszinten megteszi, tehát tcp módban 2x megcsinálja szinte ugyan azt.

Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

(#25758) ps.clint


ps.clint
csendes tag

Sziasztok!
A következő lenne a problémám.
Adott egy T-Home csomag, TV, Telefon, Internet.
Az IPTV szolgáltatás router felöli oldaláról kérnék egy kis segítséget.
Jelenleg egy TP-Link wr741nd típusú router használok, egy Cisco ISB 6030MT-A típusú beltéri egységgel.
A problémám a következő: a router antennája egy esés következtében eltört (belül), és nagyon gyengén szórja a wifi jelet, és kertes házról lévén szó eléggé zavaró, hogy az emeleten már nincs jel. Ezért előkerült egy jól bevált Linksys WRT54GL. A net, telefon, stb jön rajta, viszont a TV sehogy sem akar működni. DD-WRT firmware van a Linksysen,abból is a 2.4 mini.
Felhívtam a T-Home-ot, hogy mit tegyek, hogy menjen a TV szolgáltatás ezzel a routerrel is, mire a válaszuk az volt, hogy rendeljek meg egy szervíz szolgáltatást xy forintér, majd ők beállítják. Telefonon nem adnak tájékoztatást ezen készülék beállításával kapcsolatban. Oké....
Ebből kifolyólag gondolom, hogy nem lehet nagy ördöngösség a dolog, csak még előtte nem futottam bele ilyen típusú problémába. Megnéztem a TP-link minden menü és beállítási részét, és semmilyen port forward, stb nincs rajta belőve.
Nem értem hogy hol lehet a hiba.

A válaszokat előre is köszönöm.

I no longer have a manager. I can't be managed.

(#25759) bul07 válasza bul07 (#25752) üzenetére


bul07
nagyúr

Hívtam őket mert még mindig nem volt sebesség növekedés és felvettek egy hibajegyet, remélem csak kisebb beállítási probléma lesz és hamar megoldják

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#25760) lemusz


lemusz
addikt

Üdv! Dchardnak címezném a kövi fejleményt. Ugye ajánlottad a 70%os target SNR-t pár napja. Egész jó volt, eleinte 18MBitet is hozott, de mostanra beállt fix 17MBitre, ami ugye nem nagy növekmény a korábbi családi csomagos 16hoz képest, de mindent együttvéve örültem, mert a DSL családival mikor 100%os targettal fullosan pörgött a letöltés volt hogy szétkapcsolt a vonal (ez egyébként csak a 360R T1-es modemcsere után jött, szürke C3-assal nem kapcsolt szét, míg az be nem adta a kulcsot). Nah de ez nem is lényeg, mert ami a lényeg, az az hogy ma beállítottam a 150%os targetet. Reméltem hogy ezzel visszajön a 20-as ping. Egy órája csináltam kb, de közvetlen utána alig tudtam a netre csatlakozni. Azt írta ki, hogy a modem hibát jelzett bla bla bla... Mikor rendbejött tesztelgettem a Pingtest.net-en és counter-strike-ban is, de nagyon úgy fest, hogy maradt a NetMániaM-el újonnan jött ping, azaz a 25-28 körüli érték (korábban fix 18-22 volt). A 150%os Target egyébként 14,5Mbitre redukálta a letöltésem, feltöltés pedig nem változott. Mikor annó a cFos Speed-et teszteltem (2x is), pingjavítás beállításával a 15-16Mbitet 12Mbit-re szedte le, (ha jól emlékszem). Szóval az talán 150%-nál nagyobb targetet állított be, ha egyáltalán ezt állította az a program. Nah de ez mindegy is, mert akkor, az akkori fix 18-20-as pingemen nem segített a program és szerintem most sem segítene.

Itt van pár kép:

70%=[link]
70% dmt=[link]
150%=[link]

Szóval ha nincs más mód a ping javítására, akkor viszont kellene a lehető legszélesebb sávszél. Gondolom így logikus, de ha nem akkor szólj! :D 70%os targettal több torrentet is szedtem lefele fullosan (1.9MB/sec) és nem szakadt meg a vonal. Lehet hogy érdemes lenne 70% alattit beállítani?

(#25761) F34R válasza dchard (#25748) üzenetére


F34R
nagyúr

meg is van Bridged-re kellett atraknom a beallitast vbox-ban utanna igy adtam meg ahohy te leirtad .

A kép pedig itt van

(#25762) giigz


giigz
veterán

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:

Ha Hoppá díjcsomagban telefonálok pl. 5.000 Ft-ot, akkor hozzá kell adni azt a 3.800 Ft-os havidíjat, vagy az lebeszélhető?

(#25763) ablack válasza giigz (#25762) üzenetére


ablack
senior tag

A díjcsomag havidíja nem lebeszélhető, viszont havonta ingyen van 5000 perc vezetékes és 200 prec t-mobile hívás. Ha nem t-mobile-os számot hívsz, vagy lebeszélted az ingyenes keretet azt a hívást hozzáadják a havidíjhoz.

[ Szerkesztve ]

(#25764) joecontra válasza bul07 (#25759) üzenetére


joecontra
addikt

Az azért fura, hogy nem tudtak információt adni a dologgal kapcsolatban. Milyen címen vettek fel hibajegyet?

Üdv,
J

(#25765) bul07 válasza joecontra (#25764) üzenetére


bul07
nagyúr

Mondtam neki hogy jött az sms és azóta nem változott semmit a sebesség, és a L-es csomag garantált 20 Mbit/s sebességet se éri lel a letöltés, meg mondtam még neki hogy az IPTV-vel is szokot hiba lenni mikkor átkapcsolok egy másik csatornára két három másodperccel utána egy pillanatra megfagy a kép ezt is beírta

De azóta már kaptam sms-t
13:11-kor hogy hiba vizsgálatát elkezdtük
13:23 elsődleges vizsgálat a hálózat meghibásodását állapította meg

Most nem tudom mi lehet mert a speedtest.net -el nem tudom megmérni a sebességet
Elindítom és ez a vége:

[link]
Párszor már újraindítottam az eszközt de nem segített
Megjavult

Most keresek egy másik sebességmérő oldalt

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#25766) giigz válasza ablack (#25763) üzenetére


giigz
veterán

Na ez így más, azt hittem lebeszélhető. :Y :R

(#25767) rostiron


rostiron
őstag

Sziasztok .

Dchard szakértőnek közölném a hibabejelentés utáni tényeket.
A szerelő átrakott másik portba, mindenfélét méricskélt, a központtal beszélt minden mérés után. Nagyon készséges volt de igazából nem láttunk javulást. ( végig az ő modemét használtuk ) Megkértem hogy menjünk le a földszintre a dobozukig és ott is mérjünk egyet. Na ott már látható volt a változás kb 2 megával gyorsabb volt. Megbeszéltük hogy holnap visszajön és kicseréljük hozzámig a telefonkábelt utp-re. Vissza kötötte a dolgokat és elment.
Most jöttem azóta haza, első dolgom volt megnézni a sebességet és láss csodát ez fogadott. Gondoltam ha még a kábel is ki lesz cserélve akkor aztán szárnyalni fogok. Viszont a második kép kicsit aggaszt . Mi tévő legyek ?
Rakjam vissza az snr-t 100%-ra ? Speedtest szerint is stabil 2 megával több :) 14.5 M

[ Szerkesztve ]

Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,

(#25768) joecontra válasza bul07 (#25765) üzenetére


joecontra
addikt

Reméljük, hogy megtalálják a hibát és el is hárítják.

Üdv,
J

(#25769) dchard válasza bul07 (#25752) üzenetére


dchard
veterán

Itt mire kell még várni? VDSL-en max 30-megás csomagot adnak el ez pedig a 30 megás csomag :)

Az érétkek amúgy szépek.

AZ INP az inpulzus zaj elleni védelem szimbólumban meghatározva, a ID pedig az Interleaving depth. Együttesen: minnél magasabb az értékük annál védettebb a vonal és annál nagyobb a késleltetés. Ezek jó értékek.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#25770) dchard válasza pakriksz (#25757) üzenetére


dchard
veterán

Nem, nem.

Eddig a TCP felett futott maga a torrent protokol. Ez tiszta.

Most UDP felett van még az uTP (ez a kettő alkotja együtt a transport entitást) és felette fut a Torrent.

Szóval nem annyi, hogy a TCP-t UDP-re cserélték és kész, így ugyanis elvesznének a TCP fontos funkciói amikre szükségünk van.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#25771) dchard válasza lemusz (#25760) üzenetére


dchard
veterán

Próbáld ki még 200%-kal és készíts ilyen képeket, egyébként látszik, hogy az ID nem változott szóval mitől javult volna a ping.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#25772) dchard válasza F34R (#25761) üzenetére


dchard
veterán

Ez egy hibátlan 5megás csomag.

Becslés alapján bírni fogja a 15-16megát szóval rendelhető a Netmánia M. Ha nem lesz stabil vagy elég gyors akkor persze modemcsere 360R T1E-re.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#25773) dchard válasza rostiron (#25767) üzenetére


dchard
veterán

Nem kell itt semmit allítgatni, mi aggaszt a második képben? Hibátlan az egész, margin maradhat 70%-on ha nem szakad. Ez már most sokkal jobb de azért csak cseréljétek a ház aljáig UTP-re. Nem használt ereket közösíteni és földelni mindkét végén! Apró trükk: kis buherával az UTP fenti végére lehe nyomni RJ11-et arra az érpárra amit használni fogtok, és akkor a szar Telekomos kötődoboz + csillapításától is megszabadultatok.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#25774) F34R válasza dchard (#25772) üzenetére


F34R
nagyúr

Koszonom szepen a kielegito valaszt ;)

(#25775) rostiron válasza dchard (#25773) üzenetére


rostiron
őstag

Na látod, látszik hogy nem értek hozzá :) azt hittem hogy azok a belógó szakadások azok nem jó dolgok. Mert a régi portba nem voltak. Egyébként a szerelővel beszélgetve kiderült, hogy valóban a rendszer, ha hiba van akkor visszavesz és ha helyrejön nem áll vissza magától. Van egy elméletem : amikor 15 megára váltottam még a régi szürke modemem volt.1-2 púpos kondi is volt már benne. Elképzelhető hogy az miatt vett vissza nálam , és aztán már hiába cseréltem 321b -re úgy maradt. És most hogy portot cseréltek most minden ok.

Egyébként már a modemet kivittem az átadási ponthoz és holnap az utp-t közvetlen a szűrőbe akarom dugni.
Úgy jó ? Egyébként mik azok a grafikonon amitől megijedtem ?

Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,

(#25776) meroly


meroly
veterán

Sziasztok!

A cisco EPC3925-ön kell valami extra beállítást eszközölni a wifi-n hogy a laptop 10 esetből ne csak 2 esetben tudjon csatlakozni? Folyamatosan hibát jelez. De van hogy sikerül, pedig semmit se állítok át. Mi lehet a baja?

Impossible is nothing

(#25777) dchard válasza rostiron (#25775) üzenetére


dchard
veterán

Az amelyiken 2bit van kódolva az a pilot. A többi meg szerintem hibás konfig, látszik, hogy egyszerűen nem használja az ADSL, mert az SNR-t sem mérte meg rajta. Nem kell vele foglalkozni, láttam már ilyet. Amúgy több tippem is lenne, hogy mik lehetnek azok, de a kuruzslást másra hagyom ha érted :)

Jó ez így és az UTP-től csak még jobb lesz.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#25778) #85154688


#85154688
törölt tag

Sziasztok! A t-home által adott DSL 360R típusú modemet cserélném le egy ugyan ilyen típusú modemre ami teljesen új bontatlan.A kérdésem az lenne,hogy van-e valami speciális beállítás amit végre kell hajtani az új modemben?Itt elsősorban olyan beállításokra gondolok amit a szolgáltató miatt kell elvégezni?Pl. nem-e lesz baj abból ha észreveszik,hogy nem az ő modemjüket használom?Köszi előre is.

(#25779) rostiron válasza dchard (#25777) üzenetére


rostiron
őstag

Akkor most már csak használom.
Köszönöm a segítséget :R

Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,

(#25780) dchard válasza #85154688 (#25778) üzenetére


dchard
veterán

Először is NE tedd.

Ha régi, tehát szürke/zöld színű 360R-ed van akkor ne ugyanilyenre cseréld mert ezek gyenge szar modemek. Sokkal jobban jársz ennek a modemnek az utódával a DLink 360R T1E-vel ami fekete színű. A Telekom az elmúlt két évben már ezt árulja. Bármelyik T-Pontban beszerezhető azok be is vannak állítva, de szükség szerint lehet velük vonaldiagnosztikát vagy finomhangolást is csinálni.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#25781) #85154688 válasza dchard (#25780) üzenetére


#85154688
törölt tag

Nagyon szépen köszönöm a segítséged!Jó hogy felvilágosítottál.Akkor ha jól értem akkor az országban bármely városi t-home üzletekben megvásárolható ez a modem.És kb mennyibe kerülne az üzletben?Köszi.

(#25782) lemusz válasza dchard (#25771) üzenetére


lemusz
addikt

Hol van ez az ID? Nem látom. :(

(#25783) dchard válasza lemusz (#25782) üzenetére


dchard
veterán

Interleaving Depth röviden ID, vagy telneten a D jelű paraméter.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#25784) lemusz válasza dchard (#25783) üzenetére


lemusz
addikt

200%on átrakott. Kisebb is lett a pingem, de szerintem korábban még jobb volt ennél is. Viszont ez talán stabilabb, mint korábban, mert a játékban alig változik csak 1-2 ms-t. Míg korábban a játékba épített mutató szerint pörgött forgott 17-25 között elég szépen, amire gondolom átlagra kiadta a 20-as latencyt.

Nagyobb képhez katt ide:[link]

Kicsit idegesít, hogy most csak 13,5Mbitem van. Ha nincs más beállítási lehetőség, akkor tesztelem egy pár napot azt meglátom mi legyen. Az lenne a legjobb, ha lenne egy funkció és egy gombnyomásra lehetne optimalizálni, hogy most játszani szeretnék-e vagy fájlokat letölteni...

[ Szerkesztve ]

(#25785) lemusz


lemusz
addikt

Másik kérdés 1.:

Win7 feltűnően sok netes szolgáltatást indít. Hóbortom mindig kilőni a felelsleges szolgáltatásokat, hogy gyorsítsak a gépen. Szerintem nem vagyok egyedül ezzel. Az alábbi nethez kapcsolódó szolgáltatások közül melyek azok, amik egy modemes DSL kapcsolat zökkenőmentes működéséhez feltétlen kellenek?

-dns ügyfél
-hálózati helyfigyelés
-hálózati kapcsolatok
-hálózatitároló-adapterszolg.
-hálózatlista szolgáltatás
-IKE és Auth IP kulcs
-IPsec házirendügynök
-számítógép tallózó
-távelérési csatlakozás
-távoli eljáráshívás
-tcp/ip netbios támogató
-telefonos szolgáltatás

Másik kérdés 2.:

Vezérlőpult>eszközkezelő>hálózati kártyák>speciális menüpont alatt nincs valami, amivel lehetne még optimalizálni az ilyen DSL kapcsolatokat?

(#25786) dchard válasza lemusz (#25784) üzenetére


dchard
veterán

Valószínűleg régen 16/2 volt ami most 32/4, viszont az tény, hogy a mostani értékekkel nem lehet késleltetés problémád, ezen már vígan lehet rendesen játszani. Nekem mindegy mit használsz, de a saját jól felfogott érdekedben kérlek, hogy ne váltogasd a két beállítást, mert csúnya lassítás lehet a következmény.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#25787) lemusz válasza dchard (#25786) üzenetére


lemusz
addikt

Nyilván nem áll szándékomban ide oda állítgatni, de írtad korábban hogy nyugaton erre van lehetőség, erre gondoltam hogy lehetne idehaza is ilyen. Ha nem "jönne be" a cucc lehet vissza raknám véglegesen majd alap, 100%-ra. Vagy már az sem fér bele, kaphatom a lassítást a nyakamba? Ha ennyire veszélyes a dolog, miért javallottad eddig is a 70-150-200-ra való állítást? Most befosattál picit. :F

[ Szerkesztve ]

(#25788) joecontra válasza #85154688 (#25781) üzenetére


joecontra
addikt

Én olyan 5-6 ezerre emlékszek, de azért jobb utánakérdezni. Pl. a boltban is megkérdezheted.

Üdv,
J

(#25789) madagaszkar


madagaszkar
tag

Ma vettem T-Pontban egy D-link DSL 360 R T1 modemet ( 5990 Ft ) a régi szürke/zöld helyett. A sebességértékeim a régi 15,5/0,7 helyett a következőek lettek:

A díjcsomagom "Netmánia M" ( a régi "Családi" volt ) szerintetek érdemes reklamálni a sebesség miatt - ami gyakorlatilag nem változott, szerintem csak az új modemnek tudható be - vagy fogadjam el ilyennek.
Letöltési sebességem egyébként - torr... - 1,9 Mb, feltöltés 130 Kb/s.
Egyébként "Dchard" írta, hogy a feltöltésem biztosan nőni fog, ez így is lett a letöltésem viszont maradt, pedig reménykedtem az új modemben. Ezeket az értékeket egyébként router kiiktatásával mértem, de routerrel is ugyan ezeket az értékeket produkálja.

[ Szerkesztve ]

(#25790) 206 cc


206 cc
senior tag

Sziasztok!
Dchard-hoz fordulnék segítségért vagy inkább csak magyarázatért.Családi csomagomat én is átváltottam Netmánia M-re.A központ szerint aktív is de pontosan azok a mért értékeim vannak mint a csomagváltás előtt.Létezik hogy ez a vonal is korlátozva van ??...amit említettél -SNR lock-...az fennállhat itt?
A jelenleg mért vonali adataim:

206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....

(#25791) Vangelis


Vangelis
nagyúr

Hála égnek már lassan stabil lesz a 20 as net.

hajrá hajrá.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#25792) SURFACE


SURFACE
csendes tag

Hali!

Valaki tud segiteni ? Olyan kérdésem lenne , hogy jelenleg van egy 2éves hűségidővel ez a tripla csomag:
Sat TV családi + 5mb DSL + telefon és IPTV-re illetve Kábelnetre akarok váltani ? Lehetséges ? Kell valami
kötbért vagy szerződésbontási dijat fizetnem ha igen mennyi lenne ?? :F :F :F

(#25793) bul07 válasza bul07 (#25765) üzenetére


bul07
nagyúr

Volt kint egy szerlő de mivel én dolgozok édesapám volt ott vele, nem értem miért nem értesítenek előre hogy jön egy szerelő megnézni
Így nem sok minden tudok hogy mit csinált de ara a kérdésemre hogy menyit mért elég kitérő választ adot szerinten épen a garantált felett

Na de majd holnap reggel mikkor hazamegyek a munkából személyesen is megnézem

Kérdeztem a jövőheti munkákról azt mondta hogy bővítik a vdsl központott
Ha nem is lesz most meg az L-es csomag sebessége szerintem kivárom hogy hozz e javulásst a bővítésük

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#25794) joecontra válasza Vangelis (#25791) üzenetére


joecontra
addikt

Ez jó hír. :K

bul07
Reméljük, hogy lesz végre érdemi fejlemény.

Üdv,
J

(#25795) Sofian válasza spiritex (#20602) üzenetére


Sofian
őstag

Szintén nem nyertem hangszórót.. ma beszélgettem 3-szor a behajtási osztállyal mire sikerült kitisztázni a dolgot... postán gyorsabb lett volna a befizetés... a Mastercard Helpdesk azt mondja, hogy a T-Home oldalon nem kezelik megfelelően a dolgot (nem könyvelik le csak akkor amikor a pénz valóban megérkezett a bankszámlájukra)

Maradok a netes kártyás fizetésnél.. az azonnali...

(#25796) headhunter


headhunter
addikt

Max. 8 napos határidő, 8 munkanapot jelent?

2012.10.31.-én rendeltem meg telefonon szolgáltatóváltással a NetMánia S csomagot, kiesésmentes szolgáltatóváltással, mostani csomag is 10Mbit a Btel-től.

Btel-nél már 5-én lejárt a számla befizetési határidő, amit természetesen nem fizettem ki, mert az átadás után a kiállított részszámlát kell befizetnem.

Mit "tökörésznek" ennyi ideig, ha nálam csak T-Home azonosító+jelszó párost kell küldeni SMS-ben? :F

[ Szerkesztve ]

(#25797) wagi


wagi
senior tag

Ma bekötötték az új netet.

(#25798) Gedeon31 válasza wagi (#25797) üzenetére


Gedeon31
addikt

Super :)

(#25799) joecontra válasza wagi (#25797) üzenetére


joecontra
addikt

Jól néz ki. :K

Üdv,
J

(#25800) bul07 válasza bul07 (#25793) üzenetére


bul07
nagyúr

Nem áltam meg szóltam a tesómnak lépjen már ell és futason egy speedtestett
Hát nem vagyok megelégedve az eredményel, pont ugyananyi amenyi volt
Már hívtam is a 1412-őt és visszanyitották a hibajegyet
A legboszantóbb hogy ugyanaz a szerelő fog foglaljozni vele aki ma is tette

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.