Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
yvsmad
őstag
válasz SunMount3r #81800 üzenetére
Később lesz még J6200, a H6200-at és H6400-at még mindig nem futtatták ki a gyártósorokról.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz yvsmad #81801 üzenetére
Tudom, de: J6200-ben sincs 3D. Ha tegyük fel most még ráugranék egy H6400-re, vagy csak a hivatalos +1 éves Samsung gari nélkül kapnék, annak minden előnye nélkül, vagy hivatalos garival, de már lehet, hogy használt/visszavitt darabot... De ebben inkább bár ne nekem lenne igazam, de a fórumról összeszedett infók alapján mára már ezeket szűrtem le... És mára már épp megint elúszott az aktualitása: anno, mikor épp aktuál volt a TV vásárlási téma nálunk (anyagilag) ép azért tettük félre, mert bíztam benne, hogy az új modellek meg még csak jobbak lehetnek... Oh me, so naive...
(Bár azon a H6400-on azért még lehet gondolkodom egy kicsit...)
-
nightshadow
veterán
válasz SunMount3r #81804 üzenetére
Alternatívának ott van a Panasonic 40CS630 [link]. Már most olcsóbb mint a J6300, lapos, és tudja a 3D-t. teszt: [link] Samsungon túl is van élet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én ha most vennék, és 40"-ban, akkor innen simán bevállalnám ennyiért: [link], mert ki tudja hogy meddig lehet még kapni. Tetszik az ára és a garanciája is: Samsung tv-ket pedig a Samsung márkaszerviz javítja, de az első éve mindenképp gyári lesz.
nightshadow Az drága, annyiból már 48"-t inkább: [link]
[ Szerkesztve ]
-
yvsmad
őstag
Már miért csak visszavitt darab lenne, ha még most is gyártják?
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz yvsmad #81807 üzenetére
Tehát a második eset a maradék 2 boltra vonatkozik, ahol még rendes garis H6400-ast kapni: ED és az Euronics. Bár biztató, hogy még most is gyártják, ezeknél a boltoknál az idáig (itt a TV-s topic-okban) olvasottak alapján, mára már fenn áll a "készletkisöprés" veszélye, hogy már csak a kiállított/visszavitt darabokat sózzák el újként, vagy vegyes szórásban esetleg a még újakkal, ami még készleten van.
Most nem keresek vissza rájuk, de több hsz.-is van mindkét topic-ban ami erre figyelmeztet, volt, hogy napokig visszatérő téma volt.
De ha te esetleg tudsz valami biztatóbb és megbízható infót erről, akkor csupa fül vagyok...
-
yvsmad
őstag
válasz SunMount3r #81808 üzenetére
A visszavitt darabokat a kereskedő nem gyűjti, hanem ő is visszaküldi a nagykernek/gyártónak. Egy hibás áruval mit is kezdjen egy üzlet? Ott nem fogják megjavítani, bukni meg nem akar rajta.
Nem kell visszakeresni, én is olvastam találgatásokat, aminek mindenek az a téves feltételezés volt az alapja, hogy már csak az utolsó darabok vannak a boltokban.[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz yvsmad #81809 üzenetére
Köszi, akkor legalább van egy kis pozitív infó is...
Amúgy az MM esete is rádob egy lapáttal, mivel ott már megtörtént a teljes készletkisöprés és mivel csak a legnagyobb forgalmazó, azt is lehetett gondolni, hogy a többiek ezen az úton vannak.
Te egyébként 100% megbízol ezekben az üzletekben, hogy pl. egy 14 napon belül visszavitt "kishibás" darabot nem fognak újra, újként eladni, ha épp kifutó, de nagy rá a kereslet és így egyszerűbb, mint a gyártóval lerendezni? (Ebbe a működésbe nem nagyon látok bele, úgyhogy csak egy feltételezés, hogy lehetne ilyen.)
[ Szerkesztve ]
-
gyeniko
őstag
-
Flashget
félisten
vagy hivatalos garival, de már lehet, hogy használt/visszavitt darabot...
hivatalos garival zsír újat kapsz ne dőlj be kamunak (eleve samsung raktárból viszik házhoz) ha pedig nem új azt fel kell tüntetniük, hogy kiállított darab vagy refurbished, de ezek olcsóbbak is.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz SunMount3r #81810 üzenetére
MM esetében, de akár Euronicsnál, Auchannél, Tesconál is lehet látni magán a csomagoláson, hogy már kibontották vagy sem.
Realme GT Master Edition
-
PuMbA
titán
Mondjuk a 3D az annyira fontos? Egy évben kijön 3db igazi 3D film, aminek a fele amúgy érdektelen
[ Szerkesztve ]
-
Gaben06
tag
válasz Flashget #81813 üzenetére
Sajnos cáfolnom kell amit írtál. Pl MM online egymás után 2 ugyanolyan monitort küldött, ami már fel volt bontva, kivolt csomagolva az összes kábel, fólia nem volt a monitoron és még újlenyomatos volt a kijelző. Ez kétszer egymás után. A második csere monitornál a régi kitöltött lepecsételt garilevelet is benne felejteték. Mind két monitor pixelhibás volt. Nem minden esetben küldik vissza a gyártónak a hibás termékeket. Főleg ha csak pixelhibás. Balhéztam is miatta, hogy hogy merik megcsinálni. Nem győztek bocsánatot kérni az MM online ügyfélszolgálatánál meg a Samsungnál. Ja és egy felsőkategóriás monitorral csinálták ezt közel 120e Ft volt. Simán kinézem belőlük, hogy ezt megcsinálják többször is. Ezért is jó a 14 napos elállási jog. Éltem is vele.
[ Szerkesztve ]
-
jdeutsch
tag
válasz Flashget #81814 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a MM minden egyes db-ot felbont az áruházba érkezéskor (átvétel) ugyanis volt eset amikor "levehető sütő ajtó" volt TV helyett a dobozban. (találékony a magyar)
Tehát ha "bontott" nem feltétlenül használt, visszavitt a portéka! Természetesen ezek lehetősége sem kizárt, de azért az látszik egy csomagoláson hogy csak a "tetejét " nyitották ki, avagy "kicsomagolták" a készüléket.
Üdv: DJ -
apszi
őstag
válasz sandró60 #81775 üzenetére
Én ezt olyaténképpen teszem, hogy mikor elindítok egy már nézet anyagot, és onnét folyatatja, mert onnét teszi, ahol megszakítottam, akkor nyomok a távkapcson egy "enter" gombot amire felugranak a kezelő szervek a kép tetején. Ekkor a "kurzort" felléptetem a kereső sávra (nem a kereső billentyűk valamelyikére, hanem fölé), és beírok egy nullát ami módosítja az aktuális lejátszási állapot időpontját nullára. Ezzel az eljárással egyébként be is tudod írni a keresendő rész időpontját, arra kell figyelni, hogy a legutolsó számkaraktertől kezdi beírni az általad lenyomott számokat egymás után, és mindig maga előtt tolva a korábban beírt számkaraktert. Pl. ha kezded egy 2-es számmal, és továbbiakat viszel be, akkor azt elkezdi tolni, és nem a másodperchez tartozik majd, hanem előretolódik függően attól, hány karaktert fogsz begépelni. Boccs, ha picit túlbonyolítottam
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Gaben06 #81818 üzenetére
Az eleve látszik, hogy bontott a csomagolás. Innentől kezdve nem vagy köteles átvenni a csomagot. De ha mégis átvennéd, fénykép és jegyzőkönyv a futárnál és csak utána bontsátok ki.
Nekem nagyon rendesen elmondta a futár előtte ezeket a dolgokat.
Megint más dolog, hogy az MM-nél milyen emberek dolgoznak...Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz jdeutsch #81819 üzenetére
Tavaly vettem a tévét náluk és előttem bontották ki, mert megkértem rá őket, hogy lássuk nem sérült a kijelző...tisztán látszott, hogy a csomagolás gyári volt. Volt egy másik ami szintén ilyen volt és egy harmadik ami üres az volt a kiállított darab. Asszony rám bízta a döntést melyiket választom, mondván ha rossz én viszem vissza. :p
Euronicsnél 3-ból kettőnél látszott, hogy már bontott volt és igen koszos volt a doboz amiből feltételezem már visszavitt tévék voltak. Nem feltétlen hibásak csak nem újak.Realme GT Master Edition
-
SunMount3r
nagyúr
Nekem nem lenne annyira, de van a családba olyan aki direkt ezért vetette fel a TV vásárlást, mert amit látott egyszer aktív 3D-s film az tetszett neki. Amúgy az eddigi évek során azért már készült jó pár 3D-s film (nem csak blockbusterek, hanem természet/ismeretterjesztő pl.), amivel azért el lehetne lenni egy darabig... Egyet-egyet én is szívesen néznék néha, de nem kell, hogy minden hétre jusson 1 pl...
[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
Szasztok!
A három közül melyiket válasszam?
Samsung 32h5030
Samsung 32h5000
Samsung 32h5303 -
sandró60
addikt
Lasan beszerzem az újonna vásárolt H-szériás tévémhez a jobban kezelhető eszközöket.Ma sikerűlt egy új távirányitót is megvennem-amin már van 3D billentyű-igy a heti szerzemények- 2db jó fajta 3D szemüveg(3100) és a mai távirányitó.Igy már a nejemet is rá tudom venni,hogy ha valami jó féle térhatású filmet akar nézni akkor ne én legyek kéznél arra ott van a "távriogató"
matyi19-
Gondolom több pénzed nincs egy jobb tipusú tévére,én az 5303-at venném[ Szerkesztve ]
-
yvsmad
őstag
válasz gyeniko #81812 üzenetére
Egy haverom járt úgy az MM-ben vagy 10 éve, hogy leégett az egybemozi centernek kinevezett tejfölös doboza, visszavitte a boltba, az eladó meg egyszerűen kicserélte a kiállított készülék tetejére rakott másik centerrel.
Lehet a történetet továbbgondolni, gyári szám a centeren, leégett tejfölös dobozt is eladják(?), stb.[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
-
Batib
őstag
válasz matyi19 #81824 üzenetére
A H5000 és a H5030 gyakorlatilag ugyanaz, talán az alsó dekorcsík színe más.
Alap fullhd tv, nincs smart, nincs lan sem. Mediaplayerként működik.
A H5303 bizonyos dolgokban fejlettebb,(smart stb), de a felépítése, kialakítása sokkal alacsonyabb szintű.
Te tudod, mi kell Neked.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
d@minator
addikt
válasz Gaben06 #81818 üzenetére
Sőt azt is megcsinálják, hogy bevilágítós a monitor visszaküldöd és kiküldenek egy rosszabbat. Aztán örülsz amikor visszakapod azt amit először küldtek. Megbízható boltból.
A bútorboltok is tele vannak hiányos bútorokkal, mert kiszedik belőle a hozzávalókat. Gyári csomagolásban (amit szépen visszaállítottak) megkapod nem tudod összerakni, reklamálsz vonogatják a vállukat ez volt a lengyel csomagban. Bontatlan. Majd felajánlják, hogy összerakják (jó pénzért) és viszik is hozzá a hiányzó darabokat mert nekik van. Bennfentesek mondták...
Szerintem egy TV-t is el lehet adni többször. Az emberek zömének fogalma nincs milyen a rossz vagy a jó készülék. -
sandró60
addikt
válasz Flashget #81830 üzenetére
A jófogáson tudtam megvenni-bontatlan dobozban 2db volt.Akitől megvettem azt mondta,hogy nekem volt szerencsém,mert én egyből egyeztettem időpont-hely.Egy üzletembertől vettem ő ugyanennek a szériának a 7-es sorozatából vett ivelt formájút.Elkeztem mondani azokat a dolgokat amit itt a fórumon olvastam.
-
bul07
nagyúr
Kiterjesztett jótállás Samsung készülékeihez most 25% kedvezménnyel!
Példa a most legkeresettebb típus
UE48H6400 +2év garancia 13.490Ft , tehát 2+2év össz. 4évÁrlista itt(pdf)
Persze ha hivatalos forgalmazótól van
Szerintem ez jobban megéri mint ilyen olyan biztosítós vacakok, sok apró betűvel
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz d@minator #81829 üzenetére
Én most tavasszal vettem pár bútort a JYSK-től, semmi nem hiányzott, egy két csavarból még több is volt(Az egyik nagyobb bútorból a raktárban lévő utolsót vittem el)
Bár több ragasztót adhattak volna mert azt rendesen be kellet osztani
Ha már szóba van , email-es kupon 1000Ft (5000Ft vásárlás felet érvényes), és több termék esetén külön kell üttetni és több email címre kért kupont levonatni
Sokszor van napi engedmény mindenre 13-15-20% is előfordul és ezek az akciós árakra is érvényesek általában(példa fenti bútor ere ár 64900, akc ár 50000, és ha erre jön egy 15% akció akkor 42500Ft-ért elhozható)És aki ilyenre adja a fejét az összerakásnál rendesen tervezze meg hogy mi hova , mert sietségnek visszabontás lesz a vége
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sandró60
addikt
Csak még egy kérdést tennék fel a H6400-tulajoknak.Van itt olyan aki már vett a tévéhez kamerát-Az egyik usb-bemenethez kamera van irva.Nem mintha egyből rohannék érte.
-
patow
senior tag
Sziasztok a média lejátszás közben házimozira kötve nektek nem ad olyan pattogó hangot ha például pillanatra megállítod vagy elindítod a lejátszást ,vagy belepörgetsz a videóba magasabb hangerőnél,H6400-nél.Ma volt a házhoz jövő szerviz,kicseréltek egy panelt de továbra is adja az a kellemetlen hangot.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Van egy UE40F6500-as tv-m, aminek a panelja lekapcsolja magát ha valahol a lakásban fel/lekapcsolják a villanyt(nem mindig, kb 10-ből 5x), eddig csak elment a kép aztán vissza is jött, de most már percekig nincs kép, és kezdek aggódni hogy be fog halni a tv, van valami tippetek erre?
Van még 2 Samsung tv, igaz csak belépőszintűek, de azoknál ilyen gond nincsen.[ Szerkesztve ]
-
R3nts
senior tag
Szia!Segítséget kérnék,mert elvesztettem a fonalat... Benne van a listában az én régebbi modellem is UE40EH6030-as... MM-ból vettem anno...2013 07.02-án...volt rá ugye az 1 év teljeskörű Samu gyártói gari...meghosszabbítottam a MySamsung.hu-n, +1 évre 9000-ért anno, tehát 2013 07 hóban vásároltam, így 2015 07-hó 02.-áig volt rajta gari. Ha most újra megveszem az általad linkelt táblázatban lévő áron (9ezer körül van most is asszem),akkor (3 évet ír összesen a táblázat) 2016.07-hóig lesz teljeskörű garom, vagy benéztem valamit?
[ Szerkesztve ]
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
bul07
nagyúr
Nem hinném hogy lejárt garancia esetén megvásárolható (már ha jól értettem hogy 2015.07.02-ig volt rá garancia)
De hívd fel őket és kérdez rá 06-80-7267864Amúgy tuti az a 1alap +1év vásárolt, nem 1év alap+1év regisztráció miatt +1év vásárlás volt
Csak azért mert nem hinném hogy 1év garancia lett volna bármikkor tévére(bár ki tudja)
Lépj be és ott nézd meg mert ki kell írnia hogy meddig van[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Még egy tapasztalat aH6400-al kapcsolatba.
A múlt héten szombaton vásárolt készülékhez kapott 3D szemüvegekbe ma ki kellet cserélnem az elemeket(csontra)lemerűltek.Talán,ha 2 filmet néztünk meg.A használatiban irják is,hogy ki kell kapcsolni ha megnéztük a filmet.Igen ám olyan picike kapcsolója van hogy gyakorlatilag,ha valakinek normálisan van levágva a körme vagy idézőjelben(kalapács)újja van nem biztos,hogy ezt megtudja oldani.Bezzeg a héten vásárolt régebbi sorozatszámunál megoldották(3100),hogy ha nem érzékel akkor 30mp után autómatikusan kikapcsól.Ezek szerint a Samsung az olcsósitást igy tudja megoldani?[ Szerkesztve ]
-
krisz74
tag
Üdv!
Van egy Samsung 6200-as készülékem. A kérdés: bármilyen tablet képét át lehet küldeni a tv-re kábel nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Politika
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest