Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandion
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, ne kövezzetek meg, tudom, hogy volt már róla szó többször is, de 1 órája szenvedek és egyszerűen nem működik a keresés, már a hajamat tépem. Kérlek foglaljátok össze nekem a következőket (tudom, hogy itt van legalább 5 ember akinek 2 perc a válasz), előre is hálás vagyok.
Szóval hosszas mérlegelés után végül megvettem a UE48H6400-at. Eddig kb 5 filmet néztem meg rajta, de nagyon elégedett vagyok vele. Szép a kép, felhősödés is minimális, a hang is elfogadható. Ez a TV olyan helyen van, hogy kábellel biztos nem tudom csatlakoztatni, ezért külső winyóról játszok le filmeket, illetve van Wifi is.
A letöltött 3D filmek mkv kiterjesztéssel egy része megy, egy része pedig két képet mutatja egymás mellett, ez miért van?
Illetve teljes 3d filmeket, amik iso kiterjesztéssel vannak, le lehet valahogy játszani célhardver nélkül a TV lejátszójáva?
Mivel érdemes a hálózatban lévő gépek winchesterén lévő filmeket megnézni a TV lejátszójával? Van olyan progi ami 3d-s filmet is tud streamelni wifin, vagy esélytelen?Köszönöm és elnézést
-
gyeniko
őstag
válasz yvsmad #82906 üzenetére
Nem hagyott nyugodni ez a dolog, keresgéltem, de nem találtam olyan információt a neten, mely alátámasztaná, amit írsz. Találtam viszont olyat, ami cáfolja, ezt Itt olvashatod.
Amennyiben 27% MWST-t számoltak fel, akkor az helytelen.Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Vhiktor
veterán
válasz Damage #82953 üzenetére
Amikor 3D-t nézel a 3d perspektíva eltolás milyen beállításon van Neked?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Ciccuka #82950 üzenetére
Inkább csökkentenék, a képminőséget leszámítva egyáltalán nem törődnek a típussal. (H6400)
Épp gondolkozom rajta, hogyha lesz egy kis időm hétvégén, akkor megkérdezek jó pár dolgot a Samsung-tól.Pl:
Miért szüntették meg a műsorajánlóm (számomra kiváló) funkciót? De ha már megszüntették, miért nincs helyette más?
Miért nem működik a hbbtv funkció egyből?
Miért csúszik jelentősen a hang SCART kimeneten?
Miért kell a menüben bóklásznom az egyszerű ECO mód eléréshez, ami a régebbi típusoknál a tools-ból előhívható volt?
Miért omlik össze az optikai kimeneten a DTS sáv, ha bármilyen infót megjelenít a tv?
Miért van az, hogy néha "lefagy" a SMART távirányító? (csak ki-be kapcs segít)
Miért "gondolkozik" a tv állandó jelleggel bekapcsoláskor, minimum 10 másodpercet a Mediacard "érvényességén"?Van még valami? Biztos, de most nem jut eszembe.
Mint megjelenítő (és ezt mindig leírom) kiváló a képminősége, de tényleg.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Szabmester03 #82956 üzenetére
Képről nem sok látszik a "sarki fényen" kívül, de olyan, mintha a vörös is megszűnt volna létezni...
Ez szerviz, nem vitás. -
Szabmester03
csendes tag
Az nem is volt kérdés, hogy szerviz, arra lettem volna kíváncsi, hogy mi mehetett el. Csak kék és zöld az egész kép. Mikor kapcsolok egyet, az előző adás képe beleég, de 1-2 perc után eltűnik
-
sandró60
addikt
válasz Szabmester03 #82956 üzenetére
Úgy néz ki,hogy ebből szerviz lesz!Próbálj gyári visszaállitást csinálni.Milyen tipusszámú a tévé?
Ezt a kérdést ted fel a tv hiba fórumba is.Ott vannak szakemberek[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Szabmester03 #82958 üzenetére
Nem tudom cimbora, nem ez a szakterületem, de mint egy "átlaghülyének" leesett, hogy azért ez nem egy kis hiba lehet.
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
-
Ciccuka
veterán
Ilyen kérdéseket tehetnétek fel. Kíváncsi lennék a válaszukra, bár ahogy ismerem a gyártókat valami sallang vagy sablonmarhaság lenne a válasz. Lehetne hatni rájuk valahogy.
+1
Egyébként divattá vált félkész terméket eladni napjainkban. Mi vagyunk a bétateszterek a vásárlók.
Egyébként mi az alternatívája a Samsung UE40H6400-nek,mert piszkosul elkezdett drágulni?
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Batib
őstag
válasz Flashget #82963 üzenetére
Nem, ezek kész termékek. Szervízre stb máshogy és máshol gyártanak. Amúgy nézd meg C line eh4003wxxh
is van tehát akár magyar piacos is lehet.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Flashget
félisten
válasz Ciccuka #82966 üzenetére
Egyébként mi az alternatívája a Samsung UE40H6400-nek,mert piszkosul elkezdett drágulni?
kinél? viszonteladóknál vagy webshopokban?
Ha előbbinél akkor jön valamilyen akció, ha utóbbinál akkor már kezdenek kifogyni és régebbről raktáron beragadt példányok vannak csak.Alternatíva ez UE40JU6400WXXH csak ebbe már belerakták a felkonvertálós 4K-t. Cserébe viszont legalább nem ívelt.
Realme GT Master Edition
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Ciccuka #82966 üzenetére
Meg is fogom kérdezni.
Erre meg a választ is megkaptam:
Miért van az, hogy néha "lefagy" a SMART távirányító? (csak ki-be kapcs segít)...
Illetve válasz nincs, csak rájöttem, hogy miért van.
Ha a BD player távirányítójával kapcsolom be a tv-t, ami ugye Samsung szintén, akkor a smart táv nem működik, csak a ki-be kapcs gomb és semmi más, mint írtam csak az újraindításra lesz jó.
Hát én ilyet nem csesztem, de komolyan. -
intensa_man
tag
Sziasztok!
Samsung 40" 6030asnak nem tudjátok milyen hosszú a talp rögzítő csavarja? Amivel a talp a tv hátuljához van rögzítve. Ugyanis eddig falon volt, most meg máshova került, és vissza kellett tennem a talpát. Találtam pár csavart, ami átmérőre, és menetemelkedésre stimmelnek, de nem tudom, hogy a hosszuk rendben van e. Értsd, nem tudom, hogy konkrétan ehhez való csavarokat találtam e meg...
Előre is köszi a segítséget! -
yvsmad
őstag
válasz Ciccuka #82970 üzenetére
Ez teljesen igaz, én ezért is szoktam inkább a H6400-at ajánlani.
Szerintem ahogy fut ki a H széria, úgy lesz egyre nehezebb találni.
Amit meg most gyártanak, az nem biztos, hogy itthoni piacra megy, lehet pl. román vagy bulgár megrendelésre is. Mellesleg feltűnően sok benne a 4-es és 5-ös széria, még 55" méretben is, ez olcsóbb piacokra megy.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
3 és 6 éves gyermekeknek árt az aktív 3D szemüveg?
3D rajzfilmeket néznének,de ha káros akkor nem engedem. -
Ciccuka
veterán
Ezek vajon mennyire érhetik meg az árukat?
Blaupunkt 40" 90k
Toshiba 40" 110k 40L5435
Samsung UE40H6400-tól mennyire maradhat el?[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
yvsmad
őstag
válasz Ciccuka #82975 üzenetére
Ezek nagyon alap tévék, a Samunak is van olcsóbb, 4-es és 5-ös szériája, ha csak az ár számít.
[Árukereső][ Szerkesztve ]
-
-
blakey
titán
válasz yvsmad #82978 üzenetére
Ez így nem igaz, az a Toshiba nem alap modell, az alap modell náluk 2-essel kezdődik. Nagyon jó tv az.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
nightshadow
veterán
válasz Sárpac #82983 üzenetére
Megsúgom 3 féle lehet, samu, pana, vagy lg más nincs!
Ezt nem gondolod komolyan. A Samsung se csak Samsung panelt használ, sok panelgyártó van, amely megtalálható pl. Samsung tévékben is, mert nem tud annyi panelt legyártani a Samsung egymaga, ezért külső beszállítóktól veszi. Pl.
- AUO panel (AU Optronics) [link], ilyet használ a Sony is pl.
- Chi Lin Technology (CLT) [link]
- korábban Chi Mei Optoelectronics (CMO), ma Innolux Corporation [link]
- Chunghwa Picture Tubes (CPT) [link]Ezeket a Samsung is használja vagy használta: [link]. Számtalan egyéb cég is foglalkozik LCD panel gyártásával s mint beszállítók vannak jelen.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz nightshadow #82985 üzenetére
xiaomi tévéket is Toshiba panellel szerelik.
Realme GT Master Edition
-
Batib
őstag
Emellett ne feledkezzünk meg a teljes kinai gyártókról:
BOEAz első kettőt a Samsung rendszeresen használja.
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
kerekfej
addikt
CMO az milyen minőségi szintet képvisel, képviselt?
-
-
Vertigo18
addikt
válasz dokee78 #82992 üzenetére
Elméletileg 5 év alatt nem ajánlják, mert cseszteti a térlátást, ha jól emlékszem. Szerintem a lényeg, hogy nem szabad túlzásokba esni...
ITT egy cikk, ez mondjuk azt írja, hogy nem gáz...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Batib
őstag
válasz dokee78 #82992 üzenetére
Az aktivnál mindegy, a passzivhoz az OU a preferált.
Mielőtt még megrónának, természetesen a teljes (BD, BD ISO) a legjobb.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
-
dokee78
félisten
Más:
Csatornákat szeretnék törölni amiből van HD verzió is,de nem tudok törölni.Tudom korábban volt erről szó,de nem vagyok otthon és az Opera Minin elég sz@rul működik a keresés.
Konkrétan olyan a keresés,mintha csak az oldalt frissíteném.
Lényeg az,hogy van-e mód digitális csatornák törlésére?
UE40H6400 -
apszi
őstag
válasz dokee78 #82974 üzenetére
Őszintén szólva erre én sosem találtam egyértelmű választ, de én biztos nem kísérleteznék, véleményem szerint ez neurológiai kérdéseket is felvethet, de ne legyen igazam. Lesz még ideje annak a gyereknek 3D-t nézni később...egyszerűen, szerintem, NEM ÉRI MEG!
(#82998) dokee78: Ha nincs a tv-ben erre opció, használd a Sams chanel editor progit.
[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
válasz nightshadow #82989 üzenetére
Vagy inkább a többi gyártó visszaigazodott hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest