Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
oimuka
tag
Samsung ue32eh6030 tv. Egy ideje azt vettem észre, hogy egyes analóg adóknál bizonyos frekvenciájú hangoknál sistergés hallatszik a tv saját hangszóróiból. Eléggé zavaró. Mi okozhatja? Mit lehet tenni? A tv hibája lenne vagy az adó miatt van? Nem minden adónál vehető észre.
-
törölt tag
válasz Ryder1 #61654 üzenetére
5.1 hangok sztereora keverése bizonyos esetekben túl halk hangot eredményez a tv lejátszóján. Én az 5.1-es filmek hangját lejátszás előtt az Xmedia Recode programmal normalizálva sztereora konvertálom, a videó ilyenkor nem kerül újrakódolásra (ezért képminőség romlás nincs, mert videósáv csak másolásra kerül), pár perc alatt lefutó művelet az egész.
-
BBéci
legenda
-
devil-k
nagyúr
-
Bálint306
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, bár ez lehet nem annyira a tv téma. Hamarosan megérkezik a várva várt Samsung UE55F6640-es tv. Azon gondolkozom, hogy valami alap házimozi szett jó lenne hozzá.
Van amit esetleg tudnátok ajánlani olyan 50-70 körüli árszinten hozzá? (A szoba sacc. 4,5 x 5 méteres)
Néztem egy Samut, ez elég jó árban van:
http://www.bemutatoterem.net/Termek/samsung-ht-e-355-p91709.htmlKöszi a segítséget,
Bálint -
-
BBéci
legenda
válasz Tippmix46 #61663 üzenetére
Ismétlem, gyere el hozzám, legyen vér a pucádban, mérd meg a tévém teljesítményfelvételét! Fogadhatunk egy tálca sörben, hogy 2D-ben bőven 200 W alatt lesz. A 3D-ről nem nyilatkozom, mert ki sem próbáltam.
A HDTVtest tesztjében 179 wattot mértek, [link],de Ők magasabbra állították a kontrasztot, mint ami az én tévémen van jelenleg.Ezt a FlatpanelsHD mérte 50 colos ST60-on [link]
Standby 0.0 W 0.0 W
SD+HD 131 W 156 W
3D 210 W 215 W (in True Cinema)AVForums teszt [link]
Out-of-the-Box – Normal Mode: 153W
Calibrated – Custom Mode: 183W
Calibrated - 3D Mode: 208WEz a három leghitelesebb, legelismertebb TV tesztoldal a világon.
Az említett 65 colos ST50 mérése 1 hónapig tartott, annak az átlaga volt 200 W alatti. Ennek a dokumentációját megtalálod a Plazma TV topikban.
Osztod az észt, de sosem volt plazmatévéd, a levegőbe beszélsz.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Bálint306 #61664 üzenetére
70000 forintért egy alap házimozi erősítőt kaphatsz, egy pár hangdobozzal. Az egybeszetteket felejtsd el, mert irtózatosan pocsék a hangjuk.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Bálint306 #61670 üzenetére
Nem létezik olyan kategória, amit érdemes lenne megvenni. Amelyik 200000 forintba kerül, az már nem vallat a hangjával, de ugyanannyiért jobbat ki lehet hozni, egyedileg összeválogatott alkotóelemekből.
Nézegesd a Hama, Stell, Harmantrade, Vogels, Meliconi kínálatát, remek konzolokat kínálnak.
[ Szerkesztve ]
-
Bálint306
tag
Köszi megnézem a weblapjukat.
Ezek a szettek nagyon vállalhatatlanok? Csak azért kérdezem, mert a TV hangszóróinál szeretnék egy kicsit jobb hangzást, annyira nem vagyok Mozart. De ha annyira retek akkor nem költök rá és maradok a TV "eredeti" hangzásánál. 200-at nem szívesen költenék még a házimozira, elég volt a tv.
-
Gicz
addikt
válasz Tippmix46 #61673 üzenetére
nekem 50st60 van, 50-es kontrasztal 1 hónapig mértem, és az átlag 170 W lett nekem is. akár hiszed akár nem, ennyi. persze ha feltolod 100-ra a kontraszot akkor lesz 330W -is, de úgy nézhetetlen, túl világos. töksötét szobában nekem még a 40 is sok. tv-zni este 30 körül szoktam, filmezni szoktam magasabb kontraszoton.
-
BBéci
legenda
válasz Tippmix46 #61673 üzenetére
Miért, mi alapján tartod lehetetlennek, amikor sosem volt plazmád és sosem mértél teljesítményfelvételt?
Baromi jó lenne, ha mindenki csak a saját tapasztalataira támaszkodva vitatkozna!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Tippmix46
senior tag
az olvasott tesztek alapján írtam
de mondom, elfogadom, hogy a plazma sokat fejlődött, de azt meg nektek kell elfogadni, ahol sokat tv-znek, sokszor mintegy háttér tv-zés megy, ott azért a plazma a magasabb fogyasztása miatt nem a legjobb választás
Nálam a 7es és 8as sorozatú Samsung LED-ek a top tv-k jelenleg.
Írod, hogy a 6,5 óra nem átlagos naponta, inkább 4 óra....hát szerintem meg a 4 óra az kevés....nekünk hétvégén megy 10 órát/szabad nap téli időszakban (nyáron is 5öt tutti), munkanap meg bekapcsoljuk 18 óra körül és megy éjfélig, ha nézzük ha nem....nem kapcsolagtom ki-be, mert a gyereket fürdetem stb.
[ Szerkesztve ]
-
becsitibi
senior tag
válasz Tippmix46 #61679 üzenetére
Ezt mindenki tudja hogy az lcd led tv-k kevesebbet fogyasztanak a plazmáknál,viszont az általad leírt top tv-k megvételekor nem hiszem hogy mérvadó a fogyasztás,hacsak nem vagy vállalkozó,és nem étterembe veszed,vagy kocsmába,ahol megy egész nap,és 20 forint is számít.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, adott egy Samu F6400-as TV, hozzá egy most vásárolt laptop, egy Geforce GT 740M-es videókarival. Nem egy atomerőmű, de 1-2 fogást azért tud
A TV HDMI kábellal összekötve a laptoppal, de az istenért sem tudom 3d lejátszásra bírni a laptopot. Úgy hogy simán megy a film a laptopon, és a TV-n rábökök a 3d gombra, úgy műxik. Elvileg ha a gép végezné a 3D kezelését, szebbnek kellene lennie a 3D-nek. PowerDVD 13-at használok. A program alapból valamiért ciánkékes szemüveges 3D-t csinál a képből, ez ugye nekem nem jó. Mi lehet vele? Elképzelhető hogy az a baj hogy a HDMI kábelem nem 1.4-es? Valaki néz így 3D filmet? Köszi a segítséget.Samsung Galaxy S23 Ultra
-
Flashget
félisten
válasz ruszi_tomi #61684 üzenetére
Elképzelhető hogy az a baj hogy a HDMI kábelem nem 1.4-es?
kábelen nem fogsz találni 1.4-es jelölést.
ellenben ha High Speed van ráírva akkor a kábel hétköznapi nevén 1.4-es.Realme GT Master Edition
-
syler123
veterán
válasz Bálint306 #61670 üzenetére
Nem reménytelen a hangjuk, ezt csak ő állítja, meg hogy csak a plazma a jó, meg csak 600k fölött vegyél tv-t.
Nagyon jók a Sony komplett szettjei, nekem is az van, kiválóak egy átlagos méretű szobába.
-
joefasalasso
aktív tag
Nagyon szépen kérlek benneteket, szerezzetek nekem kalibráció utáni beállításokat UE40ES7000-hez és UE32F6400-hoz.
Köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
-
RudY
addikt
válasz ruszi_tomi #61684 üzenetére
-
devil-k
nagyúr
válasz joefasalasso #61688 üzenetére
Már ne haragudj, de ezt hogy gondoltad? Miért nem te keresel?
Miért nem kalibráltatsz? Ha szeretnél, keresd janos666 fórumtársat. Kiváló szakember.
Vagy keress itt.syler123
És neked melyik van?[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
krx21
nagyúr
válasz joefasalasso #61688 üzenetére
Többször tárgyaltuk már, hogy a kalibrált beállítások 1 darabra szólnak és nem egy sorozatra vagy családra...
Másik TV-n egyáltalán nem biztos, hogy ugyan az a kép lesz, sőt... -
devil-k
nagyúr
-
Gicz
addikt
válasz joefasalasso #61698 üzenetére
Tök felesleges, teljesen más lesz a te TV -d kalibrált értékei.
Felesleges kutatnkod a netet, nem veletletlenül nincsenek ilyesmik pontokba a neten...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest