Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
-
w333
félisten
válasz sandró60 #61093 üzenetére
Nálam EH 40"6030 ez a funkció még mindig ott van "Másik szoftver" (halványul látszik) ha rákattintok azt írja "Jelenleg nem elérhető"
(#61098) Flashget
Csatornalistát manuálisan is lehet szerkeszteni : Távirányító > CH-List > Tools > Csatornaszám szerkesztése
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Tegla80 #61105 üzenetére
Szerintem nem ... nálam így néz ki a "Szoftverfrissítés" menüpont :
USB -n
Csatornán
Másik szoftver (A jelenlegi szoftver másikra cserélése)
Készenléti frissítés (2 óra) gyorsan át is állítottam "ki" lehetőségre !Mert ha rányomok az "USB -n", egyből keresi a frissítést pendrive -on
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
robee19
tag
Kaptam kölcsönbe pár napra egy Raspberry Pi-t XBMC-vel ellátva. A BD 25-ös formátumot már sikerült megnéznem, valóban szép, viszont igazából a 3D-re lennék kíváncsi 24p-vel, hiszen annyira dicséritek.
A kérdésem az lenne, hogy képes e egyáltalán 3D tartalmat lejátszani az XBMC, esetleg a Raspberry nem kevés e hardverügyileg hozzá?
És a második problémám, hogy az istennek sem találok BD25-ös vagy 50-es 3D demókat, viszont jelenleg 8gb-os a legnagyobb penem itthon. Nincs valami konkrét (linkes) javaslatotok rá? Két nagy magyar torrentportálon is szétnéztem, de sajnos nem találtam.
Előre is köszönöm -
xxxbmx
tag
sziasztok remélem tudtok segiteni mivel nem vagyok egy nagy tv szakértő,szeretnék venni egy samsung le 52a656 os készüléket már jo pár éves,de a kérdésem az lenne h látom h van rajta 1 db usb,és h arra rádugva le tudok e majd játszani divx-t?vagy akármilyen filmet?köszi
ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D
-
nightshadow
veterán
válasz xxxbmx #61110 üzenetére
Nem, csak JPEG meg MP3 file-okat eszik meg:
"This side panel also houses the fourth HDMI input, as well as Samsung’s USB input (branded “WISELINK”), which lets you connect a USB storage device to play JPEG and MP3 files on the TV." forrás: [link]
A külső mediaplayer a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Csekusz
tag
Gondoltam ránézek, hátha tudok segíteni és talán ezt még nem próbáltad... szóval:
SMART -- Web Browser -- Opciók (jobb felső sarokban a fogaskerék) -- Webböng. beáll. -- Általános -- Előzmények törlése + Böngészési adatok törlése Abból kiindulva, hogy azért lép ki, záródik be, mert megtelik az agya..., mégha nem is azt írja ki. Bár..., na mindegy, hátha még ezt nem próbáltad.
Nem mintha gyakran használnám (több havonta egyszer-egyszer), de nekem soha nem csinált még ilyet. Legfrisebb szoftver verzió van fent, amit tudtam kikapcsolatam, de végül is szo-szo müködik. Es7000 -es tipus.[ Szerkesztve ]
Samsung Wave II., Samsung N7100, Samsung N910F - iPhone 6S, iPhone 8+, S9
-
Jamboo529
senior tag
Üdv!
Jelenleg egy Samu LE40C550 tv-m van + WDTV 1. generációs mplayer. A kérdésem, hogy ha otthon Full HD 3D /24p filmeket szeretnék nézni, akkor mit mire cseréljek le? TV-nél maradnék a Samunál, de ha nagyon nem jó lebeszélhettek róla.
Méret maradna a 40".
Apropó, látom a 3D-k között, hogy van aktív meg passzív. Mi a különbség? A szemüveg? -
vigyori78
őstag
Új Firmware 6-os sorozat 1119.0
-
mapali
csendes tag
Üdv!
Van egy UE32F5300-as tévém.Ezzel kapcsolatban lenne 2 kérdésem:
1.Inviteles IPtv használok egy Albis tip. beltérível és sehogy nem tudom beállítani,hogy egy távírányítóval lehesse használni.
2.Több fórumon olvastam,hogy ez a típus alkalmas a HbbTv adás vételére.Próbáltam több leírás alapján Smart Tv-nél a nyelv megváltoztatását,de sehogy nem sikerült.
Valakinek van-e valami tapasztalata a fenti kérdésekben? -
Flashget
félisten
válasz mapali #61116 üzenetére
január elején kérdeztem a Hbbtv-ről a samut ezt válaszolták akkor:
A tesztidőszak a gyártókkal közösen 2014. március 15-ig tart. A szóba jöhető TV platformok módosítása folyamatban van. Ez annyit jelent, hogy a Rendszer / Adatszolgáltatás menü aktív lesz. Alkalmas TV platformok: D6-7-8, ES 6-7-8, F5500, F6500, F7,8,9...
ez annyit jelent, hogy egy fw-t kellene kiadniuk ami feloldja a most még letíltott menürészt.
tehát az F5300 nem lesz alkalmas rá.
van még 9 nap...[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Csocsy
tag
Sziasztok!
Az auchanba a következő akció van: ue46f6400. 140 000 ért...nem olcsó egy kicsit???
Ue40f6400. 120 000
Ue40f6100. 135 000. ???? Nem lehet h elirtak????
140 ért a 46 colos 6400 azért nem rossz vétel szerintem :-)
-
törölt tag
Sziasztok!
Azt szeretnem megkerdezni, hogy a Smart tv-k kozul melyik tudja usb-rol lejatszani a 1080p-s filmeket?
-
pelda10
tag
Sziasztok!
Azt vettem észre a tv-n hogy windows 8.1 kezdőképernyő ő betű része árnyékolódna fehéren.
Ez lenne a dirty screen effect?
Még annyi hogy nem mindig látszik.
-
matarese82
csendes tag
sziasztok!
Egy új, F6500-s tv-n 1117-ről 1118-ra lehetne frissíteni.
Mi az amitől több, az új frissítés, egyáltalán fel szabad tenni, nem csesz el semmit?thx
m -
Tutu7030
veterán
válasz matarese82 #61124 üzenetére
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Flashget
félisten
-
-
krisznagy
tag
Valakinek van tapasztalata AMD 5800K Apu integrált vga + 3D viszonyáról?
PC + HDMI + 50F6670 3-asról lenne szó, HDMI-vel dobnám át a képet 3D-be!!
BD50 is érdekelne...
Azért érdekelne, mert ha nagyon szaggat nem veszek feleslegesen 5m HDMI kábelt a BD 3D filmekhez, hanem inkább egy Samsung 3D lejátszó lesz később...gondolom hogy a 2. megoldás jobb, de azért várnék véleményt az elsőről is
-
pelda10
tag
Sziasztok!
Amit fentebb írtam hibát arra megoldást tud valaki?
És esetleg azt tudja-e valaki hogy ez-e a legújabb szoftver a tv-hez:001040?
samsung ue37es6100
-
snake55
újonc
Hello valaki segítségét kérem!!!plízzz!!!
Frissitettem a samsung smart tvmet UE40F 6320 Bár ne tettem volna ugyanis egy valamit nem tölt be mégpedig a YouTube ot (csak az szoktam használni rajta) csak tölti tölti tölti!!!!! Ha valaki esetleg valami okosság!!!!:??? -
evavagyok
újonc
Segítséget szeretnék kérni!
LE40A330J1 SAMSUNG tv-nk jobb oldalán 1, majd 2, jelenleg 3 függőleges csík keletkezett, egymástól kb. 5 cm-re, más-más színben, más-más vastagságban. Ez a jelenség a képet nem befolyásolja. A hiba javítható e, ha igen, milyen mélyen kell a pénztárcába nyúlni? A segítséget előre is köszönöm! -
PainKiller13
őstag
Sziasztok, van egy UE40F6100 TV-m, 3D led, visz mindent USB-ről, nem tudjátok, esetleg lehet szervíz módban aktiválni a smart funkciót? Gyárilag nincs aktiválva.
-
törölt tag
Nagyon fontos lenne, valaki?? [link]
-
Tegla80
addikt
válasz Flashget #61147 üzenetére
A minap,bedobta valaki,h "új fw a 6 os szériára".Már akkor 1értelmű volt nekem,h ez fog jönni.
Amúgy Én csak azt nem értem,h pl az aki frissít és szándékosan az miért utána kérdez??
Sztem pont fordítva kellene.(akinek + auto-n van,az no comment)
Amúgy aki picit is beleolvas a topic-ba e téren az láthatja,h a 1116 al kijövő "F" nem volt klafa,majd a 1117 el javult a smart és gyorsult a menü náluk.Ekkor írtam is valami olyat csak úgy ,h "aki okos az most kapcsolja ki az autó frissítést,mert ha +van a jól működő fw,utána csak rosszabb jöhet",
Nah bummmmm ....
Ha nem lenne jó nálam minden a 1030 al akkor azt mondom igazuk van a notorius frissítgetőknek,de műxik minden,így nyugodtan le merem írni,h nincs igazuk.
Jah a Sony és LG topicban is tűnnek fel olyan hsz-ek ,h pl az mkv lejátszások nem mennek a frissítések után. (de gondolom ezt Te is tudod ,olvasod )
Sajnálom a hitetleneket,de valahol maguknak keresik a bajt,mert ez ha jó akkor többet már nem szabad ........Tutu7030
ez is igaz.
folytatják......[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest