Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22401) sonye válasza nightshadow (#22385) üzenetére


sonye
senior tag

Na ez egy érdekes infó!

Akkor az idei modellek is tudták volna csak, hát akkor ki veszi meg az újabbat.
Csak arra leszek kíváncsi, hogy az újabb modellekben mit fognak kihagyni, vagy szándékosan rosszul megcsinálni... Mert ugye ha tökéletes dolgot alkotna a gyártó, akkor ki venné meg az újabbat.

Szomorú ez a marketing politika. :(( :((

Kárpótlást meg tényleg kellene kérni azoknak, akik FULL HD felirattal kapták meg a TV-t.
Én befogom a számat, mert a 6100-ra csupán azt írták, hogy 3D és passz. De mondjuk olyan nagy mennyiségben nem is nézem. Tudja, jó szép és ennyi. Ha naponta kéne 3D, akkor vennék új szériát. Na majd 5-6 év múlva... Akkor a mai FULL HD nulla lesz, mert most 10X-s felbontást csinálgatják. :)

[ Szerkesztve ]

(#22402) sandró60 válasza nightshadow (#22398) üzenetére


sandró60
addikt

Ha már annyira kritizálod a D5000-res szériájú tv-ket.megkérdezhetem neked milyen tipusszámú van ebből a D-ledes tv-ből.Ahogy a hozzászólásaidból lejön biztos neked is ez a tipsú tv van.csak megbántad,hogy ilyet vettél.Gondolom a mindennapi használatból kiindulva irsz a D5000-res szériáról.Azért mindennek ellenére a töbség ezt a tipust vásárolta.Nemnagyon tudtad eltántoritani a vásárlókat ennek a tipusnak a vásárlásától.Tudod a pénz az nagyúr.Aki kisebb pénzű az megpróbál kompromiszumot kötni.Aki meg ide téved a te hozzászólásaidat olvasva azt a következtetést vonja le,hogy a kiszemelt tévé mlyen x....r.Erre szoktam hónapok óta irni.Mindenki ha teheti a saját szemével gyöződjön meg olyan helyen ahol kivan állitva.Mondjuk az is benne van aki csak a te meg mások álltal irt negativ kritikára megy vásárolni azok lehet,hogy pozitiv irányban csalódnak a D5000-el kapcsolatban.Mindez azért kivánkozott ki belőlem ,mert a kamu"100Hz" -kezted a hozzászólásaidat ha az 5000-ről volt szó
Útolagos elnézésedet kérem ha valami bántó dolgot olvastál ki :R

[ Szerkesztve ]

(#22403) nyic19


nyic19
tag

Képzeljétek hogy jártam.
Karácsonyra vettem egy UE40D5003-as LED tévét. Már akkor furcsa volt, hogy nem működnek az előlapi érintő kapcsolók. Edig így használtam, csak távírányítóról.
Tegnap hazamentem, bekapcsoltam és egy szép rózsaszín függőleges pixelcsík jelent meg! Ma már átváltott zöldre. Hétfőn keresem majd a szervízt. :(((
Járt már így valaki. Most mi lesz vele. Javítják, cserélik?

(#22404) nightshadow válasza sandró60 (#22402) üzenetére


nightshadow
veterán

Kedves Sandró60, már hónapokkal ezelőtt megbeszéltük ezt a témát, részletesen, pontokba szedve, érvekkel alátámasztva. Nem akarom ismételni magam, használd légy szíves a keresőt. Ebben a témában két ellentétes álláspontot képviselünk, én tisztelem a te álláspontodat, de nem tudok vele egyetérteni, én se kérek mást, mint hogy te is tiszteld az én álláspontomat, de nem kell vele egyetérteni. Részemről ilyen egyszerű a történet.

[ Szerkesztve ]

(#22405) sandró60 válasza nyic19 (#22403) üzenetére


sandró60
addikt

Itt valaki irta,hogy az érintő kapcsolója azután nemműködöt amikor a szerviz menűben turkált.Te a szerviz menűbe beléptél már?Hát akkor kellet volna visszavini a 3-napos idő alatt.Tudom útólag okos lehet az ember.A szervizt meg hivd ki.

(#22406) nyic19 válasza sandró60 (#22405) üzenetére


nyic19
tag

Igen beléptem, de semmit nem állítgattam el kivéve a típust (MKV miatt), de visszaállítottam és most sem jó. Meg persze ott a szép zöld pixelcsík.
:((

[ Szerkesztve ]

(#22407) henesa


henesa
aktív tag

A mostani legújabb /3011.0 / 40c650 firmware tartalmaz valami újat ? Érdemes felrakni ?

Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one

(#22408) kiskacz


kiskacz
senior tag

Kérdésemet a másik fórumban is felteszem - előre is elnézést!

Döntöttem, nem kell a "még" szebb - jobb- okosabb = nem használnám ki.
(illetve meggyőzhető vagyok de... :)) )
szóval kinéztem 3 típust: LG 42LV45000 / SAMSUNG UE-40D5000 EZ NAGYJÁBÓL 1 KATEGÓRIA,
(valamint az eladó felhívta a figyelmemet a 40D5500-asra, ez drágább valamennyivel,még nem néztem utána, mennyivel tud többet.)

Tehát a kérdésem: melyiket - miért?

Köszönöm! :R

Huawei Mate 8

(#22409) sandró60 válasza kiskacz (#22408) üzenetére


sandró60
addikt

Mivel nekem is is ez van: 40D5500-asra szavazok :K.Több mint féléves tapasztalat-megbizható működés-média lejátszója szuper-Ha nemvagy kukacos a különböző ilyen olyan "hibákra":felhösődés nálam minimális-a "kamu Hz"nekem igy jó.A legjobb ha a tv-t megnézed működés közben valamelyik nagyobb üzletben :K

[ Szerkesztve ]

(#22410) zs2994


zs2994
tag

tud valaki valami jó kis akciot 22" -ban ?
akár lehet monitor/tv combo is ...
lényeg a led / c tuner
köszi

(#22411) tibike8


tibike8
őstag

Az m1 és m2 HD-k rendszeresen akadnak picit. Volt már erről szó úgy általában a 6500-el kapcsolatban. Nálam csak ez a kettő csinálja. Nézhető, de látni. A többi HD adás rendben van meg az SD-k is. HD filmek is jók. Másnak tapasztalata? Digi kábel van a tv-n. nem lehet a szolgáltatásban valami gond? Ezt csak azért gondolnám mert a logikám szerint, ha a tv gyengesége miatt akadna, akkor talán másik adónál is látszana, illetve véletlen szerűen akadna és ha felveszem az adást, akkor nem mindig ugyanott akadna. Így gondolom, hogy ha eleve a szolgáltatótól jön így, azért akad a felvétel is ugyanott, ha visszanézem.
Vélemény?

(#22412) kiskacz válasza sandró60 (#22409) üzenetére


kiskacz
senior tag

"Mivel nekem is is ez van: 40D5500-asra szavazok"

Mivel tud többet, mint az 5000-s? (Tudom, hogy a GOOGLE a barátom :D , de a személyes tapasztalat nálam mindennél többet ér. ) Ez már 200 HZ-es? Internet kapcs.? Frissítés? (Ha igen mikori, hogy lehet megnézni?)
HOLNAP megveszem - a melyiket a kérdés... :K

Köszi eddig is!

Huawei Mate 8

(#22413) leslieke válasza tibike8 (#22411) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Tegnap épp a Digi m1 HD-n, 6500-on néztem a magyar-francia kézi meccset. Semmilyen akadást nem láttam. (Kivéve ami a közvetítésben volt, de azt meg nyilvánvalóan látszik.)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#22414) MrTwister válasza petikex (#22378) üzenetére


MrTwister
őstag

Akkor ha jól értem HDMI kimenetes a videókártyád és erre kötötted rá a tv-t hdmi-hdmi kábellel. Nekem így van és ugyanez a problémám volt mint neked és az lett a megoldás, hogy amikor a SOURCE gombra feljön az a bemenet választó menü akkor ott a távirányító egyik gombjával(nem emlékszem sajna) át(el) tudod nevezni PC-re a hdmi bemenetét a tv-nek, amin keresztül a számítógéped rákapcsolódik! szgép újraindít tv ki-bekapcs és elvileg jó lesz, nekem ati kártyán 1080p van a catalyst control centerben belőve és nagyon szép éles a kép!

Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966

(#22415) sandró60 válasza kiskacz (#22412) üzenetére


sandró60
addikt

A HZ-es témában ez a specifikáció szerint 100-as,de 50-nek mondják.Azért van ez a "kamu" ragadvány név.Erre irtam nekem igy is jó.Az internet hozzáférés a tv-n korlátozott,ami azt jelenti,hogy különböző AP-ok letöltése után tudsz akár a yotub-hoz is hozzáférni.A népszrű oldalakon olvasgatni PL,origó-index-időjárás.....meg egy csomó játék-Ezek a D5500-tól érhető el.

[ Szerkesztve ]

(#22416) tibike8 válasza leslieke (#22413) üzenetére


tibike8
őstag

Nem tudom mi lehet. A Maradj talpon-t szoktuk nézni időnként és talán akkor a legrosszabb - bár lehet nézni, de ekkor a legészrevehetőbb. De pl. most nincs semmi gond. Szerintem ez kezdettől fogva megvolt, csak nem figyeltem meg. Na majd legközelebb, ha ilyen lesz, megnézem a monitoron. Van egy 22-es Samu LCD tuneres monitorom. Bár az csak 1680x1050-es, de attól még látszania kell, ha a szolgáltató részéről van gond.

[ Szerkesztve ]

(#22417) sityupityu válasza sandró60 (#22402) üzenetére


sityupityu
veterán

Sandró! Te egy nagyon kibírhatatlan és idegesítő ember tudsz lenni! Ha valaki nem dicséri az 5-ös sorozatú samsungot akkor már minden bajod van. Ha meg valaki véletlen csak megemlíti az általad gúnyosan csak a "legendásnak"nevezett c650-t,akkor te azt személyes sértésnek veszed! Egyszerűen idegesítőek a hozzászólásaid ezekkel a dolgokkal kapcsolatban! Nightshadow csupán csak a száraz tényeket és adatokat közli,mint mindig,amit te képtelen vagy elfogadni mert pont nem ajánlja az ilyen-olyan okokból az 5-ös sorozatot. Pedig pont az olyan emberekre van itt szükség mint Ő. Akik tök elfogulatlanul tudnak ajánlani vagy éppen pont nem ajánlani bizonyos tipusú tévéket,felsorolva azoknak előnyeit illetve hátrányait,és mindezt technikai adatokkal alátámasztva! Nem úgy mint Te,aki csak azt szajkózza hogy mikor vetted a tévédet és milyen fantasztikus az. Nem tudod elfogadni az olyan alap dolgokat mint a valós és a "kamu" 100Hz létezését,pedig a kettő között igenis szemmel látható különbség van! Erre szoktad mondani,hogy élőben kell megnézni. Igen,van akinek tökéletesen megfelel a "kamu" 100Hz is,de attól még létezik a különbség a kettő között,és amit még azok is meglátnak akiknek egyébként megfelel a gyengébb képfrissítési tudással rendelkező tévé is. Nagyon gyerekes tudsz lenni! Legutoljára tavaly reagáltam a hozzászólásodra mert már nem bírtam tovább,szinte majdnem ugyanebben a témában.

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#22418) HofiZoli válasza sityupityu (#22417) üzenetére


HofiZoli
senior tag

Nem értek veled egyet, szerintem sokat segít minden témában. Te így látod én meg úgy. Ez nézőpont kérdése, nem érdemes ezen vitázni.

A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!

(#22419) leslieke válasza tibike8 (#22416) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Belenézek majd a műsorba.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#22420) fehler válasza sityupityu (#22417) üzenetére


fehler
csendes tag

most kellett volna hasra dolnod a tvd elott es lenyomni 40 fekvotamaszt ,hogy lenyugodj! mar ne is haragudj - irom ezt ugy nem ismerem a kollegat , de felhaborit a hozzaszolasod !

(#22421) kori18t


kori18t
tag

Tudna valaki adni egy fehéregyensúly beállítást a 40C650-emhez? Ma lett MindigTv-m és jól hozzá akarom kalibrálni a tv-t.Minden más beállítást meg tudok csinálni, de ezt nem vágom.Köszi :)

(#22422) sityupityu válasza HofiZoli (#22418) üzenetére


sityupityu
veterán

Nem általánosságban hanem egy bizonyos témával kapcsolatban fejeztem ki a nemtetszésemet,de ezt leírtam,ott viszont fenntartom de nagyon!

Fehler! A 40 fekvőtámasz után írtam le,de nyugodtan felháborodhatsz ha akarsz!

[ Szerkesztve ]

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#22423) kori18t válasza nyic19 (#22406) üzenetére


kori18t
tag

Egyszer én is beléptem egy régebbi Samu-m szerviz menüjébe ( kíváncsi voltam a panel típusára ), ott nem állítottam el semmit, de egy idő után nekem is megjelent egy függőleges zöld csík, ami sajnos ott is maradt mindörökre.Ezek után eladtam a tv-t, még így is jó volt a vevőnek.
Tanultam a hibámból: többet nem lépek szerviz menübe!

(#22424) mezis válasza kori18t (#22421) üzenetére


mezis
nagyúr

Itt a "burosh" kép szerintem háztartási célra tökéletesen megfelel TV beállítására. Fehéregyensúly: az oldalt található szürke lépcsőt szürkének kell látnod. :D :K

mezis

(#22425) kori18t válasza mezis (#22424) üzenetére


kori18t
tag

Ehhez hülye vagyok :K
Konkrét értékekre lenne szükségem.Ja és a színköznek sem vagyok "tudója", auto, natív, egyedi...........gondolom az egyedin kell belőni a színeket :F

(#22426) sandró60 válasza sityupityu (#22417) üzenetére


sandró60
addikt

Ezel egyetértek veled amit útólagos hozzájárulásoddal ide másolok"Erre szoktad mondani,hogy élőben kell megnézni. Igen,van akinek tökéletesen megfelel a "kamu" 100Hz is,de attól még létezik a különbség a kettő között,és amit még azok is meglátnak akiknek egyébként megfelel a gyengébb képfrissítési tudással rendelkező tévé is"
Amúgy nemszoktam senkit minősiteni.PEACE-béke veled :R

(#22427) Flashget válasza nightshadow (#22396) üzenetére


Flashget
félisten

és az sem számít hogy Olimpia vagy foci EB egy kis akcióra?

Realme GT Master Edition

(#22428) nightshadow válasza Flashget (#22427) üzenetére


nightshadow
veterán

Ha jól emlékszem, akkor a 2010-es VB-és akciónál se volt olyan nagy árengedmény, mint amilyen alacsonyra estek maguktól az árak az adott év végére. De nem vagyok proféta, bár neked lenne igazad.

(#22429) mezis válasza kori18t (#22425) üzenetére


mezis
nagyúr

Ki kell okosodnod a témában. ;] Nincs minden készülékre, mindenhol érvényes beállítás. (A különböző, választható beállítások ezt próbálják közelíteni.) Kiteszed a beállító képet pl. egy PEN-re onnan a TV-dre, aztán elkezdesz kísérletezni a beállításokkal. Az biztos, hogy túl sokat nem kell állítanod.

mezis

(#22430) roberto211


roberto211
őstag

Hali.. A következő a kérdés: Van nekem egy ue40d5000 led tv-m illetve egy x530as logitech.. Na már most mindenki tudja, hogy ezen bizony nincs 5.1 kimenet csak ilyen nem tudom milyen átalakítós, megoldás, aminek a végén az átalakítónak rca van.. Tehát rá szeretném kötni a x530at és abbol ugye rca jön ki. de amibe dugnám be , mellé az van írva hogy avin/component/audio L audio R tehát komponens,av bementre, és sztereo audiora jo.. Hogy ha bedugom ebbe akkor csak az első 2 hanszóró fog szólni , vagy egyszerre mind az 5, és nem lesz térhangzás?, mert nem vágom annyira.. Ti mit tanácsoltok hogy kössem a tv.-re?? A hangszórót, jackel vagy rca val birom rákötni valamire... Tehát ez a kettő jön ki belőle.. Választ előre is köszi.. Üdv: robi :R :R :R

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#22431) Flashget


Flashget
félisten

ezzel a 100Hz kamu 100 hz dologgal kapcsolatban.
A samsung D5xxx szériája nem 100Hz! legfőképp nem 200Hz ahogy korábban írta valaki!
Mezei 50Hz csak a samu egy trükkel fekete kép kockát szúr be.

a 6000-es alatti szériákat ugyan 100Hz-esnek hirdetik, de valójában csak 50Hertzesek. Egy Motion plus nevű képesség bekapcsolásával a TV elkezdi villogtatni a háttérfényt és minden egyes képkocka közé "beszúr" egy feketét. Tehát kép - LED be - LED ki - fekete kép - LED be - LED ki - kép -LED be... így tovább. Az eredmény az lesz, hogy bár a fényerő látványosan leesik, a kép mégis folyamatosabbá válik. Elméletben. A valóságban ez egy szubjektív dolog, van akinek tetszik, van aki pedig inkább marad a kissé döcögősebb, de élesebb képnél.
- 6000 és a feletti szériákban már valódi 100Hz-es képfrissítés van, viszont 200/400-Hz-esnek mondják őket.

A samsung szó szerint átverte a kuncsaftokat azal, hogy 100 Hz-nek hirdette csak éppen elfelejtte megemlíteni, hogy ez a CMR (LG-nél CMI) érték ami nagyon nem azonos a true Motionnal aminél meghatározzák a valós 100Hz (vagy feletti) értéket!
tudom magyar oldalak gagyik, hiányosak stb. de a két gyártónál ezek az adatok vannak megadva.
samsungnál:
D5xxx esetében Clear Motion Rate 100
D6xxx esetében Clear Motion Rate 200
LG-nél:
LV 3400 esetében 50Hz Igen
LED Tipus LED (Edge)
Motion Clarity Index (MCI) 100Hz
LV570S esetében
TrueMotion 100Hz
LED Tipus EDGE (LED Plus)
Motion Clarity Index (MCI) 500Hz

és akkor ez 500Hz-es tévé? na ugye..
mindenkinél a pénztárca dönti el mit tud megvenni. ha nincs elég pénze csilivili 3D-re sőt smart tévére sem én biztos nem fogom ajánlani a samsung D5000 tévét az LG LK530-al szemben. Nem LED hanem LCD, nem tudja a DTS hangot a médialejátszója, de a képe a valós 100Hz miatt simán veri (felhősődésről ne is beszéljünk) és még olcsóbb is ha a 40"-os samut és 42"-os LG veszem alapul, miközben mindkettő 2011-es modell.

[ Szerkesztve ]

Realme GT Master Edition

(#22432) Flashget válasza nightshadow (#22428) üzenetére


Flashget
félisten

Nem nagyon emlékszem már 2010-re csak a C650-re :)

Ki tudja mi lesz..az ilyen MM, Saturn, Euronicsból kinézem, hogy leviszik az új modellek árait árakat egy rövid időre.

Realme GT Master Edition

(#22433) nightshadow


nightshadow
veterán

Egy érdekes info: a Sony 2012-től megszünteti a panellottót a tévéinél. Ebben követhetné a Samsung is.

“Sony is promising that no 2012 (or subsequent) TVs will be equipped with LCD panels based on different types of technology.

In other words, there'll be no more panel switching in Sony TVs from 2012 onwards. The '2012' models are likely to be unveiled at the CES 2012 tech show, and should start to trickle out onto the market in spring 2012.”

[ Szerkesztve ]

(#22434) sandró60 válasza roberto211 (#22430) üzenetére


sandró60
addikt

Sajnos ezen a tv-n kimenő hang most már csak az optikán van. Meg a fejhallgató kimeneten.Nemismerem az erősitődet,de ahogy irod rca-csatlakozásal tudsz hozzá csatlakozni.Olyan átalakitó adaptert lehet venni ami átalakitja a digitális jelet analog 5.1-re
Állitólag még a scart csatlakozón is működött a kijövő hang,csak valamelyik frissitésel a Samsung letiltotta

(#22435) keke69


keke69
őstag

Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem!

1: ha utp kábellel kötöm össze a tv-t és a számító gépet film nézés közben mennyit vesz vissza a torrent sebességből?
2:hogy ha filmnézés közben megy a torrent kliens nem akad-e mondjuk 1 full hd-s film?

THX!

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#22436) tibike8 válasza leslieke (#22419) üzenetére


tibike8
őstag

Köszi, én is majd csekkolom amiket írtam, ahogy odajutok. Annyit még, hogy ez a játék az m1-en van estefelé és kicsit később ismétlik az m2-őn. Mindkét adónál látszik a szaggatás.

(#22437) roberto211 válasza sandró60 (#22434) üzenetére


roberto211
őstag

Oksa.. Hát ha nem lesz más megoldás, akkor közvetlen az eszközre kötöm akkor :S

Kösz a segítséget.. Üdv: Robi

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#22438) roberto211 válasza sandró60 (#22434) üzenetére


roberto211
őstag

És úgy szerinted nem lehet valahogy összemahinálni hogy van nekem egy cisco epc3925 set top boxom azthiszem, .. Thomeos, és azon van minden bisz-basz, optikai, és 5.1 rca is.. Na és szerinted valahogy nem lehet összemahinálni hogy az xboxon is szóljon?? mert igazából az a lényeg hogy xboxon szóljon, csak a közvetlen az xboxra való kötés, az legutolsó sorban akarom hagyni, mert akarom halgatni tv nézés közben is, stb.. Set top boxon van, optkai, rca, ethernet, stb,stb...

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#22439) nyic19 válasza sandró60 (#22434) üzenetére


nyic19
tag

Kérdésem a következő.
Nem nagyon értek hozzá.
A TV fejhallgató csatlakozóról, hogyan tudok hangot levenni mondjuk egy sztereo rca-ra(piros fehér), amit az erősítőhöz kötnék.

[ Szerkesztve ]

(#22440) sandró60 válasza nyic19 (#22439) üzenetére


sandró60
addikt

Lehet venni olyan kábelt aminek egyik végén jack dugó a másik végén a piros-fehér rca van.Ha netán úgy gondolod,hogy a tv fejhallgató kimenetére csatlakozól,csak óvatosan

[ Szerkesztve ]

(#22441) sandró60 válasza roberto211 (#22438) üzenetére


sandró60
addikt

Hát ezt igy ahogy irod egy kicsit bonyolultnak tünik.A stb-ről kapja a tv- a jelet?Gondolom ha igen akkor elvileg kell hangnak is kimenni valamelyik kimeneten.Próbálkozz!

(#22442) Melafoto


Melafoto
senior tag

Hali
Olvastam a beállításokkal kapcsolatos hsz-t és igaz mindenkinek más kép beállítás a megfelelő,de
dekem a d6100 -en UPC kábeles forrással ezt jónak tűnik:

Kép:Film
háttérvilágítás :12
kontraszt: 95
fényerő: 45
élesség: 20
szín:50
árnyalat: Z50-P50

speciális:
fekete tónus : ki
din. kontraszt: ki
árnyékrészletesség : 0
gamma: 1
csak RGB: ki
színköz: Nativ

fehéregyensúly:
piros:21
zöld :23
kék:27
Nyereség
piros:23
zöld :24
kék:24
10p fehéregyen. : ki
bőrszín: 1
éljavítás:ki
fényerő mozgáshoz: ki
led mozgásjavítás: ki
Képopciók:
színtónus : normál
Digitális zajszűrés: ki
Mpeg- zajszűrés: ki
Film mód: ki
Motion Plus: ki

Természetesen, ötleteket várok további beállításokra:)

-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3

(#22443) roberto211 válasza sandró60 (#22441) üzenetére


roberto211
őstag

Igen, igen a stb ről megy a tv.. IPTV.. Na és menen is róla a hang de nekem nem csak az kell hogy a set top boxon legyen hang mikor bekapcsolom, hanem mikor xboxozok majd akkor is.

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#22444) redbiro


redbiro
őstag

sziasztok!
hozzám került egy samsung LE27S71B lcd tv, nem mai darab.
szerintetek mennyit lehet ezért kapni, ha el szeretném adni?
köszi
red

it never gets easier, you just go faster

(#22445) mezis válasza nyic19 (#22439) üzenetére


mezis
nagyúr

Én (itteni tanácsra) megpróbáltam a D5500-asról a SCART-ról kijövő hangot vinni a HiFi-be. Működik ! (Talán DVD-ről való lejátszáskor nem, ha ez is lényeges, keress visszafelé, leírtam elfelejtettem :o .) Az ehhez való kábel is kapható. Egyik vége SCART, a másikon meg 6 db RCA.

A UPC koax-ot le kellett választanom "Galvanic Isolator" -al, mert búgott teljesen lecsavart hangerőnél is.

(roberto211-nek is). TV doksija hallgat erről a lehetőségről.

[ Szerkesztve ]

mezis

(#22446) Cho Simba válasza mezis (#22445) üzenetére


Cho Simba
tag

Próbáld meg úgy is, hogy MKV-t vagy divx-et játszol le.
Nekem a SCART csak akkor műxik kifelé, ha TV-t (UPC) nézek.

(#22447) Imifej válasza sityupityu (#22417) üzenetére


Imifej
senior tag

:C
Szerintem az boldogítja, ha minden kérdésre ő válaszolhat. Persze mások tapasztalatait ollózza össze úgy látom. Ha valaki valami komolyabbat kérdez tőle, akkor gyorsan tovább passzolja a kérdést. Nem tudhat ő sem mindent, de egyet igen: nincs jobb TV az övénél a maga kategóriájában. Egy időben magam is aktívabban részt vettem a fórumban, de egy ideje nagyon ellaposodott "valami miatt" . BBéci is megelégelte a süket szövegelését, és már sajnos ő sem nagyon aktív, pedig az ő tanácsai többet értek mint az 5-ös szériájú figurának.

Marantz PM7000N, JBL TLX500

(#22448) roberto211 válasza Imifej (#22447) üzenetére


roberto211
őstag

Bár én laikus vagyok kissé ez ügyben de szerintem , egy tv-t se szabad lefikázni és túldicsősíteni sem.. Minden tv.-mellet vannak érvek és ellen érvek. Előnyök és hátrányok.. Én speciel ahogy írtam párszor egy ue40d5000pwxxh led-et használok és semmi gondom nincs vele. Nincs olyan hogy "döcögős a kép" blabla, vagy csak lehet nem veszem észre de szerintem az árához képest bestbuy. Nyílván van jobb tv, van rosszab tv, lehet h lg be lehet 2x jobbat találni, de az lg.. És ezért most lehet fikázni, meg dobálózni, hogy "mi az hogy az csak lg, márpedg azééért is,stb,stb" Én elfogult vagyok samu téren mert samsung párti vagyok, szinte minden termékem samu, és nem csalódtam egybe sem.. Volt egy 107es lg ilyen árban (ne kérdezzetek típusszámot már nem tudom" , és ez a samu amit vettem.. Mind a kettőn ugyanaz a samsung demo full hd video volt beállítva.. És bizony a samsungnak márpedig szebb képe volt,.. ÉS ez lehet találgatni, hogy lehet a beállítások,stb, mindegyik szerintem alapbeállításon volt, mert szerintem az áruházakban nem avval fognak bajlódni, hogy a beállításokat b..sz.g..s.sák ... Pedig nehéz döntés volt mert az 107es ez meg 102es, , de még így is a samu mellet döntöttem.. Nem fikázom le lg-t sem, de szerintem akkor a samunak szebb képe volt, és az is ilyen 140körül volt azthiszem.. De ugye ár alapján nem szabad itélni, de az is hasonló árba volt mint ez , és ennek szebb képe volt, pedig ezt néztem ki és a második kiszemelt ő volt.. Tehát életünk végéig lehet vitatkozni, melyik tv jobb és miért, ez azért, az azért, de szerintem mindenki maga válassza ki hogy melyik tv tetszik neki.. Aki vesz tv-t menjen el egy áruházba , ne kényelmeskedjen otthon és a fotelből a király laptopjáról, megrendeli a led/lcd/plazma tv-t és várja a gls-t az ajtón, hanem szépen üljön kocsiba(persze azért először kérdezzen itt ki valakit, aki alábír támasztani még is érveket, és ellen érveket, meg technikai információkat a kiszemelt termék alá) , menjen el az euronicsba, ki lesz rakva 200tv, válasszon ki 5 tetszőlegest, ami jó technikai információk alapján is, és ár/érték arányhoz képest jó, és tegye mérlegre, a tényeket, előnyöket, hátrányokat.. És ami mellet dől a mérleg azt válassza.. ( szépen szól a euronicsos csávónak ad neki 1k-t és kiviszi, tolókocsin, és még a kocsiba is be teszi persze ez részlet kérdése :D ) .

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#22449) air76


air76
tag

Tisztelt fórumtársak!Ez az egy oldal amit nap mint nap követek.De már itt is előjött az egymás fikázása.Miért?Az hogy neki az a best tv,nekem meg a másik...miért baj?Ö legalább reagál a többiek kérdéseire.
sandró60 én veled vagyok!

[ Szerkesztve ]

(#22450) weszil


weszil
csendes tag

Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tudjátok-e hogy a UE32D5000PW 32" LED TV -nél, a talpba rögzített átlátszó csonkrész (már eleve így veszi ki az ember a csomagolásból) milyen módon van rögzítve? Ha felülről nézem a TV-t, akkor a talapzat széle nincs egy síkban a TV síkjával. A talapzat alján van 4 csavar ha jól emlékszem, az a 4 csavar fogja be ezt az átlátszó részt? Lehet vajon rajta állítani? Vagy esetleg bele van ragasztva a vízszintes talprészbe? Ötlet?
köszi,
Szilvi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.