Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
"Kivéve hogy LG" Ezt nem is értem, az LG szerinted kisebb/szarabb név, mint a Huawei?!
Én mindig úgy vagyok ezzel, hogy leszarom a márkanevet, az észérveket nézem meg a garanciát. De ebben az esetben a márkanév is az LG-nek kedvez. Biztos véletlenül gyártják ők a nexus 5-öt is (ami egy butított G2).A G2 meg minden de nem ronda, legalábbis nekem simán nagyon bejön, jó kézbe venni, ránézni.
[ Szerkesztve ]
-
lajki7
senior tag
Huawai p6: egyszeru,nm nagy pont kezre all,szep kijelzo. Oszt annyi. Semmi mas nm jo abban
G2:Szebb kijelzo min a P6nak de szerintemmst a piacon a legjobb kijelzo es minden masban jobb mindennel (kiveve kamera,meg a memoria kartya) tessek ossze foglaltam neked. S4rol valtottam de elotte vot má minden Onetol -Note3ig
Vegyé ilyet azt öröm bodottá van[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
-
addikt
-
Atus85
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
-
-HajTömeg-
őstag
Hogy ellenpéldát is hozzak a Ray-emhez vettem gyári nokia micro usb kábelt és nem töltött fel vele.
Mikor visszavittem nem akarták elhinni,így feldugtuk a telefont tölteni, még a töltést jelző led is világított,de semennyit sem töltődött.
Visszakaptam az árát, vettem gyári sony kábelt és azzal múkodik.
Hogy a G2-nél mi okozza,hogy sehol sem tudom megnézni,mert nincs feltöltve, na azt akkor így végképp nem értem.[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
premete
veterán
TWRP menti, de nem állítja vissza, van hozzá speciális cucc, az efsbackup, az állítólag működik. Én kb. ötszörennyit kiszedtem a /system/app mappából és a /data/app mappából is, de semmi különbséget nem tapasztaltam, kb. mindegy, hogy 1.4, vagy 0.8 GB a szabad ram.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest