Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45137) BenHans


BenHans
addikt

Sziasztok, most értem haza, de már láttam hogy többen is válaszoltatok amit nagyon köszönök. :R

Virtualista: Igen 120k-ra jön ki a telefon. Az a helyzet hogy már egyik szolgáltató (de a voda biztos) sem ad 1 éves törlesztőt lakossági ügyfeleknek, csak az üzletinek nekem pl flottában adnak. Így annyiban változik a dolog hogy 24*5000 lesz a teló törlesztése + a havi 10k az előfizura.

kocsij: Nem egy nagy pénzű emberről van szó, és az első felső kategóriás készülékét szeretné megvenni, ebből következik hogy neki meglesz a második év azaz a gari lejártáig. Persze addig nagy az értékvesztés, de nem kell szégyenkezni vele.
Én HTC párti vagyok, de nem rugaszkodom el a földtől és szemellenzőm sincs, és ezért ajánlottam neki ezt mert 0-ban kihozza és 120-ra jön ki, míg mondjuk egy gyengébb SoC-val rendelkező M7 ha befizet 20ezret ugyanúgy két évig még havi 5000HUF ami így össz. 140k ráadásul ha nem fizetné a 20k-t és 0ban akarná azt is kihozni, az úgy 192ezer és hát ehhez már nem is kell többet mondanom pláne hogy Dragon 800vs600 stb.

Szívem szerint azt mondanám neki hogy vegyen egy fiatal használt tiptop M7-et, csak neki egy azonnali 80k-s kiadás nagyon nagy egy hónapra, mert ugye élni is kell. Pedig a párom ezüst M7-jébe zúgott bele, de ha ár érték arányban bukós akkor bukós.

HUTCHDB: Köszi hogy ilyen részletesen megválaszoltad. One után nagyon is számít a véleményed. :K Ebből az egészből a kamera lassúsága ami kicsit fájó pont. Nem egy fotóművész, szóval nagyon vészes automatán?? Esetleg tudnál ilyen képet linkelni?

Illetve még egy kérdés, hogy a hozzászólásomban zárójelben felsorolt alternatívák közül egyik sem lenne annyira nyerő?

Quqesz: Köszi Neked is a választ meg a szervizkódot! :)

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.