Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#165963) Kendek


Kendek
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Nyereményjáték!

Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és ez alkalommal is játszani lehet érte! :C

Stellar Blade™

A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.

Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek! :)
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának! :R

<-ƘƘ->

Hozzászólások

(#76201) kecsu10 válasza opr (#76197) üzenetére


kecsu10
aktív tag

Nagyon kíváncsi leszek, hogy a Last of us 3 milyen lesz. Azt már Ps5-re fogják csinálni, ami hányszor erősebb mint a 4? 4-5*? Brutális lesz. (Nagy vágyam azért, hogy egyszer megnézhessem ahogy egy erős pc meghajtja ezt a csodát, ott mindenki számára tátva maradna. Lehet az 1 remake kijön gépre? Ki tudja. A HZD pc-n is egy csoda, persze már PS-en is az volt, de gépen ultrán, sok fps mellett tényleg egy csoda.)

Bocs. Szerk.: Nem raktam rá a talpra a PS 5-öt, fixen ott van a tv mögött. Gondolom ez nem baj neki ugye?

[ Szerkesztve ]

(#76202) Kendek válasza kecsu10 (#76201) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

De, a talp az azért van mellékelve a konzolhoz, hogy rá kell szerelni. A hűtés miatt érdekes, de stabilabban is áll rajta, és halkabb is lesz mert nem rezonáltatja úgy be a bútort.

<-ƘƘ->

(#76203) kecsu10 válasza Kendek (#76202) üzenetére


kecsu10
aktív tag

Értem köszönöm szépen, rá fogom rakni. Illetve lenne még egy kérdésem, és őszinte válaszokat szeretnék kérni. Van egy 1080p Tv-m, azon megy a konzol. No mármost, ez ugye, ha jól értem, azoknál a címeknél ahol van pro/ps5 változat azt jelenti, hogy supersampling 1080p-t látok ugye? Ha nem akkor javítsatok ki. A 4k viszont a legtöbb esetben csak felskálázott 4k lenne és lesz is. A HDMI 2.1 120 fps azért nem érdekel, mert nem játszok ilyen játékokkal, de ha kedvet is kapnék hozzá, akkor sem konzolon játszanék. Szóval a kérdés: érdemes e 4k tv-t vennem, vagy esetleg egy monitort? Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

(#76204) Kendek válasza kecsu10 (#76203) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

A konzol a HDMI kimeneti felbontásától függetlenül számolja a képet, majd a végeredmény skálázva lesz. Ez FHD tévé esetén szuper-mintavételezésnek felel meg, igen. Ami értelemszerűen jobb képminőséget jelent, de egy jó UHD HDR tévéhez (értsd, nem az alja vagy közép-alja kategória) azért bőven nem ér fel.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ->

(#76205) #62435328 válasza kecsu10 (#76203) üzenetére


#62435328
törölt tag

Érdemes 4k tv-t venni, de ez elég összetett dolog.
Akkor fogod látni a 4k, és a full hd között különbséget ha közel ülsz a tv-hez, és legalább 65-ös a képátló.
Nem mondom, hogy ez alatt nincs értelme, de maga a felbontásérzékelés eléggé körülmény függő.

Viszont ha valami alap full hd modelled van, akkor mindenképp érdemes újítani!

(#76206) BusinessGuy válasza #62435328 (#76205) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

55 colon 1.5-2 méterről bőven látható a difi, 65-ön pláne, de persze mit takar a közel. De hogy legalább 65 col, no az marhaság.

(#76207) #62435328 válasza BusinessGuy (#76206) üzenetére


#62435328
törölt tag

Mit takar ez a "difi"??
Biztos, hogy a képponttöbletet? :U

1.5 méteről nézni egy tv-t, szerintem nem előnyös, akinek hangrendszere van, annak teljesen hazavágja a hangzást, ha 1 méterre ül a hangszoróktól. Teljesen nonszensz.
Azért írtam a 65-öt, mert talán ott 2 méterről már jó lehet, de az is határeset.

[ Szerkesztve ]

(#76208) kecsu10


kecsu10
aktív tag

Köszönöm szépen a válaszokat. Igazából jobb lenne ha közelebb tudnék ülni, s akkor lehetne a PC mellett a konzol is. Ettől félek, hogy nem nagyon látnám a különbséget a 4k Tv-n. Most 55 coll-os a tv, a kanapé van tőle kb két méterre. S mint alapvetően gépen játszónak, ez zavar az immerzióban, plusz nekem fülessel az igazi. Lehet a monitor lenne a jó megoldás? De egy jó monitor drágább mint a tv majdnem. Nehéz döntés ez.
Szerk.: 4k tv nincs kisebb méretben? 43-as mondjuk? De ha jól sejtem a monitor nem azért drágább, mert nem jobb, gondolok itt elsősorban a késleltetésre. Viszont az csak nagyon magas fps számoknál jön ki gondolom.

[ Szerkesztve ]

(#76209) F-ECT$ válasza #29258496 (#76198) üzenetére


F-ECT$
titán

Idő, pénz, tudás, kockázat.

Dive ever, work never.

(#76210) #62435328 válasza kecsu10 (#76208) üzenetére


#62435328
törölt tag

Tartsd szem elött, hogy én kifejezetten a képponttöbletről beszéltem, de ezen felül számos aspektusa van a képmegjelenítésnek, mint pl a HDR (már ha neked bejön), ami túlmutat a régi 1080-as tvk-en.

[ Szerkesztve ]

(#76211) hadam98 válasza noxon (#76183) üzenetére


hadam98
senior tag

Köszönöm meglesem!

A PS Now akkor használható Magyarországon és elvileg le lehet tölteni a játékokat mint GP-nál?
Xbox mellé mindenképp kell mert a Demon Souls nagyon tetszik, plusz jöhetne a Bloodborne 2.

(#76212) WhiteWalker


WhiteWalker
nagyúr

A MK Ultimate Ps4 és a PS5 kiadás között van különbség?
Ha jól tudom akkor a Ps4 verzióban a lemezen van az egész, míg a PS5 kiadás pedig letölthető formában vannak a dlc-k.

(#76213) balazs025 válasza hadam98 (#76211) üzenetére


balazs025
senior tag

Használható, de nem magyar account-tal. Egyelőre hivatalosan még nincs ps now Magyarországon, így ez a kis ,,trükközés" szükséges hozzá. Letölteni a ps4-es játékokat tudod, a ps3-asok csak streamelve játszhatók.

[ Szerkesztve ]

(#76214) Rony949 válasza libus (#76052) üzenetére


Rony949
őstag

Emag-nál tilos vásárolni, smucig, hazug cég. Szakadjon rájuk az összes PS5 készlet.

(#76215) totalwarrior válasza kecsu10 (#76208) üzenetére


totalwarrior
tag

Én amikor először bekapcsoltam a Panasonic GX830-asom, 4k dolby visionben nézva valamit Netflixen csak ültem és azon gondolkodtam hogy mennyi részlet van, amit eddig nem is láttam (egy 6 éves full HD LG TV-ről váltottam). Ekkora különbség :D Aztán most a hálóban egy LG BX van, és amikor kivittem a Panara a gépet, a 2016-os Ratchettel..hát látszott nagyon a különbség, pedig a Pana sem szar TV. Szóval nagyon is számít a TV.
43-as méretben TV: Samsung Q60T, Q60A, Samsung de budget megoldás TU8000, AU8000, AU9000.
Ha pénz nem számít, akkor LG CX 48-as méretben, ez a monitorokat minden szempontból veri.

[ Szerkesztve ]

(#76216) sting2 válasza kona005 (#76175) üzenetére


sting2
addikt

Ne várj vele.
Vedd meg - nem drága lemezesen, és élvezd mert nagyon jó Game lenne ha :
Nem lenne tele még most is, egy csomó idegesítő anomaliával ami miatt felreraktam magam is! :W
Viszont sokak véleménye szerint " nincs vele gond"..

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#76217) saelin


saelin
veterán

Tegnap nagyon kerestem valami addiktív időrabló játékot, de magamtól nem igazán találtam meg amire vágytam. Ráírtam az egyik psn-es barátomra, hogy nincs e valami ötlete egy olyan játékra ahol nem olvad el az ujjam a sok gombnyomkodástól, iszonyatosan benne van a "csak még egy kört" érzés, és végül de nem utolsó sorban viszonylag hosszú időre letudna kötni. Mondta nekem elsőre a Civilization-t, de az lévén hogy nekem megvan meg annyira nem is vonz a mélysége, no, meg inkább akkor már a Stellaris-t venném elő mint azt... Csak ez is túl komplex most az ízlésemnek... Erre mondta ezt az Age of Wonders Planetfall-t. Ismerős volt a játék neve, mert biztos belefutottam anno egy tesztben/hírekbe/trailerbe, de sok mindent nem tudtam róla. Néztem róla egy review-ot, majd letöltöttem a játék triál változatát. Eskü már a tutorial-nál megfordult a fejemben hogy megveszem, mert tetszett hogy Civilization szerűen kellett mászkálni a térképen, közben a kolóniával terjeszkedni, fejleszteni a szociális és milíciális skill tree-t, majd amikor harcra kerül a sor egy hex alapú körökre osztott játékmód veszi át a helyét. :Y Egyből a Heroes of Might and Magic ugrott be róla, csak scifi köntösben. Próbáltam nem eldobni az agyam ennyitől, mert lehet valahol sántít a játék stb. Ahogy befejeztem a tutorial-t megnéztem a menüben milyen lehetőségek vannak. Az egyik legjobban tetsző feature az az, hogy a Commander-eket testre lehet szabni kinézetben, hogy milyen fegyver legyen nála, meg hogy milyen harci és vezetői skillekkel rendelkezzen. Ráadásul van egy csomó frakció és a season pass-ban (nem vettem még meg) továbbiakat adnak hozzá! Mondom, ok, ez engem a Spellforce-ra emlékeztet, akkor nézzük is tovább a menüt... Aztán megláttam ezt:
"Galactic Empire: Customize your own empire by conquering worlds with progress that carries over between play sessions. Combine technology from various races and carry over heroes between planets as you lay the foundation of an eternal empire!"

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy csinálni kell egy birodalmat, nevet, címert stb adni neki, majd kiválasztani egy random generált bolygót a sok közül, ahol különféle objektívák, győzelmi kondíciók és még sok más a gameplay-t befolyásoló tényezők vannak. A skirmish befejeztével a hős szintje és equipment-je megmarad! Amit át lehet vinni más térképekre és a jövőbeli bolygók nehézsége vagy komplexitása fokozatosan oldódik felfelé. Gyakorlatilag arra van kitalálva ez a játékmód, hogy a kedvenc faction-öddel és hősöddel több egymást követő (akár végtelen) bolygón győzedelmeskedj, ami látszani fog egy statisztikán a játékmód alatt. Egy csomó achievement, gyűjtögethető relic-ek meg még ki tudja mi van még itt. Én itt döntöttem el, hogy megveszem a picsába az alapjátékot, mert ez szuper funnak ígérkezik. Hát az!

Van benne egy jó pár órás campaign is, de annak én csak a tutorial-ját csináltam meg. És még ezen kívül van a hagyomanyos skirmish is, ahol egy randomizált térképen kell a kiválasztott hőssel-frakcióval játszani. Online multiplayer-t meg ahogy láttam senki nem játszik, mert egy darab meccset sem találtam. Mondjuk nem is baj, engem az ilyen játékokban úgyis mindig agyonvernek. Tartalmilag nincs annyi benne, mint egy nagy stratégiai játékban (pl Stellaris), de egy H&MM szintjét szerintem simán hozza. Ha már többször is felmerült a Heroes széria. Mégis mi a halál lett ezzel is? Az utolsó amivel játszottam már ezer éve volt. Azt hiszem az ötödik rész a legfrissebb... Habár mintha jönne egy Disciples játék a jövőben. :U

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#76218) penge111


penge111
addikt

Tegnap elkezdtem a Rift Apartot, valóban igazatok volt jelenleg ez a legszebb cím Ps5-re. Bátran állítom ezt, mert kipörgettem előtte a Miles Moralest, Demon's Soulst, Returnalt, Resi Village-et (igaz ez nem ex). Még a Sackboy maradt, aranyos kis játéknak tűnik, mindenképp beszerzem.

Ui: írtam, hogy egy kis srác jött hozzám kipróbálni a PS-t. Leszedtem neki a HZd-t, a régi Ratchetet, Nioh 2-t, Knack 2-t, Astrot. Illetve addigra a Rift Apart is feltelepült. Sokáig nem jutottunk a listán. Az Astro elől nem tudta az anyja 3 óra után se elrángatni, pedig zömében lövöldözős játékokkal játszik. Mondanom se kell, fülig érő szájjal távozott :K

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#76219) penge111 válasza saelin (#76217) üzenetére


penge111
addikt

Ajánlom figyelmedbe egy pár nappal ezelőtti posztom.

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#76220) Fernet


Fernet
senior tag

VR játékok közül mit ajánlanátok amit nem érdemes kihagyni?
(aim kontroller nincs, csak fagyi lesz hamarosan)

Ami megvan:
Astrobot Rescue Mission, Farpoint, Moss, The Playroom, No Man's Sky, Minecraft

Amiket eddig néztem store-ban, jelenleg akciós és jónak tűnik:
Ace Combat 7: Skies Unknown Deluxe - 5698Ft.
Batman: Arkham VR - 2836Ft.
Doom VFR - 5240 Ft.
Infinite Minigolf - 1310Ft.
Job Simulator - 4608Ft.
Mind Labyrinth bundle - 4370Ft.
Pinball Fx2 VR - 1572Ft.
Skyrim VR - 5497Ft.
Ultrawings - 2691Ft.
VR Ping Pong Pro - 3496Ft.
Zone Of The Enders: The 2Nd Runner - 2647Ft.

Ami most nincs akcióban, de érdekes:
Raw Data
Firewall Zero Hour
Ghost Giant
Time Machine VR
Wildlands
Everybody's Golf VR
Wipeout
Playstation VR Worlds
Statik

Van a fentiek között olyan ami különösen ajánlott, vagy amit húzzak ki a listáról, mert gáz?
Vagy ami nincs a listában, de érdemes beszerezni?

(#76221) oriic válasza Fernet (#76220) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Beat Saber. :)

Live-Die-Respawn

(#76222) kola99 válasza penge111 (#76218) üzenetére


kola99
tag

Én is a PS5-el csajozok ...jó trükk :P

(#76223) saelin válasza penge111 (#76219) üzenetére


saelin
veterán

Ugyan így vagyok vele én is. Nekem nem tetszik hogy 3rd person perspective-re álltak át, viszont a harc az nagyon jónak tűnik... :(

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#76224) #62435328 válasza totalwarrior (#76215) üzenetére


#62435328
törölt tag

Nem akarok ellened beszélni, de mivel pont ezzel a Pana tv-vel volt tapasztalatom, leírom az én meglátásomat.

Próbáltam ezt a tv-t, és kb keresztbe, hosszábba, köröket vert rá a régi full hd kalibrált Sony W8-am, kontrasztban, fekete szintben, mozgásmegjelenítésben egyaránt.
Úgy hajíntottam ki, és raktam vissza a régit, hogy a lába nem érte a földet, függetlenül a 4k-tól, meg a sok fícsörtől.

Természetesen nem akarom az örömödet csorbítani, mert nyílván valami nagyon alap belépő full hd tv-ről válthattál.
Remélem még véletlenül sem veszed rossz néven, nem kötözködésnek szántam.. ?! ;)

[ Szerkesztve ]

(#76225) Kendek válasza Fernet (#76220) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Amik eszembe jutnak, hogy tényleg jók; Resi 7, The Persistence, Skyrim, Arizona Sunshine, Raw Data, Apex Construct, Blood & Truth, Farpoint, Astro, WipEout, Doom 3 és VR, meg Hitman.

<-ƘƘ->

(#76226) totalwarrior válasza #62435328 (#76224) üzenetére


totalwarrior
tag

Semmi gond, egy mérés nem mérés. 2015-ben az a TV tényleg jó vétel volt, amit írsz a középkategóriában. A Pana pedig 2019 egyik legjobb középkategoriás TV-je szintén, szinte minden review alapján. Lehet nem nyertél a panel lottón.

[ Szerkesztve ]

(#76227) Peace válasza kecsu10 (#76201) üzenetére


Peace
nagyúr

Azaz! Már PS4 Pro-n és kis fullHD 42-es TV-n is egy csoda volt a HZD látványban, de PC-n és 65-ös Qled-en újrajátszva te jó ég! :Y Imádtam másodjára is! Piszkosul várós a folytatás!

(#76228) RangerFox válasza Fernet (#76220) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Tetris Effect?

(#76229) Fernet


Fernet
senior tag

Köszi mindenkinek, ránézek ezekre. :R

(#76230) disy68 válasza Fernet (#76220) üzenetére


disy68
aktív tag

Fagyihoz - amiket próbáltam is - a Skyrim nagyon adja, plusz nincs a listádon, de eléggé ajánlott a Superhot és a Beat Saber. Nekem bejött még az Eagle Flight - itt főleg a fejeddel irányítod a játékot. Ha pedig a horror se áll tőled messze akkor a Resident Evil 7, Here They Lie, Until Dawn: Rush of Blood.

“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude

(#76231) kecsu10 válasza Peace (#76227) üzenetére


kecsu10
aktív tag

Bizony. :K Milyen lenne a Last of us 2 pc-n, bele sem merek gondolni... Na de hátha a remake jönni fog oda is, aztán ki lehet belőle hajtani mindent. :) A Tv-n, monitoron még gondolkodom, nem jutottam dűlőre velük még. Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek!

(#76232) Peace válasza kecsu10 (#76231) üzenetére


Peace
nagyúr

Én nem egész 3 méterre csücsülök a kanapén és a PC is meg PS5 is a 65-ös tv-re van kötve. Így egyszerű az élet, mert PC-n is átálltam teljes mértékben a controllerre. Meg kell nézni mik a szoba adottságai és hogy a legkényelmesebb. Monitor is jó választás lehet, de 1 méterre ülni mondjuk egy gurulós széken nem a legcsúcsabb 5-6-7 órán keresztül. Pedig ültem én itt 14-16 órákat is régen, de öreg vagyok én már ehhez. :DDD

(#76233) tboy93 válasza Peace (#76232) üzenetére


tboy93
nagyúr

5-6-7 órán keresztül

lol, örülök ha van 1.5-2 órám játszani :DDD azt is csak pár alkalommal egy héten

(#76234) kecsu10 válasza Peace (#76232) üzenetére


kecsu10
aktív tag

Most is ott ülök, munka itt folyik nagyrészt. Játszani is jobban szeretek itt, a kanapén nem tudom annyira beleélni magam. Egyre inkább a monitor felé hajlok, de még nem tudtam dönteni. Egy nagy monitorra mehetne a gép és a konzol is, jó lenne. :) (Amúgy én is series Xbox kontrollert használok a pc-hez, a legtöbb játékot így szeretem játszani. :) )

(#76235) mettek válasza kecsu10 (#76234) üzenetére


mettek
addikt

Ha monitor felé hajlasz akkor annak csak egx oka lehet...nem elég nagy a tv-d. :)

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

(#76236) Peace válasza tboy93 (#76233) üzenetére


Peace
nagyúr

Én egész 7végéket játékkal töltök, ha az asszonynak van programja. De jó is az!!!! <3 :P

kecsu10: Azért mondom, hogy mindig a személyes preferencia dönt. ;)

(#76237) Peace válasza mettek (#76235) üzenetére


Peace
nagyúr

Azaz! Semmi sem fogható ahhoz, mint nagy tv-n csapatni a játékokat! :C

(#76238) Mike válasza Peace (#76237) üzenetére


Mike
veterán

a teniszhez növényes játékhoz kell ps5, vagy akkor úgy mondom, érdemes, vagy mindegy?

(#76239) tboy93 válasza Peace (#76236) üzenetére


tboy93
nagyúr

Na erre utoljára nagyjából 15-16 évesen volt időm :D

(#76240) Fernet válasza Peace (#76236) üzenetére


Fernet
senior tag

Mázlim van, mert asszony is gamer. :) Mostanában a No Man's Sky-t toljuk, ő PC-n, én PS-en. Gyerek is 'fertőzött', volt, hogy hármasban toltunk egy mmorpg-t (Aion)

(#76241) troland26


troland26
őstag

A mai nap nekem is meglett végre a PS. Hála proly01 fórumtárs önzetlenségének. Áldassék a lába nyoma :D :) :)

(#76242) Wolfy33 válasza Fernet (#76220) üzenetére


Wolfy33
senior tag

Blood & Truth(ez fagyival az igazi) resident evil 7 (ez alap)

(#76243) BusinessGuy válasza #62435328 (#76207) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Miért vágná haza ha jól van belőve a hangrendszer!? :)
Hagyjuk már ezt a 4k x méterről nem látszik. Tudom van egy idióta diagramm meg szakmagyarázat, csak ezt durván felborítja a JÁTÉK és az milyen a látásod, még 55 colon is vigyorogva megmondod több méterről ha egy játék 1080p-ben fut vagy 4k-ban hacsak nem baromi rossz a szemed. Egy filmnél már más a helyzet, de játékokban durván kijön.

(#76244) Prime110


Prime110
aktív tag

Tölthető a havi Plus 3 játéka, már ha érdekel valakit. :)

(#76245) Fernet válasza Prime110 (#76244) üzenetére


Fernet
senior tag

Őőőő, lehet hülye kérdés, de ha a Plants vs Zombies játék nekem EA Play keretein belül van meg (nem biztos, hogy megújítom az EA Playt ha lejár), akkor hogyan húzhatom be a Plus-ba is? Mert jelenleg azt mondja a store, hogy már megvan a játék.

(#76246) #62435328 válasza BusinessGuy (#76243) üzenetére


#62435328
törölt tag

Nem hivatkoztam diagrammra, azt sem mondtam, hogy játéknál nem lehet különbség.
Ha te beülsz 2 db 4 hangszórós front, egy center, meg a mélynyomó elé 1 méterre, akkor gratulálok!

(#76247) EnterR


EnterR
veterán

Helló. Volt egy egészen kellemetlen telefonom a PS supporttal, ugyanis telefonomon factory reset volt és odavesztek a kétlépcsős kódjaim. Persze fogalmam sem volt, hogy milyen kártyaszámot használok (digitális, azóta háromszor elfelejtettem) és a vásárlási emailjeim sem voltak meg az azonosításhoz. Végül outlook-ból a kuka kukájának kukájából sikerült 1db vásárlás emailt kikukáznom, amin volt ranzakciós ID. Így kétlépcsős off, újra a fiókban.

A support említette, hogy:

- amit diktálok a PS5 aljáról a vonalkód alatt számsor, az nem serial# mert abban nem lehetnek betűk (ebben van három is),

- nem látja, hogy a PSN fiókomhoz bármilyen PS5 is hozzá lenne rendelve, habár PS5-ön még most is be vagyok jelentkezve.

A kérdésem az lenne, hogy hol van a serial# és hogyan tudom "hozzárendelni" a PS5-öt a PSN fiókomhoz?

PSN ID: marquuard

(#76248) Fernet


Fernet
senior tag

Ha valakit érdekel:

PLAYSTATION 5 KONZOL + RATCHET&CLANK: RIFT APART SZOFTVER + KONTROLLER

240 900 Ft Telekom (otthoni előfizetés mellé viszonylag normális az ára)

Elméletileg 124db van

[ Szerkesztve ]

(#76249) Peace válasza EnterR (#76247) üzenetére


Peace
nagyúr

Szerintem sosem kellett manuálisan. Nekem legalábbis automatán hozzácsapta és most is látom a fiókomban az eszközlistában.

(#76250) EnterR válasza Peace (#76249) üzenetére


EnterR
veterán

Megosztást említett mint PS5-ös beállítást, de olyannyira mellbevágott a fiók lock, hogy már nem tudom pontosan felidézni. :DDD

PSN ID: marquuard

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.