Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#156900) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Harry Potter
and the Assassin's Creed

Igazából a játékkal kapcsolatos problémáimat nagyrészt leírtam itt meg itt, ezeket egy mondatban úgy fogalmaznám meg, hogy végig azt éreztem, ez egy sokkal kisebb játéknak készült, amit aztán valamilyen oknál fogva felfújtak 50+ órás open world méretre, de nem volt már lehetőségük feltölteni változatos tartalommal.
Ezzel együtt sem érzem elfecsérelt időnek, mert a Roxfort, Roxmorts meg a Tiltott Rengeteg baromi jól megidézi a HP világát, el lehet bennük veszni (én pl. a kastélyban nem is nagyon gyorsutaztam), a Potterverse jellegzetességei pedig remekül vannak adaptálva az unalomig ismert open world formulába.
Ha az ember okosan végzi a mellékküldetéseket és útközben mindent megvizsgál meg felszed akkor a végén már csak pár óra takarítás kell a 100%-hoz és 70 óra alatt végezni lehet a játékkal.
Kölcsön lemezzel egynek jó volt kategória.

Ui.: a PS5 exkluzív küldetés (Mindig Your Own Business) nálam egyszer csak megjelent, pedig nem aktiváltam a lemezes verzióhoz járó kódot. Szerintem mostanság járhat le az exkluzivitás és elérhető lesz mindenkinek, érdemes ránézni, mert magasan a legjobb küldetés a játékban.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.