- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #123635 üzenetére
nem tudom eldonteni hogy szarkasztikus vagy most vagy ez egy komoly 'flaming'
-
Magnum_
nagyúr
Kocsi nem lett 100%, de hat ez mar csak ilyen szakma (pékek).
Hetfon meg lesz egy korom, mert valahogy sikerult elallitani a kormanyt, azaz legalabb 3fokot balra kell forditani, hogy egyenesen menjen az auto.... -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Meg piros.
-
-v-
addikt
válasz
...és büdös. Az kimaradt.
-
FoBCRaistlin
őstag
Igazából minden dízel szar.. ocsmány hang, nem megy, nem lehet forgatni, sokat eszik, lassú, és drága.
Szerk.: és büdös és kormol. (thx a kiegészítést)
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Z0mbi #123630 üzenetére
CBAB van az én B7-emben is, olajcsere intervallum alatt talán elment 2deci (15eKm) lassan eléri a 200eKm-t. Imádjuk benne a DSG-t, asszony is ezt viszi ha lehet, a Golfunkban manuál van, hiába újabb meg van benne 15eKm mégis a Passattal megyünk szívesebben.
Ismerősnek automata E mercije van, mikor beült mellém, leesett az álla, hogy nem érzi mikor vált az autó.
-
válasz
brumi1024 #123626 üzenetére
7200-ig vagy 7250-ig lehet forgatni, ott szabályoz le.
Itt jelzem Mindenkinek, hogy nekem nincs bajom a dízelekkel. A Golf GTD 5 ajtóst simán megvettem volna (fillérbaszkurálásból), de csak kombiban hozza be a PoHu. A kombikkal sincs bajom - Passatból csak az kéne, viszont a kombi G5 / G6 / G7 nagyon nem tetszik.
Az én 2.0 TSI-m nem eszi az olajat, remélem így is marad (most van benne 18 500 km).
-
-
i-sti
senior tag
válasz
Morris #123610 üzenetére
Büdös (kipufogó gáz): Igen, van valami fura szaga.
DPF: Igen, de ha rendesen használod néha meghajtod hosszabb távon nem kellene eltömődjön.
Nehezen melegszik: Igen, lassabban melegszik mint PDTDI. És akkor mi, pár kmrel többet figyelsz rá, hogy a kipörgésgátló ne szóljon be 3.asban és kész.
És csak 5200ig lehet pörgetni: Igen, de 4200on már le addja a 125 kw és 1800-on 350Nm -
bmwsan
senior tag
Hali,
ha már így témánál vagyunk.
Akkor a B6 Passatokba épített V6 3.2 FSI-knek mi a típus baja vagy mennyire ajánlott?
Illetve az A4 B7esekben rakott V6 3.0 TDI-k problémásak, vagy vállalhatóak?Esetleg valakinek tapasztalat?
ELore is köszi!
-
Z0mbi
senior tag
-
Z0mbi
senior tag
válasz
Mágus2 #123619 üzenetére
ja ertelek. ok az stimt. De ugye a mocival pont a turbo a baj... (szerelom elmondasa szerint) ez az oka hogy zabalja. (es ugye megkopnak az olajlehuzo gyuruk a dugon. (majd ha az megvolt mennek a kompresszio gyuruk is...es akkor mar lehet hogy a hengerfalba is belenyalt a dugo
summa summarum: az FSI talan nem zabalja az olajat mert hiaba ugyan az a dugo/blokk mashogy van a hutes megoldva. Az olaj nem huti a turbot. Nem kopik a gyuru, bodotta.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Z0mbi #123614 üzenetére
Hát igen... ez elég szánalomra méltó hogy nem tudnak összedobni egy rendes benzines motort..
Én majd egyszer a 3.0 TFSI- re hajtanék rá ... egy frisebb 310 vagy 333 Le- verzióra.. de a szerelőm erről is eltántorított... hogy folyik az olaj belőlük meg mittom én de majd egyszer kifaggatom már jobban.
Most 3.0 V6 TDI van én ennek is szeretem a hangját sőt én alapból jobban dizeles vagyok... de csak 4 henger felett..
de az új 3.0 TDI- is rakás szarok.. szaggatják a láncot, folyik az olaj belőlük ... kitudja azokban is meddig megy el majd a porlasztó... -
Z0mbi
senior tag
válasz
Mágus2 #123613 üzenetére
nema hogy az is zabalja az olajat...
lehet megsem kockaztatok es veszek egy szivo japant ami kinezetre nem tetszik de gond nelkul megy. Azert eleg nehez elhinni hogy a VAG nak nincs normalis benzines motorja.
A 2.0FSI az milyen? vallalhato? (az vele a gond hogy akkor a cc-t elfelejthetem mert abban nicns akkor passat kellene abbol van par) -
Mágus2
Közösségépítő
A liter olajat akart az lenni, csak a telefonom bevette a fogalmazás gátlót.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
i-sti #123608 üzenetére
a totalcar, az ismeroseim, a csaladtagok a hibasak. Esetemben jobban jartam volna egy 2.0TDI vel is... de ez csak a TFSI miatt van...
oszinten mondom nekem meg a V6 3.0 nak is kulturalatlan a hangja. Nem szeretem. Ezert a benzin mania.
Egyebkent aki megvette 2.7 es TDI vel jott A6. Beul es elinditja majd a felesegere mosolyog es mondja hat igen ez benzinJo a hangja ennyi. Ami megjobb lenne az a 3.2 FSI de az itthon nagyon ritka
-
Z0mbi
senior tag
Sziasztok
Egy nem tul nepszeru hozzaszolas jojjon
Hatterinfo roviden: sikerult eladnom a 2011 A4 2.0TFSI quattro/stronic avantom. Imadtuk a belteret, imadtuk kivulrol es utaltam a szervizkoltsegeket. Nagyon. Dugozas/karok/tomites csere 800 ert az egyik ilyen... aztan a tobbi olaj (valto, difi, ....)Nehezen veszem ra magam a japan szivo vonalra. Csaladinak vettunk egy CRVt tokeletes. Kulturalatlan, de tokeletes.
Munkabajarasra nezelodok most es nem tudom mennyire kell fazni a VW turbosaitol...
A Passat CC mocsok bejon. Csak benzin johet szoba manualis valtoval.
Sajnos leszukitettem ezzel az 1.8TSI re (VI passat korszak mocijara gondolok)
Kerdes: van e valakinek bzb 1.8 TSI je es mennyire kell ettol fazni? Nem szeretnek megint 1l olajat toltogetni minden fel tanknal(az audi keverekkel ment)
Ugy is feltehetem a kerdest hogy nemet kulturaltabb 2008-10 tajekan akar ~4m ert mit erdemes nezni. (benya manual)
Koszi
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Hol érdemes gyári vw hangszórót venni, esetleg használtat?
Esetleg van valami olyan oldal ahol a kocsi adataira keresve kidobja, hogy pontosan milyen fajta kell?Az egyik mely megadta magát..
Máté
-
harcikoca
senior tag
Udv, golf4 1.9 pd tdi 100lovasban termosztat cserehez le kell vennem a generatort?
Új hozzászólás Aktív témák
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest