Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz MPowerPH #122395 üzenetére
Számolok is, de elég pontos a BC Spritmonitor
200-nál 12-13 között eszik, nem tudsz végig 200+ menni a forgalom miatt, 15 fölé - úgy gondolom - nem tudnám felvinni az átlagot autópályán.@Saint_: konkrétan igen: bedöglött a céges szerver - odafelé 1 informatikust, hazafelé az informatikust és a kölcsön kapott szervert szállítottam sürgősséggel.
@kenny123: én cascóval, védett helyen parkolással (garázs, vagy kivilágított hely).
-
MPowerPH
félisten
-
kenny123
addikt
Srácok, hogy ne csak állandóan a fogyasztás legyen a téma..
Autóbiztonsággal kapcsolatban (lopás, feltörés) ki hogyan védekezik, mire esküsztök? Tudom, hogy lophatatlan autó nincs, de mégis, kiváncsiság.yo
-
veterán
válasz molnarpeter #122388 üzenetére
Nemtom, autóban ésszel klímázom. Nyaralni voltunk szombatig, ott esténként szintén óvatosan klímáztunk, vasárnap reggel kezdtem a náthát. Megmaradok azért...
@K Norbi (122387): Annyit ez nem bírna fogyasztani. 15 köre tippelem a maxot.
Eddigi - komplett tankra vetített - negatív csúcsom kerek 20 liter/100km, egy Astra Coupé Turbóval. Ma a helyszínen főbelőnének érte: végig padlógáz autópályán, Bp-Bécs-Bp 2 teli tank (2003-2004.). -
Danex
addikt
válasz knuckle #122374 üzenetére
Alsó tálcában megtalálható
Más, szerviz sikeresen beszerelte az új mechatronikát (az első kifolyós után megérkezett a másik.), viszont nem tudják alaphelyzetbe állítani vagy valami ilyet mondott a szervizes. Elvileg már Pest körül telefonálgatnak (Miskolcról), hogy tudja-e valaki, hogy kell megcsinálni, vagy mi lehet a baja.
Sajnos így nem túl bíztató a helyzet, főleg, hogy márkaszervizről beszélünk... , azt azért meg fogom mondani, hogy nem ezen kéne hasra ütésre cserélgetni a 400ezres tételeket.
-
knuckle
aktív tag
üdv az Uraknak!
2011-es Jetta első fényszóróba lehet külön venni izző foglalatot? azt a kis fém vackot, ami rápattan a műanyag részre...benzinkutas szépen beleejtette a motortérbe öcsémék verdájában...
anélkül ugye viszont nem lehet rögzíteni[ Szerkesztve ]
"...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
Jojo5
őstag
válasz molnarpeter #122358 üzenetére
Igen azt tudom, hogy az EU3-asok mind DPF nélküliek a B7-esek közül olvastam már olyat is, hogy van olyan ország ahol csak DPF-el lehetett árulni, de van olyan is, hogy opcionálisan kérték a kocsikhoz.
Ha találnék nem túl sokat futottat akkor szerintem A4-re tenném a voksom...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Killer01
őstag
Olajkérdés: Castrol Edge 5w30-nál ezek az utótagok " LL III " mi a halált jelentenek? Elvileg ezt nyomták az autómba, eddig nem esett le, hogy ilyen utótagok is léteznek az olajoknál
-
MPowerPH
félisten
Felhivtam a szerelonket, kov. heten lesz idom elvinni az autot. Eddig semmi furcsat nem erezni az auton, minden okesan mukodik.
Azert b@ssza a csorom, mert van 78k km az autoban, es folyamat van vele gond. Enyemben 3x ennyi, es meg nem maradt egve ellenorzo lampam.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
brumi1024
veterán
Még az RS3 is 8.6-tal jár, ez szégyenteli.
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
2011/08 -as evjaratu 2.0 CR TDi Octavian egve maradt a kipufogogaz ellenorzo rendszer lampaja. Egyeb tunet nincs egyenlore. Tudtok valami okosat mondani, vagy csak diaggal lehet elorebb jutni? Az erdekelne elso korben, milyen dolgok okozhatjak ezt a hibat...
Don't Tread On Me
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Jojo5 #122333 üzenetére
+10PS -1 DPF Korai évjáratokból lehet találni. Euro 3 ha minden igaz.
Primary92: Ezek közül én Octaviára szavaznék, ha az olcsó fenntarthatóság a cél, akár még a kombit is érdemes bevenni a keresésbe. Facebookon nézz be a Hungarian Octavia Klub csoportba, hátha van egy klubtagnak eladó autója, kedvezményt is szoktak adni egymásnak. Csomagtérajtó tud kicsit rozsdásodni, illetve az első sárvédők utastér felőli alsó része (évente ki kell mosni a dobbetét mögött), valamint a sárvédőív felső szakasza (ha van bent szivacs ott felül középen, az alsó részéből 1 centit le kell vágni, és nem lesz gond).
[ Szerkesztve ]
-
-
bmwsan
senior tag
válasz Jojo5 #122326 üzenetére
A4 B7-ben szerintem a dízelek DPF-esek. A B6 Passatokban van DPF nélküli 1.9PDTDi.
Ha bejön az A4 B6 és nem gond, hogy picit öregebb, akkor szerintem jobban jársz vele. Foleg a 131lovas motorral. A B7 úgyis csak inkább egy facelift.(#122346) Primary92: G3-ak már igencsak benne vannak a korban, mire rendbe szeded az se áll meg olyan olcsón, illetve öreg autón nagyobb eséllyel jön ki hiba is. Ha van kerek Octavi Mk.1 kombi, abba fér minden, és nem szokott sok gond lenni velük.
Ha viszont nem szeretnétek enynit löteni rá, akkor egy G3 Variant se rossz, csak tényleg valami megkíméltet kell keresni.[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz golfvariant #122345 üzenetére
Nemtom, a legalja seat-hoz adtak ilyet, a (majdnem)csúcs vw-hez meg nem jár?
Normára vonatkozó részt sem találsz benne...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Régóta töröm a fejem autóvásárláson, de most már egyre inkább elkerülhetetlen. Az autó főleg hosszú utakra kell, városi szaladgálás csak alkalmanként lenne.
Ismerősök tapasztalatai alapján 1.9 TDI-vel venném (66kW vagy 81kW). Mindenképpen nagy csomagtartó kell, mert biciklit meg sok cókmókot szoktunk magunkkal vinni. Ebből kiindulva sokáig 5 ajtós Octavia 1-re voltam ráálva, de meg előjött az A4 Avant is lehetőségként.
Viszont a családi kupaktanács most úgy döntött, hogy ne költsünk rá most millió felett, inkább húzzuk ki valami olcsóbbal 2-3 évig, aztán majd akkor beruházunk egy korszerűre.
Így maradt a Golf 3 Variant, mert szeretnénk az autó árát nézve 600 000 forint körül maradni, cakli pakli se nagyon lépje át a 700k-t.
Olyan autót keresek, amivel el lehet indulni egy 2x 1000 km-es útnak is akár, illetve olcsón fenntartható.
A fentiek fényében jó választás lehet egy Golf 3?Felszerelést illetően szeretnénk klímát, vonóhorgot, ABS-t, légzsákot.
-
kk831228
addikt
válasz pocokxx #122341 üzenetére
Sokminden, olajteknőtömítés stb... alá kell nézni... Vagy lemosod a motort alul is valamennyire éy akkor nézegeted...
Nekem is olajos mindíg az alja, egyelőre nem foglalkoztam vele pár éve...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kadam93
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy 4-es golfom amin észre vettem, hogy a vezető oldali ülés alatt az üléslégzsák csatlakozó hiányzik, össze volt forrasztva + zsugorcső. Az anyós ülés alatt megvan a csatlakozó amit le is fotóztam. A kérdésem az lenne, hogy valaki tudja esetleg, hogy hol lehet kapni ilyen csatlakozót? -
veterán
válasz golfvariant #122335 üzenetére
A mai kezelési útmutatók nem jók igazán semmire, sajnos :-(
VW 504.00 (504 00-nek is írják néha) szabványnak megfelelő olajból kell neked kb. 4 liter.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz golfvariant #122335 üzenetére
Kezelésiben, persze. Ott van szó motorolajról is.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
i-sti
senior tag
Nekem is lenne egy kis gondom.
B8 2011
Ma reggel nem kapcsolt be a BC kijelző. Nincs ötletem miért?
Tudtok valami "billentyűkombinációt" amivel lehet reset-et adni neki? Vagy az sem segítene?Novum Forum Siculorum
-
Jojo5
őstag
válasz molnarpeter #122331 üzenetére
B7-ből nincs DPF nélküli a 105 lovas 1.9PD-k mind DPF-esek...
netguru10:a sűrű városi használat és a DPF nincs jó viszonyban sokszor egymással, ezért is szeretném, hogy ha autó vásárlásra adom a fejem, akkor ez a lehetséges hibaforrás ne is létezzen ha megoldható...
-
golfvariant
aktív tag
Honnan kellene tudnom, milyen olajat kell vennem az olajcseréhez? Azt irja a kezelési útmutató, hogy a Szervizfüzet tartalamzza... Belenéztem de semmit sem találtam...
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz netguru10 #122325 üzenetére
olvasd el kérlek a kérdésem...
A kérdés úgy szólt, hogy PL. a linkelt a4 B6-ban van-e DPF vagy anélkül teljesíti-e az EU4-es szabványt...?
A B7 1.9PD-ben van DPF, de pl az újabb 2010-2009 körüli mk2es Superb DPF nélkül megugorja az EU4-et...
-
-
Jojo5
őstag
Kedves Fórumtársak !
ilyen a4 B6-ok közül ami Euro 4-es az DPF-es ? vagy csak a B7-től nyomatják az 1.9 TDI-vel a DPF-et ?
-
tomcsi23
veterán
válasz focvis #122306 üzenetére
A 122 lovas, vagy melyik.
Hát "furikázni" se sokkal olcsóbb vele, ott robbant le. Gondolom azért egy árajánlatot megvárnak.
Hova lehetne ott elvinni amúgy? Bár asszem már gyorsba ránéztek a szervizben.[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
ettől kevesebből is el lehet járni
de minek?Ijj bázz, jut eszembe, unokatesóm beszopizta a g5 1.4 tsi-vel, átugrott a lánc. a pontos diagnózisra várnak, mit vitt magával. Márkaszervizben Pécs környékén, annyi meló van, jövő hétre vállalták csak. Drága kiruccanás lett.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Futomu rendben, jobb oldalon elol-hatul kellett allitani.
Gumi profi team kft egesz jonak tunik a 13.kerben.Focvis: [link]
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Hobby elektronika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Külpolitika
- Politika