Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atiss.1977
csendes tag
Egy két tapasztalat, hátha valakinek segít...
A win 10 beépített dlna megosztása hibátlan. A tv eddig mindent lejátszik onnan, a Dolby Vision is szépen megy. Felirat is van, hangsavot is lehet váltani. Torrentben beallitottam a meg osztott mappát, letöltöm, és a tv már látja is. Külső vinyora 50 GB filmeket mozgatni sok idő és feleslegesnek tartom.
Amúgy azt írják minden tesztben, hogy a hangzás nem nagy szám. Szerintem kurva jól szól. Van 5.1 rendszerem, de azt még rá sem kötöttem, majd hétvégén. (akkora a háta a tvnek hogy nem lehet csak úgy bemaszni mögé
-
dh66e
veterán
válasz atiss.1977 #20607 üzenetére
jó tapasztalatok csak milyen tv ez?
-
kene84
aktív tag
-
törölt tag
"(akkora a háta a tvnek hogy nem lehet csak úgy bemaszni mögé"
Igaz, és vékony profilú falitartóval az oldalsó portokhoz is nehézkes kicsit a hozzáférés, eléggé "benn" vannak.
A hátrafelé néző hálókábelt (stabilabb a Wi-Fi-nél, és sreaming szolgáltatásokhoz elég a 100 Mbps), illetve optikát ha netán szükséges, meg ötletem sincs, hogy tudnám egyedül csatlakoztatni. Valószínű veszek a tévéhez egy Hama Full Motion konzolt, az praktikusabb lesz úgy, ahogy most kezdtem használni.
[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
Részemről inkább a design és a felhasznált anyagok számítottak.
Az LG jobban tetszett 2 éve is- bár két éve mintha nem volna még Sony.Most a cserekor eljátszottam a gondolattal, de az újak sem szépek a c8, e8-hoz képest.
Nálunk egy 45 m2-es nappaliban áll, egyértelmű, hogy szépet akarok oda.
-
Woooody
újonc
MM üzletben 55C8, 450e Ft
[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
Sziasztok. A Panasonic 55FZ800E-re érvényes most is az 5 év garancia bf alatt az extreme digitalban?
-
coolrob
aktív tag
Elvileg én is beléptem a klubba egy 65C8 -al az eMAG-ról.
Szerintem pár darab lehetett 599k-ért, mert gyorsan elfogyott, a kártyás fizetésnél gond volt, mire visszaléptem meg elfogyott. Ám szerencsére befoglalták és utólag is lehetett véglegesíteniA legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
Anonymus23
veterán
Ha minden jól megy, akkor ma átveszem én is az 55B8-at, remélem beválik, mindenhol csak jót olvasok róla .
Egy ilyen fali karra menne (Sbox LCD-441), van esetleg valakinek tapasztalata vele?;) - The Power of the Light Side
-
dh66e
veterán
válasz Anonymus23 #20618 üzenetére
Arra én nem tenném fel az tuti.
Itt kapsz ajánlásokat.Falikonzol topik
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #20620 üzenetére
Bocs, de ez a konzol már ránézésre is egy ótvar, nyeklő-nyakló valami. Ha praktikus okok kellenek, akkor ezeket vettem észre, a tévedés jogát fenntartva:
- Nagyon kis felületen, és csak két ponton rögzül a falra.
- A keretre még külön kell távtartökat csavarozni. (Ergotronnál is láttam ilyet, de azért ez nem a legmasszívabb megoldás.)
- Egy karból áll, így a tévé középvonala attól függően mozdul, mennyire tolod a falhoz a készüléket.
- Problémásnak tűnik egyszerűen leemelni róla/visszatenni rá a tévét, ha szükséges.[ Szerkesztve ]
-
Mcleod
tag
válasz UberMutant #19483 üzenetére
Szia! Letöltöttem, de nem találom az LG service távot. Melyik menüben van?
Ez vajon jó B7-eshez is? Hétfőn jön elvileg a T-től, és meg akarom nézni, hogy nem valami használtat adtak-e jóárasítva...
Köszi!Csak egy maradhat!!
-
Anonymus23
veterán
válasz #72042496 #20621 üzenetére
A két csavar jogos, azon már én is gondolkoztam.
A kar 3 ponton csuklik, van egy hosszabb és egy rövidebb része is. Egyébként rohadt masszív, súlyos is, még gondolkodom én is, nem ennek TV-nek lett véve, de most csak ez van otthon ami tudja a 300x200-at.
Van másik is otthon, ami több csavarral van a falba rögzítve, de az meg csak 200x200-as.Leemelni nem akarom, amikor fel van rakva, utána már nem sokat mozgatnám, de fontos az oldalra való hajlíthatóság, illetve a döntés (minimálisan előre kell buktatni, tehát nem párhuzamos lenne a fallal.), de a döntés a beállítás után maradna is úgy.
Nah meglátom van-e valami értelmes megoldás, vagy felrakom ezt és úgyis adja magát, hogy marad, vagy cserés, ha pici kis kételyem is marad, akkor addig max marad a talpán.
Esetleg egy Stell SHO 3600....
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #20623 üzenetére
Nekem a két, egymáshoz közel levő csavar a fő aggodalmam, még akkor is, ha egy 20 kiló alatti tévéhez erős dübelekkel ez bőven elég. Ugyanakkor lehet, paranoid vagyok, de mi van, ha a felső megroppan és már nem tart úgy. Vélemények közt szerepel olyan, hogy ez a típus nem fogja elég masszívan a tévét.
A linkelt topikban vannak atombiztos konzolok (ez legalábbis annak látszik), valamivel 10 ezer forint fölött. Ha állítható kell, akkor én egy ilyesmi kétkarost vennék (veszek) inkább.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Médiában már nem is dobja fel nekem a c8at
-
dh66e
veterán
válasz Anonymus23 #20620 üzenetére
Nem tartja szilárdan a TV-t, könnyedén elcsavarodik.
-
janos666
nagyúr
válasz Mcleod #20622 üzenetére
Szerintem csak IR-el működik ezeken a TV-ken a Service Remote (infra adós telefon kell, vagy támogatott bluetooth-on felcsaolt külön infra adó), hálózaton nem. Amúgy pedig ha belépsz IR-el is a normál távirányítóba dob be, majd a vissza gombbal tudsz kimenni a listába, ahol ott a Serive is. Abban lesz IN-START, stb.
Plusz 9-es Androidra frissítés után át kellett állítanom egy AnyMote-on belül jó mélyre ásott menüben "alternate" módba az IR adót, különben se a sima, se a service nem csinált semmit (hibát se írt ki, csak nem reagált a TV).---
Amúgy meg "rohadjon meg" a mag a 380k-s B8-ával, miután megfogadtam, hogy HDMI 2.1-ig nem cserélem le a C7-et pusztán a BFI mániám miatt. (az extra CalMAN license-t úgyse fogom megvenni a 3DLUT funkciójához, hacsak nem lesz itt a topic-ban pár érdeklődő, akik "beszállnak")é.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
dh66e
veterán
válasz Anonymus23 #20630 üzenetére
Remélhetőleg jó lesz én ezt ajánlottam volna ha az ár is számít.
[ Szerkesztve ]
-
renatto
őstag
válasz #55809408 #20625 üzenetére
ÁRKÁD MM-Ben van még 450k-ért 55C8 ha arra gondoltál. Biztos van másikban is csak online fogyott el.
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
i.attila
tag
Nekem WD NAS-on fut torrent, amit elérek bárhonnan akár telefonról is, így el tudom indítani a letöltést és mire otthon vagyok a film is lejött, és már nézhetem is, másolgatni sem kell. Tiszta kényelem.
-
törölt tag
válasz renatto #20632 üzenetére
Személyesen kell intéznem. Pest messze van. Miskolc a nyerő de mindegy is mert holnap már gondolom nem lesz akcióban. Ma meg nekem nem jó.
Euronicsban elraktak egy b8 at már csak 2 volt. Meg is lepődtem hogy bf kor elrakják. De rendesek.
Csak most meg azon agyalok ha személyesen veszem meg és pár nap múlva beüt a pixel hiba akkor visszaküldeni se fogom tudni. -
ImACeltic
őstag
Mai nap során én is megérkezett a Telekomtól vásárolt 55 colos B8 készülékem.
Szerettem volna írni, hogy boldog tulajdonosa lettem, de ez még nem igaz.
A következőt produkálja a TV kijelzője: a kijelző alsó részétől kb 7-8 centire, kb 1-2 milliméteres csíkban, a TV szinte teljes hosszában villogó sáv jelenik meg elég gyakran, ami mindenféle színben "pompázik".
A jelenség nem egyből jött elő, eltelt kb fél óra, amikor HDR játék módban a Horizon Zero Dawn-nál vettem észre először, onnantól pedig más játéknál is, filmközben is, más képmódban is, tehát mindig előjön nagyjából 20-30 másodpercenként és jó pár másodpercig csinálja.
Tapasztalt már valaki ilyesmit? Arra gondoltam, hogy hagyom a TV-t, hadd fusson 4 órát, aztán kikapcsolom, hogy futtathassa a képpont frissítését, hátha az megjavítja.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Mcleod
tag
válasz Lacielvtárs #20579 üzenetére
A Telekom törölte a rendelésem adminisztrációs hibára hivatkozva, miszerint nem volt szállítási cím. Pedig a visszaigazoló levelükben egyértelműen látszott, hogy ott van. Elindítottam egy panaszt, várom mi lesz a vége...
Csak egy maradhat!!
-
renatto
őstag
válasz #55809408 #20634 üzenetére
8.2 millióból van rá esély bőven, de hogy nem veszed észre az is bizos (keresés nélkül). Személyes átvételnél is van 3 napod cseréztetni, ha nem jó a készülék.
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
renatto
őstag
válasz ImACeltic #20635 üzenetére
Az szerintem panel hiba lesz ha végigér. Ez nem pixelfrissítéssel orvosolható jelenség, szóval cserélni kellene.
-
-
renatto
őstag
Én első perctől HDR-rel használtam (gyári 100as fénnyel). Tudomásom szerint az SDR tartalom terheli jobban a pixeleket, különösen magas OLED fénynél.
ui: itt olvashattad, mert emlékszem rá én is, de nem értek vele egyet.
-
ImACeltic
őstag
Nem ért végig, a jobb oldalra nem futott ki teljesen és itt-ott szaggatott is volt. Most pedig már jó ideje nem is jött elő. Lehet, hogy interferencia volt?
[ Szerkesztve ]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
renatto
őstag
válasz ImACeltic #20642 üzenetére
Az szerintem teljes képen fut széltében, nem szaggatott vonal és nem 1-2 pixel magas/széles.
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
-
törölt tag
MM online meghasalt a sok rendelés miatt és pár órára becsukták a kapukat. Hahahaha. Remélem e miatt meghosszabbítják holnapig a bf akciót.
-
Callisto
őstag
válasz dgyuri0123 #20647 üzenetére
Nos nyilvánvaló nem tudod hogyan is működik az OLED. Teljesen mindegy, hogy nitben mérve mennyi. Pixel szinten van terhelés. Vannak nagyon komoly hardveres szakmai fórumok OLED-ről, ahol pixel szinten mérik az áramerősségeket, öregedést stb. különböző fényerő körülmények között.
Nagyon durva. Az őrültek mérik, hogy adott pixel mennyivel vesz fel több áramot ahogy öregedik.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest