Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
.DLL
veterán
válasz Mobildeck #14748 üzenetére
Nekem alapvetően otthonra kellett a cucc, így nem para, de így ránézésre nekem is jobban tetszik a 6000-res.
Gyűlik a lista, amit ki szeretnék még próbálni, többek között ez is rajta van, plusz a Maxell Retro DJ, és a Beyer DT990 is, hogy egy profi cuccot is halljak.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
adammkaa
senior tag
Kezdek ott tartani a K240 Sextett-el hogy hangszeres zenénél kifolyik a nyál a számból, mert tátva marad a szám mindig Elképesztő hogy szól, milyen részletes a MID, az egész hangkaraktere.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Van egy Sony MDR-RF800R wireless fejhallgatóm és az lenne vele a problémám,hogy ha bekapcsolom a fejhallgatón a led elkezd pulzálni és ilyen ütemes kattogó hangot ad ki a fejhallgató[ Szerkesztve ]
-
szatocs
őstag
Superlux HD 662-t volt szerencsém kipróbálni, árához képest jó választás, sokkal jobb, mint a maxel retrodj. Kényelmesebb, eléggé mélyorientált, van közepe is, nem bántotta a fülem a retrodj-vel szemben. Ha 8 körül kéne zárt, jelenleg ezt választanám.
=== Szatocs ===
-
pucz
senior tag
válasz #71562240 #14746 üzenetére
Köszönöm! Ha ilyen árkategóriában tudnátok még valamit ajánlani, meghallgatom. A Beyerdynamic DT-235 elméletileg nagyon tuti. De szegény annyira randa, hogy az nem igaz.
A K512MKII-t esetleg lebírnád jellemezni hangzásügyileg, hangerő ügyileg?
Tegnap nem rendeltem, ma megszeretném már!Mod: Superlux HD-662 esetleg? Dizájn éppen elmegy.
[ Szerkesztve ]
-
juhiimi
aktív tag
Nem tudjatok mitol van az,hogy ha wasapi-ra allitom az outputot akkor nehol berecseg a hang?
-
törölt tag
"A K512MKII-t esetleg lebírnád jellemezni hangzásügyileg, hangerő ügyileg?" Röviden megtettem az előzőben, hozzáteszem, hogy világos tónusú, kissé magassávorientált, kissé vékonyka, de nem hideg-rideg, ezenkívül viszonylag hangszerhűek a hangjai, viszonylag kevéssé színezett. Ha nem zavar, hogy a mélyei szegényesek, akkor viszonylag hallgathatós, de a rossz felvételek hibáit eléggé kimutatja. Egyébként pedig sokadszor neked is leírom: használd a fórumkeresőt ilyen kérdés előtt. Idézetek a szabályzatból: "A keresőt minden kérdésfeltevés és új topic nyitása előtt is érdemes használni." "Használd a keresőt, hátha már feltették előtted ugyanazt a kérdést. Ez örök érvényű szabály."
A DT235 szerintem sokkal jobban szól. Szintén sokat írtunk már róla.(#14763) juhiimi Ez a kérdés ebben a formában egyetlen esetben lehetne megválaszolható: ha a wasapi beállítás eleve recsegős lenne. Kérdezz megválaszolhatóan.
[ Szerkesztve ]
-
-
seederking
őstag
Sziasztok
Nem tudtok a következőre megoldást?
Bedugom a fejhallgatót (mikrofonos) a helyére és ha kb közepesnél hangosabbra veszem a hangerőt miközben nem szól se zene se semmi zúgást/enyhe sípolást hallok belőle.Elég idegesítő.Egy jack a mikrofonnak egy a hangszórónak + egy usb.Azt megfigyeltem,hogy ha kihúzom az usb csatiját akkor megszűnik a zúgás/sípolás.
Tegnap vettem boltban. -
adammkaa
senior tag
Valakinek van Sennheiser HD 25, vagy Amperior fejhallgatója? Ha igen egy privátba jelezze.
Nexus 5 Black
-
Bodz
nagyúr
válasz seederking #14768 üzenetére
Szia!
Ez valami gamer csoda? Minek van rajta az usb?
[ Szerkesztve ]
-
matyi012345
őstag
Nekem HD662-m van (sima verzió). Kényelmes, ma egy Vivaldi CD-t végighallgattam vele és a végére már észre sem vettem, hogy a fejemen lenne. Ebben az is közrejátszhatott, hogy félúton voltam az alvás és az ébrenlét között . Hát a hangjáról annyit hogy jó, de erősen kiemeli a mélyet, nem feszes, nem részletes, inkább olyan bummbumm-os viszonylag hosszú lecsengési idővel, aki ezt szereti annak jó, aki nem annak meg nem jó. Nem ragozom tovább ezt a részét. Közép egy kissé virslire sikerült, talán a mély erőltetése miatt, közelébe sem ér a közepek részletessége mondjuk egy bármilyen Shure-nak, konkrétan a saját fülemmel hallottam az SRH440-et, az köröket vert rá oda-vissza, előre-hátra...tudom, tudom nem egy kategória, viszont valószínűleg a 240 is jobb, tehát nem egy közép-fetisisztáknak való fejes. Magasak kissé sziszegnek ha úgy van, de nem minden felvételben! Erőssége, hogy a tere a zártságához képest korrekt, legalábbis szerintem. Ének hihetetlen közeli egy jó felvételben, a hangszerek néha kissé össze-össze folydogálnak sajnos. Ennyi pénzért korrekt a tudása, jó az ár-értéke, de nem több és nem is kell többet várni. Én egyébként most akarom SRH240-re cserélni, az klasszikus zenére szerintem jobb. Ha 10K-m lenne újból ezt venném meg.
Amit leírtam szubjektív, saját tapasztalat alapján szerzett vélemény, másnak lehet hogy más a véleménye, keress rá a fórumon.
-
T_Stark
őstag
Üdv!
Gondolkodom egy ideje hogy kéne egy jó hangú fejhallgató. Nézegettem őket, ez a Maxell Retro DJ elég érdekes, nagyon olcsó, és csupa jót olvasni róla. Most nem tudom hogy megvegyem-e ezt, vagy nézzek szét fentebb. Max olyan 15-16K körül szánnék rá, ennyiért kapni olyat ami jobb annyival a Retro DJ-nél, hogy megérje kiadni rá a plusz pénzt?Inkább zárt vagy félnyitott érdekel, szinte kizárólag csak zenehallgatásra.
Valószínűleg csak itthon lenne használva. Legyen kényelmes, hangzásban pedig elég vegyes zenékhez kellene passzolnia, főleg rock, hangszeres zenék, pop, disco, szóval olyan mindenes kéne.A forrás egy Audiotrak Prodigy HD2 hangkártya fejhallgató kimenete lenne, vagy a NAD C 315BEE erősítőmé.
-
margithid
veterán
válasz matyi012345 #14772 üzenetére
Retro dj-t próbáltad már?
Mennyivel jobb a HD662 mint a retro dj? (ha jobb egyáltalán) Főleg méllyek tekintetében. -
werman
tag
Hali! Nem rég bedöglött a fülesem.
Lenne pár kiszemelt példány:
- Beyerdynamic DT 860
- Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm
- AKG K242HD
- Philips Fidelio X1 (itthon még nincs, megéri kivárni?)Fölég zenét hallgatok, és szeretem a mélyeket. A DT770 tetszett meg először csak a zárt kialakítása rettent el egy kicsit mivel az előző nyitott volt(philips hp1000). Szerintetek?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz T_Stark #14780 üzenetére
Bár minőség szerint skálázódik a számozás felfelé, de én akkor már valószínűleg szívesebben hallgatnám a K512 MKII-t, még inkább a "sima" K511-et, mint a K514 MKII-t, annak ellenére, hogy persze az utóbbi jobb. Utóbbi hangszíne nekem eddig nem nagyon tetszett, és egyébként elég vékonyka is, magasba húzó is. Inkább rétegigény, bizonyos zenékhez jó, de semmihez se igazán. A Creative és a Beyer szinte minden zenéhez "igazán" jó ezen az árszinten.
(#14781) werman Ezek közül (a Fidelio X1-ről persze fogalmam sincs) a DT770 Pro a leguniverzálisabb, de még ilyenebb talán a Shure SRH840. A Shure kicsit középsáv és mélyorientáltabb. Ízlés szerint Audio-Technica ATH-M50 a mélyekhez.
[ Szerkesztve ]
-
adammkaa
senior tag
válasz #71562240 #14782 üzenetére
Azért az eddigi tapasztalataim alapján shure 840 ről azt mondanám hogy teljesen kiegyenlített, de a közepe ki van hegyezve egy kicsit, mélyorientáltságról nem beszélnék. Csak ami van neki az telt, és részletes, annyi amennyi kell egy kiegyenlített fejeshez, de semmi extra nincs benne, ezt erősítse meg az is hogy mélyorientált fejest keresek most ezerrel, de nem ez lesz a választásom az tuti, VISZONT ha nem basshead fejest keresnék ez lenne az egyik amit nagyon meggondolnék hogy megveszem, mert ami van neki az tényleg részletes, 10hz hangokat is hallani vele, és telt, csak (nekem) kevés a mennyiség, és talán a minőség is egy hangyánnyit.
MÁS Tudod kinek van itt a fórumon M50-e?
T_Stark A Beyerdynamic ról azt hallottad hogy szorít? Érdekes, az egyik legkényelmesebb fejeseket gyártja. Nekem 910-em van és eszméletlen könnyű,és kényelmes..
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz fi:zi'k #14786 üzenetére
Közép kiemelt akkor maximum. Bár igaz mert a 240 Sextex-re mondanám azt hogy kiegyenlített, bitang amit produkál a fejes..
RetepNyaraB Igaz, hogy teljesen élvezhetetlen, meg igazából csak azt hallod ahogy mozog a membrán szinte, csak a részletesség kedvéért írtam le. Van mély tesztelős szám, direkt megnéztem.
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
ATH-M30 is mélykiemelt?
Nexus 5 Black
-
margithid
veterán
Szeritnetek ezt a fülest ki tudná hajtani a nexus s-em? (wolfson dac)
-
adammkaa
senior tag
válasz werman #14793 üzenetére
Ha szereted a mélyet nyitottba ne nagyon gondolkodj szerintem. De ez elég tág fogalom, Mit szeretsz? Részletességet, mennyiséged, teltséget? Mert akkor nem nyitott a te fejhallgatód. (Azok vékonyabbak alul, de részletesen azok is). Egyszerűbb ha megadod milyen zenéket hallgatsz.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz chrisnagy13 #14798 üzenetére
Nem hallottam még , de van egy olyan sejtésem hogy az illetőnek , mivel azt írta "szeretem a mélyet" nem éppen a vastagságára gondol hanem a mennyiségére elsősorban , de majd válaszában biztos kitér rá.
Nexus 5 Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok