Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Topiccsendőr #135254 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az infókat. Végül szinter betét lett, Brembo, aminél azt írták, hogy gyári betét alternatívája. Végülis meg kell állni ezzel a nagy döggel.
Tegnap kész lett a motor. Semmi váratlan nem volt, csak a két első betét ha úgy vesszük. Nem esett ki csontváz a szekrényből. A szerelő szerint minden fasza, jó vétel volt. Oké, hogy nem használták mostanság, de nem is volt karbantartva.
Ilyenek azért voltak.
De most aztán minden cserélve lett. Az első telóolaj amit meghagytam jövőre, hogy foglalkozunk vele. Amúgy amit lehetett, mindent karbantartásra került.
GPS
- Még mindig szkeptikus vagyok. Arról már letettem, hogy telefonnal navigáljak. Külföldi fórumokon is azt olvasom, hogy kinyírja a rázkódás a telefont. Mi több, az iphone-hoz ajánlott magyar fejlesztésű konzol kapcsán, írtam a fejlesztőknek emailt, hogy oké rezgéscsillapítás, meg iphonehoz ajánlják, de hogy mennyire garantált, hogy nem fogja kinyírni. Az, hogy válaszra sem méltattak, számomra elárulja, hogy mennyire garantált....
- Mi legyen helyette? Garmin drága nekem. Marad az xrider... A réginek már minden csatija döglött. A bepattintós háti csatija már vagy két éve ki lett iktatva. Az oldolsó usb-ből meg csúszik ki a csati menet közben. Még átgondolom, hogy egy új xrider smart legyen, amiről megint nem csupa jóságot olvastam.... vagy itt a réginek direktbe beforrasztok egy kábelt, de még ki kell találnom, hogy hogy lesz az kivehető úgy....-
-
norbert1998
nagyúr
válasz dellfanboy #135292 üzenetére
Épp most néztem egy Dodor-os videót, alatta a kommentek közül érdemes szemezgetni
Pl:
Én 2020 januárjában voltam a győri üzletükbe, (Yamaha márkakereskedés) hogy a 10 éves 20.000 km-es makulátlan Suzuki SV650-et lecseréljem egy 0 km-es Yamaha MT09 tracerre. Azt mondták, az SV-t 600.000.- ért tudják beszámítani. Azért én többet gondoltam érte, de elmondták hogy ez hiába szép meg megkímélt meg minden de akkor is 10 éves meg nem egy nagy szám, ez egy olcsó kategóriás motor ez sajnos csak ennyit ér stb. Nem hagytam ott, inkább meghírdettem a hahun. Egy hét alatt eladtam 1.000.000 ft-ért Budapestre. Aztán jött a covid, és úgy gondoltam várok a motor vásárlással. Aztán ugyan ezen év októberében láss csodát az egyik barátom felfedezni vélte a motoromat a győri Red Baronba. Állítólag a budaörsi üzletbe számították be egy másik motorba. Sokat nem használták, mert csak pár száz km_el volt több benne mint amikor eladtam. 1.500.000 ft-ért volt kitéve (én 2010 májusában 1.490.000-ért vettem újonan). Nézegettem, majd oda jött az értékesítő hogy segíthet-e valamiben? Mondom hogy ezt az SV-t nézegetem, de sajnos kicsit drága. Elkezdte fényezni, hogy nagyon megkímélt, kevés km-es, igazából csak majdnem hogy egy gazdás, ezért ennyi. Ez ennyit ér. Majd megkérdeztem hogy akkor mért csak 600-ért akarták beszámítani nekem egy új motor vásárlásába? Nagyot nézett, majd elkullogott...... Persze aztán vettem egy másik motort egy korrekt kereskedőtől a győri REÁL MOTORCENTRUM KFT-nél.A Zéé:
Wait, ez az új CBF sincs 15 lóerő? Tényleg nevetséges. Igen, természetesen a 15 lovas motorokra gondoltam amikor azt mondtam, hogy lehet A1-gyel is közlekedni félelem nélkül.vlevi
Láttam, egyből meg is örültem. Tudtam, hogy nem a videózást fejezi be, azt nem szokás kiírni clickbaitnek[ Szerkesztve ]
-
Pfiucska
aktív tag
válasz A Zéé #135295 üzenetére
+1
yamaha yzf-r125 mocim + egy keeway TX-125-m volt. Elobbi 15 utobbi 11 lo es es “oriasi” kulonbseg volt a ketto kozott. A yamahaval viszonylag kenyelmesen tudtam (egyedul) 110-zel haladni palyan, mig a keewaynek a 90 is neha gondot okozott..iPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
vlevi
nagyúr
válasz norbert1998 #135079 üzenetére
Vattas feltett egy olyan videót, hogy befejezi...
[link]
De ne ilyedj meg :) -
A Zéé
addikt
válasz Pttypang #135294 üzenetére
Ezzel mondjuk egyedül, városban olcsón közlekedni lehet, de utassal, városon kívül nem móka lesz, hanem tuti halálfélelem, ahogy a többiek mondták is.
Az ennél egyel korábbival mentem, az mondjuk egy kiherélt 50-es robogó menetdinamikáját tudta alattam. Ha A1, akkor érdemes kihasználni a kategória maximumát és keresni egy 15 lovas gépet. Az a 4-5 Le különbség leírva nem tűnik soknak, de százalékosan 40% többlet, és érezni is...Just a simple Lineman...
-
dellfanboy
őstag
a red baron-rol mit tudtok? marmint nem a hasznalt uzletagra gondolok, de hahu-n szembejott, hogy arulnak uj yamaha, meg honda motorokat. 3+1ev garival (ugye 3 a torvenyi kotelezettseg)
DE
se a honda se a yamaha magyar honlapjan nem szerepelnek mint hivatalos markakereskedes... es elbizonytalanodtam szoval akkor ezek az uj motorok megint japanbol/usabol behozott es itthon modolt darabok lehetnek? vett ott vki uj paripat?tapasztalat?eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
csongi
veterán
válasz Pttypang #135287 üzenetére
Újonnan inkább lesz az 1,5-2milla, mint egy .(125 Naked)
A2 és A jogsi között árban nincs nagy difi.
Két személyre egy 650 egyhengeres vagy V2 2000 évjárat körüli gépeket meg lehet szerezni 1 milla közelében,(alap ruházattal) amivel már probléma mentesen lehet motorozni.
A 125ccm kategória fajlagosan a legdrágább. Minden körítés miatt.
Olcsó jogsi alacsonyabb üzemelési költség.Ez a motoros valóság.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bacus #135286 üzenetére
Koszi a valaszokat, az eredeti elkepzelesem a kiegeszito jogsival meg a motorral is az volt, hogy gyorsan megvan a jogsi, a motorbol meg ilyet még újonnan is lehet milla körül kapni, fogyasztása nevetséges, ha nem is gyorsan, de el lehet túrázgatni vele.
Amit irtatok, az alapjan ez a kategoria kvazi ugyanaz, mint egy robog a varosban, csak ezzel gyorshajtasi csekkeket is kaphatok, meg dragabb megvenni, viszont kevesebbet fogyaszt es motorszerubb.
Igy nem sok ertelmet latom, hogy megcsinaljam a kiegeszitot, egy A2 vagy egy A kellene, hogy ertelme is legyen.
Everybody lies.
-
bacus
őstag
válasz Pttypang #135271 üzenetére
Szerintem meg próbáld ki. Nekem volt 250 ccm négy ütemű, de nagyon hamar eladtam, pedig még ki sem mentem a városból. Az Árpád hídon is kevés volt, igaz nem sok különbség lehetett súlyban köztem meg kettőtök között
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
nagyúr
válasz norbert1998 #135280 üzenetére
Közlekedni lehet vele, élvezni én nem élveztem egyáltalán. Mentem párszor 125ccm-el, rohadtul idegesített, hogy az M0-on kb meg akartak ölni vele. Most mondhatnánk, hogy mit kerestem ott, de ha azon keresztül vezetett az út akkor arra kellett menni. 70-es szakaszon nyélgázon életben lehet maradni, de két főre én fontolóra sem vennék ilyen kis motort.
-
dellfanboy
őstag
válasz norbert1998 #135280 üzenetére
varj kitalalom, egy budai markekereskedes vette meg?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
norbert1998
nagyúr
Nem értem miért mondjátok, hogy annyira rossz. Simán lehet élvezni azzal is az utat.
Eladtam a Honda-t
-
GTVili
tag
válasz Topiccsendőr #135277 üzenetére
B125-ről volt szó.... .... nem ám' mindenféle adócsaló-törvénysértő ördögszekérről....
-
törölt tag
válasz dellfanboy #135262 üzenetére
Ez ugyanaz a csapat, ahol az ügyfél már kifizetett és felszerelt motorjáról levették a bukócsövet és eladták másnak, mert jött a külföldi ügyfél és nem volt idő megvárni, amíg rendelnek egyet....
Utána mondjuk kompenzálták a magyar srácot, na de akkor is.....
-
goofy85
kezdő
válasz Digital #135270 üzenetére
Nekem az van, jó kabát, csak nekem karban és derékban rövid. Ez a boltban nem derült ki egyértelműen, de rendszeresen használtam tanulás közben és hosszú ujjú aláöltöző nélkül a csuklóm szabad.
Ami zavaró, hogy a belső kabátba beleakad az órám és emiatt macerás sokszor levenni, meg a nyakán a lifegő összezáró mindig kiold, nem a zipzárja!
Összességében jó. -
GTVili
tag
Sajnos igen.... még a combosabb 125-ösök is nehezen tartják a forgalom ritmusát két személlyel. Kisebb emelkedőn is alaposan visszesik a sebesség, az előzést meg teljesen el kell felejteni... ráadásul ha országúton nem tudsz egy tartós 90-100-as tempót menni, akkor az összes autós téged akar majd megelőzni.... ami számtalan veszélyt hordoz magában...
Persze semmi sem lehetetlen, de nem nagyon fogjátok élvezni....
-
csongi
veterán
Nem lesz szenvedos, ha nem annak eled meg. :).
200km sikterepen lesz kb 3-4 ora idotoltes a motoron. Lakhelytol fuggoen.
Dombosabb netan erosebben dombos utviszonyok kozott tobb is.Gyorsan meg kell szokni, hogy a kamionok letolnak az utrol es egy 7.5t teherautot sokaig lehet kiserni. Ha netan IFA kategoria akkor erdemes maszkba motorozni mogotte. :D.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Kinek mi a szenvedős?
Nekem egy 125-ös Varadero volt, jóval nagyobb testű motor. Nem gyors, egyáltalán nem. Viszont utassal is tudja tartani a 95-100-as tempót. 1-1,5 óránál hosszabb távokat nem szoktam vele tenni egyben, kell egy kis szünet. Ettől függetlenül sikerült Szombathelyről eljutni vele Tisza tóig, többször kerültünk Balatont, szintén utassal. Most, hogy megvan a 650-es, már érzem, hogy a 125 lassú. De ha nem versenyezni akarsz, és van türelmed megvárni az előzéshez megfelelő pillanatot egy busz vagy kamion esetében, akkor kezdésnek jó lehet a 125-ös.
-
veterán
Sziasztok, B jogsival szeretnek A1 kiegeszito kategoriat, hogy egy honda cb 125f legyen az altalanos maszkalos paripam.
Hosszabb utakat is megtennek vele, esetleg parommal, mindketten 80 kg alatt vagyunk. Nagyon szenvedos lenne orszagutakon menni vele 200 km es felette levo tavokat, turazni vele, amikor nem varosban jarok munkaba?Everybody lies.
-
Digital
addikt
Sziasztok!
SIxGear Vikran kabátról mik a vélemények? Próbáltam többet is de ez állt a legjobban, a protektorok pont a helyükön voltak.
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
Dolomitokba többször voltam már és idén is készülünk, de szívesen tennék egy külön túrát Toszkánába.
Teljesen ismeretlen, így ha van valakinek tippje melyik útvonalakat érdemes Toszkánában végig motorozni azt megköszönöm.Üdv
-
LógaGéza
veterán
válasz Geresics #135267 üzenetére
Nem tudom, elvileg gyári KTM PowerParts volt, nem láttam rajta más márkajelzést. Először azt hittem én vagyok béna, de utánnaolvasva külföldön mások is ugyanígy jártak.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
norbert1998
nagyúr
-
LógaGéza
veterán
válasz bacus #135264 üzenetére
Hasonló dolgok miatt vettem meg a gyárit, ez legalább biztos jó lesz, meg ahogy írták, az utángyártottak nem tudják eltalálni a KTM narancssárgát.
Ehhez képest nem volt se méretpontos, és egy árnyalattal világosabb is mint a váz többi része De legalább nem volt sokkal drágább mint az utángyártott."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
bacus
őstag
válasz LógaGéza #135263 üzenetére
Ezt eddig a givi/kappa bukócsöveiről hallottam, hogy nem igazán méretpontosak.
Én a legolcsóbbat vettem a bmw-re, lengyel Heeds fele annyiba került mint az sw-motech, harmada a gyárinak, de semmit nem kellett feszegetni. Talán az egyik távtartó gyűrű nem az volt méretileg mint aminek a leírásban is kellett volna lennie, hanem 2 db került a csomagba a másik oldaliból, ami vastagabb volt. Na azt le kellett esztergálni.. (ezért jobb gépműhely közelében szerelni ilyesmit)
-
LógaGéza
veterán
válasz Somatom #135260 üzenetére
Én a KTM gyári bukócsövét raktam fel, de ritka egy rossz műremek a dolog... A csavarhelyeknél a festék annyira vastag volt, hogy mindenhol ki kellett fúrnom, hogy egyáltalán a csavar átmenjen ott, ahol kéne, valamint ketten kellett, hogy feszítsük, hogy a felfogatási helyére kerüljön...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
dellfanboy
őstag
annyira nem ismerem a reszleteket, hogy mi tortent, csak FB-n jott szembe. elvileg givi bukocsovet akart az user ra, de a hengerfej nem igy gondolta. elvileg az 500x-nel a blokk teherviselo elem, de igy elbenazni, el nem tudom kepzelni mit tortenhetett..
jah es a legjobb az egeszbe, hogy a hengerfejet bar ingyen cserelek, most a motor kap gyari H bukocsovet aminek a90e ft-os arabol adnak kedvezmenyt es csak 74e lesz a vevo meg elfogadta 'mer motorozni akar, januar ota var a paripara', elvileg ma veszi at, kivancsi vagyok lesz-e mas gondja nyaron, de jah ezt a budai dealert en kerulnemeladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Somatom
veterán
válasz bacus #135259 üzenetére
Sztem a bukócső felszerelés közben eldőlt a motor. Tulképp a bukócső miatt sérült meg.
Sajnos, én is jártam már így. Nem a földön levő állványon spaniztam le a mocit, hanem előbb felemeltem, hogy ne kelljen hajolgatnom a rögzítéshez. Lekötés közben átbillent és 1m magasból, fejjel lefelé lezuhant az állványról a HD.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
bacus
őstag
válasz dellfanboy #135256 üzenetére
De bukócső marad? Mert ha megint felszerelik, megint letöri? Esetleg 1 hétre rá?
Én kérnék fényképet, hogy mi hol törött le, mert hihetetlen, hogy egy bukócső a hengerfejhez rögzüljön, ráadásnak úgy, hogy a "felszereléskor" le tudjon törni. Akkor mi fog történni egy eséskor?
-
zgospel
őstag
Az az érdekes, hogy kb 6 éve a Yamaha szervizben is épp a Honda Dreamről szervizéről hallottam a meredek és gáz sztorikat
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
Graphics
Jómunkásember
Ott is hagynám az egészet...
Kapásból értékcsökkenés.. számomra legalábbis
[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz V.Stryker #135249 üzenetére
A motorok betetje tulnyomo reszt szinter. Nem lattam meg motort gyarilag organikus betettel. A betet keverek ami nem mindegy. Oem betet es tarcsa az aranykozep. Ha barmelyiket lecsereled masra, nem tudjuk mi lesz. Nem attol fugg, hogy organikus, vagy szinter, hanem az aktualis szinter milyen keverek. Az organikust meg vegyen az, aki 13 loerovel leveleket kezbesit, masra nemigen jo az.
[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
palfitom
félisten
Hölgyek, urak,
A szentendrei Motocriss iskoláról van valakinek tapasztalata?Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
duni84
aktív tag
tudományos levezetést én sem találtam, csak mindenhol felsorolva a szinteres betétek elleni érvek közé, hogy hamarabb megeszi a tárcsát. logikusan belegondolva valóban hamarabb kell megennie, mert keményebb anyag, mint az organikus, de gondolom azért nincs róla tényleges teszt, mert IRL úgysem szimulálható le pont ugyanaz a felhasználási mérték és mód azonos körülmények között. részemről én is az ökölszabályt követtem mindig is utcára, amit #135250 Des1gnR írt: azt teszek bele, amivel jött és akkor nem kell fejben matekozni.
#metszéspontok
-
Des1gnR
őstag
Nem vagyok jártas a témában, ezért rákerestem és ezt találtam.
Szinter vagy organikus betét?
Milyen betéttel jött ki a motorod a gyárból: szinter vagy organikus? Ugyanolyan kell bele. A felhasználás módja persze felülírhatja ezt. A sima, organikus betétek normál utcai használat mellett teljesen kielégítő fékhatást adnak, ráadásul hosszú idei bírják, de ha szeretsz gyorsan menni és erőseket fékezni, jobb fékhatást érhetsz el a szinteres verzióval. Ilyenkor számolnod kell azzal is, hogy gyorsabban fog elkopni a tárcsád és mondjuk 80 ezer km helyett már 50 ezernél cserélni kell.[ Szerkesztve ]
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
V.Stryker
nagyúr
Van arról valami tanulmány, teszt vagy akármi, hogy a szinteres betét eszi a tárcsát vagy ez is csak urban legend?
-
-
nagyúr
-
duni84
aktív tag
válasz LógaGéza #135225 üzenetére
az icon mh1000 elég közel van ahhoz, amit keresel ezen túl még talán a revit-nek vagy épp az iconnak volt még "overpants" megoldása, amit egy basic szövetnadrág vagy akár egy rövidnadrágra tudtál felhúzni, aztán az irodában meg letolni cipőcserénél. megúszható vele az alsógatyára vetkőzés, így akár openoffice kompatibilisak is lehetnek, de nem emlékszem a pontos típusra.
#metszéspontok
-
nagyúr
válasz goofy85 #135238 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, ha még nem volt meg egy kategóriád akkor azt nem hasznalhatod a plasztik kartya megerkezeseig. Az ideiglenes jogosítvány kizarolag a mar meglevo kategoriakra ervenyes, az újat nem vezetheted vele hivatalosan. Sajnos vannak okmanyirodak ahol felretajekoztatnak errol (foleg videken).
[ Szerkesztve ]
-
Digital
addikt
válasz pietrrr #135236 üzenetére
Pénteken lett meg a jogsim.
A sikeres vizsga után a vizsgabiztos fellövi az eredményt a felhőbe, az okmányirodában pár órán belül már látják a kategóriát. Én személyesen mentem be, kérni kell a kategória bővítést. A régi jogsit le kell adni, az igénylő lapon lesz rajta az új kategória. A plasztik kártyát várom, postán fogják küldeni."barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
goofy85
kezdő
válasz pietrrr #135236 üzenetére
Lehet online, az ingyen van, de nem lesz ideiglenes jogsid, kb egy hét mire megjön a plasztik. Ha normális a vizsgabiztos, akkor akár aznap délután is mehetsz intézni reggeli vizsga elején. Nekem 8:30-ra vége volt a vizsgámnak, amíg várt a következő srácra felvitte a rendszerbe telefonról. Ha bemész az okmányirodába, akkor a kezedbe nyomják az A/4
auditpapírt és motorozhatsz vele belföldön, ez az opció 4000 Ft.[ Szerkesztve ]
-
Biqci
aktív tag
válasz norbert1998 #135235 üzenetére
Jó pénzért be tudsz kerülni hamarabb okosba
Állítólag.
Azért ez gond, sajnos..."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
pietrrr
aktív tag
Sziasztok!
Ha megvan a forgalmi vizsga, akkor utána mi a menete, hogy a jogsimba is bekerüljön az A kategória? Lehet online intézni vagy mindenképp kell okmányirodába menni?
Van esetleg olyan lehetőség, hogy valamiféle papírral, ami igazolja, hogy sikeresen vizsgáztam, már a jogsi fizikai megléte előtt is legálisan motorozhasson az ember?
Jövő héten lesz a vizsgám, és bár nem akarok előre inni a medve bőrére, de ha okmányirodázni kell, akkor már most foglalnék időpontot.
Köszi a segítséget előre is! -
Biqci
aktív tag
válasz norbert1998 #135232 üzenetére
Ez hol volt? Mert a reg. adó és az eredetiség vizsgálat Magyarországra utal, de ha jól tudom nem euró a fizető eszköz...
Nem azt mondom amúgy, hogy nem lehet ilyen, de kisebb esélyt látok rá. Ha viszont belevesszük amit a várakozási időröl írsz, alapvetően megváltoztatja a dolgokat. Mert hiába megy gyorsan az ügyintézés, ha előtte van 2-3 hónap várakozás. Akkor már megette a fene az egészet...
Szerintem..."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
norbert1998
nagyúr
Illetőleg a mai napon sikerült abszolválni az A forgalmi vizsgát, hibapontok nélkül. Egy 600-as Hornet-en vizsgáztam, egyedül. Szóval hétvégén már Győrben a Suzukival rodeózunk
Cserébe haver sose hallja meg, hogy durrog a Honda a Dominator dobbal -
norbert1998
nagyúr
válasz Biqci #135109 üzenetére
Nemrég én is leírtam, hogy a lejárt forgalmis olasz papiros motoromat mennyi idő volt honosítani. fél kilencre ment műszakira, 11-kor mentem haza a motorral lábon
És ebben volt műszaki, regisztrációs adó, rendszám sé forgalmi kiállítás, eredetiség vizsgálat is.
A biztosítás durva 70 euró éventeViszont a kezdeti 2-3 hónapos várakozás az valid
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Geresics #135081 üzenetére
HH unalmas is és tényleg minden is épp a legjobb, ha fizetnek érte
Gobike akár jó is lehet, thanks
Itchy Boots-ra néztem én is anno, de nekem nem jött be az akcentus (sajnos némely fajta kifejezetten irritál, némely meg egyenest tetszik és vicces), és szerintem unalmas.
Bret Tkacs tetsziiiik
-
-Mosquito-
őstag
válasz szrichie77 #135222 üzenetére
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
LógaGéza
veterán
válasz A Zéé #135226 üzenetére
De jó, beugrok akkor majd hozzájuk, szétnézek. Tőlük van a cordura szettem, de eszembe nem jutott volna, hogy megnézem nálluk
Az első jónak is tűnik, köszönöm!goofy85
Ez már túl feltűnő sajna"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
goofy85
kezdő
válasz LógaGéza #135225 üzenetére
Nekem trilobite parado van, simán vállalható. Egy hátránya van, hogy a térdprotektor belső zsebes, nem lehet csak úgy kikapni/berakni. Pécsett nekem a napközbeni használatra a betéteset javasolta a sràc, nem az anyagában szövöttet, mert az sokkal merevebb és kényelmetlenebb.
-
LógaGéza
veterán
Ha már feljött a ruhakérdés - létezik olyan motoros farmer, ami hasonlít egy sima utcai farmerre, el lehet benne tölteni 1-2 órát irodában átöltözés nélkül? Néha amikor csak be kell szaladnom, jó lenne ha nem kéne átöltöznöm, csak lerakom a kabátot és cipőt cserélek.
Az se para, ha nincs benne pl térdprotektor, azt tudok külsőt venni - bár ennyi erővel akkor veszek egy csípőprotektort is, és meg is vagyok egy bármilyen farmerrel...[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz szrichie77 #135222 üzenetére
"Ez a louis.eu oldal mennyire megbízható?"
Európa egyik legnagyobb motoros bolthálózata, nem fognak csak úgy eltűnni."Valós adatokkal dolgozhatnak?"
Biztos előfordul elírás itt-ott, de nem gondolnám, hogy szántszándékkal át akarnának verni. -
szrichie77
csendes tag
Sziasztok,
Ez a louis.eu oldal mennyire megbízható?
Shark sisakot rendelnék, 2-5 napot ír szállításra. Valós adatokkal dolgozhatnak? -
Geresics
addikt
Srácok, módosítottam pár képet!
Ha valaki kimaradt volna, kérem jelezze!
Ellenőrizzétek PLS a motorok típusát is, mert több helyen én találtam ki, hogy mi is az, mert nem kaptam hozzá pontos megnevezést, és mivel a lexikális tudásom elég hiányos, így könnyen lehet benne hiba!A héten és a jövő héten nagyon korlátozott mennyiségben leszek csak gépközelben, de szerencsére nem egyedüli TG vagyok, szóval ha további módosítások kellene, jelezzétek bátran!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Steven
addikt
Ha már ruha a téma , hétvégén bementem nagy arcal shoxba hogy veszek egy ilyet .:
Csak épp az országba nincs 54-56 os méretbe , következő probléma , hogy sehol nincs semmilyen márkába ami hasonló félig vászon félig bőr .... ( hogy nyáron se dögöljek meg)
Mostani is ilyen amit hordok .Egyedül a gyártótól tudnék rendelni csak épp nem tudom melyik méret lenne a jó:
kár , hogy szeretném fel próbálni random rendelgetések helyett....
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Somatom
veterán
válasz zgospel #135215 üzenetére
Mert a Louis -ról volt szó és az legközelebb Bécsben van. A Louis méret, szolgáltatás, raktárkészlet alapján három kategóriába sorolja a boltjait. Funshop, Megastore, Gigastore. A Bécs Nord egy Gigastore.
[ Szerkesztve ]
-
pityaa23
senior tag
válasz zgospel #135215 üzenetére
Értem én, nyilván nem opció. Közben átrágtam a téma összefoglalóban a boltokat és hát lehet árban is mást gondolt a hölgy. Méret is szívás valóban, ha nem jó akkor 2-3 kor posta is lehet. Magamnak biztosan csak próba után vennék, de pár éve már nem motorozom.
Mindegy köszi a segítséget mindenkinek!
-
zgospel
őstag
válasz pityaa23 #135211 üzenetére
Nem értem miért mennének ki ezért Bécsbe, hacsak nem az osztrák határhoz közel laknak.
Bőrkabátoknál a középkategória az a 150 ezer Ft-os nagyságrendnél indul, de lehet hogy a mai árfolyamok mellett még több. Van persze ennél olcsóbban is, pl MugenRace, Shox, stb, de az nem középkategória.
Budapest - Bécs autóval időben és költségben egy 20-as biztos megvan, de akár 30 ezer is. Ezt az útiköltséget akár egy jobb kabátba, vagy egy gerincprotektorba is befektethető lenne.Azt is kérdezted hogy mire kell figyelni.
Száz dolog közül leginkább a pontos méretre kéne, de ilyen látatlanban vásárolt termékeknél ez mindig necces. Egyszerűbb lenne az embert elrángatni magával egy boltba és úgy vásárolni, mert akkor tuti jó lesz a méret. De ha cserélni kell egy Bécsben vásárolt cuccot mérethiba miatt, akkor az megint macera, ha pedig nem elég passzentos a kabát és rossz helyen vannak vagy lógnak rajta a protektorok, az veszélyes is lehet.https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
Somatom
veterán
válasz duni84 #135209 üzenetére
Mondjuk, a Simson amúgy sem túrázásra való. Ha meg a városban rohad le, az nem akkora katasztrófa. De, nem rohadt le egyszer sem. Csak, költöznöm kellett és az új helyen nem tudtam tárolni. Ezért villanybringa lett helyette a városi lótifuti, mert azt le tudom vinni a tárolóba.
-
BenQhunria
tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem, szeretnék Yamaha yzf r6-ra 2004 légtelenitő csavart, tudna valaki méretet vagy cikkszámot OEM partson amit találtam beírom nem ad ki semmi találatot rá.
[ Szerkesztve ]
Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
duni84
aktív tag
válasz Somatom #135205 üzenetére
szorri, az első kommentes 20e-re reagáltam nem tudom mikor vettél HD-t. én minden esetre soha többé nem megyek szoci motorok közelébe. nekem pont megfelel, hogy tervezhetőek a karbantartások, nem mucsajröcsöge alsónál lesz időszerű a nagygenerál mondjuk egy őszi esős vasárnap reggelen, hogy lábon motor helyett csak a tüdőgyulladást vigyem haza
#metszéspontok
-
Somatom
veterán
válasz Topiccsendőr #135207 üzenetére
Kb. 8 éve lehetett. Endurot égen-földön nem találtam. Alább adtam, legyen B -s. Egy 60 -ért hírdetett, ütött-kopottra mentem rá. Amikor megláttam, nem hittem a szememnek. Az ember nem értett hozzá, B -sként árult egy gyári Endurot. Alku nélkül, azonnal kifizettem és elhoztam. Tényleg mákom volt vele még akkor is, ha le volt szakadva, mint a parasztgatya..
[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Somatom #135206 üzenetére
Nagyon jo uzletet csinaltal, de ez nem ma tortent.
A fenntartasi koltsegekre sem tudnam ravagni hogy jobban jossz ki. Egy japan-olasz 2T egy dugattyujaval megteszel 40-50e kmt. Sok minden nem megy azon tonkre, bar joval dragabb a jo minosegu alkatresz hozza, kapsz ott is szart olcson. Simsonhoz ekkora futasteljesitmeny allatt egyfolytaban kell venned valamit bar valoban olcson.
Minden szocimotorral ez van.Explosión de dos tiempos
-
Somatom
veterán
válasz Topiccsendőr #135204 üzenetére
60 -ért vettem és egy japánhoz képest fillérekbe kerül a fenntatása. Pl. a 60 -as henger úgy történt, hogy leadtam az 50 -est és elhoztam a 60 -ast. Nem rendeltem, meg ilyesmi, csak beszaladtam a bótba és ennyi.
-
Somatom
veterán
válasz duni84 #135202 üzenetére
Akkor igen fiatal lehetsz. Írtam, hogy akkor vettem, amikor már HD -m volt. Kamaszkoromban csak álmodoztam róla. Akkoriban egy átlag kamasz számára még egy N -es is nagy dolog volt. Egy Enduronak csodájára jártak. De, megfogadtam, hogy egyszer lesz nekem.
Úgy döntöttem, hogy a HD mellé kell vmi városi jármű és mivel amúgy is volt egy ilyen fogadalmam, így bár cirka 30 év csúszással, de beváltottam.[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz zeus_2k14 #135183 üzenetére
Nagyon nehez kerdes, mert mindennek annyi az ara, amennyiert megveszik. Tehat a piacon be tudod loni, hogy mennyiert vannak fenn a hasonlo allapotu motorok, aztan nagyjabol kitalalod az arat. Ha nem jon senki, akkor tul nagyok voltak az elvarasaid, lejjebb kell menned az arral.
Es igy egy hsz alapjan nem lehet beloni, hogy azon a motoron mi rossz, mi jo, milyen minosegu alkatreszekkel van osszerakva. A tokeletes allapot arat jobban be tudod loni, es itt szokott keveredes lenni. Altalaban eladasnal az emberek szeme elott a piac legdragabb motorja szerepel, ami eleg torz arszabasokat tud eredmenyezni egy lelakott motor eseteben is. Az, hogy vmi a piacon van egy bizonyos osszegert, az nem biztos, hogy annyiert vevot talal. Ezert ezzel is ovatosan bannek.Szoval a munkat neked kellene elvegezned, menj fel hirdetesi oldalakra, es nezd meg az arakat.
Explosión de dos tiempos
-
duni84
aktív tag
válasz Somatom #135198 üzenetére
szerintem van köztünk egy generációnyi különbség. nekem nem azért volt korombeli a simson, mert csak tizenéves csodára futotta, hanem amikor te a tiedet vetted, akkor a szüleim még nem ismerték egymást. mire hozzám került, gondolom több korábbi tulaja volt, mint nekem barátnőm na meg a mostaniakhoz képest a megbízhatóság ég és föld ahogy a szag és az élmény is. más bajom végülis nem is volt vele nekem sem. megtanított rá, hogy magam szereljem a motorjaimat, meg az autóimat, amíg úgy érzem, hogy van rá időm és kedvem.
#metszéspontok
-
GTVili
tag
válasz dellfanboy #135200 üzenetére
Jó lenne pesten vagy a vonzáskörzetében.... még nem próbáltam konkrétan senkit... azért is puhatolózom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Projektor topic
- DIGI internet
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Milyen autót vegyek?
- Path of Exile 2
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest