Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz bajnokpityu #137297 üzenetére
Jah, azt elneztem, azt hittem az a minimum
Explosión de dos tiempos
-
nagyúr
válasz Topiccsendőr #137296 üzenetére
ez ugyanaz amit en irtam, szóval akkor tuti jó értéket találtunk
-
bajnokpityu
félisten
válasz Topiccsendőr #137293 üzenetére
Az az eltérés.
-
nagyúr
válasz Topiccsendőr #137293 üzenetére
haynes szerint ez a gyari eloiras
fórumokon ugyanezt talaltam, de a haynesnek el is hiszem
márkaszervizt kerdeztem, de nem adjak ki az infot, finoman melegebb eghajlatra kuldtek:))
-
nagyúr
Segítsetek légyszi. 2017-es Honda CBR500R esetében mekkora az elfogadott szelephézag?
-
HoaryFox
őstag
válasz Oppenheimer #137270 üzenetére
Üdv a CBF 1000 tulajok körében
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
pakfong
tag
válasz Steven #137288 üzenetére
Semmi. Magánszemélyként bepipálhatod a "céges" opciót, megveszed a matricát és akár holnaptól érvényes lesz. Én is mindig így veszem, pedig magánszemély vagyok. Legutóbb 6.-án vettem így, 12.-re megadva az érvényesség kezdetét (autóra).
Ez a céges opció igazából csak annyi, hogy lemondasz az elállási jogodról, mivel online vásárlásra kötelező 14 napot adni asszem.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Steven
addikt
válasz sztanozs #137287 üzenetére
reggel van OR nem b@szt@ ki a szemem te jó ég ... azért az gáz ha már olvasni sem tudok
Kösz!
Kérdés mi van ,ha céget választok .. gondolom lehet... ki töltöm van cég is amire tudom csak nyilván nem tudjuk vissza igényelni mert nem céges a motor.
Ilyenkor mi van?
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
sztanozs
veterán
válasz Steven #137286 üzenetére
Pedig ott van az OR előtt
As a consumer, you cannot use digital vignettes or digital section toll annual cards immediately after purchase.Azért csinálják, hogy kibújjanak az EU fogyasztvédelmi rendelete alól (interneten vásárolt termék 18 napig visszaváltható).
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Steven
addikt
Kéne help...Osztrákokhoz ,ha veszek matricát online akkor az azonnal érvényes vagy csak 18 nap után.
Nekem nem egyértelmű , hogy ez az évesre vonatkozik vagy mindegyikre mert az állami cég weboldala két félét ír :
[link]
1.,
Please note that if you purchase a digital vignette online as a consumer, you have the right of withdrawal. This means that your product is only valid on the 18th day after purchase. This regulation does not apply to companies. The right of withdrawal does not apply here and the digital vignette is valid immediately.
2,.As a consumer, you cannot use digital vignettes or digital section toll annual cards immediately after purchase. They are valid from the 18th day after purchase at the earliest. However, if you are a company, you can use your digital toll product immediately.
Köszi!
-
bacus
őstag
13. kerületben van még az Euromotor is, nolan és schubert sisakok. Sisakból jót vegyél, mert azt 4-5 évig is hordani fogod, érdemes minőségit venni. Szánj rá egy fél órát legalább, amíg a fejeden van a sisak !
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
LógaGéza
veterán
válasz atenza #137281 üzenetére
Szia!
13.-ban van a Darázsgarázs, én onnan vettem a kezdő szettem (kivéve a bukót), amit amúgy hordok a mai napig. Én mindenképp benéznék hozzájuk!
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
atenza
senior tag
Sziasztok,
megvan a kresz, két hét múlva kezdeném a gyakorlatot... Full kezdő vagyok motorból, de autóra már 17éve van jogsim.
Be kell szereznem sisakot és kesztyűt addig, a többi védő cuccot adják (lehet csizmát is kell vennem, ha a hétköznapi magasszárú bakancs nem annyira jó).
Olvastam az összefoglalót, látom van sok ajánlott bolt, de mégis olyat keresnék pesten, lehetőleg a 3. 4. 13. és 15. kerület környékén (tehát inkább az északi részek), ahol segítőkészek és tudnak tanácsot adni, valamint viszonylag nagyobb az üzlet, fel lehet próbálni a dolgokat és van választék.
-
Somatom
veterán
Képek alapján a Louis -ban és a Poloban sem találok kapucnis esődzsekit. Ilyesmit szeretnék. Otthon melyik bolt foglalkozik IXS cuccokkal?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
20. -án (mához egy hétre) úgy megyek haza melóból, hogy bemegyek a bécsi Louis -ba, Poloba. Ha vkinek kell vmi, akkor írjon privit! Aznap estétől átveheti Budapesten (nem postázok).
-
palfitom
félisten
Szép paripa, gratulálok!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
csongi
veterán
Szép!
Gratula!! -
törölt tag
Hát ez nagyon szép állapotú így a kép alapján!
Gratulálok én is!
-
Geresics
addikt
Szép darab, gratula!
Ha ennyire nincs motoros előéleted, akkor különösen javaslom, hogy menj el tréning(ek)re!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
d@vee
őstag
-
Pfiucska
aktív tag
Sikerult az olajat tultoltenem.
A kepen latszik a MAX es a kemlelo nyilas teteje. Na nekem sikerult az utobbiig tolteni. Ez mennyire gond, rohanjak fecskendoert holnapiPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
d@vee
őstag
válasz Oppenheimer #137265 üzenetére
Ne izgulj, max megveszed
Aztán erről is olyan jó sztorikat írj, mint másholJa
-
Somatom
veterán
válasz Oppenheimer #137265 üzenetére
Nincs azzal gond. Minden motoron van lehetőség arra, hogy a csutkánál kisebb gázt húzz.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Hőguta #125446 üzenetére
Sziasztok!
Most indulok egy CBF 1000-et nézni és izgulok Első komoly motorom lesz. (Fiatalon volt egy kis 70 köbcentis.)
Tiszteletben fogom tartani a gépet és ésszel kezelni, de olyat akarok amiben van bőven tér fejlődni és kényelmes túrázni kettőnknek.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
csongi
veterán
válasz Somatom #137262 üzenetére
Eddig mindegy volt hogy rangattam barmelyiket is, xart se ert.
Ha valami ert valamit is, ha terheles kapott. Akar egy fos uton, vagy nekitolva a padkanak.
Egy uj csapagynal, rendesen szerelve, leirtak szerint meghuzva, lemerve, akkor nem kell ezres ujra nezegetes.
Ez nem kupos kerekcsapagy.
Nem fog a fordulattol hoterehelest kapni.
A kiverodes a leggyakoribb hiba. -
hroberto
veterán
Milyen fasza, hogy 16 000 km után kilyukadt a hűtőm.. Cirka 130 000 az új, elvittem inkább egy hűtőshöz. Remélem sikerül megjavítania...
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Somatom
veterán
válasz Micsurin #137257 üzenetére
Nemtom mik a lehetőségeid. Ha alul be tudod dugni az ujjad a nyak és a tengely közé, akkor tedd sztenderre/emeld ki az elejét, hogy a kerék a levegőben legyen. Kérj meg valakit, hogy finoman rángassa meg előre-hátra a kereket/villát. Ha az ujjadon nem érzed a kotyogást, akkor rendben van.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Somatom #137256 üzenetére
Ezen a szaron le kell bontani a teljes felső hidat hozzá nem lehet ráhúzni körmössel a takaró alátét miatt. Also gyakorlatilag hétvégén off vagyok nem tudok motorozni a jövő héten meg 5x éjszakázok 12 órában este 7 és reggel 7 közt utána meg már nyaralásra kéne a motor...
Gyerek magyarázza hát az új motorokhoz hasonlóan ezt is be kell tartani. Ha patentra kellene tartani akkor remek akkor kuka az augusztus ahogy van egy retkes csapágy csere miatt.
Ilyenkor elagyalok, hogy elbontom a 3,14ába az egészet vigye akinek kell.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Kormánycsapágy cserénél a szerelő a lelkemre kötötte 1000km és menjek vissza megnézetni.
Na de, hétvégén nem tudom tudok-e motorozni, jövő hét végig meló, utána héten lenne a kassai és nagy szlovák kör ami jóval több mint 1000km.
Ilyenkor mi van? Túl tolja emberünk, vagy beszívtam és felejtős a nyaralás még így is, hogy ki lesz cseréltetve...?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
JoinR
őstag
válasz goofy85 #137248 üzenetére
Pont ma tankoltam én is bele, a vonalig 15.33 ment ma bele, 1.9-et jártam le a tartalékból.
Amúgy ennél hülyébb szintjelzést még nem láttam, hogy azt mutatja, a tankolás óta mennyi fogyott el, meg a tartalékot is 0-ról indítja...aztán jegyezzem meg, hogy mekkora a tank meg mennyi a tartalék. -
goofy85
kezdő
válasz tboy93 #137246 üzenetére
Nekem a CB-n ilyen fura a tank... Elvileg 17 literes, kb 3 a tartalék, 3,4 az átlagfogyasztásom. Már javában 2 liter is elfogyott többször is a tartalékból és csak 12-13 közt tudok beletankolni a betét (mi annak a lemeznek a neve a töltőnyílásban?) vonaláig. Mondjuk sosem mertem megkockáztatni, de ha lesz dobozom viszek magammal tartalék benyát és kipróbálom mi a vége...
-
-
d@vee
őstag
válasz goofy85 #137240 üzenetére
Az a 10km még bőven sok, bár átérzem. Legutóbbi hazamenetelem németből, osztrákban a hegyeknél majdnem kifogytam, mert a gps rossz fele vitt. Még nekem is kb. 10 km volt, mikor egy pálya lehajtónál bal helyett jobbra jelzett Az meg visszavitt a pályára párszáz méter után, nem a kútra. Lefelé a hegyről üresben gurultam vagy 10 percet Már közben rég csak két vízszintes csíkot írt a megtehető úthoz szegény kocsi.
Sosem paráztam még annyira vezetéskor, mint akkor[ Szerkesztve ]
Ja
-
LógaGéza
veterán
Lassan meg kéne rendelnem a láncot. Elengedtem a 48 fogas hátsó lánckereket, mivel nem lehet kapni kis hazánkban ilyet, inkább az első lesz egyel kevesebb fogas (15 -> 14), így nagyjából ugyanazt az áttételváltozást érem el.
Kérdésem a lánccal kapcsolatban lenne. A gyári áttételhez (15/45) 112 szemes lánc kell, viszont a Pinkmotorsnál csak 110 és 114 szemesek vannak. Gondolom a hosszabból lehet rövidebbet csinálni, valamint a 110 szemes rövid lenne. Jól gondolom?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
goofy85
kezdő
válasz Micsurin #137235 üzenetére
Én szívtam meg nyár elején, hogy a környéken nem volt semmilyen kút, amikor Füzérkomlósra mentünk esküvőre. Szállás miatt sokat autóztam (nem mindenhol lehet kutyával lenni) 10 kilit írt ki a kocsi, amikor begurultam Encsen a kútra... Izzadtam kicsit. El sem tudom képzelni mi lehet arrafelé most, mert csak a "megnézem van-e benya a kúton" karika is 20-40 kili...
Amúgy egyetlen egyszer kértek tőlem forgalmit, de azt se most, hanem az 50 lityi határ bevezetésekor. Amikor meg motoros ruhában megyek be a kútra és magyarul szólalok meg, nem is kérik...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Topiccsendőr #137238 üzenetére
Ársapkát az ABS-re és az öreg 2CT-re, legjobb páros!The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Pfiucska #137236 üzenetére
Marad az írt trió, esetleg nézz rá az alkalmazásonkénti szeparált hangerőbe(hogy ez magyarul mennyire debilen hangzik...) és vegyél fel oda mindent amit használtok hátha az segít más ötletem nincs majd megnyomkodom ha hazaértem melóból és aludtam egyet holnap anyám céges A52-jét aztán ha találtam valamit dobok egy PÜ-t. De meglepne ha lenne olyan menüpont benne ami a 20FE vagy S10-ben nincs jelen.
Somatom Köszi a PÜ-s választ múltkor nem volt időm a napokban de olvastam csak lefogom tenni szerintem azt a C-t első körben.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Somatom #137234 üzenetére
Miskolcon szállnánk, Kassa csak az állatkert és a dinó szobor park miatt lenne egynapos program, emellett nyíregy noszvaj etc lenne a terv meg egy megyer hegyi tengerszem. Oda és vissza meg pálya Gyöngyösig onnan fel a Mátrába és végig a főutakon.
Bőven bele lehet szaladni a pofonba 3-4 nap alatt így, melóba menet is sikerült. Pedig ez a főváros agglomerációja...
Egy kanna legalább kéne, hogy nyugis legyen a dolog. Legalább egy 5l-es biztonsági tartaléknak.
-
Somatom
veterán
válasz Micsurin #137233 üzenetére
De, miért is? Teletankolod a motort, majd átszívod egy 20 literes kannába. Indulás előtt a kannából teletankolod a motort. Elindulsz és ha kifogy a müge, akkor teletankolod kúton. Sajnos, már nem olyan nagy az ország, hogy két teli tankkal ne juss el bármelyik határig.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Somatom #137231 üzenetére
Épp ezen agyalunk, interkom helyett SHAD oldal konzolok és doboz helyett 2x20l kanna aztán hadd szóljon ha már nem kellenek akkor meg anyám elhasználhatja őket virág tápszer tárolónak.
norbert1998 engem még mindig az érdekelne mi van ha nem vagyok korrekt és rátöltöm azt a 9-10l-ert ami kellett volna? Nem fogadják el a pénzem? Piacon adják? Ki kell öntsem? Vagy feljelentenek jogtalan üzemanyag pazarlásért / a társadalmi normák súlyos veszélyeztetéséért?
edit.: nem tudom magammal cipelni nálunk mindig mindenki megy mint az egér, céges - Jazz - Cb500 - apum motorja szinte mindig üzemben vannak mert 3-an 3 felé megyünk nap mint nap. A Beverly amúgy is áll most nem tudjuk, hogy elhasadt keresztben az első gumi az öntés mentén vagy valami kedves népművészeti edény akit pépesre kéne verni fogta és elvágta keresztben sniccerrel a futófelületet.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
-
Somatom
veterán
válasz Micsurin #137230 üzenetére
Már nézegetek a használtpiacon 200 literes hordót. Van 12 Voltos üzemanyagpumpám. 4 nap, 4x50 liter az autóba és tele a hordó. Apró bökkenő, hogy dízel autóm van. De, 12 nap alatt a HD -ból is át tudom nyomni a 200 litert.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Melóba ma már BKV volt hiába a cserélt nyakcsapágy...
Szerelőhöz és vissza tankoltam 9L-ert MOL-on, este most jönnék be de félig(vagy addig sincs) van a tank, mondom rátöltök.
Shell - OMW megint üres ahogy hetek óta rendszeresen. Bemegyek rákérdezek most akkor mi van a napi 2x-vel ha nem volt meg az 50l, "akkor már nem vagyok jogosult", kérdezem a prémiumra sem? "Arra sem"...
Tanulság meg kell tankolni oszt ha verik a tamtamot rá kell kérdezni kiengedjem-e a tankból...Abszurdisztán2.0
Marha vicces lesz így 23.-án az a Miskolc - Kassa túra/nyaralás motorral...
-
Steven
addikt
válasz Steven #137225 üzenetére
megtaláltam a linket..... hatalmas ,én nem nagyon tudom túl tenni magam rajta
pl : randin a csajnak
- figy motorral megyek viszem a házi állatom is ,ha nem baj
- lidlnél nem kell le láncolni a motort
- Józsi ugorj már le a trafikba cigiért és Józsi medvét ne felejtsd el[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Steven #137223 üzenetére
Ez egyre jobb. Ez a döbbenet fotók napja. Ha az nem jelmez, akkor az ott egy többszáz kilós, emberre is veszélyes vadállat. Az oroszok nem hallották még azt a mondást, hogy a nő nem ember, a sör nem ital, a medve pedig nem játék?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
110/70+140/70 Tehát RS125 gumi méretek voltak RoadTec01-ből 72k+szerelés 1 hónapja, nevetséges... pár éve az eggyel szélesebb első és hátsó (120+150//70) szett volt 50-55 körül.
Nagyon szaladnak el az árak de ha csak itt szaladnának el és a Lidl/Aldiban a szokásost fizetnénk... nem 20k helyett 32-33-at úgy, hogy semmi extra nincs a kosárban.
Pfiucska A BT-re nem tudok mit sajnálom de azt tudom, hogy az A52 5G szeszélyes egy jószág... Nekünk az S pároson 3 dolog emelt a motoron a hangminőségen:
1. menj be kapcsold be a DolbyAtmost, és tedd automatikusra, az EQ-val meg fogsz tudni játszani! Én ott megemeltem a közép és közép-magas frekvenciákat. Zenére ergya lesz cserébe a hívás ha tisztább nem is de hangosabb.
2. Hívás appban van egy hallókészülékes mód, meghökkentően sokat segít.
3. Beállításokban lesz egy hang konfigurálás ami alapvetően megpróbálja belőni a frekvencia tartományt az életkorod/hallásodnak megfelelően.
BT-re talán annyi ötletem van, hogy ha TMH vagy DBT romos mert szolgáltatói akkor lehet feltolnék egy XEH romot rá hátha segít valamelyest a TMH nekem is tud vicces dolgokat S10-en alaplap csere óta... de akkor bukod az OTA frissítést és mindig kézzel kell ráfrissítsd Odinból az újabb ROM-okat ha csak nem váltasz CSC-t a telefonon, A52 esetén passz hogy lehet. S10-nél tudtam anno de ott meg mindig retek módon állt be DBT/DBT/DBT/TMH-ra, a tárcsázóval lehetett szerviz kóddal XEH/XEH/XEH/TMH-ra váltani de azt az opciót Android 11-el elvesztettük.
Steven idegeskedő taxist vagy bpiautosok Vitarast meg lehet legalább kérdezni kér-e maciszörpöt ha dudál.
[ Szerkesztve ]
-
bacus
őstag
"mennyire fogom erezni a difit"
2 kerekű járgányon nem kell difiKössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
Xero
nagyúr
Felkerult az uj gumi. Kemeny 9km-t tudtam vele menni hazaig es nem is mertem tepni neki, hiszen egy picit azert betorom, de mar ezen is erezni, hogy hegyesebb mint a gyari Dunlop volt. Csak ugy kivanja, hogy doljon.
Kivancsi leszek palyan mennyire fogom erezni a difit (ha az eso el nem mossa a hetvegeimet... )szerk: Az arak pedig szepen felszaladtak... 145 volt szerelessel.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Pfiucska #137218 üzenetére
S10 és S20FE lenne az áldozat(lehet hang managerben emelni a kimenő jel erősítését nem vészesen para a hangerő), most egy noname kis mikrofonos füles van behúzva a sisakba azzal szószó 100-110-ig, az FG-ST-m elmegy párom XLite-ja viszont szép csendes.
Hmm lehet megérne egy próbát akkor köszi tboy neked is , nem nyitható bukód van? Vagy rosszul rémlik? 130 az csak ha már nagyon zavar a rezonancia , olyan 140-150 közé szoktunk beállni kényelmesen.
Sokallom az interkom árakat úgy, hogy csak vezető - utashoz kéne a dolog, mocis cimbiknek amúgy sincs interkomja szóval...
-
Pfiucska
aktív tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboy93 #137204 üzenetére
Utassal vajon bírná a pálya tempót CB-n kis Puig mellett vagy szintén túl zajos lenne már?
Nem merem benyőgni asszonynak, hogy én szeretem a csendet a motoron hát ha még kemény összeget kéne ennek megszüntetésére költsek....
-
ratkaics
senior tag
-
Biqci
aktív tag
válasz Topiccsendőr #137208 üzenetére
A csaj eddig kipróbált egy Suzuki GSR750-et, egy Triumph Street Triple RS-t és ezt. Ezzel volt a legelégedettebb...
Persze ez a legdrágább is
Jó, akkor nem próbálom lebeszélni róla...
Köszi"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Biqci #137207 üzenetére
En csak pro-t tudnek mondani.
Kontra hogy tularazott premiummarka.Az R nineT-n kivul az osszes valtozat sima teleszkopvillas, eleg olcso fekkel, amit atlagember sosem fog eszrevenni sem, de ennyi penzert, valahogy zavarja a szemem.
Az egyebkent jo, hogy nagyon lent van a sulypont, ulesmagassag idealis alacsonyabb pilotanak is, (kiveve az urban) noknek viszonylag idealis lenne, ha nem lenne egy egykettes 109 loerovel. Meg ha nem lenne ~225 kilo.
Nem gondolnam idealis noi motornak, de ha ugyes, akkor jo lehet neki.[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
Biqci
aktív tag
A szomszéd csaj motort akar venni és a BMW R nineT-re nedvesedik. Tudnátok mondani valamit akár pro akár kontra, mert nekem semmi nincs meg erről...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Topiccsendőr
addikt
válasz atomanti19 #137203 üzenetére
Sena smh5. Louis ban doppelpack azaz 2 db 143€. Igy az utasodnak is ugyanaz lesz, mint neked.
~ 8 oras uzemido.
Nagyon fugg a sisaktol, hogy mennyire hallani. Ha olyan sisakba rakod, ahol nincs elokeszitve hangszoronak hely, akkor nagyon nehez rendesen elhelyezni, ilyenkor a szelzaj is jobban elnyomhatja. Tehat a legjobb lenne, ha elore hangszorohoz elokeszitett sisakba lenne rakva.Explosión de dos tiempos
-
nagyúr
válasz atomanti19 #137203 üzenetére
Legolcsóbb megoldás 2db BT-S3. Ezzel tudtok olyan 100-110-es tempóig normálisan kommunikálni, felette már nem lesz érthető a beszéd. Hangszórói zenehallgatásra kevésbé alkalmasak. Üzemidő 8 óra felett is tud lenni simán. Távolság 4-500m-re intercom módban, de ez téged nem kell érdekeljen. BT is van, telefonon is lehet így kommunikálni. Mi öcsémmel ezt használjuk 2 éve, pont a teló + headset kiváltás okán, elégedetten.
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Vezető + utas kommunikációra keresnék eszközt. Mind két sisakba építhető átbeszélő. Főleg 1-2 órás rövid túrákra, dimbes-dombos lötyögéskor beszélgetésre használnánk a telefon+headset helyett.
Sena SF2-t néztem eddig, de nem tudom milyen a minősége.
Nincs semmi extra igényem. Kifizetem, működjön. Tudjak telefonálni, utassal beszélni, bírja jó pár évig, fél nap egy nap üzemidő nem ártana. Kell vennem két teljes értékű eszközt, vagy az utasnak elég egy olyan ami a vezető átbeszélőjével kommunikál?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest