Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz V.Stryker #135249 üzenetére
A motorok betetje tulnyomo reszt szinter. Nem lattam meg motort gyarilag organikus betettel. A betet keverek ami nem mindegy. Oem betet es tarcsa az aranykozep. Ha barmelyiket lecsereled masra, nem tudjuk mi lesz. Nem attol fugg, hogy organikus, vagy szinter, hanem az aktualis szinter milyen keverek. Az organikust meg vegyen az, aki 13 loerovel leveleket kezbesit, masra nemigen jo az.
[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
duni84
aktív tag
tudományos levezetést én sem találtam, csak mindenhol felsorolva a szinteres betétek elleni érvek közé, hogy hamarabb megeszi a tárcsát. logikusan belegondolva valóban hamarabb kell megennie, mert keményebb anyag, mint az organikus, de gondolom azért nincs róla tényleges teszt, mert IRL úgysem szimulálható le pont ugyanaz a felhasználási mérték és mód azonos körülmények között. részemről én is az ökölszabályt követtem mindig is utcára, amit #135250 Des1gnR írt: azt teszek bele, amivel jött és akkor nem kell fejben matekozni.
#metszéspontok
-
Des1gnR
őstag
Nem vagyok jártas a témában, ezért rákerestem és ezt találtam.
Szinter vagy organikus betét?
Milyen betéttel jött ki a motorod a gyárból: szinter vagy organikus? Ugyanolyan kell bele. A felhasználás módja persze felülírhatja ezt. A sima, organikus betétek normál utcai használat mellett teljesen kielégítő fékhatást adnak, ráadásul hosszú idei bírják, de ha szeretsz gyorsan menni és erőseket fékezni, jobb fékhatást érhetsz el a szinteres verzióval. Ilyenkor számolnod kell azzal is, hogy gyorsabban fog elkopni a tárcsád és mondjuk 80 ezer km helyett már 50 ezernél cserélni kell.[ Szerkesztve ]
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest