Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 01:07:51

LOGOUT.hu

Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43835) Tengri válasza old_artist (#43827) üzenetére


Tengri
senior tag

Egy kicsit elbizonytalanít, hogy elvileg PWM mentesnek kellene lennie és akadnak olyan darabok amik nem igazán azok........a gyártó (aki szerintem az egyik legjobb) igazán odafigyelhetne, hiszen a vásárlási kritérium lehet, hogy a monitor PWM-es vagy sem.
Tételezzük fel, hogy megveszi az ember és belefut egy "karácsony előtti darabba". Hazaviszi majd beüzemeli a monitort és utána, lesz nagy "fenékrehuppanás" :Y , hogy a PWM mentes monitor PWM-es :W .........ilyenkor mi a teendő????? hóna alá kapja és visszaviszi a boltba, hogy "elnézést de a TFT Central azt írta, hogy ez a monitor PWM mentes, de sajnos nem az, kérem cseréljék ki mentesre......." :C
Persze ez kiderülhet, ha az ember olyan helyen veszi a monitort ahol kérhet felárért kalibrálást és pixelhiba garanciát (pedig ilyen üzletben sincs "impulzusszélesség-moduláció" garancia), és arra sincs garancia, hogy az eladó az eddig el nem adott "PWM-es termékét" egy laikus vevőnek akarja értékesíteni. Arról már nem is beszélek, hogy vannak olyan üzletek ahol a monitort pixelgarancia és kalibrálás nélkül árulják.

[ Szerkesztve ]

"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.