Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu



Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!

Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18201) citkar


citkar
addikt

Üdv!
Keresgélek jó minőségű, játékra is alkalmas (vezetékes) egeret. Nem kell fél tucat programozható gomb, inkább pontos legyen, megbízható és fontos, hogy kényelmes, kellő nagyságú is legyen.
Nem kell a legolcsóbb, de 20 ezret nem szeretnék kiadni érte.
Nézegettem Logitechet, Razert, Gigabyte-t illetve pár nevesebb gyártót, ahol 6-12k körül volt szimpatikus, kényelmesnek tűnő egér, de ha valaki tud tanácsot adni melyik érné meg jobban annak örülnék.

citkar

(#18202) WolfheartGR válasza citkar (#18201) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Olvasd el az első hsz-t. Ez egy nagyon jó tanács. ;)

Gigabyte meg alaplapban neves gyártó. Meg van egy egész használható billentyűzetük is.

[ Szerkesztve ]

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#18203) Nando911 válasza citkar (#18201) üzenetére


Nando911
csendes tag

Szegény F4te nem értem, hogy bírja már idegekkel, hogy rászán egy csomó időt az 1. hsz-re de még a topic nevébe is le van írva, hogy először olvasd el, nem tudom mivan az emberekkel mostanság kb 5-10 éve kezdnek nagyon elhülyülni :(

(#18204) cellpeti válasza Nando911 (#18203) üzenetére


cellpeti
veterán

akkor tört be a net kis hazánkba :DD

Tigris, tigris, csóvafény...

(#18205) citkar válasza WolfheartGR (#18202) üzenetére


citkar
addikt

Végig olvastam, elég sok mindenben segített, de sok része elég távoli számomra, egyszerűen nem értem, valamint a 3 betűs rövidítések, szenzorok, nyákok nem érdekelnek, egyszerűen csak használni szeretnék egy egeret (annyiból jó, hogy ha az esetleges beállításokra jó tanácsokat adott).
A részletes leírásban elég sok egér volt, ami szóba jöhet, de a legtöbb esetben az egér mérete, formája, kényelme nem került bele (kicsi hordozható, normál irodai vagy nagyobb ergonómiás kialakítású-e), vagy a megbízhatósága (egy-egy sorozat hibáit leszámítva),az ára vagy az elérhetősége sem, mert olyan érdekel, ami éppen aktuálisan kapható 6-10 ezer forintos kategóriában egy (vagy néhány, ha nem is mindegyik) átlagos budapesti üzletben.

Továbbá nem esett szó a Gigabyte egerekről, de láttam egyet ami tetszett, a GM-M6900.

Emellett azt is feltételeztem, hogy van akinek nagyobb tapasztalata van nálam és tud még ajánlani olyan hasonló kaliberű és árú gegeret ezen kívül, ami ugyan nem szerepel a listában, de szóba jöhet (lásd az említett giga egeret).

Hát ezért írtam...

(#18206) citkar válasza Nando911 (#18203) üzenetére


citkar
addikt

Nem vagyok az egerek szakértője, de bizonyos dolgokban túlmutatnak az igényeim az 1. hozzászóláson (nem épp technikai szempontokból). Lásd előző hsz-om. Gondolom épp emiatt született meg ez a topik és nem "csak" egy első hozzászólás, ami nagyon hasznos, de minden nyilván nem fér bele.

[ Szerkesztve ]

(#18207) drtimot válasza citkar (#18205) üzenetére


drtimot
aktív tag

Van ott egy hosszú lista az ajánlott egerekről, sajnos csak azok ajánlottak. (Ezen kívül egy egér vagy rossz (pl. Gigabyte egerek), vagy nagyon nem érik meg az árukat (egyes csúcs Razer vagy SS egerek))

Szintén szerepel ott a méretük (a listában, milliméter pontossággal), valamint néhány szó arról is, hogy melyik fogáshoz milyen egér ajánlott.

A Gigabyte egeret sajnos nem fogjuk itt ajánlani neked. Azért nem esett róla szó, mert nem jó. (Rossz szenzor, gyenge anyagminőség)

6-10 ezer forintért már sok egeret megvehetsz az első hozzászólásban ajánlottak közül, pl SS Ikari Optical (~6,5 ezer) vagy Logitech G400 (8,5 ezer). Ha online rendelés is játszik, Ebayről kapsz ennél is olcsóbban az ajánlott MS egerekből. Ha használt is játszik, figyeld hardveraprót, 10-ért már fel-felbukkan példány ott minden ajánlott egérből.

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html

(#18208) Synthwave válasza citkar (#18205) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

"legtöbb esetben az egér mérete"

Az összesé milliméter pontossággal szerepel a post-ban, ahogy a súlyuk (vagy legalább megközelítő súlyuk) is.

"formája"

Google.

"kényelme nem került bele"

Mivel teljesen szubjektív.
Nekem best a Salmosa meg MX300 formája, W0lf keze 10 perc után görcsöl rajtuk és utálja őket.
Nekem hosszútávra legkényelmesebb az MS IME 3.0, de a játékstílusomhoz mégsem passzol annyira, percek alatt szétmennek az ujjaim meg a csuklóm a súlyától (ami amúgy "csak" 104 g), mégis nagy becsben tartom. W0lf-nak egyáltalán nem gyere be az egér, ezért is adta nekem.
Szükséges folytatni?

"kicsi hordozható, normál irodai vagy nagyobb ergonómiás kialakítású-e"

A mm pontosságú méretek + Google --> egy kis önállóságot is meghagyunk a delikvenseknek.

"a megbízhatósága"

Nagyjából az összes lényeges, ilyen jellegű információ szerepel. Később lesz még tovább bővítve.

"az ára"

Aminek semmi értelme, mert napról-napra változik, ahány hely, annyi ár, nem is beszélve arról, ha apróról vásárolunk, külföldről rendelünk vagy olyan termékről van szó, amit évek óta nem gyártanak, maximum ázsiai piacra.

"az elérhetősége"

argep.hu, arukereso.hu, legolcsobbat.hu, depo.hu, biztosvanmegilyen.hu, newegg.com, amazon, eBay. Utóbbi kettő nagy kedvenc.

"ami éppen aktuálisan kapható 6-10 ezer forintos kategóriába"

A felsorolt egerek nagyrészére igaz.

"átlagos budapesti üzletben"

Ezesetben a lista jelentősen redukálódik. Nem az volt a cél, hogy mi kapható a sarki kisboltban, hanem hogy egyáltalán mire érdemes pénzt költeni.

"Továbbá nem esett szó a Gigabyte egerekről"

Ahogy Trust-ról meg egyéb dzsunkákról sem, okkal. Gigabyte maradjon az alaplapoknál, az egereket inkább ne erőltesse.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#18209) citkar válasza drtimot (#18207) üzenetére


citkar
addikt

A gigáról írtak jót, de gondolom az ára miatt részben (azért elég olcsó), viszont azt mondod érdemesebb többet költeni rá?
Épp azaz egyik gondom, amit írtál, hogy 10-12k-ig rengeteg egér van. Jelenleg Logitech mx 5500-as szett egerét használom és átváltva más kisebbekre (munka stb miatt máshol) kissé kényelmetlen volt (a csuklómnak és a középső ujjamnak). Esetleg hasonló ergonómiával rendelkezőt tudsz ajánlani, ami játékra is megfelel( nem kell fél tucat programozható gomb...csak kényelem, megbízhatóság)?
A gyártók oldalán nagyon szépen néznek ki a SS, Razor, stb egerek is, de hogy kézbe véve hasonló kényelemben lenne-e részem azt nem tudom.

(#18210) bszabi84


bszabi84
csendes tag

Hali!
Egeret szeretnék venni!
Eddig egy Logitech mx518 volt (van, tökéletesen működik!), de szeretném lecserélni egy vezeték nélkülire.
Nem szeretném, ha szarabb egerem lenne. A márka maradhatna (bizalom 5*)!
Nem igazán játszok, pókerre kellene!

[ Szerkesztve ]

(#18211) WolfheartGR válasza citkar (#18205) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Hja kérem. Ez itt nem a terülj terülj asztalkám.

Utánanézel melyik egér ára épp mennyi, ugyanis az sűrűn változik ez meg itt nem egy árgép.
Utánanézel melyiknek a fogása milyen, mivel te tudod a fogási stílusodat. Velünk ugye nem közölted ezért esélyünk sincs mit ajánlani. De ha ezekkel a fogalmakkal sem vagy tisztába akkor abban is szívesen segítünk.

Ha pedig már kinéztél egy egeret és megerősítésért jössz ide, hogy az tuti jó akkor el kell keserítselek, ez nem az a hely. A Gigabyte egerek közül amelyikkel nekem dolgom volt azon meg a benzin gyufa kombó segíthet csak, ugyanis jóanyám, aki halál nem ért a géphez kiszúrta a pontatlanságát facebook előtt.

bszabi84: Goto első hsz. Ha ezután is ragaszkodsz a wirelesshez elsőkörben nyunyu kolléga segítségére számítunk mi is, valamint leginkább Logitechet szoktunk ajánlani a kiváló garanciapolitikájuk miatt.

[ Szerkesztve ]

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#18212) citkar válasza Synthwave (#18208) üzenetére


citkar
addikt

Köszi a kiegészítést, akkor a gigáról lemondok.
Ahogy kérdeznem kellett volna (mint az előbb), hogy a Logitech mx 5500-as szett egeréhez hasonló formájú, nagyságú, vezetékes egeret tudsz-e ajánlani, az lenne számomra nagy segítség.

(#18213) citkar válasza WolfheartGR (#18211) üzenetére


citkar
addikt

Tényleg sok mindennel nem vagyok tisztában, mint szerintem sok földi halandó:)
Azért is kérdeztem meg a gigát, hogy elmondjátok mi vele a tapasztalatotok, mert ezt a gyártó oldalán nyilván nem találom meg.
Tényleg nem jól kérdeztem: Logitech mx 5500-as szett egeréhez hasonlót keresek, vagy vmi hasonló fogású, kényelmes egérre lenen szükségem, csak vezetékes legyen.

(#18214) WolfheartGR válasza citkar (#18213) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Akkor te is tenyeres fogású lehetsz mint én.
Első körben nézz, illetve tapogass meg egy Logitech G400-at. Általában ez a forma az emberek legjavának bejön. Nagyon kevés olyan ismerősöm van aki nem szereti ennek a fogását. Megfelelő helyen véve 9k körüli összegre számíthatsz.

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#18215) Synthwave válasza citkar (#18212) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Logitech MX 500 / MX 510 / MX 518 v1-v2 / G400, A4Tech X-710. Alternatívban SS Ikari Optical.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#18216) citkar válasza WolfheartGR (#18214) üzenetére


citkar
addikt

és [oWn]f4te-nek.
Utána nézek ezeknek, hátha köztük lesz az én egerem, köszi a segítséget.

(#18217) bszabi84 válasza WolfheartGR (#18211) üzenetére


bszabi84
csendes tag

Természetesen elolvastam 1.HSZ-t.
Viszont azért kellene vezeték nélküli egér, mert elég "messze" ülök a képernyőktől, géptől és nem tudok maximális kényelemben játszani. A hosszabb kábel nem igazán jó megoldás.
Sry, ha idegesítő vagyok! :)
Köszönöm!

(#18218) WolfheartGR válasza bszabi84 (#18217) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Az 518-at megválasztották az egerek kalasnyikovjának. Nem véletlen. Megbízható, pontos és strapabíró motyó.
Nem vagy idegesítő, de annál jobb egeret öszvisz egyet tudok mondani (természetesen személyes véleményem). Szóval ez a nem szeretném ha szarabb lenne itt el is bukott. :DDD

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#18219) bszabi84 válasza WolfheartGR (#18218) üzenetére


bszabi84
csendes tag

Nagyon szépen köszönöm!
Akkor más megoldást kell keresnem!

(#18220) WolfheartGR válasza bszabi84 (#18219) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Mondjuk pókerre elég a madzagmentes kivitel is. Ritkán adsz fejlövést vele, ahol meg fontos lenne a kiváló szenzor és egyéb nyalánkságok. Legfeljebb ha komoly egér kell visszarakod az 518-at.

F34R: G400-at előbb fogod meg fingertipben mint a Naos-t (jó nagy kezed lehet ha ezt választod erre a fogásra). Nem mellesleg az Mionix-et én kiakasztom.

[ Szerkesztve ]

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#18221) F34R


F34R
nagyúr

Van valakinek tapasztalata a Trackball-okkal kapcsolatban ? nem tervezem hogy vennek egyet bar nem tudom mennyire tudnam megszokni.
Amit neztem es teszett : Logitech Wireless Trackball M570 (kar hogy vezetek nelkuli, es arban sem barati)
de lehet elegendo lenne egy normalis kenyelmes eger : azokbol pedig ezeket neztem :
-logitech g400
-Mionix Naos 3200.

Fingertip Grip a fogasom .

(#18222) nyunyu válasza WolfheartGR (#18214) üzenetére


nyunyu
félisten

MX Revo utan nem biztos, hogy kezre fog neki allni az MX5xx/G400, annyira mas a fogasuk.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#18223) WolfheartGR válasza nyunyu (#18222) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Csak közelebb lesz hozzá, mint egy Abyssus vagy egy Wmo... Jobb alternatívát nem tudtam neki adni hirtelen, és kiemeltem a előfogdosás fontosságát. Mondjuk az nőknél sem hátrány... :B

F34R: Inkább G400 és Ikari, utóbbit megtudom fogni fingerben, nem annyira magas mint a Mio. Az kitöltötte a kezem, csak lelógtam róla kicsit (mint mindegyikről).

[ Szerkesztve ]

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#18224) F34R válasza WolfheartGR (#18220) üzenetére


F34R
nagyúr

Nem jatekra kell, igy valoszinu hogy nem akasztom ki.

A csuklo vonal aljatol a kozepso ujj csucsaig 20cm. :DDD

(#18225) F34R válasza WolfheartGR (#18223) üzenetére


F34R
nagyúr

Koszi szepen , optical-ba ugye csak szurke van Ikaribol ?

(#18226) deadelon válasza bszabi84 (#18210) üzenetére


deadelon
aktív tag

simán jó lenne neked egy hama mirano vagy olcsóbban egy kicsit futurisztikus Natec GENESIS V55-ös

Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben

(#18227) WolfheartGR válasza F34R (#18225) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Festett ezüstösszürke. Fekete görgővel. Ami nem ilyen az lézeres (tudtommal).

[ Szerkesztve ]

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#18228) Kirir válasza Nando911 (#18203) üzenetére


Kirir
tag

Én például azért nem olvastam el, mert közvetlenül előtte a VGA kártyás topicot néztem, annál elkezdtem végigolvasni és szembesültem vele, hogy az utolsó 2-3 év kártyáiról szó sem esik, ergo elavult. Persze ebből nem következik az, hogy mindegyik topic eleje ilyen lenne, de én sikeresen általánosítottam.

(#18229) Synthwave válasza Kirir (#18228) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Pont ezért az első sor hogy "Utoljára frissítve: 2012. 11. 13."

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#18230) csibe1 válasza Kirir (#18192) üzenetére


csibe1
addikt

Nézd meg ezt,hátha beválna.Gyártott ilyet a Razer is,meg még pár cég.

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#18231) Kirir válasza csibe1 (#18230) üzenetére


Kirir
tag

Az általad megadott termék már erős túlzás lenne a részemről. Valaki ajánlott egy Gigabyte egeret, de mivel csak rosszat olvastam erről a márkáról az egér vonalon, ezért megpróbálkozok egy tengelyesen szimmetrikus, 9 gombos Razer Taipannal.

(#18232) cellpeti válasza F34R (#18224) üzenetére


cellpeti
veterán

ha nem járékra kell, miért játékos egereket keresel?

Amúgy meg mindenre nagyon jó az MS IME 3.0

[ Szerkesztve ]

Tigris, tigris, csóvafény...

(#18233) F34R válasza cellpeti (#18232) üzenetére


F34R
nagyúr

mert pl nem jon be a formaja stb... nemhiaba irtam eloszor trackball-t cask felek hogy azt is el kezdenem tologatni ;] meg hat a golyoval nem tudom mennyire lehet preciozios az ember , vagy eppen gyorsan hasznalni ha arrol van szo.
g400, mionix formara jon be azt nem mondtam mast nem vennek.

(#18234) cellpeti válasza F34R (#18233) üzenetére


cellpeti
veterán

trackball nagyon jó dolog, persze attól függ mire kell, CAD/CAM tervezésre sztem sokkal jobb

Tigris, tigris, csóvafény...

(#18235) csibe1 válasza Kirir (#18231) üzenetére


csibe1
addikt

Pedig ezeken akad pár gomb,és még talán makrózható is,pont jó lenne az általad említett játékokhoz:
"Az MMORPG játékokban úgy tapasztaltam, hogy ha lenne még egy harmadik kezem 20 ujjal az is kevés lenne. Ezért lenne szükségem még plusz gombokra. "
Egy ilyennel nem kényelmesebb lenne?
Ez csak egy javaslat volt,de egérben nem találsz olyat ami ennyi gombbal rendelkezik.

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#18236) citkar


citkar
addikt

üdv (ismét)

nézelődtem további egereket, az SS Ikari egész szimpatikus, ha azt mondjátok játékra is alkalmas talán ez lesz a nyerő, de közben láttam egy LOGITECH Gaming Mouse G300 egeret ami ugyan drágább, de képről tetszik, csak nemtom hasonló kényelemmel bír-e (Logitech MX Revolution eger volt előtte, ehhez hasonló jön szóba), illetve szinte túl sok a gomb rajta, az vajon nem e zavaró (bár gondolom csak nem).
Szerintetek érdemes a G300-ast venni vagy mivel a rengeteg gomb nem hiányzik, nem éri meg a dupla árát az Ikarihoz képest?

(#18237) WolfheartGR válasza citkar (#18236) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Vote Ikari. (Személyes kedvencem.)

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#18238) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Az hogy van, hogy claw-os fogásom van mégis napok óta használom az MS 1.1-t és teljesen jónak tűnik?!

(#18239) Synthwave válasza KaiotEch (#18238) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Ez meg milyen kérdés? A legtöbb egeret bárhogy lehet fogni.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#18240) citkar válasza WolfheartGR (#18237) üzenetére


citkar
addikt

Hát lehet, hogy az lesz, 6-7 ezer körül láttam is, nem olcsó, de mindenképp vállalható összegű.

(#18241) WolfheartGR válasza citkar (#18240) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Nem olcsó??? 10-12-ért vettem az enyémet. Más típus van akciósabb ha kell. :DDD

Egyébként eléggé egyedi a fogása, megszokást igényel, adj neki időt.

[ Szerkesztve ]

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#18242) MarcZ válasza citkar (#18240) üzenetére


MarcZ
senior tag

Szerintem akkor te ezt láttad, ami igenis olcsó ezért az egérért, szóval vidd el, ha biztos vagy benne, hogy Ő kell neked.

(#18241) WolfheartGR: Oh, kösz, hogy szóltál, már viszem is, mert egy ideig ilyen jó ára nem lesz a DA-nak. :D

A man's got to do what a man's got to do.

(#18243) WolfheartGR válasza MarcZ (#18242) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Siess és vegyél többet is. Hátha elfogy. :DDD

Am Jillian-tól van a link.

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#18244) MarcZ válasza WolfheartGR (#18243) üzenetére


MarcZ
senior tag

Rendeltem 2-t is, mert kb. 2db ára a többi boltban 1-nek ér fel, szóval megérte.

A man's got to do what a man's got to do.

(#18245) ng0ofy válasza WolfheartGR (#18243) üzenetére


ng0ofy
KORREKTOR

ilyet munkaidőben nem kellene, mert hülyének néznek a kollegák :D

(#18246) citkar válasza MarcZ (#18242) üzenetére


citkar
addikt

igen, már meg is rendeltem

(#18247) citkar válasza WolfheartGR (#18241) üzenetére


citkar
addikt

az olcsó 1000 forint:D
persze megéri az árát, ez az Ikari remélem, ezért is rendeltem meg...főleg hogy kacsingattam egy vezeték nélküli, de vezetékre csatolhatóval, de aztán úgy döntöttem az 20-t nem ér meg...nekem 5 gomb bőven elég, csak kényelmes legyen és megbízható

(ugyan az asztalról el kell pakolni pár dolgot, mert van h a vezeték nélkülinek is kevés volt a hely s használat közben kellett ezt azt arrébb löknöm:D )

[ Szerkesztve ]

(#18248) Kirir válasza csibe1 (#18235) üzenetére


Kirir
tag

Nemcsak MMORPG-vel szoktam játszani, hanem FPS-sel is. Nem vagyok fanatikus játékos, és főleg nem fanatikus MMORPG rajongó. Csak szeretnék egy bal kézzel IS használható, több gombos egeret. Egy gigabyte-os egeret valaki ajánlott, de eme fórumban arról a márkáról egér szinten mindenki csak rosszat írt. Amit meg te ajánlottál az lehet, hogy hasznos, de nagyon kemény ára van. Csak azért akarom megvenni a Razer Taipant, mert az áfát el tudom intézni és ismerős elmegy érte a boltba, így nincs szállítási költség.

(#18249) Kirir


Kirir
tag

Lejárt a szerkesztési idő. Megnéztem a Razer Nostromo-t, 18000 forint alatt van. Viszont az is jobb kézre van tervezve. Egyébként MMORPG-hez nagyon jó lehet, a többi, kevesebb gombot igénylő játékhoz teljesen feleslegesnek tartom. Azért köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet.

(#18250) jaffa 2843


jaffa 2843
Ármester

Razer Deathadder 2013 Edition.

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.